Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Peka77
Takže mám vyzkoušet těhotenský test
za 2-3 dny a čárka by měla silit?
Asi tak nebo tu krev
@Peka77 No dneska špiním celý den normální krvi ale nemám žádné bolesti. Tak to necham do úterý, protože doktor řekl že stejně s tím teď nic neudelam… Tak na to nemyslím a uvidíme. Tak doufám, že ti ten hematom zmizne…
Musíme to zvládnout…
@Michaela888 dávej na sebe pozor a bude dobre, ze ti hematom zmizí
Hlavne žádná prace ![]()
@Peka77 Práci se vyhybam ale krvacim jak při slabem MS tak mám vážně strach.. Ale tak uvidíme.. A ty vydrzis ležet celý den?
@Peka77
A nedávají se ty injekce hned na začátku? ![]()
CO máš za mutaci?
@Michaela888 jdu si udělat jen čaj, jídlo, stavu atd. ale jinak se snažím ležet. Taky nevím jestli je vše v pořádku, snad ano
Miso, hematom ti zmizí a budete s mimi v pořádku, úterý je co nevidět ![]()
@Whynot nemusí, ale nic se tím taky nezkazis. Jenže záleží co mas za mutaci. Měla jsem pokusy s injekcemi od zacatku i bez nich. Moje dr. na hematologii mi rikala, ze do 1.trimestru nejsou výrazne změny. Mám Leidens, těch jich ma hodně. Drz se. A či trápí tebe?
Já mám „jen“ MTHF heterozygotní, dali mi ty injekce preventivně, pak jdu na kontrolu…
V úterý jdu na UTZ a jsem hrozně ve stresu, přijde mi, že už nemám tak citlivá prsa jak jsem měla ![]()
Cítím se naopak o dost lépe, tak jsem to měla i minulé ZT ![]()
@Whynot neboj, tentokrat to bude v pořádku ![]()
Tentokrat to bylo též jiné než predtim. A tehu příznaky taky nemám tak vyrazne. Prsa občas zaboli, občas nevolnost, ale nic hrozného. Neboj na UTZ bude vše jak ma byt
![]()
Jen se opatruj ![]()
Ahoj, já se k vám ráda také přidám, koukala jsem, že tu nebudu jediná co čeká třetí. Dvě čárky jsem našla překvapivě 1.6., u mudr už jsem byla 2×, poprvé protože jsem tomu moc nemohla uvěřit a podruhé teď v pátek. Na další kontrolu jsem objednaná za 14 dní.
@Whynot každy průběh muže byt jiný, ale chápu tvůj strach a obavy nejsem na to lépe. Musíme doufat, ze to bude dobre ![]()
@mammy gratuluji, musí to byt úžasné mít tolik ditek
Hlavne ať je vše v pořádku ![]()
To je fakt..navíc ty máš mnohem větší nárok na stresy než já
Chtěla bych být taky tak klidná, snad po srdíčku už o něco budu ![]()
@Peka77
Takže mám vyzkoušet těhotenský test za 2-3 dny a čárka by měla silit?