Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No holky já jsem včera začala krvácet a dneska ráno tak silně, ze jsem myslela, ze jsem potratila. Hned jsem jela do nemocnice, doktor říkal, ze srdíčko bije. A dal mi opět Utrogestan 1-0-2 a Ascorutin 2-2-2… A jsem napsána na rizikovem těhotenství… Stále slabé krvacim, je to taková hnědá krev a prej to může byt jak se embryo zavrtava a roztahuje se deloha… Jsem 6+6tt… Mate s tím taky zkušenosti?
@Michaela888 ahoj, čtu vaši diskuzi s na zacatku jsem i psala. Jsem též na rizikovým tehu a to od pondělí tohoto. Též splnila, sice ne tak silne, ale mám hematom a vzhledem k předchozím problémům a též veku me nechali raději doma. Na jak dlouho mas neschopenku?
@Peka77 Já mam 24 let, ještě studují vysokou, takže už mam ted naštěstí prázdniny. A musím zůstat doma zatím minimálně do konce prvního trimestru. Mela jsem totiž gynekologické problémy i před otěhotněním - opakovane záněty děložního cipku a neustále krvácení i mimo menstruaci, tak se bojím aby me to nedělalo problémy i ted v tehu. A ty mas kolik a v jakém jsi tydnu?
@Michaela888 me je již 38
a snažíme se uz poměrně dlouho. Mám za sebou hodně pokusu a 2 špatně skončena těhotenství. Jsem zatim cca v 8tt. Zatim musím ležet jen 14 dni. az budu na konci 1. Trimestru tak pobřežím na hematologii. Trosku me ještě trápí i vyšší imunita. Ale jinak dobry ![]()
A v kolikatem jsi ty? A mas vycházky?
Vcera potvrzeno srdicko, prcek ma 4,4mm a odpovidame podle utz 6+2tt. Jeste se neraduji nahlas ale radost maaaaam velikou-
![]()
@ladus88 rada te zas vidím s ze jsi v pořádku, velká gratulace ![]()
@Peka77 Dekuji,nechtela jsem plasit, v unoru jsem mela ZT tak jsem radsi opatrna:-)
@Peka77 vycházky nemám, musím jen ležet a ideálně nevstavat ani z postele.. Jsem 6tt.. Tak snad obě dobře dopadneme ![]()
Ahojky, snad se mohu taky přidat 2 // na testu jsem našla 8.6.,poslední menstruace byla 24.4.K dr jsem objednaná 17.6. příští středu tak snad bude něco vidět. Ale u dr jsem byla 22.5 na preventivce dělala utz a nic neříkala že bych byla těhu ani já se jí nezmínila a ani jsem nevěděla ještě že se zadařilo, tak asi bylo i brzo na to něco vidět. přikládám fotky těhu testu.
@Michaela888 to jsme na tom podobně, taky mám ležet. Jesteze se dá psát
Schází mi ty bežne domácí prace, vaření, pečení atd
A kdy jdeš na kontrolu, já až za 14 dni.
Věřím, bude vše v pořádku
![]()
Co studujes, jestli to nevadí?