Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, prosím o doporučení kde si v Praze, popř. okoli nechat udělat zubní implantát.
Zajímají mě Vaše zkušenosti, popř. cena tohoto zákroku?
Dekuji
Artstom ve Vysočanech. Nejlepší cena., asi Rusaci /Ukrajinci. Mám implantat 3 roky a všechno v pořádku. Cena komplet, včetně doplnění „kosti“ 20tis. Bývají na Slevomatu.
@Královna Kosmíru píše:
Podkovka, 3DK, Dr. Stuchlík, DCM -Hradec
Na Dr. Stuchlika mam taky dobre reference od kamarada. Plus jsem videla vysledek, za mne super.
@Birdonawire píše:
Na Dr. Stuchlika mam taky dobre reference od kamarada. Plus jsem videla vysledek, za mne super.
Ty kliniky jsou jedno z nejlepších v ČR.. vim to protože jsem take jedna z nejlepších a proto v ČR nepracuju 😂
@Anik6
Tak cenu jste měla krásnou.
Myslím, že za 20.tis.uz se asi
kompletní implantát sehnat nedá…
Mám 3D snímek a kosti mám pry dostatek.
@Blackmolly stále to lze mít za těch 20tis.. https://www.implantatyzubni.cz/
@Blackmolly píše:
@Anik6
Děkuji za tip
A který zoubek Vám dělali?
Dělali mi 6, chtěla jsem původně tu lepší korunku, sám mi říkal, že takhle dozadu stačí ta levnější.
vůbec to nebolelo - ani při zákroku, ani potom. A hl mi šlo o tu cenu., všude jinde kolem 40-50tis. ![]()
@Anik6
Už jsem obj na konzultaci, zoubky potřebují dva a na konzultacích jsem byla několika, cena cca 60-80.tis.:(
Dekuji ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Podkovka, 3DK, Dr. Stuchlík, DCM -Hradec
Hradec - keramicky fazety.. nevíš zhruba cenu? ![]()
@Tajemnadama píše:
Hradec - keramicky fazety.. nevíš zhruba cenu?
Ne.1. Delam v Německu a za 2. Je to hodne individualni. Každa ordinace ma svoje ceny. DCM v Hradci je draha, ale estetika je by Hradci na vysoke úrovni, je tam velka konkurence laboratoři a jsou tam jedni z nejlepších techniku v ČR
@Královna Kosmíru píše:
Ne.1. Delam v Německu a za 2. Je to hodne individualni. Každa ordinace ma svoje ceny. DCM v Hradci je draha, ale estetika je by Hradci na vysoke úrovni, je tam velka konkurence laboratoři a jsou tam jedni z nejlepších techniku v ČR
Kosmi, a můžu se zeptat jakto že to každý zubar nedělá? Když mu laborator dokáže zhotovit zubni mustky, vselijaky nahrady, tak proč ne fazety? ![]()
@Tajemnadama píše:
Kosmi, a můžu se zeptat jakto že to každý zubar nedělá? Když mu laborator dokáže zhotovit zubni mustky, vselijaky nahrady, tak proč ne fazety?
To mas jako se všim. Na vsechno se musi neco umet. Zubař to musi umet pro takovou praci připravit. Jsou tam jiste zákonitosti, musí se školit a ne kazdy si na vsechno troufne a je to dobre. Kazdej dela to na co ma koule. V kazdem oboru jsou specializace.