Rady a tipy k chovu burunduka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
10.6.15 20:04

Ale určitě to seno či piliny muže mít na to hajaní. Látku možná nějakou co se moc nepará.
Ty červíky tak 2krát týdně jak kdy někdy jak nejdu kolem zvěrimexu tak ani nemá :roll:.Já si totiž koupim 2 červi, nějak ty potvurky nechci doma skladovat. :)
Taky davaj do rožku hlínu, že se v ní valí. Mi už se nevleze tak velkou klec nemám :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.6.15 21:20

Dávate 2 červíky za ten den, jestli to chápu dobře?
Jinak taky ve volieře nemám místo na hlínu, ale dá se koupit ve zverimexu z plastu takové koupatko, má to i kryt s dírkou a tam dám tu hlínu at mi v bytě neudělá bordýlek a tam si muže hrabat jak chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.6.15 21:56

Jednoho za den omlouvám se :).Ale pan chovatel mi o nich ani neříkal tak to bude asi spestření jídelničku pro ně. Když nejdu kolem zvěr. tak je nemá i 3 týdny. :oops:
To koupátko neznám, prosim vás jde zavěsit na klec? Musím ho omrknout. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.6.15 11:26

To je ono co jsem myslela, není to do klece, ale neudělá to v bytě nepořádek, když tu hlínu dáte do toho, aby se veverka vyblbla :lol:
 http://www.hyperzbozi.cz/…-7-163486340

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.6.15 15:54

Jéé to vypadá dobře, super nápad jen škoda že je to tak velké :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.6.15 16:18

Já bych to mohla řešit leda tímhle.
http://www.zverimexpajtas.cz/Ptaci/Koupelny/
Ale upřímě pro ty činčily to vypadá líp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.6.15 19:15

Ale to nemusíte dát do klece, já to taky nebudu dávat do voliery, dám mu to do chodby, kde se muže v te vaničce vyřádit..
Pro ty ptáky mi to příjde příliš male :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.6.15 19:18

A ještě jsem našla tohle :)
http://abc-zoo.cz/…x-22-cm.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.6.15 07:25
To vypadá dobře a pujde to zavěsit :palec:.
@Pompova píše:
A ještě jsem našla tohle :)
http://abc-zoo.cz/…x-22-cm.html

Pujde to zavěsit, tak to je ideální řešení pro naši veverku. :palec:.
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.6.15 07:48

Tak i my máme konečně burunduka doma.Ale s pena chovatele mám divný pocit. Kdybych nečetla ty jeho kladné recenze, tak si myslím o něm pravý opak. Strašně nespolehlivý pán, což mě hodně mrzí, skor, když má tak krásné stránky.14dní jsem s ním komunikovala 2× mi slíbil, že mi samečka doveze osobně, vždycky po mém zavolání s toho sešlo. Pokaždé se ptal co chi, jestli samičku či samečka. Po druhém mojem zavolání mi sdělil, že vlastně samečky ani nemá, že mám opět volat o víkendu. Tak jsem panu ŘEHÁČKOVI ŘEKLA, ŽE KDYŽ NEBUDE SAMEC, ŽE UŽ ČEKAT NEBUDEME A VEZMEME SI SAMIČKU. V sobotu jsem volala a samce nakonec pro nás měl, že přemluvil jiné lidi at si vezmou samičku, tak jsme se domluvili na převzetí v Jeseníku na 18h. V 18h. jsme byli na místě, tak volám a pan Řeháček, že nestíhá, že přijede v 17.30h. :-O Co mě mrzelo, že nezavolal předem, že to nestihne.Tak jsme šli i s dětmi projít v 19.30h.jsme byli na místě a p. Řeháček opět nikde, tak mu volám, že tam bude za 3minuty z 3 minut byla pul hodina! A co mě překvapilo, že bunduruka nebral vubec v rukavicích, ale do holé ruky, když jsem se ho na to ptala, proč nepoužívá rukavice, řekl mi, že nemusí, že je to mládě…no já jako laik nevím, zda máme teda mládě, pač po skušenostech s panem chovatelem jsem na pochybách :think: :think: Nikdy nevěděl s kým vlastně mluví :think: :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.6.15 07:50

Jéé a ted čtu jaké tam mám hrubky místo z toho jsem napsala s…atd.tak se omlouvám psala jsem to v rozčílení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.6.15 08:48

Jsem s toho překvapená nám ji předával v rukavicích měl je bílé tak mi to tak ulpělo v hlavě.
Pokud je malinká tak to asi mládě bude ale že by mohly bez rukavic. :nevim:
Takové jednání moc zamrzí, nevím co si o tom myslet, nabídne se že ji doveze a nakonec musíte sami. :nevim:
My měly sraz taky v Jeseníku před nějakým větším obchodem tehda sněželo tak jsme přijeli o 20 min. později a pán akorát dojel ale to už je rok a pul.
A jinak líbí se dětem :D už se ukázala nebo je drobek schovaný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.6.15 09:54

Právě, že tohle mě hodně mrzelo a ani se neomluvil :( My měli scuka před Lídlem.
Právě, že nám říkal, že u mládat se rukavice nemusí a já je taky nemusím používat, tak uvidíme :)
Jinak je bobek zatím schovaný a jen sem tam vyčuhuje čumáček, takže ani nevím, jak je vlastně pořádně velký..Ale kdyby to byl starší kousek, tak si myslím, že se tak nebojí a není zalezlej :D Tak snad to mládě bude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.6.15 19:13

Možná ti malincí nemusí, kolik má bobek týdnu?
Naše měla měsíc a pul, jak jsme ji brali, jestli kvuli toho jsme měli používat rukavice. :nevim:
Nám se pěkně ukázala až asi po měsíci asi to trvalo než si zvykla na zvuky máme ji totiž v obyváku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.6.15 19:31

:D :D Máme ho taky v obývaku a děcka tady dělají kraval, tak je chudák z toho asi paf :lol:
Byl zahrabaný dole a jak jsem přišla ze školky, tak už jsem slyšela zvuky v budce, tak se přestěhoval :)
Ještě mi p. chovatel říkal, že vubec nemusí ty moučné červy ani kobylky, ale jinde jsem zase četla, že to potřebují 2× týdně tak ted nevím, ale asi mu je koupim.
Chtěla jsem se zeptat, kde kupujete ruzné oříšky? a jak máte velkou misku na ten kočkolit?
Jinak nevím přesně kolik má, ale 7.6. mi tenkrát p. chovatel psal, že už vylezají z hnízd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný