Zůstat s ním a nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22568
8.8.23 19:14

Stacilo by mi, ze neakceptuje moje dite. Ze tohle trpis mi prijde asi nejhorsi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
8.8.23 19:17

Kdyby o bydlení s tebou stál, tak by vám ten byt našel sám a ne že má x výmluv. Myslím, že ti dává už dlouho najevo celkem jasně, že společné bydlení se konat nebude. Jenže ty si toho prostě nechceš připustit…tohle se kouše těžko, že člověk o kterého stojíš, tě má na háku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.8.23 19:17
@Kockazvysocan píše:
Stacilo by mi, ze neakceptuje moje dite. Ze tohle trpis mi prijde asi nejhorsi :poblion:

Kdyby to šlo dám Ti těch srdíček alespoň 10 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
8.8.23 19:26
@charza522 píše:
@izabe ano, vím, že se mnou bydlet nechce, ale když se mu o tom zmíním, tak mi řekne, že si to jen vymýšlím a že spolu budeme později a už napořád. To stejné mi řekl, když jsem mu řekla, že ten vztah pro mě nemá smysl a že bude lepší ho ukončit, to mě pak pozval na romantickou večeři a pořád mě přesvědčoval o tom, že k sobě patříme a musíme spolu být. A když jsem mu řekla, že se mnou manipuluje, tak se jen pousmál a opakoval všechno pořád dokola. Já vím, že to dělá, ale nevím, jak z toho ven. Taky jsem to zkoušela po SMS, prostě jsem mu napsala, že končím a on se hned vyptávat proč a že to tak není a ikdyž jsem mu nepsala, tak pořád vypisoval. Nevím, jak z toho ven. A hlavně i skrz city. Moc bych si přála, aby to vyšlo, ikdyž vím, že to nejspíš nevyjde.

To je ten problem, moc si přeješ aby to vyšlo a tak ho necháváš ať si z tebe dělá dobrý den. Klidně v tom můžeš žít další roky, ale nic se nezmění. Ty za ním budeš pořád dolézat jak pes a kdyby náhodou jsi chtěla odejít tak on ví, že mu stačí něco naslibovat a ty zase přilezeš. Buď se kousneš a ukončíš to, nebo se v tom budeš plácat. Je ale smutné, že ani tvoje vlastní dítě pro tebe není dostatečný důvod proč to skončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
8.8.23 19:27
@charza522 píše:
@pikola předtím jsem měla hlídání každý víkend, ta flekvence se změnila zhruba až letos.

Takže se s tebou vidí jen bez dítěte, kdyby jste spolu bydleli, tak to uděláš jak, večer ho budeš zavírat do pokojíčku? :nevim: víš jak by se to dítě cítilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charza522
8.8.23 19:42

@izabe on zase, když u nás párkrát byl, tak se k dítěti choval hezky a malý si ho oblíbil, to zase, kdyby se k němu choval špatně, tak by byl konec hned, dítě má přednost. Ale při přespání mu vadilo, že se nevyspal a řekl, že kdyby se nevyspal z noční, tak nemůže fungovat, ikdyž to by se taky dalo vyřešit, malý chodí do školky a pak jdeme na hřiště, takže by na vyspání prostor měl. Ale stejně se nejspíš jen potřeboval na něco vymluvit. A já si tak nějak potřebuji dodat odvahu nebo co a potřebovala jsem vědět, jestli nedělám chybu, tak jak mi to říkala i jedna kámoška, že když už jsme spolu tak dlouho, tak by to byla škoda, abych někde začínala od začátku, že ona by počkala.

• Citovat
  • Upravit
charza522
8.8.23 19:47

@pikola to ne, žádný zavírání, to bych si ani nedokázala představit.

• Citovat
  • Upravit
5263
8.8.23 19:49

@charza522 Ja bych teda na nic necekala, nejsem cekanka. Borec se asi umi kratkodobe zaprit a chovat se tak, ze jsou z nej vsichni paf, a proto mu to cele prochazi a stejne jako nektere mistni uzivatelky si myslim, ze nejsi jedina, se kterou tuhle saradu hraje. Ta diskuze ma totiz uplne spatny nazev - to se nema jmenovat “Zustat s nim a nebo ne?”, protoze vy spolu realne nejste. Kdybys to nazvala “Mam se na nej vykaslat a nebo ne?” bylo by to vystiznejsi a ja bych rovnou hlasovala pro to, abys mu dala sbohem a satecek a nejlepe si ho zablokovala a prestala konecne marnit cas typkem, ktery te ma totalne v pazi. Jedes na mrtvem koni uz hodne dlouho a jenom sis toho nevsimla. Takze je nejvyssi cas sesednout z nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
8.8.23 19:53
@charza522 píše:
@izabe on zase, když u nás párkrát byl, tak se k dítěti choval hezky a malý si ho oblíbil, to zase, kdyby se k němu choval špatně, tak by byl konec hned, dítě má přednost. Ale při přespání mu vadilo, že se nevyspal a řekl, že kdyby se nevyspal z noční, tak nemůže fungovat, ikdyž to by se taky dalo vyřešit, malý chodí do školky a pak jdeme na hřiště, takže by na vyspání prostor měl. Ale stejně se nejspíš jen potřeboval na něco vymluvit. A já si tak nějak potřebuji dodat odvahu nebo co a potřebovala jsem vědět, jestli nedělám chybu, tak jak mi to říkala i jedna kámoška, že když už jsme spolu tak dlouho, tak by to byla škoda, abych někde začínala od začátku, že ona by počkala.

Joooo tak to se ještě načekáš :lol: a nenapadlo tě, že kdybys to ukončila dříve tak jsi mohla být už s někým lepším než je on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.8.23 20:03
@charza522 píše:

Na co pro Boha :(???
Na dalších xx let planých slibů, lhaní, výmluv, dolézání a ponižování…ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
8.8.23 20:11
@charza522 píše:

Mas super kamosku :zed:
Kamoska je sama nebo nekoho ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charza522
8.8.23 20:14

@izabe no to jsem si taky říkala. Ale ono neuškodí být nějaký čas i bez chlapa, aspoň teď mám ten pocit.

• Citovat
  • Upravit
36009
8.8.23 20:15
@charza522 píše:
@pikola to ne, žádný zavírání, to bych si ani nedokázala představit.

A vzal vás třeba někdy na výlet? Myslím oba :nevim: třeba do zoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charza522
8.8.23 20:15

@Kockazvysocan má a taky prý čekala, ikdyž ne tak dlouho.

• Citovat
  • Upravit
charza522
8.8.23 20:21

@pikola na výlet nás společně vzal jednou a mě samotnou 3×, řidičák má tak půl roku, jinak měl pokaždé něco s autem. Což bych mu i věřila, má hodně ojetý auto a kámoši na něj nadávali, že měli někam jet a nakonec museli vlakem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky