Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to v té školce mají na to zjištění vlivu nějaké testy??? nebo jak to poznají? Ty se tam nějak projevuješ násilně, „divně“, mimo normu???
Víš kolik lidí bere léky na CNS, čili na „nervy“??? A nikdo nemá právo to kontrolovat, pokud se chováš slušně a mezích společenských norem. Co je komu do toho. Kdo ví, co ta čmuchalka ve školce zobe doma.
Promiň, ale aby školka poslala OSPOD na rodiče, to už se něco musí vážně stát. Nebo to kombinace léků a něčeho jiného?
@Labužník mirabelka02 píše:
A to v té školce mají na to zjištění vlivu nějaké testy??? nebo jak to poznají? Ty se tam nějak projevuješ násilně, „divně“, mimo normu???
Jednak jsem skoro dítě zapomněla ve školce.
A jednak se jim zdálo, že nejsem schopna adekvátně reagovat a zajistit bezpečí dítěte. Léky mi ovlivňují pozornost. ![]()
To jsi se tam klatila kolem plotu a netrefila do dveri?
Jinak si to nedovedu predstavit, jak by to poznali.
@Anonymní píše:
Jednak jsem skoro dítě zapomněla ve školce.A jednak se jim zdálo, že nejsem schopna adekvátně reagovat a zajistit bezpečí dítěte. Léky mi ovlivňují pozornost.
Tak to mi prijde v poradku, ze to resi. Doufam, ze nejezdis autem.
@Tarena píše:
To jsi se tam klatila kolem plotu a netrefila do dveri?
Jinak si to nedovedu predstavit, jak by to poznali.
Tak předpokládám, že právě tak nějak to poznali…
@Anonymní píše:
Jednak jsemskorodítě zapomněla ve školce.A jednak se jim zdálo, že nejsem schopna adekvátně reagovat a zajistit bezpečí dítěte. Léky mi ovlivňují pozornost.
jak skoro? bu´d jsi ho tam zapomněla a museli volat, nebo jsi přišla v čas
ano, léky ovlivňují pozornost, ale tak, že by jsi neměla řídit atd., ne že vypadáš, že nejsi schopna se postarat o sebe nebo o dítě
to jsi tam něco blábolila? nebo vypadala nebezpečně? pak bych zašla za svým lékařem a chtěla léky změnit ![]()
A vysvetlila jsi ve skolce, ze nejsi opila, ale beres silne leky, ktere potrebujes? Ja myslim, ze by meli pochopeni. Pokud nejsi schopna starat se o dite a neni vubec nikdo, kdo by se postaral, tak bohuzel asi nejaka ochranna vychova-klokanek, pestouni. Nevim, jak na tom jsi. Je mi lito tve situace. Snad ti na tom OSPOD pomohou. Asi to chtelo resit driv.
@Tarena píše:
Tak to mi prijde v poradku, ze to resi. Doufam, ze nejezdis autem.
Autem nejezdím a k nelibosti své rodiny i odmítám jezdit.
@Keyllah píše:
jak skoro? bu´d jsi ho tam zapomněla a museli volat, nebo jsi přišla v časano, léky ovlivňují pozornost, ale tak, že by jsi neměla řídit atd., ne že vypadáš, že nejsi schopna se postarat o sebe nebo o dítě
to jsi tam něco blábolila? nebo vypadala nebezpečně? pak bych zašla za svým lékařem a chtěla léky změnit
Měla jsem přijít ve dvě, přišla jsem skoro před zavíračkou. Nevolali.
Odpovím tímhle zároveň i na přechozí dotazy:
Vypadala jsem, že se každou chvíli složím a šourala jsem se nepřítomně za dítětem. ![]()
Změnit léky by asi teoreticky šlo… K tomu počítám, že mi další doktor napíše zřejmě další léky. ![]()
A jak to vidis ty? Jsi schopna nebo nejsi? Mas strach, ze neco podelas?
@Anonymní píše:
Stala se mi nemilá věc. Školce vadí, že beru silné léky, které mě ovlivňují. Řekli mi, že pokud někdo přijde pod „vlivem“ volá se policie a ospod.Na sociálku poslali podnět.
Jsem na vše sama. Rodina nepomáhá, ex taky ne. K tomu se starám o dítě s postiženým vyžadující zvláštní péči.
Chci se zeptat, jak se to řeší i ze strany ospod, pokud matka vážně onemocní a je problém s péčí.
Momentálně nemám nikoho, kdo by mi dítě vyzvednul.
Léky musím brát každý den. Nemůžu je jen tak vysadit a bez nich dochází k zhoršení. Jde o léky působicí na CNS.
Byla ta souhra několik okolností, jak z mojí strany, tak i ze strany opečovaného dítěte.
Mám se něčeho bát?
Sehnala bych potvrzení od lékaře, že bereš silné léky, které mohou mít takový vliv. Ty jo, ale to přehání své kompetence. A pak bych šla kromě ředitele i za zřizovatelem.
@Kelsey píše:
Sehnala bych potvrzení od lékaře, že bereš silné léky, které mohou mít takový vliv. Ty jo, ale to přehání své kompetence. A pak bych šla kromě ředitele i za zřizovatelem.
No jo, jenze nez pujde k rediteli, musela by vysadit leky a to pry nemuze.
Stala se mi nemilá věc. Školce vadí, že beru silné léky, které mě ovlivňují. Řekli mi, že pokud někdo přijde pod „vlivem“ volá se policie a ospod.
Na sociálku poslali podnět.
Jsem na vše sama. Rodina nepomáhá, ex taky ne. K tomu se starám o dítě s postiženým vyžadující zvláštní péči.
Chci se zeptat, jak se to řeší i ze strany ospod, pokud matka vážně onemocní a je problém s péčí.
Momentálně nemám nikoho, kdo by mi dítě vyzvednul.
Léky musím brát každý den. Nemůžu je jen tak vysadit a bez nich dochází k zhoršení. Jde o léky působicí na CNS.
Byla ta souhra několik okolností, jak z mojí strany, tak i ze strany opečovaného dítěte.
Mám se něčeho bát?