Zůstat s ním a nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22568
8.8.23 20:21
@charza522 píše:
@Kockazvysocan má a taky prý čekala, ikdyž ne tak dlouho.

Tak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
8.8.23 20:27

To je sranda! Tvoje štěstí je ze mas to dítě, jinak by to fakt byla ztráta času. Takhle si aspoň čas od času užiješ, když teda seženeš hlídání a dostavís se k pánovi tvého času. 4 roky jsou pryc a ty máš teprve teď pocit že s tebou asi nechce bydlet. Fakt nechce, protože kdyby chtěl, tak uz spolu bydlíte!

Ale píšu to abych ti dala radu, která pokud ji poslechnes, ti ušetří spoustu starosti a peněz. Nestehuj se ze svého bytu!! Ani náhodou. Jestli chce on, at se pristehuje, za chvíli se totiž stejně sbali a vypadne za nějakou jinou pipinou.
Snad ti nedluzi peníze. Zacni se rozhlížet po někom novém kdo nebude mít problém s psaním dalším ženským. Pry jeho soukromí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
8.8.23 20:29

@charza522 8o, proč to děláš? ten z tebe má dobrou srandu, jsi jak pes co čeká na pohlazení. A vidí že at udělá cokoliv zase přiběhneš. to tě ještě nedošlo že s tebou žít nechce? Ale hodil to na tebe at hledáš levnější bydlení, ví že nenajdeš a když ano tak se najde důvod proč to nejde. On tě řekne že si píše s jinýma a ty nic. možná mu zkus navrhnout že když s tebou bude bydlet budeš mu platit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.8.23 20:33
@charza522 píše:
@pikola na výlet nás společně vzal jednou a mě samotnou 3×,řidičák má tak půl roku, jinak měl pokaždé něco s autem. Což bych mu i věřila, má hodně ojetý auto a kámoši na něj nadávali, že měli někam jet a nakonec museli vlakem.

Za 4 roky??? 8o :roll: :poblion:

Příspěvek upraven 08.08.23 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
8.8.23 20:33
@charza522 píše:
@pikola na výlet nás společně vzal jednou a mě samotnou 3×, řidičák má tak půl roku, jinak měl pokaždé něco s autem. Což bych mu i věřila, má hodně ojetý auto a kámoši na něj nadávali, že měli někam jet a nakonec museli vlakem.

Prosím tě, dokázala bys vlastně říct co je na něm pozitivní? 4 roky a jeden výlet s dítětem? Vždyť on nemá absolutně snahu o nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
8.8.23 20:40
@charza522 píše:
@pikola na výlet nás společně vzal jednou a mě samotnou 3×, řidičák má tak půl roku, jinak měl pokaždé něco s autem. Což bych mu i věřila, má hodně ojetý auto a kámoši na něj nadávali, že měli někam jet a nakonec museli vlakem.
:mrgreen: to je výkon na 4 roky, to tě vzal někam 1× ročně? Tomu ty říkáš vztah? Vždyť ani žádný nemáte :?. vidíte se když si zařídíš hlídání nebo přijede a je na víkendu u tebe když je tam dítě?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charza522
8.8.23 21:07

@Markéta80 no jo, já vím, že je to hrozně málo, taky jsem mu to říkala, ale bez výsledku. A když přijel, tak tu bylo samozřejmě i dítě. Když jsem jela k němu, tak bez dítěte. Teď vím, že to nemá smysl, ale tak nějak jsem doufala, že se to nějak změní. Ale je to dlouhá doba, což jsem si ani neuvědomila, hrozně to letí.

• Citovat
  • Upravit
charza522
8.8.23 21:58

Všem vám děkuji, potřebovala jsem se ujistit, že je to opravdu tak, jak si myslím a že to není tak, jak mi říkal přítel, že si jen něco vymýšlím a že je to úplně jinak a že moc přeháním. No každopádně jsem prý moc náročná a nikdo mi nedá hned to, co si přeji a že prý budu zase dlouho čekat, než se vztah dostane tam, kde jsme my teď, že přece plánujeme budoucnost. Já bych teda řekla, že až na to, že jsem mu představila syna, tak se ani nic nezměnilo. No škoda, ale co už

• Citovat
  • Upravit
36009
8.8.23 22:12
@charza522 píše:
Všem vám děkuji, potřebovala jsem se ujistit, že je to opravdu tak, jak si myslím a že to není tak, jak mi říkal přítel, že si jen něco vymýšlím a že je to úplně jinak a že moc přeháním. No každopádně jsem prý moc náročná a nikdo mi nedá hned to, co si přeji a že prý budu zase dlouho čekat, než se vztah dostane tam, kde jsme my teď, že přece plánujeme budoucnost. Já bych teda řekla, že až na to, že jsem mu představila syna, tak se ani nic nezměnilo. No škoda, ale co už

Ale vy nejste nikde za 4 roky :roll: kde jste byli letos na dovolené? A si tam co loni, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5263
8.8.23 22:35
@charza522 píše:
Všem vám děkuji, potřebovala jsem se ujistit, že je to opravdu tak, jak si myslím a že to není tak, jak mi říkal přítel, že si jen něco vymýšlím a že je to úplně jinak a že moc přeháním. No každopádně jsem prý moc náročná a nikdo mi nedá hned to, co si přeji a že prý budu zase dlouho čekat, než se vztah dostane tam, kde jsme my teď, že přece plánujeme budoucnost. Já bych teda řekla, že až na to, že jsem mu představila syna, tak se ani nic nezměnilo. No škoda, ale co už

To jsou alibisticke kecy. Obvykle spolu lidi planuji budoucnost pomerne zahy - v podstate jakmile zjisti, ze by to s tim druhym videli na dlouhodoby vztah a neni to jenom kratkodoby romanek. Z me vlastni zkusenosti to byva po 2-3 mesicich a realne se nejake sestehovani delo do roka. Protoze ti dva proste chteji byt spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.8.23 01:38
@charza522 píše:

Za 7 mesicu mame vic odzito a zazitku nez vy za 4 roky. Mame uz i plany do budocna. Jo a abych nezapomnela, uz spolu bydlime :nevim:
Takze fakt u tebe no way a ztrata casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
9.8.23 02:34

Zakladatelko, ty to vážně nevidíš? Má tě jen jako jakousi jistotu, ale vážně s tebou nepočítá. V mezidobí je na lovu, hledá jinou, zřejmě ideálně bezdětnou, která by ho k sobě pozvala bydlet. Zřejmě to hraje na vícero stran, ty jsi jen jedna z několika, možná jedna z prvních. Vyhovuje mu, že dolejzáš, on necítí ani tu potřebu sám se ozvat, vše iniciuješ ty. Jak dlouho tě bude bavit takovéhle ponižování? 4 roky, panebože, za tu dobu sis mohla najít normálního rozumného chlapa, který by tvému dítěti tátu dělal rád a který by čas strávený s tebou upřímně ocenil.
S tímhle exotem ti ale pšenka nepokvete. On nechce tvoje dítě a zřejmě ani tebe. Prostě hledá dál. Přesto v tobě má jistotu, že má lidově řečeno „kam zasunout, pár veselých chvil“, když ty sama se mu tak hezky snadno nabízíš.
Ukonči to, tohle k ničemu nepovede. Už sám fakt, že odmítá tvoje dítě, by pro tebe měl být red flag jako hrom. Nechápu, že ti nepřijde nepřirozené ani to dopisování si s dalšími ženami a ještě se ti tím chlubí.
Je to prostě těžce nevyzrálý jedinec bez špetky soudnosti. Tobě pro změnu chybí pud sebezáchovy a sebeúcta.
Jeho přestaň řešit, přestaň se mu vnucovat, psát mu, jezdit za panáčkem až do postele, pusť ho k vodě a začni řešit samu sebe. Ideálně začni tím, že zajdeš za psychologem, který ti pomůže znovu nabýt vlastní sebeúctu a najít samu sebe. Držím palce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 06:20

@charza522 Ahoj vykašli se na to…Mám takový vztah roky za sebou :(.Jen vídání se, když zrovna nemusel být ex v práci nebo s dítětem (aby bývalka neprskala, jak uváděl…).2 roky trvala tato fraška a nejvìc mi trvalo odpustit sama sobě, že sem to jeho lhanì,klamánì,výmluvy tolerovala :zed:.Byl a je to dál lhář. Taky jsem čekala na to, až mi naplno oznámì,že mě nemiluje, nechce se mnou být…Vždy to popřel, ikdyž jeho nezájem byl jasný. Jakmile jsem se stáhla nebo řekla, že mě ten vztah ničí, tak se snažil (jezdil častěji).Jen já věřila a čekala jako ty :(.Taky mám dítě. A okolí mi řìkalo, buđ ráda, že někoho máš, byla bys sama :zed:.Nakonec mě ten princ nechal pro jinou.Zase lhal, přiznal psanì s kamarádkou. Nakonec samozřejmě maj vztah :mrgreen:.Najednou nenì problém nic..Dokonce je schopný kvůli ní děcko několik měsíců nevidět. Já měla jeho dítě pořád za zadkem a ještě si s ním vytvořila pěkný vztah…Tady věřìm na karmu :lol:.Jednou si na mě vzpomene.No a já mám už fajn chlapa, bez výmluv a prakticky po měsíci jsme spolu začali bydlet. Výletů za pár měsíců máme za sebou nespočet. Prostě se mnou a s mým dítětem chce být, tak prostě je.Ano tak jednoduché to je.Ex měl nespočet výmluv proč nešlo s náma bydlet.Je fakt, že u něj vyšly najevo i nehorázné dluhy.Ale i ty se dnes dají řešit. Ex se k ničemu neuměl postavit čelem. Před problémy utíkal. Nedokázal řìct pravdu, aby nebyl za špatného atd. Pořád jen lhal, že musím být trpělivá, že kdyby mě nemiloval, tak nejezdí a najde si jinou. A já ho příliš milovala a tak sem ho chápala. Kdo chápal mě? Nakonec měl problémy s bývalkou, v práci, se spolubydlìcím…Všichni na něj byli zlì.Jen já mu foukala bebíčko. Aby nakonec se ke mě otočil zády. Ani ty kopačky nebyly fér. Přehodil to na mě. Že jsem ho už tak nemilovala a byla nepříjemná, že bude sám…Díky okolí vím, že začal fňukat jinde. Chvíli se vztahem tajil, aby nebyl za špatného :mrgreen:.Co sem na něm viděla, je mi záhadou. Asi mě brala ta nedostupnost a tìm větší touha po něm. Bydlet spolu, byl by asi konec lásky rychle. Sàm o sobě říkal, že se s ním nedá žít. Že je divný a nechce mě otravovat atd. Měl 2 tváře, které,,přepínal".Přijde lepší muž. Mluvìm z vlastní zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky