Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakou změnou? Pokud vím, tak se rodičovský příspěvek nijak neměnil.
Co jsem naposledy zaregistrovala, tak se to má teprve řešit. Hudba budoucnosti, jestli vůbec. ![]()
@Nicole 1234 Vyse RP se menit nebude, bude mozne ho akorat rychleji cerpat.
Jediná změna je, že ženy, které neměly nárok na MD budou moct místo 10 000 měsíčně čerpat až 14 000 (nebo tak nějak). Celková výše bude stejná. Takže jediné co, že si to člověk vybere dřív…
A ještě to neschválili…
@Anonymní píše:
Ahojky
Nevite, jak to je se zmenou RD? Nekde jsem na diskuzi cetla, ze se bude vyplacet od pristiho mesice, ale google povida neco jineho xD
RD je volno v zaměstnání, to se nevyplácí.
Tady si někdo plety dojmy s pojmy. Hlavně si to pořádně propočítej, at pak nejsi překvapená.
Na co narazis ty nevim. Projednava se ale navyseni o 15% od ledna 2023. Ale teprve projednava no
Ale musim uznat, ze s dnesnima cenama by se to vic nez hodilo ![]()
@P.petru píše:
Na co narazis ty nevim. Projednava se ale navyseni o 15% od ledna 2023. Ale teprve projednava noAle musim uznat, ze s dnesnima cenama by se to vic nez hodilo
To myslím zamítli. Chtěli pak jednat o navyšování jako u důchodů. Podle inflace a to se jim líbilo ještě míň. Tak teď budou jednat o tom, že si to můžeš vybrat rychleji.
A rychleji šupat do práce…
@KeckaJ
To fakt jo?
Ja jsem si to googlila a pravda, ze to byly prispevky z prvni pulky kvetna, ale o zruseni nove nic. To jsou machinace ![]()
Pardon *RP. Ja zrovna cetla clanek " na rodicovske dovolene" a upsala jsem se ![]()
Cetla jsem, ze se ma zvysovat od cervna o 15%…ale aktualne nic ![]()
@Anonymní píše:
Pardon *RP. Ja zrovna cetla clanek " na rodicovske dovolene" a upsala jsem seCetla jsem, ze se ma zvysovat od cervna o 15%…ale aktualne nic
Mělo to být od července a není to ještě schváleno.
Ahojky
Nevite, jak to je se zmenou RD? Nekde jsem na diskuzi cetla, ze se bude vyplacet od pristiho mesice, ale google povida neco jineho xD