Nestydaté představy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
10.12.11 17:36
MUFICE píše:
Dobré téma :) Sranda by byla, kdyby se ta maminka tady objevila :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 17:37
KIKOLETEK píše:
fakt se tu chlámu :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Radim78 píše:
Tak pořád si říkám, jestli ta maminka to dělala schválně, nebo si to neuvědomovala. Ale v každém případě byla dosti sexy, tedy ten její zadeček hodně, óóch ještě když si teď na to vzpomenu. :-D
Já nevím, co by se stalo?! Určitě bych jí na ten zadeček sáhnul, tomu se opravdu nedalo odolat! :-D
Nechci pomyslet co by pak asi následovalo. A nejhorší je, že to povedené miminko mě přitom pořád sledovalo, to byl asi na mě zajímavý pohled.
No v každém případě teď mám plnou hlavu maminek s kočárkami. :-D Přitom jsem takový nesměly intelektuál! Nechápu kde se to ve mě vzalo.

konecne tema pro pobavení!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 17:39

hele radime a kolik pak ti je let :?:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 00:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprrihl. hotaru
10.12.11 18:59

a udělal ses aspoň? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5
10.12.11 19:14

To se tady může říkat? Když já jsem stydlivej :-D
A vůbec, co vy maminky? To máte tak slušné představy?! Krom holení zadku a milování se ženou, jste po ničem jiném nesněli? :-) Že by ty vaše děti vám po náročném dni, nedopřáli nějakou tu nestydatou představu? Tak honem přiznejte se! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.12.11 19:29
Radim78 píše:
Ivuško, já jsem se v minulosti už dotýkal a výsledkem je, že nyní platím alimenty na tři děti. :-(

Tak já být chlapem, platit alimenty na 3 děti jako Ty, tak ho mám při pohledu na maminu s miminem měkkého jak tavený sýr a myslím na fotbal. Radši. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.12.11 19:45

Radime jsi mi sympatický :lol: . Ať už tím, že máš hezký styl projevu a neděláš hrubky, tak i tím- že jsi nesmělý intelektuál platící na tři děti :lol: . Taky mám svoje představy, ale zrovna dnes se mi zdálo, že jsem u kamarádky na návštěvě vytáhla z odpodkového koše půl banánu a dojedla ho, fuj a u toho mě nachytal její manžel :lol: :lol: . Budiž mi omluvou, že jsem před měsícem přestala po roce a půl kojit, tak mám asi ještě nějaký pololaktační mozek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
10.12.11 19:46

Radime promin, ale Anča Dlaňovka je v tvém případě jistota :kytka: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7257
10.12.11 19:48

Jsem se fakt nasmála. Výborná příhoda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 20:11
neprrihl. hotaru píše:
a udělal ses aspoň? :mrgreen:

nestihl.. prece ona dotycna uz odesla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 20:12
Radim78 píše:
To se tady může říkat? Když já jsem stydlivej :-D
A vůbec, co vy maminky? To máte tak slušné představy?! Krom holení zadku a milování se ženou, jste po ničem jiném nesněli? :-) Že by ty vaše děti vám po náročném dni, nedopřáli nějakou tu nestydatou představu? Tak honem přiznejte se! :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja sice maminka nejsme ale jo.. snim :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
10.12.11 21:59
tak to máš naprostou pravdu :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
byron píše:
Radime promin, ale Anča Dlaňovka je v tvém případě jistota :kytka: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
10.12.11 21:59
taky dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
Maddlen píše:
Radim78 píše:
Ivuško, já jsem se v minulosti už dotýkal a výsledkem je, že nyní platím alimenty na tři děti. :-(
Tak já být chlapem, platit alimenty na 3 děti jako Ty, tak ho mám při pohledu na maminu s miminem měkkého jak tavený sýr a myslím na fotbal. Radši. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.12.11 22:42

Super :palec: :palec: :palec:
A proč by to mělo být zvrhlé?
Já moc takových příhod v normálním životě nemám, za to těch snů v noci, jéjej… A pořád se mi zdá o mým bývalým podřízeným, kterýho jsem viděla naposled, jsou to skoro 3 roky… ale byl fakt hezkej a krasne vonel. Akorat ten sok rano, kdyz se mi o nem zda a pak se probudim vedle chrapajiciho manžela :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.12.11 23:05

Docela by se mi líbilo být na místě té maminky.A být ,byť jen na pár minut pro někoho cizího sexuálně přitažlivá.Já si poslední dobou ,když sebou všude táhnu tu mou tříčlenou mateřskou školku, připadám tak strašně antisexuálně. Hotová chodící antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová