0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.08 09:40

ahojenky,
Jezinko, máš tam soukromou zprávu (kde se híml, ty lidi nenajdou, že? To jsou náhody) :wink:
Anduli: joj, stá stránka-to je pěkné- ale tutově nás předhoní kecalky z termínu říjen,listopad(v sekci:„těhotenství“)-já tam občas zakouknu_ spíš jen z melancholie, že jsme to samé taky prožívaly..dočkat se konce třetího měsíce, konec nevolností..atd. Ale že bych četla pravidelně, to ne. tak tyhle holčeny nás už dávno předhonily, píšou jak ďasi. :twisted:
Mno s tím oslovováním mimíska sme na tom stejně: my mu taky do úterka říkali Emičko,,to proto furt kopal. Mno ale on kope stejně pořád dál hihi :lol:
ELUNKO:
no to je fakt hrozné-už jen to co píšeš…já se do té diskuze radši ani nepodívám,,,holt máme každý jiná kritéria.(Zvlášť my,co jsme už o mimi přišli). Já např. ted ztratím práci-ale je mi to fuk-stresovat se nespravedlností nebudu,,,priorita je ted Tomísek muj malinkej. :huban:
Markýsku:
taky si řikám-jak může ten muj malej raubíř spinkat 18 hodin,,,dyť kope celodenně-zato dnes mně nechal spinkat do 8.30h taxe naspal a ted vyvádí. - příde Vám holky že kopou víc po jídle??? Mně jo, hlavně po sladkém(to mi ted sakra víc chutná-dřív vůbec)…hihi to zas bude doktor mektat kvůli váze.
a hudba? - Mno my s manžou posloucháme rock, spíš tvrdší,,takže Tomísek je odchován na divočině-to možná i vysvětluje jeho aktivity v bříšku. Si tam paří, hihi. :dance:
DUši:
gratulace ke kontrole, stále jsi silná a nedáš si prozradit????-ani jsi nekoukala ostřížím pohledem na „ona místa“ :-) já když byla minulý týden na té amublanci, špízlovala jsem,ačkoli mi nebylo dobře,,,,,ale nic sem neviděla :nevim:
mno tak přeju všem pěkný den,,,papa, půjdu se lehce projít(do krámku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.4.08 09:44

Leni , porad si nenecham rict :D Dr. se ani neptal a kulisek se ani nechtel ukazat. Vzdycky na UTZ koukam, ale asi bych to stejne nepoznala. Leda by tam byla poradna chlapska chlouba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
17.4.08 11:30

Ahoj holky,
včera u nás celý den pršelo, ale dnes už svítí i sluníčko, tak doufám že to už bude jenom lepší.

Dello gratuluju k dobrým výsledkům z amnia.A blahopřeju k chlapečkovi.Z té plodové vody je to prý na 100% :lol: :lol: :lol:
Tak teď si to můžeš užívat se vším všudy.

Elunko jak jsi psala, tak jsem na tu diskuzi mrkla.Ale myslím si že si někdo dělal prdel, a vesele se bavil tím, jak holky reagují.Já nevím, ale buď to byla nějaká blbka, protože to snad není ani možné.No bez komentáře. :!

Anduli já vám tak závidím, že někam vypadnete.Tak si to užijte a načerpejte nové síly. 8)

Všem co jste byly na kontrolách, tak gratuluju že je vše v pořádku. :P
Tak se zatím mějte fajn a pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
17.4.08 13:49

Ahojík děvčata! :lol:

Tak po dlouhatánské době se hlásím s raportem :wink:
Velký UTZ je zdá se v pořádku, co bylo vidět, to je v normálu…akorát si to pro velký úspěch zopakujeme ještě příští pátek, páč Piškotek měl prázdný žaludek (což nemá po mamince :lol:) a taky přes mé špeky se UTZ vlny jaksi špatně nesou, takže si dr. nebyla jistá, srdíčkem - jako jestli je vše OK …celkově jsem z toho trochu zklamaná…sice nás trápili asi půl hodiny, ale já skoro nic neviděla, protože dr. měla puštěný jenom monitor pro sebe a pak mi ho na chvíli natočila tak, abych na něj taky viděla…hrdý tatínek tam byl se mnou, ale pro něj to byla fakt španělská vesnice :lol: …dorazil mne i dr. , když se zeptal - při pohledu na tlukocí srdíčko - jestli to je pusinka :lol: :lol: :lol: … ALE CELKOVĚ JSEM SPOKOJENÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samozřejmě všem blahopřeju k úspěšným kontrolám a i k výsledkům z AMC… A že ba v srpnu převládly už pomalu kluci????

Jo a pro Dušičku do tabulky - pohyby 20tt (hurá!!!) , kontrolní UTZ 25.4., poradna 28.4. , jo a naše překvapení bude Michaela nebo Michal - takže já už Piškotkovi můžu říkat Míša.

Pampalá a já se zase ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.4.08 14:02

Noninko , :-):dance::-) gratulujeme k uspesnemu UTZ a k pojmenovani Piskotka :wink:

Leni , mne se kulisek vrti asi nejvic pred jidlem. Jako by chtel rict „mamo, ja mam hlad“ :wink: Tak pesne vim, po kom bude :lol:

Tak ted premyslim, jestli mam zalezt do postylky a pekne si dachnout a nebo zvit muzicka za ruku a spolecne pridelat puzzliky na zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
17.4.08 15:53

Ahoj holky,
vy teda máte vrťuláky. Fazolka je lína jak veš…hihihih Kope jen když si lehnu na záda, jinak asi pořád spí. Je asi po mamince no. Prej sem taky byla hodná. Ale zase když se vrtí, tak je to sranda, přijde mi to jako kopání nory, protože začne na jedné straně a pak se sune na druhou…hihihi
V úterý jdu na KO tak snad mi řeknou co to je. Jsem úplně nedočkavá a štve mě, jak to už všichni ví a já nic no.Ale asi je to stydlínek no.
Tak zatím papapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.4.08 16:47

Ahojky holky

Dello moc, moc, moc gratuluju k dobrým výsledkům z amnia. Vůbec si neumím představit, jak strašně moc se ti muselo ulevit. A také gratuluju k chlapečkovi.

Holky o té diskuzi Jak z toho ven, se nemá cenu vůbec vyjadřovat. Jenom doufám, že to psala nějaká provokatérka.

Holky mě Amálka taky v břiše řádí jako děs, teda aspoň při srovnání s Nelinkou kope tak desetkrát častěji, než kopala v břiše Nelinka. Ta si to zase vynahrazovala venku, byla a je pořád stražný živáček. Tak doufám, že Amálka bude naopak venku hodnější a klidnější, když teď tak řádí.

Tak se mějte krásně, já jdu dneska s kámoškama na véču tak už se moc těším, jak se nadlábnu. Ty jo já poslední dobou nemyslím na nic jiného, než na to jídlo, to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
17.4.08 18:31

Ahooj

tak u nás budíček rozvičkou na 6 :oops: :lol: .Přidá se někdo :lol: ?

„Jak z toho ven“ má cenu se vyjadřovat........... 8O 8O .Nemá :evil: .Nechápu co sem leze,když zrovna tady si většina holek miminko moc přeje!
Koukala jsem i na těhotenství.com tak tam to psala taky úplně stejný příspěvky,hold si někde dělá špatnou srandu :evil: .

stránky tipuju tak 250 :wink: .

Anduli tak to máš kliku my bydlíme v přízemí :? :lol: :lol: :lol: .Takže nebylo zbytí :P .
Přeju ať dovča vyjde a pořádni si ji užijete :wink: .

Dušičko,Noninko moc vám gratuluju ke kontrolám :D :dance: :potlesk: .

Leni teď jako popisuješ naši situaci s Ellenkou nebo co :wink: :lol: :lol: .Taky kope intenzivnějc po jídle :wink: .A o sladkým mi ani nemluv dneska už v sobě mám 2 Milky :oops: :roll: :lol: .

Ado držíme pěsti na K.O. :wink: .

Marrco užijte si večeři :D a stím jídlem se netrap,nejsi jediná :wink: :lol: .

Holky tvrdne vám bříško???
Dneska musím odvýzt manžu na letiště,odlétá na týden na služebku do Holanska :( .A dneska mi začalo nejdřív lehce,ale teď už o mnoho víc tvrdnout břicho a trochu se bojím ty cesty,hlavně jak to pak z tý Prahy odřídím :roll: .

No nic opatrujte se :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.4.08 18:56

Adus , vsak neboj, fazolka bude co nevidet kopat jako o zavod :D

Marci , uzij si vecu. Ty jo, taky bych si dala nejakou mnamku. Poradny kus masa :-)
Asi pred dvema dny jsem doma porad hledala neco k jidlu. Ale ani jsem nevedela, co bych si dala. No blazinec :lol:

Markysku , kulisek kope vetisnou tak po paty. Ale jen decentne, tak pak vzdycky jeste usnu. Cekala jsem na budicek od Zrzecka a malem jsem zaspala. Nejak se mu dneska nechtelo :lol:
Jak vypada takove tvrdnuti? Mne obcas, kdyz se prudce zvednu, zaboli v podbrisku a jakoby me to tahne dolu. Ale za chvilicku je klid.
Moc na vas myslime, at cestu zvladnete v pohode!!!

Tak my mame na zdech puzzliky a ted jeste hledam na netu nejake dalsi pekne, protoze se nam tou rekonstrucki uvolnila jedna zed. Docela se mi libi tohle http://www.svet-puzzle.cz/show_goods.php?…
Tak treba, kdyz budu hodna, ho dostanu :wink: Jsem se tak „nenapadne“ zminila Martinovi :D

Kulisek hlasi, ze je cas vecere :lol: Tak jdu zasytit sebe a to nase neposedne dite :lol:
Zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
18.4.08 07:10

AHOJKY KRÁSNÉ DOBRÉ RÁNO:) TAK KONTROLA DOPADLA V POŘÁDKU.. JÁ VUBEC NIC NESTÍHÁM… JEN VŽDY PŘELÍTNU CO JTE NAPÍSALI A ZASE MUSÍM BĚŽET…
dUŠIČKO NA DALŠÍ KONTROLU JDU 7.5 A NA TEST NA CUKROVKU TAKÉ…
TAK SE OPATRUJTE POŘÁDNĚ SE NAPAPEJTE AT SE MAJÍ KULÍŠKOVÉ DOBŘE A JÁ ZE ZAS NĚJAK UKÁŽU.. PAA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
18.4.08 08:36

Ahojky,

dneska jsem se vzbudila do krásného slunečného dne, hned se líp vstává! :wink: Už se těším ven na procházku…

Včera mě celý den pobolívalo bříško, hlavně teda na jedné straně, vždycky mi pomohlo, že jsem si třeba na 10 minut lehla a odpočinula si, ale včera ani po 2 hodinách ležení se to nespravilo a pořád jsem cítila bolest. Tak jsem byla z toho nervozní, snědla během dne 3 magnezka a doufala, že to přejde, jinak jsem byla rozhodnutá jít dnes ráno k dr, ať mě radši prohlédne, jestli je vše ok. Ale dnes ráno nic, cítím se dobře, bolest žádná, tak se mi tam brouček asi nějak roztahoval nebo nevím. A kope teda taky fest, břicho mi skáče ze strany na stranu a když kopne směrem k moč. měchýři, mám pocit, že se v ten moment počůrám.. :lol:

Začala jsem si ze srandy měřit obvod bříška, ať vidím, jak se zvětšuje a před týdnem jsem měla 101 cm :oops: a včera už 102,5! :lol: Jo a když jsem se změřila i přes prsa a boky, tak jsem všude měla kolem těch 101cm! To jsou pravé modelkovské míry, cooo? :lol: Miláček mi může říkat, ty můj hranolku… :lol: :lol:

Noni, máte KRÁSNÉ jméno pro holčičku! :wink: :lol: Když jsem čekala Míšu, tak hned, jak se ukázalo, že to bude holčička na 100%, začala jsem jí říkat Myšičko a už jí to zůstalo! :wink:

Co se jídla týče, tak jsem na tom jako vy, taky SEŽERU na co přijdu :lol: , ve středu jsem upekla Honzovy buchty s tvarohem a mákem a snědla celý pekáč sama!!! :oops: :oops:

Marky, mě to bříško tvrdlo taky asi před 3mi týdny, ale jak jsem začala brát to magnezko, tak to přešlo. No, občas to cítím, ale je to jen tak 1-2 denně, což je prý v pohodě. Bříško může tvrdnout i 5× denně a není to nijak nebezpečné, psali v nějaké chytré knížce.. :wink: Ale pokud to máš častěji, tak bych asi zašla k dr…

Mějte krásný víkend a pusinky do bříška! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
18.4.08 11:20

Holky ,§mě taky občas tvrdlo bříško, ale co mám magnésko, tak v pohodě.
Jinak se chystám na obídek, tak jsem zvědavá co mi padne do jazyka…hihihi
My ráno vyrážíme stěhovat, tak snad bude vše OK.
Zatím se tu opatrujte a papapapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
18.4.08 12:28

Ahooj těhulky :)
tak hlásím,že včerejší jízda z Prahy děs,běz :roll: .Bříško začalo pořádně tvrdnout,takže jsem musela 3krát zastavovat a rozchodit to.
Dneska to není o moc lepší,ale snažím se ležet a nic moc nedělat.Ale v pondělí zajdu k dr. Řikám si jaký to je pech,když je manžel kilometry daleko :? .

Ado doufám,že ty nic moc stěhovat nebudeš a budeš jen přihlížet :wink: .

Anduli stím okopáváním moč.měchýře jsme na tom podobně a Ellenku to asi děsně baví :D ,ale to,že já bych mohla chodit každých pět minut na záchod ji asi nezajímá :wink: :lol: .
Břísko mi tvrdlo dneska tak 3krát za dopoledne :? .

Jajino gratuluju ke kontrole :potlesk: .

Dušičko taky to mám když dlouho stojím nebo když rychle vstanu,ale neměla jsem to ani v jednom těhu a s Jiříkem až ke konci.
Ty máš originální budíčky,to já mám většinou mobil :lol: nebo rámus v kuchyni když Jirkovi spadnou klíče(máme plovoucí podlahu :? ).

No nic holky jdu se najíst..co pak já si asi dám :oops: :lol: :lol: .A pak zalehnu,ale vezmu si nejspáš notebook,no jo závisláček :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.08 13:10

ahojky,
a jak vypadá pocit tvrdnutí bříška??? To asi neznám… :? (jen abych si to při vší smůle nepřivolala)
Holky, mně normálně bolí klouby! Ráno mně budí bolest kyčle-na které straně zrovna ležím, taxe (těžce) převalím na druhý a za 5 min.mně začne bolet také…hmmm že by to bylo tím, že se roztahují kosti pánve?(joj to zní hrozně…což špeky, po porodu schodím, ale když budu mít rozjetou pánev???To bude prdel jak štýrskej valach) :o
já tu dnes měla svou babču s dědou, byli kouknout na video z UZ, ti koukali, co je za vymoženosti!!!(však já s Tomem také) :D tak jim Tomula názorně předvedl jak umí kopat a šermovat ručičkama a taky si cucal paleček-on neví co dřív, už se tam nudí rošťák jeden. :lol:
mno, jdu na státnicové otázky a mezitím chci stihnout ještě Koka řezy(ty osvědčené) :wink:
tak papa a krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
18.4.08 14:30

ne já už budu jen dirigovat a nosit malé a křehké věci. Na ostatní mám 3 lidi :lol:
Ale to balení byla síla a dělalal jsem to z 80% sama. Ale koukám, že tu pomalu tvrdneme co?
tvrdnutí bříška jsou takové divné .....něco jako křeč…a pak i to bříško je na omak tvrdé a je to nepříjemné, ale evětšinou to přejde.
S postupným těhotenstvím toho je víc a častěji, ale mě teda vcelku zabralo magnésko.
Kdo to nemáte, tak jen plus pro vás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital