Poradna duly
Jana Čurdová
Dello tak moc a moc gratuluji!!! ![]()
Konečně máš klid a můžeš si v klidu užívat těhotenství.A vybírat jméno ![]()
Mám velikou radost!!!
Ahooj
tak nám až do teď nešel internet..chjoo si neumíte představit jaký jsem měla absťák
.
Dello moc a moc gratuluju ke zdravému chlapečkovi,to čekání stálo za to
.
Přeju ať výběr jméno dopadne co nejlíp
.
Elunko tak ať vám nějaká dovča dopadne
.Hold ten pražskej vzduch není nejlepší
.
Ado jsem ráda,že si se tu ukázala a je všechno v pořádku
.Tak stěhování přežijte a ať co nejdřív bydlíte v novém
.
Anduli vám to s těma datumama pěkně vyšlo
.
Držím palce ať dovča dopadne
!
Zuzulaj a od kolikatýho týdne chodíš na ty kurzy?
Leni koukám,že jste měli taky budiček
,ale vsaď se,že vás trumfnem,Ellenka začala kopat už v pět a nehodlala ani za nic spinkat
.
Dušičko i tak pro mě nadlidský výkony,ale vy jste to teda vzali hopem
.
Tak doufám,že teď už někde pěkně oddychuješ
.
Přídávám se k vám do žehlícího/ohřívacího
kroužku teda plus k tomu ještě hlasím,že mám suprově umytá okna
.Ale taky proto,že jsem se na tom moc nenadřela i když jo jedno malý okýnko jsem taky zvládla
.Ale maminka moje zlatá si pěkně mákla chudák teď mě asi někde proklíná
.
Ahoj Holky,
Dello moc gratuluju - teď se koukej pořádně radovat a usmívat ať mimíkovi vynahradíš ten stres z posledních 14 dnů…konečně si to začneš užívat
![]()
Anduli hlavně neházejte flintu do žita - kdyby nevyšel tenhle penzáč, zkus najít jiný, byla by škoda zůstat doma ![]()
Duši to jsi mě pobavila s tím odfouklým hafíkem - tak přece jenom je trošku chatrný viď?
…ale fakt ti ho závidím…
Kontrola mi dnes dopadla dobře, dostala jsem další železo, utz nebyl, pan doktor mi jen prohmatal pupík a konstatoval, že pěkně roste, 7.5. jdu na test na těhu cukrovku a 14.5 na další kontrolu - budou mi dělat nějaký odběry a tak…akorát cestu z Plzně jsem si dnes vyloženě užila, je hnusně a ještě fičí - jsem ráda, že už jsem doma
Mějte se krásně!!!
Ahoj,
Dello moc moc veliká gratulace k zdravému klukovi
Naše tři nej jména: Tomáš, Matěj, Daniel, momentálně se rozhodujeme z těch posledních dvou, ale taky záleží jaké máte příjmení.
Všem děkuju za přání ke svátku.
Dneska jsem zjistila že soused z vedlejšího vchodu - můj kolega z práce- taky čeká miminko a stejně jako my 21.8. Asi tady byla na přelomu listopadu/ prosince nějaké bouřlivá noc
No, aspoň si bude mít malý s kým hrát ![]()
Ahoj kocky,
tak z zehleni nakonec nic nebylo. Dopoledne jsem stravila mytim fritaku-fuj, to zas byl hnus mastnej
Ale ted zas budou rizecky jedna basen ![]()
Leni , Martinovi se taky smejou, ze je podpantoflak. Ale on se na to jen usmiva a rika, ze rad. Vsak oni jen zavidi, ze se ma dobre!!!
Jen nech muzicka, at to pekne oslavi. Martin slavil hned, jak jsme meli tehu potvrzene. A domu prisel pekne rozjuchany, ze bych ho zabila
No ale co, kdyz to neni kazdy den nebo tyden, tak je to v poho ![]()
Zuzi , kdyz jsi tak nabita vedomostma, hod neco do placu, at se taky neco dozvime
A ze by se porody za tech par let tolik zmenily? No, mozny je vsechno ![]()
Anduli , drzime palecky, at se dovolas a muzete vyrazit relaxovat!!!
Della , moc moc moc gratulujeme k uspesnemu amniu!! A druha gratulace ke chlapeckovi!!! ![]()
-) Tak ted si tehu s radosti uzivej!
Co se tyka jmen, tak to je tezky, kazdymu se libi neco jineho. Takze to nakonec asi bude stejne na vas. Jen se primlouvam, aby to Hugo nebyl ![]()
Marksyku , tak okynka zari cistotou. To jste holky sikovne!!
U nas po obidku zavladlo oddychovani, jak jsi psala. Ale asi jen na hodku a pul. A evidentne to bylo malo, protoze jsem jak prastena. Jeste ze v telce dneska nic moc nedavaji, tak to pujdu brzy dohnat ![]()
Kosti , gratulujem do dobre kontrole!! A jsem rada, ze jsi cestu dom zvladla v poradku. Ono se pri vetru pekne blbe jezdi.
Hafik neni chatrny, jen moc nevazi ![]()
Zitra nas ceka kontrola. Jdu si z PC vytisknout namereny tlak za posledni 3 tydny. Jsem zvedava, co nam mudrc rekne, kdyz ho doma mam OK a u nej vzdy tak silene vysoky. A taky se pry budeme domlouvat na GTT. Snad se domluvime a posle me do Jicina, nez k tomu prastenymu internistovi v Pace. No, uvidime. ![]()
Mejte pohodovy vecer!!! Pohladte briska a opatrujte se!!! ![]()
Jo a nevim, co se deje nebo bude dit, ale kulisek se dneska poradne vrti a kope jako o zavod. A pak ze mimi 18 hodin denne prospi ![]()
Jani a Princeznicko , jak jste dopadly na kontrolach?
Zuzulaj ,hodne stesti na zitrejsi kontrole!!!
Noninko , hodne stesti na zitrejsim velkem UTZ!!!
tak to máme Duši stejné raubíře…mně se také vrtí celý den - no spíš kope. Holt dáme Tomulku na fotbal nebo nějaký jiný sport, aby se vybil.
ale já jsem ráda, jen at kope…aspoň o něm vím a povídám mu. (ted už nás miminka slyší, že ano?)
tak dobře- Dušičko uklidnilas mně (s tím podpantoflením)
já také dřív lítala všude možně po zábavách,,pak s Tomem, to už míň.prostě je mi dobře doma tak nevím, co bych chodila někam pařit s kámoškama. Jojo máš pravdu: oni závidí dobrý vztah taxe mu smějou. A hotovo. tak já teda tu neděli s jeho příchodem mírně navátým zvládnu mno.Budeme s Tomulkou poslouchat Xfaktor, papat něco dobrého a budem se mít dobře i bez taťky. ![]()
tak pa holčeny pěký a klidný večer s malými zlobílky ![]()
Leni , jo, jo, pry slysi. Vy budete mit vzdelany ditko uz od malicka, kdyz se sprti od tak ranneho veku ![]()
To vis, ze to v nedeli zvladnete a uvidis, ze i Tom bude rad, ze mu nic nevycitas!!!
Kostičko gratuluju ke kontrole
.
Duši taky si řikám,kde vzali 18 hodin
.Elli mi připravila na 5 budíček,že ona rozhodně spinkat nebude,tak proč bysme nešli stávat
.A celkově je dneska velmi velmi aktivní
.
Leni určitě slyší,manžel se mi směje,ale pouštím Ellence i nějaký pisničky,vždycky dám sluchátka na břicho a něco ji tam dám,včera tam měla Enyu
.I když taťka by ji nejradši pouštěl Kabáty
.
Zprávičky z kontrol?????
Zítra všem držíme palečky
![]()
Ještě jsem si vzpoměla,vůbec si nedělejta hlavu z „podpantofláků“
taky prý jednoho mám
.Ale on si nestěžuje teda aspon předemnou ne
.Ale taky má pár takových kamarádíčků,kterým je skoro 40,ale furt puberťáci
.
Myslím pro Léňu ???
Ahojky .omlouvám se, ale jen nakukuji ..
viděla jsem vaše fotky ..jedna je ze svatby ..a uprostřed
je moje kamarádka Miluška Jelenová ? ..chodila jsem s ní do školy pro zubní laboranty v Plzni …tak ona je těhulinka ???? …a jak dlouho …
už jsem ji dlouho neviděla
Krásný večer!
Tak se přidávám s raubířema v bříšku-taky se dnes celý den nezastaví ![]()
V knížce co mám píší,že mimísci slyší od 24.týdne ![]()
Já si s ním,ale povídám už dávno-podle mě,jestli neslyší,tak cítí,že jsme v klidu a to jim dělá dobře. Četla jsem teď diskusi-„Jak z toho ven“ Fakt síla-vůbec mi to hlava nebere-19letá holka otěhotněla na začátku ledna a chce se toho mimíska zbavit…cca v 15tt
-to fakt nechápu
No nic-úplně mě to rozčílilo.
Držím všem co jdou na kontrolu palečky!!!E.
Ahoj, maminky!
Tak už jsme na 100té stránce, to by chtělo oslavit!
Schválně, kolik tipujete, že popíšeme stránek do porodu, ha…?
Když jsme na stovce a vlastně víc jak v polovině všechny, tak to bude asi něco přes 200? ![]()
Della, tak to je PARÁDA, že je chlapeček zdravý, moc Ti taky gratuluji!!!
To je úleva, co? ![]()
Elu, já mám v knížce napsané, že mimi slyší mezi 18. - 20. týdnem, já jen doufám, že to naše začalo slyšet až v tom 20.tt, že neslyšelo, jak jsem mu říkala Natýsku, když to asi bude holčička… ![]()
Marky, Ty se máš, že máš umytá okna, já mám okna mytá naposledy před Vánocema, to jsem ještě nebyla těhu, tak jsem se do toho pořádně opřela, teď jsem měla v plánu na Velikonoce, ale nějak to nevyšlo, když byla taková zima a sníh, no, ještě, že bydlíme v 6. patře a máme žaluzie… ![]()
Jinak jsem teda asi jediná, která nemá doma podpantofláče, ten náš taťka je nezkrotný a pokud není na smrt nemocný (s rýmečkou..
), tak ho od setkání s kamarády většinou nic neodradí. Někdy mě to hodně štve, ale taky jsem hodně tolerantní a vlastně na to zvyklá.
Irči, tak to máš dobré, že mimi bude mít hned kamaráda stejně starého, u nás v domě se má akorát narodit miminko v červnu, tak bude o něco starší a kamarádka-sousedka se o mimi snaží už 3 měsíce, tak doufám, že mě brzy dožene! ![]()
Do toho penzionu jsme se nakonec dovolali a zamluvili si teda ten termín mezi 1.-4.5., tak mám velkou radost, přesně za 14 dní budeme na cestě směr Jeseníky, hurááá! Doufám jen, že ta chalupa bude vypadat stejně jako na těch fotkách a že vyjde počasí… ![]()
Tak zatím pápá, jdu teď volat na polikliniku a objednat se na tu cukrovku, bléééé… ![]()
Krasne ranko, slunicka!!!!
Tak jsme zpatky z kontroly. Vsechno je OK a kulisek se peken vrti. Dr. mel co delat, aby ho nejak rozumne zachytil. Az budu mit foto v PC, hodim do galerky. Ale je to nejaky presviceny, takze zas nic moc videt ![]()
Tlak jsem dneska v ordinaci mela ukazkovy 129/84, tak jsem rada. Mam si pro jistotu jeste merit i doma, ale uz nemusim 3× denne.
Jo a vpondeli jdu na cukr. Jak jsem zjistila, tak u nas hned nepiju ten sladky fujtajbl. Mam prinest moc a udelaji test z krve a podle vysledku si me bud pozvou na ten zatezak a nebo me nechaji byt. Teda aspon tak jsem to pochopila od sestricky a i od toho internisty. Tak uvidime.
Jak tak ctu, tak vcera byl nejaky akcni den, vsechna mimca radila jak o zivot. To jsem zvedava, co se bude dit. Jestli nejaka zmena v pocasi nebo co. Kdo vi ![]()
Elunko , tu diskuzi jsem taky cetla a dobu premyslela, co napsat. Taky mi to hlava nejak nebere. Porad si rikam, ze to byl hloupy vtip nejakyho rejpala.
Ale vytocilo me to silene a dala jsem to precist Martinovi. Byl z toho taky mimo.
Anduli ,:dance: jsem moc rada, ze ses dovolala a ze dovca dopadne!! Pekne si odpocinete a uzijete se navzajem.
S tim podpantoflackem u nas je to taky malinko jinak. Kdyz nekdo Martinovi vola, jestli pujde ven, tak Martin rekne, ze se me musi zeptat. Pritom moc dobre vi, ze nereknu NE. Ikdyz tu pak treba sedim nastvana, ze je zase nekde v haji
Tak asi tak ![]()
Jo, jo 100 stranka by se mela oslavit. Tak verim, ze vsichni prijdou z kontrol s dobryma zpravickama. Zatim se dari ![]()
A stranek bude jiste vic, ze zacatku to tu moc nezilo a ted to urco dozenem ![]()
Martinuv kamarad s pritelkyni cekaji taky mimco na srpen. Meli termin o tyden pozdeji a ted uz jsou o 3 dny driv. Tak uvidime. Ale ze bychom se s nima museli nejak kamaradit. No, je to slozity
![]()
A kolegyne z prace bude mit kvetnatko, tak s nima urcite nejaky rostarny budou, ikdyz budeme muset dojizdet ![]()
Jdu si napsat seznamek na nakup. Zitra maji dorazit nejakci Martinovi kamaradi, tak chci neco upect a mozna nalozim nejkay masicko. Jeste se domluvim s Martinem, jakou ma predstavu.
Uzivejte krasny den, vypada to na slunicko, tak je hnedle veselejc ![]()
Pa pa pa ![]()
Nevim, jestli to nemam spatne zapsane, ale Ircino , k Tvym narozeninam - hodne stesticka, zdravicka, lasky, pohody a at jde vse jak ma!!! Pekne to oslavte!!!
http://www.sirmi.ic.cz/teddy/20.jpg