// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12895
15.10.12 16:00

@koasi A v kolikátém seš týdnu? Asi úplně na začátku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
15.10.12 16:01

@circus @koasi jen si to užívejte bez toho, docela závidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
15.10.12 16:04

@Clairisek No já podle diskuzí na emiminu bych měla už přinejmenším omdlívat a objímat záchod. :D A prostě nic, nic! Možná ještě tak trochu hormony…že jsem víc popudlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
15.10.12 16:05

@circus nejsem schopna to nejak vypocitat :) asi jsem trotl. takze podle kalkulacek je to neco pres paty tyden a podle me je to teprve dneska paty tyden :)

nemate trik jak to spocitat presne este nez pujdu k doktorce?.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
15.10.12 16:09

@circus tak já jsem na tom podle poslední MS stejně jak ty a teda nezvracím a neomdlívám naštěstí :lol: jenom si občas přijdu jak kdybych měla střevní chřipku a pak jsem citlivá na pachy, smažení teď opravdu není nic pro mě, alespoň už vím, proč mi nedávno tak smrděly topinky, když je měli naši k večeři :lol: a nebo cigára, to je pro mě smrt :lol: ale na druhou stranu mě nebolej prsa, měla jsem citlivý bradavky asi 2tejdny zpátky přes víkend a jinak nic, břicho taky nějak extra nepociťuju, tak si pořád říkám, že je to blbej vtip a prostě mám jenom nějakou tu chřipku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
15.10.12 16:12

@koasi já zjistila až tu v kolikátém přesně jsem http://tehotenstvi.academy.sk/index.php ale jinak jak starý je „mimčo“ je závislý na tom, kdy jsi měla ovu :) já třeba byla u dr. minulý úterý, to jsem podle poslední MS měla být 6+1tt ale dr. říkal, že odpovídáme 5tt, což souhlasí s polední návštěvou přítele u mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
15.10.12 16:27

@Clairisek je diky! :)
tak podle ovulace to je 21 dni a podle vypoctu 5+4 takze jenom o kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
15.10.12 16:51

@koasi není vůbec za co :) nebýt internetu, tak do dneška sama tápu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.10.12 18:34

Ahojky, další holky čárkatý koukám přibyly :D to je faajn :) holky já stále žádné příznaky krom únavy, bolavejch prsou a nafouklého břicha nemám, ani pachy, nebo zvracení, nic, tak snad to vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.10.12 19:54

Ahojky holky, mohu se k vám přidat :mavam:. // jsem našla (duchy) minulý čtvrtek. Dnes již dálnice. A miminko jsme udělali 25.9. Na kontrolu jdu až 26.10. Je to dlouhých 14 dní čekání. Mám už ale 5-ti letého Tomáška, tak snad i ted bude vse OK. Ani ja nemam zadne priznaky - akorat me poboliva brisko jako bych mela dostat MS. Tak se drzte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
15.10.12 20:00

Já se hlasím taky do říjnových čárek :lol:..zatím se nechlubím, protože mám stále velké obavy, ale je hezké kolik vás tu je co jsou na tom stejně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8877
15.10.12 20:14

@Šalvějka na únavu bych zapoměla, občas si říkám, že bych chtěla být medvědem, pomalu bych se obebrala do brlohu a pak už by to bylo za pár :lol: ale jinak fakt závidíím :)
@Loudalka gratuluji :)

@MIŠANA1 taky gratuluji a přeji, ať jsou obavy brzy rozprášeny a můžeš si plně užívat těhu, držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
15.10.12 20:19

Holky moc gratuluju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
15.10.12 20:24
@Clairisek píše:
@Šalvějka na únavu bych zapoměla, občas si říkám, že bych chtěla být medvědem, pomalu bych se obebrala do brlohu a pak už by to bylo za pár :lol: ale jinak fakt závidíím :)
@Loudalka gratuluji :)@MIŠANA1 taky gratuluji a přeji, ať jsou obavy brzy rozprášeny a můžeš si plně užívat těhu, držím palečky :)

Nposledy to nedopadlo dobře a to už 2děti mám, takže obavy veliké..Člověk když už dětí má, s tím moc nepočítá že by se to mohlo přihodit. kdyby člověk aspoň věděl co byla přičina, jestli to není trvalý stav :? snad to bude dobré..

• Citovat
  • Upravit
8877
15.10.12 20:36

@MIŠANA1 to chápu, čekám teprve první, ale když tu čtu některý deníčky nebo příběhy holek i na jiných webech, tak mi běhá mráz po zádech, člověk se bojí celou dobu :( ale držím pěstičky, aby bylo vše dobré a mohli se těšit s novýho přírůstku do rodinky :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí