Poradna duly
Jana Čurdová
No, tak moc děkuju za pochvalu kočárku…jenže manža teď přišel z práce s tím, že prý mu kolegové tvrdí, že v Polsku se dají kočárky koupit ještě levněji…přiznám se, že já už jsem stejně rozhodnutá!!!…a pokud se mi v Polsku nebude žádný líbit, tak co s tím nadělá, že???…navíc problémy s případnou reklamací atak???
Jo a samozřejmě jsem myslela oranžovo černou kombinaci - nee žlutou, takže má těhudemence opět nezklamala, chichichi… a do oranžové jdu proto, že budeme mít překvapeníčko, tak abych nevozila kluka v červené…
Jo a ten víkend jsem myslela někde poblíž, přece jenom mi na tom velkém UTZ říkali, že mám nějak nízko placentu, tak bych se stejně nejdřív poradila s dr., abych něco nezkazila, co?…akorát se snažím hledat, ale já se v tom hledání přes net úplně ztrácím
…jsem na to prostě levá…tak asi nepojedem nikam, no…
Snad už bude pěkně a tak si zajedeme někam něco ugrilovat - bože holky,…já mám takovou hroznou chuť na něco čerstvě grilované
!!!!!!
Marky , chichi teda to je záplava růžového!!! SUPER!!!
Anduli , úplně tě chápu, že chceš vědět co máš nakupovat
, já se dobrovolně rozhodla, že to vědět nechci a u nás to stejně dopadlo tak, že mi ségry nanosily spoustu věciček pro holčičku…a ta mladší mi dokonce nedávno řekla, že se nemám opovážit „vyprdnout“ kluka…no, není sladká? - skoro mne rozbrečela, jak jsem teď furt naměkko
…takže já to mám jasné…já opravdu nakupuju bílou, žlutou a zelenou a zatím mne to baví…
Jo, holky, jsem vám zapomněla říct, že na www.litex.cz mají nové těhu věci a doooooost dobré za docela dobré ceny! Tak mrkněte! Já už jsem si hned objednala jedny 3/4 leginy za 545Kč…Jsem neodolala, no… ![]()
Noni, tak si dej do vyhledávače třeba ubytování v Beskydech, nebo v Jeseníkách a vyplivne Ti to hafo penzionů a chat!
Já jsem teda zadala levné ubytování, protože zase netoužím po nějakém extra luxusu, hlavně aby tam byl klídek a čisto a hezké okolí…
Tak ať něco slušného vybereš! ![]()
Hlasim, ze u nas taky prevlada zluta a zelena. Ze zacatku to bylo fajn, jen ted mi prijde, ze snad budeme mit vodnika ![]()
Ruzova me celkove nejak nebere. Sama ji moc rada nemam a prijde mit to takovy preslazeny. Kazdopadne nijak neodsuzuju!
Kocarek oranzovo-cerny vypada dobre. Nedavno jsem videla „muj“ Firkon v tyhle kombinaci a
Ikdyz me porad malinko ta cerna odrazuje. No uvidime, jake barvicky se jeste do leta objevi.
Noninko , ono se dost tech polskych kocarku dovazi sem. Jsou teda o neco drazsi nez tam. Ale urcite to bude lepsi s pripadnou reklamaci a tak.
Konkretne ten Firkon je polsky, ale da se koupit v kamennem krame u nas a zajistuji na nej i servis.
Mimochodem s tim grilovanim jsi mi udelala takovy chute, ze se snad ani nedockam obeda ![]()
Pokud chces, dej nejaky pozadavky, kde bys to ubytovani priblizne chtela a jaky mas pozadavky na tu chaticky, penzion, hotylek? A ja se Ti po necem juknu. A nebo zaukoluj muzicka, kdyz uz s tim napadem prisel
Tak at neco vymysli a zajisti. Preci se nemusis o vsechno starat Ty ![]()
Anduli , tak to si ten test pekne „uzijes“. Vsak ja se jeste neraduju, treba me zatezak taky ceka. Nejradsi bych si pro ty vysledky zavolala uz ted. Ale musim vydrzet ![]()
Markysku , palecky stale drzime a uz jsou skoro modre. To by bylo, aby to nedopadlo ![]()
Koukam, jak to tu dneska hezky jede. To je parada!!!! ![]()
Ja si jdu pomalu chystat vecicky na plavco a pak sebe na obidek. Jsem zvedava, co dobreho dneska vari.
Holky, jdu se pro dnešek rozloučit…ten bolavý krk je fakt děsný, tak se půjdu raději zkusit vyležet… takže se ozvu ráno!!!
Papapapapapapapapapapapapapa
Ahoj holky,
koukám že víkend byl rušný…já ho moc akční neměla - nikam jsme tentokrát nejeli…
v pátek jsem pracovala a odpoledne byla na plavču, abych se trochu protáhla. ![]()
v sobotu bylo pěkně hnusně, tak jsme s miláčkem skoukli film (Poslední plavky - úplná kravina, takže absolutně nedoporučuju
) a pak vyrazili do IKEA na Čerňáku - nejhorší bylo, že stejný nápad měla asi celá Praha - šíleně narváno, skoro jsme nenašli místo na zaparkování - potřebovali jsme nějaké poličky do kuchyně a koupelny, a pak pár drobností jako dozy na mouku a ručníky…-úkol splněn, ale málem bylo po nás - ty fronty u pokladen byly až do poloviny samoobslužnýho skladu - to jsem fakt ještě nezažila
Nenávidím nakupování ![]()
No a v neděli u nás byla návštěva, tak jsem dopoledne prokuchtila a odpoledne jsme vyrazili na procházku - ušli jsme asi 7km, takže jsem dneska trochu utahaná
Holky koukám, že už nakupujete o 106 - já na miminko pořád skoro nic nemám - pořídím všecko najednou tak v 7. měsíci - neutrální barvy, to je moje
.....ale upřímně, asi bych stejně nekupovala typicky holčičí nebo klučičí oblečky - možná až na starší mímo ![]()
Byla jsem omrknout kočárky a ještě chvilku počkám na nové modely pro 2008…
Leni - vážím podobně jako Ty, sem i skoro stejně vysoká a považuju se za štíhlou, tak neblázni…hlavně teď nemá vůbec cenu váhu řešit, protože s tím člověk nic moc neudělá - tedy kromě pohybu (dost často je vyšší váha způsobená i zadržovanou vodou, tak klídek…)
Markýsku držím palce ať Jířa přijímačky zvládne - snad to nebude tak těžký…
Krásný den všem srpňátkům!
ahojky,
tak jsem dorazila od MUDRa, když viděl výsledky z velkého UZ tvářil se překvapeně a že prý teda „svůj“ UZ mi dělat nebude. Poslechl pouze srdíčko (nevím co je to za přístroj, ale dělá to „buchbuchbuch“
) a vyšetření čípku na křesle,, že drží je a že je v pořádku. Tak mám radost.
Vážila sem se u sestry (mám 66kg-tudíž o 9 kg navíc od začátku) a opět mi bylo připomenuto, že je to dost,,, že bych neměla tak příbírat… (no… a pak se divte, že mně to točí!!!! Navíc s mou psychickou diagnózou,,víte jakou
) ale kašlu na to. Důležitý je Tomulinka a že mu chutná jíst…za to já nemůžu (hehe) ![]()
Markýsku : kdy se dovíte, esli Jiříka vzali? My už to víme dnes-bráchu vzali. Bez zkoušek.Hlásilo se jich 62 a brali 60. To je mazec co? za nás todle nebylo. A myslím, že tyto naše dětičky budou mít taky problémy se dostat na školu, když je ted ten babyboom, což? ![]()
LITEX:
jojo, koukala sem, ale esli můžu doporučit (jistě to znáte dávno-to já „zamrzlá“ na to přišla před třemi dny) - MIMIBAZAR. Tam je věcí..přibejvají po minutách nové a nové. Už mám zamluvené dvoje těhu letní šatky a jednu zavinovačku na suchý zip. Mně nevadí, že je to použité. přece se to vypere…a ta cena je nesrovnatelná. Dnes sem opět šla „náhodou“ kolem sekáče a koupila 2 bodíčka a dvě čepičky (obě Mark€Spencer, nové a jen za 39kč kus-nekupto) ale manžovi to nepovím, on by řek, že jen nakupuju.
a bodíček není nikdy dost, že?
tak, ted se půjdu podívat do skříně-že bych probrala jarní a letní věci…(co mi je a co bude až po porodu),,a pak zas státnice.
tak papa a pěkný den všem.
Zdar ,
hlásím přežité stěhování, s rozbitou pračkou a vyplaveným bytem.....hihihi Prostě paráda no, ale hlavně, že je to za náma.
Jinak mám posledních 5 dní ve starém holobytě a pak už tradá na trvalo pryč. Docela mě to je i líto, ale to je asi normální. 3 roky jsou 3 roky a teď začneme někde na novo no.
Zítra mám KO a předání papírů, tak doufám , že snad konečně zjistím kdo to tam ťuká na maminku …hihihhiih
Zatím papapapapapa
Ahoooj
tak nic ještě nevíme
,prý tak okolo 6 už bude vědět
.
Anduli tak já nevím..spíš to bylo tím,že jsme si s manžou meilovali,takže jsem vydržela,ale jinak chodím na tu 22 hod.
.
Počasí-no u nás je taky pod mrakem a k tomu pěkná zima brrr…já chci léto
.
Já jen doufám,že to nakonec nebude Jakoubek
.
A vy už jste vymyslely jméno pro holčičku?
Noni no myslim,že i za toho kluka budou rádi,hlavně,když bude zdravý
.
Ať bacily ustoupí
.
Dušičko vydrž do 6
.
Kostičko to jste si „úžasně“zanakupovali
.
Leni tak u nás brali taky 60 a hlásilo se 75
.A minulý rok měli problém vůbec ob:,–(it obě třídy a brali všechny,takže měl v tomhle trochu smůlu
.
Bráchovi gratulujeme k úspěšnému přijetí
.
To máš pravdu jsem zvědavá jak se tyhle naše dětičky budou dostávat na školy,to budou nervy
.
Dobře,že je všechno jak má být a Tomík prospívá,tak váhu i když ti to tahle přednesli,tak je pošli někam
.Hlavně,že je malej v pořádku
.
Já mám navrh 7 kilo
.
Dušičko asi ti přichystáme práci s tabulkou
.Nejspíš budeme muset měnit jméno..achjooo. Teď jsem četla noviny a jedný „paní“
se před pár dny narodila dcera Ellen.Je to na dlouhý vyprávění,ale asi bych nezkousla,aby se naše holčička jmenovala stejně jako ta jejich
.Když jsme měli s manžou krizi,tak jsme byli 2 měsíce od sebe a on měl milenku a to byla tahle „dáma“
.
.
Hlasim vysledky od dr. Co jsem po telefonu vyrozumnela, tak je to sice v poradku, ale stejne me ve ctvrtek ceka na ten zatezak. No, dost dobre to nechapu a ptat jsem se znova nechtela, protoze uz takhle jsem byla rada, ze jsem rozumnela aspon necemu.
Tak me ve ctvrtek ceka boj s duchodci nanovo ![]()
Noninko , tak hezky teply cajik, medik, citronek a to by bylo, aby se bacily nevzdaly!!! ![]()
kosticko , to jsou napady, chodit do Ikei a tomu podobnych o vikendu. To vime i my neprazaci, ze tam neni k hnuti. Zvlast kdyz se i spousta neprazaku vyda na vylet do viru velkomesta ![]()
Tak ale hlavne, ze jste to prezili a celkove byla mise uspesna!!
To to ted budete mit doma kraaassnnnyyyy!!! ![]()
Leni , at si sestra trhne nohou. Hlavni je, ze jste oba v poradku!!
Jo Mimibazar znam a vim, ze tam dost lidecek nakupuje. I moej kolegyne z prace z tama ma nejake vecicky. Mne se tam jeste nic moc nezalibilo a konkretne na moji velikost tam toho moc neni ![]()
Adus , se nehodama se musi pri takovych akcich pocitat
Hlavne jestli se nekdo nebo neco neutopilo ![]()
Zitra drzim palecky na kontrolu a jsem zvedava, jestli mas fazolku nebo fazolaka
Uz premyslis nad jmenama?
Marskysku , Jira to urcite zvladl. Jeste aby ne, kdyz je tolik palecku modrych
Navic je to sikulka!!
Tak jeste hodku a tesim se na same dobre zpravicky ![]()
Co se tyka zmen v tabulce, tak bud v pohode. Zas takova prace to neni
Jinak naprosto chapu duvody, proc Ellen NE. Tesim se, co noveho vymyslite ![]()
Ja si jdu asi chvilku dachnout. Nejak me to plavco unavilo ![]()
Docela bych i sla ven, ale silene tam fouka. To by me pak doma uz nemuseli poznat ![]()
Zatim pa pa a pohladte briska ![]()
Tak už jsem tu zas, byly jsme jen asi hodinku venku a v obchůdku pro něco dobrého, no, utratili jsme za ty dobrůtky 250Kč! (oplatky, čokoládky, brumíky, chipsy, tyčinky…):roll: ![]()
Leni, tak já jsem dneska vlezla po 3 dnech na váhu a myslela jsem, že omdlím hrůzou - žádných 8 kg navrch, ale rovných 10!!! No, paráda, za chvíli asi začnu chodit kanálama, bo se budu stydět mezi lidi, takový hroch… ![]()
Duši, tak to je teda pěkně blbé, že tam budeš muset ještě jednou, já si to aspoň odbydu všechno najednou v jeden den. Tak co, aspoň pokecáš o důchodech a o nemocech stáří…
![]()
Tak co, Marky, ještě pořád nic nevíte…? ![]()
Taky jsem, Ado, zvědavá, jestli se prcek ukáže…Tak dej hned vědět, ju? ![]()
Na mimibazaru jsem se ještě nedívala, budu se tam muset mrknout!
Teď jsem trošku na vážkách, protože jsem si ty leginy objednala XL ve strachu, aby mi to v létě bylo, ale až teď jsem se dívala na ty svoje troje těhu kalhoty, co mám doma a zarazilo mě číslování, protože na dvou je číslo 36
a na jedněch džínách je 38, což mi připadá divné, protože to neodpovídá klasické 36 u normálních kalhot. No, doufám, že mi to teda nebude moc plandat a že to nebudu muset vracet… ![]()
Jinak jméno pro holčičku zatím nemáme, chlapeček je jasný Nathan, to už se nezmění, ale pro holku jsme nerozhodní, protože tipů máme celkem dost - Viktorie, Sofie, Valentýna, Adélka (tu ale manžel nechce, prý mu připomíná Gondíkovou, kterou nesnáší, ale mně se to jméno líbí..
), Anabela, Šarlota, Eliška… Tak vůbec nevím, pro které se rozhodneme, kdyby to byl kluk, bylo by to jednoduché…
Marky, taky Tě úplně chápu, že najednou s Ellenkou váháš, vzpomínky - a ty špatné zvlášť - jsou mrchy…
Já bych zase nikdy nemohla dát své dceři jména Dáša a Iveta, to jsou zase bývalky mého manžela, sice nic proti nim nemám, byl s nima dávno přede mnou, ale i tak by to nešlo. Stejně jako by u mě neprošel Pavel, Tomáš a Michal…
![]()
Tak nic, jdu se mrknout na ten mimibazar, Míša se kouká na Princeznu ze mlejna, tak mám chvíli klídek než půjdeme koupat… ![]()
Duši-tak hlavně,že je to v pořádku a zátěžák bude jen pro kontrolu
.Tak pevné nervy se stařečkama
.Já jdu zase ve čtvrtek na rodičák a ono snad vyjde na stejno taky se na to musím psychicky připravovat
.
Jsem ráda,že nejsem „divná“ komu to vadí,teď mluvíme s manžou přes skype a řekl taky,že Ellenku ne,jsem ráda,řikala jsem si jestli mi to nebude vymlouvat,ale souhlasí semnou
.
Takže teď tu přes skype vymýšlíme jména
.
Anduli-jéé já jsem vážně ráda,že mi rozumíte
.
S manžou jsme se zatím máme 13 jmen
.Je to zajimavý dohadovat se sním pře skype
.
Jak koukám tak s nakupováním jste na tom podobně taky utratíte dost peněz a vlastně skoro za nic..ten pocit miluju
.
Držím palce ať kalhoty dopadnou
.
A na která jména jste, Marky, přišli při tom skypování?
Máte nějaké jasné favority?