0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
24.4.08 10:50

…tak jsem právě brouzdala po internetu a rozhodla se, že koupím bobikovi alespoň vybavení do postýlky - dala jsem to do galerky
Objednám si to i s nebesy - přeci jen budeme mít postýlku v ložnici…
povlak na polštář a peřinku vezmu 2×, snad to bude stačit :wink:

Možná už to znáte, objednala jsem to u:
www.detskyraj.cz
detailní obrázky pelíšků najdete v katalogu výrobce na
 http://www.i-scarlett.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.4.08 11:00

Kuk,
tak to mame za sebou. Vypit ten hnus nebyl nakonec takovy problem. Horsi bylo, kdyz se s pak doma ohla, ho udrzet. No malem jsme :poblion: , ale ustali jsme to :D Kolem treti si mam zavolat pro vysledky, snad uz je budou mit.

Pokud mi bude aspon troksu lip, tak se odpoledne chystame na vylet. Pojedeme do Babiccina udoli. Jeste nikdy jsem tam nebyla a tak muzicek usoudil, ze bychom tak mohli oslavit vyroci. A dostala jsme uz kraaaasnou kyti :D Si ji snad ani nezaslouzim :oops: A ja jsem Martinovi dala nugatovou bonbosku - to on moc rad. A asi jeste nekdy nekam vyrazime na vecu - az se mi vrati chut :lol:

Zavinovacky , tak koupim jeste tu jednu urcenou do sedacky - v cem jinem s mimi z porodnice?! No a necham to byt. Je fakt, ze se da kdykoli cokoli dokoupit. A moje mamca ma takovy ty kanyrovaty zavinovacky nekde schovany, tak v nejhrosim muze dojit i na ne :wink:

Elunko , tak vy budete mit dve jmena? Co Samuel?

Leni , dobry seznamek co a jak je potreba je tady https://www.emimino.cz/…s/story/5325
Ale v cem mam vzit v srpnu mimco z porodnice, to taky nevim :wink: Snad mi por. asistentky na plavcu a pak na cviceni poradi.

Markysku , nezbyva, nez se z toho vykulit :lol: Preji uspesne zehleni - od toho mam od vcerejska zase chvilku klid.
A uzijte si oslavicku!!! :D

Jdu vymyslet neco k obidku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
24.4.08 11:16
Elunka píše:
Ahoj holky,dneska to opět venku vypadá nádherně!
Za chvilku vyrážím něco nakoupit.

Markýsku-přeji Jirkům VŠE NEJ k svátku!

Leni to je dobře,že sis užila plavčo.Já kdybych mohla,tak jsem tam pořád.

Anduli jak je?

Duši ať dobře dopadne oGTT!!! A brzy se vykurýruj!
Zavinovačku budu kupovat jen jednu od Red Castlu a jinou asi ne.Většinou jsem měla ještě nějakou dečku a to stačilo(myslím na vystřídání).Ty rychlozavinovačky jsou stejně jen na určitou dobu.A kdyby ti nestačila,tak se dá vždycky dokoupit :wink:

Noni jak je u tebe?Je ti líp?

Mějte se krásně děvčata a prosím,prosím kdyby jste měly nějaké nápady na jméno,které se hodí k Jiří(to bude druhé jméno),tak sem s nimi.Nemám vůbec žádnou inspiraci :oops: (jediné mě napadlo Tobiáš).Děkuji,děkuji.

Kristián,Tomáš,Lukáš,Tadeáš a Tobiáš taky moc pěkný :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
24.4.08 11:19

Duši-doufám,že je ti líp a dnešní výlet dopadne :wink: .Užijte si to :D :wink: .
S tím pytlem nic proti vykulení :lol: ,ale taťkova ruka taky není k zahození :wink: :lol: .

Už jdu vážně žehlit jinak budu večer poslouchat,že kvůli emimi nemají co na sebe :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Pa :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.4.08 11:31

Markysku, to mas pravdu, neni. Ale to by se musel nejdriv vykulit tatka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
24.4.08 12:00

Dušičko- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Holky mám dotaz cvičíte někdo na míči???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.08 12:29

Markýsku:
já mám míč doma…a myslíš, že ho použiju??? :roll: - mno ale chci už začít. Já se totiž ted furt bála…mám odpočívat a tak. Ale už je mi líp-tak ho asi vytáhnu. V časopisech Maminka mám i nějaké cviky…tak chci začít. Míč je určo dobrej, včera mi ta por.asistentka říkala že k ní můžu ještě docházet právě na míčové cvičení.
Dušičko:
dík za ten seznámek..ale já ho hrůzou ani nedočetla do konce…zní to hrozivě. Ale snad nemusíme mít „doslova“ vše co tam píšou(nebesa, síťky na mouchy, kyblík na koupán..jéé děs.).
Já to ted nechávám plavat-momentálně se hrozím státnic. A zkrátka až je udělám (1.týden v červnu) tak pak se VRHNU na výbavičku. ted fakt nemůžu… :?
Jinak vše neeej Jiříkům (také dnes půjdem přát-mému taťkovi :wink: )
pěkné žehlení … a příjemné „projití“ na procházkách venku…papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.4.08 12:29

Markysku, jak to ze nezehlis :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.4.08 12:34

Leni , ono je potreba z toho udelat nejaky rozumny vyber.
Na koupani budu mit vanicku (jeste po sobe) a sitky proti hmyzu budeme snad mit rovnou v oknech - kdyz udelam smutny ocka na muzicka a pochvalim ho, jak je sikovny, tak je udela :wink:
A moc verim v rady od kamaradky, kolegynky, ktera ma termin v kvetnu. Tak budu mit vsechna info aktualni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
24.4.08 13:27

Ahoj, mamky,

dneska musím jen v rychlosti, letím za chvíli do města. Byla jsem ráno na té gyndě a všechno vypadá dobře,miminko je v pořádku, porodní cesty uzavřené, dělal mi utz jak přes bříško, tak i vnitřní, aby zkontroloval čípek a říkal, že tam žádný problém nevidí, že to bude nejspíš od těch zad, tak mi doporučil cvičení na balonu a plavání. Hned jsem se ho ptala, jestli „něco“ nevidí na utz, ale říkal, že prďola je otočený nožičkama dolů, že tam nic nejde poznat, takže mám ještě dalších 14 dní vydržet do další kontroly, snad tam se ukáže… :wink: Už je mi to tak nějak jedno, asi to už vydržíme do konce, nebudu to nějak hrotit, hlavně, že vím, že miminko je v pořádku, nic není důležitější… :wink:

Marky, Lilli je moc hezké jméno, my teda zvažujeme mezi Sofií a Viktoríí, ale je fakt, že jsme to zatím neprobírali úplně důkladně, jen občas jeden z nás něco nadhodí, takže se možná nakonec bude jmenovat úplně jinak..

Co se týče zavinovačky, tak já jsem pro malou měla jen jednu rychlozavinovačku a stačila mi bohatě, využívala jsem ji asi tak 3 měsíce, pak už ne. Dávala jsem do ní vždycky bavlněnou plínku, takže když si Míša ublinkla, tak jsem jenom vyměnila plenu, nemusela jsem tu zavinovačku tak často prát.. Teď budeme kupovat ještě takovou tu fleecovou zavinovačku do autosedačky, myslím, z Emitexu. Jen ještě váhám, jestli koupit rovnou tu teplejší nebo tu tenčí… 8O V srpnu bude na tu teplou asi moc teplo, ale zase třeba v říjnu už se bude hodit spíš ta teplejší, no uvidíme…

Duši, tak už mám ten blivajz za sebou, tiše závidím… :lol:

No nic, mizím, ještě jdu mrknout do galerky pokochat se vašimi fotkami a mizím ven! Pápá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
24.4.08 13:29

Duši, jsem chtěla napsat, že už MÁŠ ten blivajz za sebou, ne mám! :oops: :lol: Mě to čeká až za měsíc… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.4.08 15:21

Tak si predstavte, ze se dneska vylet nekona. Ja jsem relativne OK, ale Martina silene chytli zada. Nevim, jestli to ma namozeny z uterniho plavani nebo nastydly.
Ale doma na zadku jsem nesedela, kdyz je tak krasne, a s Tracy jsme si udelali pres hodinu dlouhou prochajdu lesem. Byla to parada. Jen ted jsme obe utapane a psina uz i spi :lol:
Volala jsem si na vysledky cukru. Dr. mi rekl, ze je to dobry a ze si mam v pondeli prijit na ten zatezak. Tak jsem mu vysvetlila, ze jsem tam byla dneska. A on na to „aha, no a je to dobry“, takze jak moc dobry se dozvim az 13.5. u gyndare. S timhle matlou se mi uz dal komunikovat nechtelo :)

Co se tyka balonu, tak o nem docela premyslim. Mam doma od kamaradky CD se cvicenim a je tak cast i pro mice (to mi rikala). A myslite, ze jsem to CD aspon videla? Vim jen, ze je kulate, placate, v uzke krabicce a tusim v levem supliku pod telkou :lol:

Dilema kolem jmen me fakt bavi. Kamarad mi asi pred mesicem psal, ze vsechna jmena, co meli pro holcicku, jim „sebrali“ pribuzni a kamaradi. Tak se po dlouhem dohadovani shodli na Barunce. Dneska jsem mu psala k svatku a odpovedel, ze je vsechno jinak, ze to bude Veronika. A nezapomnel poznamenat, ze to jeste neni jiste, ze u tehotnych nikdo nevi :lol: Termin maji na zacatku cervna, tak jsem zvedava, jestli jim to vydrzi a nebo budou jeste menit :lol:

Anduli , ty zavinovacky od Emitexu jsou uzasny!!! Taky o ni premyslim a mam stejny problem jako Ty. Ale asi nakonec pujdem do te zimni. Dneska jsem cetla na nejaky diskuzi, ze v lete staci mimco v sedacce prikryt dekou. No, jeste to proberem doma a urcite i tady :wink:
Jinak, abych nezapomnela, jsem rada, ze jste v poradku!!! A vypada to, ze budete mit prekvapeni, aniz byste puvodne chteli, vid? :wink:
A z preklepu si nic nedelej, vsak ja si s tim poradim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
24.4.08 23:45

Ahooj holky :D
hlásíme se po dneška úplně K.O,ale spokojený :wink: .Byli jsme na super obídku a potom nákupy :lol: :lol: .Kluci samozřejmě hned zamířili do sportovek a vybrali si pár kousků a já jsem si koupila míč a snad budu moct cvičit a relaxovat :P .

Leni-právě taky jsem měla/mám strach,ale mám pocit,že musím začít něco dělat,tak uvidím v úterý na kontrole :wink: .

Duši-no nežehlila jsem nebyl čas :lol: :lol: :lol: .Ale zítra už vážně musím :roll: . Škoda,stím dnešní výletem,ale snad bude Martinovi líp :P .
A stěma jménama je to složitý a někdy vážně boj..chjoo minule jsme to měli tak jednoduchý :lol: :lol: :lol: :lol: .

Anduli-jsem ráda,že jste v pořádku :D .
Jména máte pěkná a asi bych taky váhala,ale u mě by to asi byla Sofie :wink: .Furt mi nějak leží v hlavě,ale manžu asi nezlomím :oops: .

Ještě jednou všem moc děkuju za gratulace Jiříkům k svátku a tvým taťkovi,taky přejeme všechno nejlepší :wink: .

No nic zrovna chci jít spát a malá kope jako blázen :D :D :D .Tak snad mě nechá aspoň usnout :) .

Dobrou noc :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.4.08 03:15

Těhulky já vám tak závidím ten spánek :P :P .Já prostě nemůžu zaboha usnout :? .Nejčastěji spím na břiše a to teď nejde a hlavně mi bříško začlo při spánku svým způsobem „překážet“ :) :) :) .
Ale malá snad konečně taky usnula,takže se mi snad povede usnout,jinak teda nevím co nám z ní jednou vyroste 8O :lol: :lol: :lol: .

Dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.4.08 08:21

Kuk srpnatka :D

Markysku , to mi je tak lito, ze nemuzes spinkat. Ja se vetsinou v noci dost casto budim a prevaluju, ale na dnesek jsem spala jak dudek. Az me prekvapilo, ze uz je rano.
Jsem zvedava, jestli vam Lilli bude po nocich radit, az bude na svete.
A s zehlenim si nedelej, ono neutece - bohuzel :lol:
Jinak jsem rada, ze jste meli vcera fajn den a Jiriky pekne oslavili :wink:
Nas nakonec jeste napadlo, ze bychom mohli do Hradce do kina, ale asi by to dopadlo tak, ze kazdy na jiny film :roll: :lol: Ze my se vzdycky tak dobre shodnem :lol:

Noninko , jak Ti je?
Prejem hodne stesti na dnesnim kontrolnim UTZ!!

kosti , to povleceni vypada moooc hezky.

Hezky odpocivejte a pohladte birska!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital