0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
21.4.08 10:14

No, tak moc děkuju za pochvalu kočárku…jenže manža teď přišel z práce s tím, že prý mu kolegové tvrdí, že v Polsku se dají kočárky koupit ještě levněji…přiznám se, že já už jsem stejně rozhodnutá!!!…a pokud se mi v Polsku nebude žádný líbit, tak co s tím nadělá, že???…navíc problémy s případnou reklamací atak???

Jo a samozřejmě jsem myslela oranžovo černou kombinaci - nee žlutou, takže má těhudemence opět nezklamala, chichichi… a do oranžové jdu proto, že budeme mít překvapeníčko, tak abych nevozila kluka v červené…

Jo a ten víkend jsem myslela někde poblíž, přece jenom mi na tom velkém UTZ říkali, že mám nějak nízko placentu, tak bych se stejně nejdřív poradila s dr., abych něco nezkazila, co?…akorát se snažím hledat, ale já se v tom hledání přes net úplně ztrácím 8O :oops: …jsem na to prostě levá…tak asi nepojedem nikam, no…
Snad už bude pěkně a tak si zajedeme někam něco ugrilovat - bože holky,…já mám takovou hroznou chuť na něco čerstvě grilované :roll: !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
21.4.08 10:19

Marky , chichi teda to je záplava růžového!!! SUPER!!!
Anduli , úplně tě chápu, že chceš vědět co máš nakupovat :wink: , já se dobrovolně rozhodla, že to vědět nechci a u nás to stejně dopadlo tak, že mi ségry nanosily spoustu věciček pro holčičku…a ta mladší mi dokonce nedávno řekla, že se nemám opovážit „vyprdnout“ kluka…no, není sladká? - skoro mne rozbrečela, jak jsem teď furt naměkko :lol: …takže já to mám jasné…já opravdu nakupuju bílou, žlutou a zelenou a zatím mne to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 10:30

Jo, holky, jsem vám zapomněla říct, že na www.litex.cz mají nové těhu věci a doooooost dobré za docela dobré ceny! Tak mrkněte! Já už jsem si hned objednala jedny 3/4 leginy za 545Kč…Jsem neodolala, no… :oops:

Noni, tak si dej do vyhledávače třeba ubytování v Beskydech, nebo v Jeseníkách a vyplivne Ti to hafo penzionů a chat! :wink: Já jsem teda zadala levné ubytování, protože zase netoužím po nějakém extra luxusu, hlavně aby tam byl klídek a čisto a hezké okolí… :wink: Tak ať něco slušného vybereš! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.4.08 10:42

Hlasim, ze u nas taky prevlada zluta a zelena. Ze zacatku to bylo fajn, jen ted mi prijde, ze snad budeme mit vodnika :lol:
Ruzova me celkove nejak nebere. Sama ji moc rada nemam a prijde mit to takovy preslazeny. Kazdopadne nijak neodsuzuju!

Kocarek oranzovo-cerny vypada dobre. Nedavno jsem videla „muj“ Firkon v tyhle kombinaci a :-) Ikdyz me porad malinko ta cerna odrazuje. No uvidime, jake barvicky se jeste do leta objevi.

Noninko , ono se dost tech polskych kocarku dovazi sem. Jsou teda o neco drazsi nez tam. Ale urcite to bude lepsi s pripadnou reklamaci a tak.
Konkretne ten Firkon je polsky, ale da se koupit v kamennem krame u nas a zajistuji na nej i servis.
Mimochodem s tim grilovanim jsi mi udelala takovy chute, ze se snad ani nedockam obeda :lol:
Pokud chces, dej nejaky pozadavky, kde bys to ubytovani priblizne chtela a jaky mas pozadavky na tu chaticky, penzion, hotylek? A ja se Ti po necem juknu. A nebo zaukoluj muzicka, kdyz uz s tim napadem prisel :wink: Tak at neco vymysli a zajisti. Preci se nemusis o vsechno starat Ty :D

Anduli , tak to si ten test pekne „uzijes“. Vsak ja se jeste neraduju, treba me zatezak taky ceka. Nejradsi bych si pro ty vysledky zavolala uz ted. Ale musim vydrzet :?

Markysku , palecky stale drzime a uz jsou skoro modre. To by bylo, aby to nedopadlo :wink:

Koukam, jak to tu dneska hezky jede. To je parada!!!! :dance:
Ja si jdu pomalu chystat vecicky na plavco a pak sebe na obidek. Jsem zvedava, co dobreho dneska vari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
21.4.08 11:19

Holky, jdu se pro dnešek rozloučit…ten bolavý krk je fakt děsný, tak se půjdu raději zkusit vyležet… takže se ozvu ráno!!!
Papapapapapapapapapapapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
21.4.08 11:30

Ahoj holky,
koukám že víkend byl rušný…já ho moc akční neměla - nikam jsme tentokrát nejeli…
v pátek jsem pracovala a odpoledne byla na plavču, abych se trochu protáhla. :wink:
v sobotu bylo pěkně hnusně, tak jsme s miláčkem skoukli film (Poslední plavky - úplná kravina, takže absolutně nedoporučuju :? ) a pak vyrazili do IKEA na Čerňáku - nejhorší bylo, že stejný nápad měla asi celá Praha - šíleně narváno, skoro jsme nenašli místo na zaparkování - potřebovali jsme nějaké poličky do kuchyně a koupelny, a pak pár drobností jako dozy na mouku a ručníky…-úkol splněn, ale málem bylo po nás - ty fronty u pokladen byly až do poloviny samoobslužnýho skladu - to jsem fakt ještě nezažila :? Nenávidím nakupování :evil:
No a v neděli u nás byla návštěva, tak jsem dopoledne prokuchtila a odpoledne jsme vyrazili na procházku - ušli jsme asi 7km, takže jsem dneska trochu utahaná

Holky koukám, že už nakupujete o 106 - já na miminko pořád skoro nic nemám - pořídím všecko najednou tak v 7. měsíci - neutrální barvy, to je moje :D .....ale upřímně, asi bych stejně nekupovala typicky holčičí nebo klučičí oblečky - možná až na starší mímo :lol:
Byla jsem omrknout kočárky a ještě chvilku počkám na nové modely pro 2008…

Leni - vážím podobně jako Ty, sem i skoro stejně vysoká a považuju se za štíhlou, tak neblázni…hlavně teď nemá vůbec cenu váhu řešit, protože s tím člověk nic moc neudělá - tedy kromě pohybu (dost často je vyšší váha způsobená i zadržovanou vodou, tak klídek…)

Markýsku držím palce ať Jířa přijímačky zvládne - snad to nebude tak těžký…

Krásný den všem srpňátkům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.08 13:59

ahojky,
tak jsem dorazila od MUDRa, když viděl výsledky z velkého UZ tvářil se překvapeně a že prý teda „svůj“ UZ mi dělat nebude. Poslechl pouze srdíčko (nevím co je to za přístroj, ale dělá to „buchbuchbuch“ :P ) a vyšetření čípku na křesle,, že drží je a že je v pořádku. Tak mám radost. :lol: Vážila sem se u sestry (mám 66kg-tudíž o 9 kg navíc od začátku) a opět mi bylo připomenuto, že je to dost,,, že bych neměla tak příbírat… (no… a pak se divte, že mně to točí!!!! Navíc s mou psychickou diagnózou,,víte jakou :-( ) ale kašlu na to. Důležitý je Tomulinka a že mu chutná jíst…za to já nemůžu (hehe) :-D
Markýsku : kdy se dovíte, esli Jiříka vzali? My už to víme dnes-bráchu vzali. Bez zkoušek.Hlásilo se jich 62 a brali 60. To je mazec co? za nás todle nebylo. A myslím, že tyto naše dětičky budou mít taky problémy se dostat na školu, když je ted ten babyboom, což? :-)
LITEX:
jojo, koukala sem, ale esli můžu doporučit (jistě to znáte dávno-to já „zamrzlá“ na to přišla před třemi dny) - MIMIBAZAR. Tam je věcí..přibejvají po minutách nové a nové. Už mám zamluvené dvoje těhu letní šatky a jednu zavinovačku na suchý zip. Mně nevadí, že je to použité. přece se to vypere…a ta cena je nesrovnatelná. Dnes sem opět šla „náhodou“ kolem sekáče a koupila 2 bodíčka a dvě čepičky (obě Mark€Spencer, nové a jen za 39kč kus-nekupto) ale manžovi to nepovím, on by řek, že jen nakupuju. :-) a bodíček není nikdy dost, že?
tak, ted se půjdu podívat do skříně-že bych probrala jarní a letní věci…(co mi je a co bude až po porodu),,a pak zas státnice.
tak papa a pěkný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.4.08 15:50

Zdar ,
hlásím přežité stěhování, s rozbitou pračkou a vyplaveným bytem.....hihihi Prostě paráda no, ale hlavně, že je to za náma.
Jinak mám posledních 5 dní ve starém holobytě a pak už tradá na trvalo pryč. Docela mě to je i líto, ale to je asi normální. 3 roky jsou 3 roky a teď začneme někde na novo no.
Zítra mám KO a předání papírů, tak doufám , že snad konečně zjistím kdo to tam ťuká na maminku …hihihhiih
Zatím papapapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 16:19

Ahoooj
tak nic ještě nevíme :roll: ,prý tak okolo 6 už bude vědět :oops: .

Anduli tak já nevím..spíš to bylo tím,že jsme si s manžou meilovali,takže jsem vydržela,ale jinak chodím na tu 22 hod. :D .
Počasí-no u nás je taky pod mrakem a k tomu pěkná zima brrr…já chci léto :wink: .
Já jen doufám,že to nakonec nebude Jakoubek :lol: :lol: :lol: .
A vy už jste vymyslely jméno pro holčičku?

Noni no myslim,že i za toho kluka budou rádi,hlavně,když bude zdravý :wink: .
Ať bacily ustoupí :? .

Dušičko vydrž do 6 :wink: .

Kostičko to jste si „úžasně“zanakupovali :roll: :? .

Leni tak u nás brali taky 60 a hlásilo se 75 :roll: .A minulý rok měli problém vůbec ob:,–(it obě třídy a brali všechny,takže měl v tomhle trochu smůlu :? .
Bráchovi gratulujeme k úspěšnému přijetí :wink: .
To máš pravdu jsem zvědavá jak se tyhle naše dětičky budou dostávat na školy,to budou nervy :oops: .

Dobře,že je všechno jak má být a Tomík prospívá,tak váhu i když ti to tahle přednesli,tak je pošli někam :roll: .Hlavně,že je malej v pořádku :wink: .
Já mám navrh 7 kilo :P :wink: .

Dušičko asi ti přichystáme práci s tabulkou :oops: .Nejspíš budeme muset měnit jméno..achjooo. Teď jsem četla noviny a jedný „paní“ :evil: se před pár dny narodila dcera Ellen.Je to na dlouhý vyprávění,ale asi bych nezkousla,aby se naše holčička jmenovala stejně jako ta jejich :roll: :roll:.Když jsme měli s manžou krizi,tak jsme byli 2 měsíce od sebe a on měl milenku a to byla tahle „dáma“ :! .

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.4.08 16:58

Hlasim vysledky od dr. Co jsem po telefonu vyrozumnela, tak je to sice v poradku, ale stejne me ve ctvrtek ceka na ten zatezak. No, dost dobre to nechapu a ptat jsem se znova nechtela, protoze uz takhle jsem byla rada, ze jsem rozumnela aspon necemu.
Tak me ve ctvrtek ceka boj s duchodci nanovo :roll:

Noninko , tak hezky teply cajik, medik, citronek a to by bylo, aby se bacily nevzdaly!!! :wink:

kosticko , to jsou napady, chodit do Ikei a tomu podobnych o vikendu. To vime i my neprazaci, ze tam neni k hnuti. Zvlast kdyz se i spousta neprazaku vyda na vylet do viru velkomesta :lol:
Tak ale hlavne, ze jste to prezili a celkove byla mise uspesna!! :D To to ted budete mit doma kraaassnnnyyyy!!! :wink:

Leni , at si sestra trhne nohou. Hlavni je, ze jste oba v poradku!!
Jo Mimibazar znam a vim, ze tam dost lidecek nakupuje. I moej kolegyne z prace z tama ma nejake vecicky. Mne se tam jeste nic moc nezalibilo a konkretne na moji velikost tam toho moc neni :(

Adus , se nehodama se musi pri takovych akcich pocitat :lol: Hlavne jestli se nekdo nebo neco neutopilo :wink:
Zitra drzim palecky na kontrolu a jsem zvedava, jestli mas fazolku nebo fazolaka :lol: Uz premyslis nad jmenama?

Marskysku , Jira to urcite zvladl. Jeste aby ne, kdyz je tolik palecku modrych :wink: Navic je to sikulka!!
Tak jeste hodku a tesim se na same dobre zpravicky :D
Co se tyka zmen v tabulce, tak bud v pohode. Zas takova prace to neni :wink: Jinak naprosto chapu duvody, proc Ellen NE. Tesim se, co noveho vymyslite :D

Ja si jdu asi chvilku dachnout. Nejak me to plavco unavilo :lol:
Docela bych i sla ven, ale silene tam fouka. To by me pak doma uz nemuseli poznat :lol:
Zatim pa pa a pohladte briska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 18:06

Tak už jsem tu zas, byly jsme jen asi hodinku venku a v obchůdku pro něco dobrého, no, utratili jsme za ty dobrůtky 250Kč! (oplatky, čokoládky, brumíky, chipsy, tyčinky…):roll: :oops:

Leni, tak já jsem dneska vlezla po 3 dnech na váhu a myslela jsem, že omdlím hrůzou - žádných 8 kg navrch, ale rovných 10!!! No, paráda, za chvíli asi začnu chodit kanálama, bo se budu stydět mezi lidi, takový hroch… :lol:

Duši, tak to je teda pěkně blbé, že tam budeš muset ještě jednou, já si to aspoň odbydu všechno najednou v jeden den. Tak co, aspoň pokecáš o důchodech a o nemocech stáří… :lol: :lol:

Tak co, Marky, ještě pořád nic nevíte…? :wink:

Taky jsem, Ado, zvědavá, jestli se prcek ukáže…Tak dej hned vědět, ju? :wink:

Na mimibazaru jsem se ještě nedívala, budu se tam muset mrknout! :wink: Teď jsem trošku na vážkách, protože jsem si ty leginy objednala XL ve strachu, aby mi to v létě bylo, ale až teď jsem se dívala na ty svoje troje těhu kalhoty, co mám doma a zarazilo mě číslování, protože na dvou je číslo 36 :! a na jedněch džínách je 38, což mi připadá divné, protože to neodpovídá klasické 36 u normálních kalhot. No, doufám, že mi to teda nebude moc plandat a že to nebudu muset vracet… :?

Jinak jméno pro holčičku zatím nemáme, chlapeček je jasný Nathan, to už se nezmění, ale pro holku jsme nerozhodní, protože tipů máme celkem dost - Viktorie, Sofie, Valentýna, Adélka (tu ale manžel nechce, prý mu připomíná Gondíkovou, kterou nesnáší, ale mně se to jméno líbí.. :roll: ), Anabela, Šarlota, Eliška… Tak vůbec nevím, pro které se rozhodneme, kdyby to byl kluk, bylo by to jednoduché…

Marky, taky Tě úplně chápu, že najednou s Ellenkou váháš, vzpomínky - a ty špatné zvlášť - jsou mrchy… :? Já bych zase nikdy nemohla dát své dceři jména Dáša a Iveta, to jsou zase bývalky mého manžela, sice nic proti nim nemám, byl s nima dávno přede mnou, ale i tak by to nešlo. Stejně jako by u mě neprošel Pavel, Tomáš a Michal… :lol: :lol:

Tak nic, jdu se mrknout na ten mimibazar, Míša se kouká na Princeznu ze mlejna, tak mám chvíli klídek než půjdeme koupat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 18:08

Duši-tak hlavně,že je to v pořádku a zátěžák bude jen pro kontrolu :wink:.Tak pevné nervy se stařečkama :) .Já jdu zase ve čtvrtek na rodičák a ono snad vyjde na stejno taky se na to musím psychicky připravovat :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:.
Jsem ráda,že nejsem „divná“ komu to vadí,teď mluvíme s manžou přes skype a řekl taky,že Ellenku ne,jsem ráda,řikala jsem si jestli mi to nebude vymlouvat,ale souhlasí semnou :) .
Takže teď tu přes skype vymýšlíme jména :D :D :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 18:16

Anduli-jéé já jsem vážně ráda,že mi rozumíte :wink: .
S manžou jsme se zatím máme 13 jmen :lol: :lol: :lol: .Je to zajimavý dohadovat se sním pře skype :lol: .
Jak koukám tak s nakupováním jste na tom podobně taky utratíte dost peněz a vlastně skoro za nic..ten pocit miluju :evil: .
Držím palce ať kalhoty dopadnou :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 18:20

Jsme přijatý :dance: :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 18:23

A na která jména jste, Marky, přišli při tom skypování? :wink: Máte nějaké jasné favority?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí