Vyzvednutí dítěte ze školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.4.23 09:20

Vyzvednutí dítěte ze školky

Stala se mi nemilá věc. Školce vadí, že beru silné léky, které mě ovlivňují. Řekli mi, že pokud někdo přijde pod „vlivem“ volá se policie a ospod.

Na sociálku poslali podnět.

Jsem na vše sama. Rodina nepomáhá, ex taky ne. K tomu se starám o dítě s postiženým vyžadující zvláštní péči.

Chci se zeptat, jak se to řeší i ze strany ospod, pokud matka vážně onemocní a je problém s péčí.

Momentálně nemám nikoho, kdo by mi dítě vyzvednul.

Léky musím brát každý den. Nemůžu je jen tak vysadit a bez nich dochází k zhoršení. Jde o léky působicí na CNS.

Byla ta souhra několik okolností, jak z mojí strany, tak i ze strany opečovaného dítěte.

Mám se něčeho bát?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.4.23 09:23

A to v té školce mají na to zjištění vlivu nějaké testy??? nebo jak to poznají? Ty se tam nějak projevuješ násilně, „divně“, mimo normu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.23 09:25

Víš kolik lidí bere léky na CNS, čili na „nervy“??? A nikdo nemá právo to kontrolovat, pokud se chováš slušně a mezích společenských norem. Co je komu do toho. Kdo ví, co ta čmuchalka ve školce zobe doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
4.4.23 09:25

Promiň, ale aby školka poslala OSPOD na rodiče, to už se něco musí vážně stát. Nebo to kombinace léků a něčeho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 09:27
@Labužník mirabelka02 píše:
A to v té školce mají na to zjištění vlivu nějaké testy??? nebo jak to poznají? Ty se tam nějak projevuješ násilně, „divně“, mimo normu???

Jednak jsem skoro dítě zapomněla ve školce. :oops: A jednak se jim zdálo, že nejsem schopna adekvátně reagovat a zajistit bezpečí dítěte. Léky mi ovlivňují pozornost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10809
4.4.23 09:27

To jsi se tam klatila kolem plotu a netrefila do dveri?
Jinak si to nedovedu predstavit, jak by to poznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
4.4.23 09:28
@Anonymní píše:
Jednak jsem skoro dítě zapomněla ve školce. :oops: A jednak se jim zdálo, že nejsem schopna adekvátně reagovat a zajistit bezpečí dítěte. Léky mi ovlivňují pozornost. :nevim:

Tak to mi prijde v poradku, ze to resi. Doufam, ze nejezdis autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
4.4.23 09:30
@Tarena píše:
To jsi se tam klatila kolem plotu a netrefila do dveri?
Jinak si to nedovedu predstavit, jak by to poznali.

Tak předpokládám, že právě tak nějak to poznali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40868
4.4.23 09:30
@Anonymní píše:
Jednak jsemskorodítě zapomněla ve školce. :oops: A jednak se jim zdálo, že nejsem schopna adekvátně reagovat a zajistit bezpečí dítěte. Léky mi ovlivňují pozornost. :nevim:

jak skoro? bu´d jsi ho tam zapomněla a museli volat, nebo jsi přišla v čas :think: ano, léky ovlivňují pozornost, ale tak, že by jsi neměla řídit atd., ne že vypadáš, že nejsi schopna se postarat o sebe nebo o dítě :think: to jsi tam něco blábolila? nebo vypadala nebezpečně? pak bych zašla za svým lékařem a chtěla léky změnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22289
4.4.23 09:31

A vysvetlila jsi ve skolce, ze nejsi opila, ale beres silne leky, ktere potrebujes? Ja myslim, ze by meli pochopeni. Pokud nejsi schopna starat se o dite a neni vubec nikdo, kdo by se postaral, tak bohuzel asi nejaka ochranna vychova-klokanek, pestouni. Nevim, jak na tom jsi. Je mi lito tve situace. Snad ti na tom OSPOD pomohou. Asi to chtelo resit driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.23 09:40
@Tarena píše:
Tak to mi prijde v poradku, ze to resi. Doufam, ze nejezdis autem.

Autem nejezdím a k nelibosti své rodiny i odmítám jezdit.

@Keyllah píše:
jak skoro? bu´d jsi ho tam zapomněla a museli volat, nebo jsi přišla v čas :think: ano, léky ovlivňují pozornost, ale tak, že by jsi neměla řídit atd., ne že vypadáš, že nejsi schopna se postarat o sebe nebo o dítě :think: to jsi tam něco blábolila? nebo vypadala nebezpečně? pak bych zašla za svým lékařem a chtěla léky změnit :think:

Měla jsem přijít ve dvě, přišla jsem skoro před zavíračkou. Nevolali.
Odpovím tímhle zároveň i na přechozí dotazy:

Vypadala jsem, že se každou chvíli složím a šourala jsem se nepřítomně za dítětem. :nevim:

Změnit léky by asi teoreticky šlo… K tomu počítám, že mi další doktor napíše zřejmě další léky. :think:

• Citovat
  • Upravit
10809
4.4.23 09:42

A jak zvladas tu peci o to druhe dite? O to postizene 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
4.4.23 09:43

A jak to vidis ty? Jsi schopna nebo nejsi? Mas strach, ze neco podelas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.4.23 09:44
@Anonymní píše:
Stala se mi nemilá věc. Školce vadí, že beru silné léky, které mě ovlivňují. Řekli mi, že pokud někdo přijde pod „vlivem“ volá se policie a ospod.

Na sociálku poslali podnět.

Jsem na vše sama. Rodina nepomáhá, ex taky ne. K tomu se starám o dítě s postiženým vyžadující zvláštní péči.

Chci se zeptat, jak se to řeší i ze strany ospod, pokud matka vážně onemocní a je problém s péčí.

Momentálně nemám nikoho, kdo by mi dítě vyzvednul.

Léky musím brát každý den. Nemůžu je jen tak vysadit a bez nich dochází k zhoršení. Jde o léky působicí na CNS.

Byla ta souhra několik okolností, jak z mojí strany, tak i ze strany opečovaného dítěte.

Mám se něčeho bát?

Sehnala bych potvrzení od lékaře, že bereš silné léky, které mohou mít takový vliv. Ty jo, ale to přehání své kompetence. A pak bych šla kromě ředitele i za zřizovatelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
4.4.23 09:45
@Kelsey píše:
Sehnala bych potvrzení od lékaře, že bereš silné léky, které mohou mít takový vliv. Ty jo, ale to přehání své kompetence. A pak bych šla kromě ředitele i za zřizovatelem.

No jo, jenze nez pujde k rediteli, musela by vysadit leky a to pry nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová