0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
14.4.08 12:24

Jsem se spletla - samozřejmě jsem chtěla napsat, že do toho penzionu pojedeme čtvrtek - neděle… :lol: Tož pardon… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.4.08 14:14

Kostičko,Anduli užíjte si dovolenkování :wink: .Těšíme se na vaše zážitky :wink: :) .

Hellenka fajn,že si se tu opět ukázala a je všechno v pořádku :wink: .

Duši máš pravdu chtělo by to něco extra :wink: .To co psala Anduli vůbec není špatný :D .Nebo mě napadlo co třeba návrat do „starých časů“ jít na místa kde jste se seznámily,kde padla první pusa a kdyby to bylo možný tak si tam udělat piknik nebo povečeřet :wink: .

Přidávám foto z UZV :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
14.4.08 14:21

Ahoj holky

doufám, že jste si užili krásný víkend.Já jsem tu ani nebyla, když je venku tak nádherně. Ale za chvíli budem nadávat, jaký je venku pařák a hledat stín :lol: :lol

Holky děkuju vám všem za podporu a za přání k dobrým výsledkům.Teď musíme držet pěsti Delle :)

V tabulce se skóre holčiček a chlapečků vyrovnalo, nakonec ale uvidíme, čím nás mimča jestě překvapí.

Dnes jsem byla u dr. na kontrole, tak říkala že je všechno ok.
Pak jsem jela do města, že si něco koupím ale nic mě nepadlo do oka. :(
Vidím, že se všude něco děje.Taky jsme byli na oslavě bráchových třicátin a neteř měla rok.Bude to mít ještě pokračování, bude se opékat prasátko ale to až bude trochu teplejší počasí :) :) :) .

A co vás všechny popadl takový jarní úklid? 8O Já co jsem doma, tak si připadnu ještě víc neschopná, než když jsem chodila do práce. :roll:
Holky tak ať jste všechny zdravé a užívejte si sluníčka.Vždycky chci napsat tolik věcí ale potom aspoň na půlku zapomenu.Tak zatím pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.4.08 14:45

Právě přišel dopis z průmyslovky,kam se Jiřík hlásil,tak už tu na něj čekám až přijde ze školy,aby si to otevřel i když bych to nejradši otevřela za něj,protože tu asi umřu nedočkavostí,ale hold nemůžu tohle je jeho .
Snad už se brzo dočkám :oops: :D .

Alo-jsem ráda,že je všechno v pořádku :D .
Ten jarní úklid taky se mi to vyhýbá obloukem nemusíš mít strach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.4.08 16:30

Ahojky holky

tak Nelinka měla dneska den blbec, byla tak protivná, že jsem myslela, že jí zakroutím krkem. Asi je to ještě ta doznívající chřipka v kombinaci se zubama, jinak si to neumím vysvětlit. Teď jsem věšela v ložnici za okno prádlo a najednou se na ní podívám a ona spí. Vylezla si na postel, vzala dudlík a polštářek a prostě usnula. Tak snad se vyspí do lepší nálady.

Markýsku to je fajn, že už je ti dobře. Přeju ať jsou v dopise jenom samé dobré zprávy.

Elunko, co Máťa? Jak jste dopadli u dr? Je to hrozný, jak to teď řádí, já se tak těšila na pěkný počasí a Nelka to odmarodí. No snad už bude jenom a jenom hezky.

Anduli tak ať se vám na dovče líbí a parádně si to tam užijete.

Dušičko tabulka je opět dokonalá. To je od tebe moc hezký, že se snažíš vymyslet překvápko pro manžu na výročí svatby. Musím říct, že mě nápad někam vyrazit na prodloužený víkend docela nachnul a protože máme výročí svatby v půlce června tak asi taky někam vyrazíme.

Leni hodně štěstí zítra v Budějovicích a nezapomeň si vzít prázdnou kazetu na natočení Emičky. Musíš jim jí hned při vstupu vrazit. Kamarádka čekala, že jí o kazetu řeknou, a nakonecc nemá natočeno nic.

Tak já pádím, ten můj tyran už se zase probudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.08 16:38

ahoj holky,
dík za uklidňující slova ohledně mého „trápení“ - je fakt že psychika s člověkem zamává. :roll: já celý dnešek strávila v křesle s nohama nahoře, s otevřeným balkonem a pracuji na státnicových otázkách-píšu si to růčo(to se pak líp učí-s mou úpravou)-bolí mně ruka…jau jau :?
v sobotu jsem byla také doma a dvakrát zajela mamina -s řezy a podruhé se segedínem a „honzovkama“ buchtama od babičky-híml, ta nemocnost se vyplatí hihi :twisted:
včera jsem k babi zajela-ale jen sem seděla na houpačce na zahradě-joj tam bylo krásně(akorát se smutkem jsem sledovala jak jde mamka s pejskama na „náš“ okruh k rybníku, kam chodíme.) :cry:
MARKÝSKU:
jak dopadl Jiřík? Můj brácha se také hlásí na průmku-doví se to až 21.4. ale snad to dopadne dobře…je málo dětí a nehlásilo se jich tam příliš…(nedělal zkoušky-berou jen dle průměru) - ty jo a já se v 1994 těžko dostala na blbou zdrávku :?
zítra jdem na ten velký UZ-v 10.30h, těším se (že nám potvrdí Emču, chichi) ale také trošku bojím, aby vše bylo OK,, znáte to. :wink:
Holky, také vás mimina tak kopou???

• ten náš rošťák kope celý den. (Musím se smát, jaxem furt čekala,,a bála se, že pohyby stále necítím-zato TEĎ)!!! :P je to srandovní, lechtá to a povídám si s ním. Ale nemůžu se soustředit,,píšu otázky a on normálně kope vším co má(je to asi chobotnička-cítím na více místech) a nadzvedává se mi přitom břuch. Já myslela, že mimi spí a mx. večer párkrát kopne-ale TODLE!!! 8O ale já jsem ráda…aspoň o něm „vím“ a jsem klidná.
    tak papapa a užívejte si krásné sluníčko-vy co můžete ven. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
14.4.08 19:44

Ahojky,
Dušičko k oslavě výročí - jak píše Markýsek, zkuste zajet na místa kde jste se seznámili apod., my chodíme každý rok na konci dubna do ZOO - měli jsme tam první rande a je to moc fajn. Některá zvířata jsou už staří známí a každý rok přibude nějaký nový pavilonek nebo výběh tak je na co koukat, moc pěkná procházka na půl dne a když se pak zajde ještě na večeři… :)
Jinak do tabulky - „pracovní jméno“ je zatím Matýsek, už si zvykám, začíná se mi i hodně líbit. Jenom čekám kdy manžel příjde s tím, že zase „přemýšlel“ a hledání jména začne nanovo :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.4.08 20:41

Pekny vecer!!!

Holky, napady super, jen malinko na nic :wink: Seznamili jsme se na diskotece, prvni pusu padla taky tam a nase prvni randeta…No romantika zadna :D
Asi si udelame nejaky pekny vylet a na hamu papu zajedem do Detenic - stejne jsme tam uz dlouho chteli. A treba nakonec prijdu i na nejaky prekvapeni :wink:

Zitra se chystam navstivit kamaradku, co ma asi 3mesicni dvojcatka. Tak jsem na ne moooc zvedava a tesim se!! Koupila jsem takovy hezoucky tricka, tak snad se budou libit i mamce :D

Jinak uz taky vim, proc mam na plavcu nejmensi brisko ze vsech. Holky maji vetsinou termin v kvetnu, maximlane do pulky cervna. Takze jsem uz v klidu a verim, ze v cervenci na tom budu podobne jako ony ted :lol:

Alo , to je fajn, ze kontrola dopadla dobre!

Markysku , tak jaky je verdikt ze skoly? Urcite dobry, vzdyt mate sikovnyho kluka :D

Leni , hodne stesti na zitrejsim UTZ a at si to bezva uzijete!!!
Nas kulisek taky pekne kope. Musela jsem se dneska smat. Nejdriv odpoledne kopal jakoby u pupiku a navecer zase dole. Pekne se tam, rostak, mele :D Ale aspon vim, ze je OK.

Marci , Tobe taky hodne stesti zitra u dr.!!

Elunko , jak je u vas? Co Mata? Doufam, ze to neni nic vazneho!!!

Ircino , jmeno v tabulce opraveno :D Doufam, ze si zas nevymyslite neco noveho. Ikdyz je fakt, ze na neustale zmeny jsem uz zvykla, kdyz jsou mimca takovi sprymari :lol:

Jdu brouzdat po netu a hledat neco zajimavyho k tomu vyroci :D Drzte palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.4.08 22:25

Ahoooj děvčátka :D

Marco-tak snad zítřejší bude o něco lepší a Nelinka bude jako sluníčko :wink: .

Leni-zítra na vás moc myslíme a doufáme v Emičku :wink: :D,ale samozřejmě hlavně zdravíčko :wink: .

Kopanečky-ta naše princezna je posledná týden taky hodně akční asi cítila můj strach ohledně tohodle týdne :cry: .Tak se vrtí a hodně silně,dokonce ji už několikrát cítíl i manža :) .Ale nejvíc se ozývá v noci před spaním a nebo ráno okolo 5 :oops: :D .

Duši-no tak tohle asi neprojde,tak zkuste nějaký místo kde je vám oboum dobře sami víte kde se vám líbí :wink: .
Přídávám ti pár tipů od nás:Celodenní piknik+procházka po oblíbených místech.
Pronajmutá chata v horách,takže jen hory a my dva.
3 dny v Šiklově mlýně(tam byl i malej Jirka)
a jako oříšek jsme si k 10 výročí dali bunjee jumping :lol: :lol: :lol: :lol: .

Jinak co se týče průmky,tak z toho mám hodně rozpolčený pocity .Jirka bude příští týden dělat přijimačky z češtiny a matiky,takže nevím docela se teď na tu školu vybodnul(samozřejmě si myslel,že jeho nějaký přijimačky neohrozí ,ale teď se nejspíš nějak lekl a do toho učení se dal a zítra přijde mamka a koukne sním na matiku i když to zase až tolik nepotřebuje a já sním během týdne musím kouknout na češtinu .

Leni tvůj brácha měl kliku :wink: .U nás se po dlouhý době dělají zase příjimačky,tenhle rok se hlásí až moc studentů,takže si můžou vybírat :oops: .
Ale taky si pamatuju,že dostat se tenkrát na zdrávku byl pro mě docela boj :P .

Přeju vám dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
15.4.08 10:41

Ahoj holky,
nevím jak u vás, ale tady se přes noc počasí pořádně zkazilo, takže se mi ven ani nechce…
Markýsku vy jste tedy akční pár - pro mě by bungee bylo spíš za trest :lol: Mám docela strach z výšek, …ale je mi moc sympatický, že jste takový aktivní.
Držím palce Jirkovi - přijímačky jsou hrozná věc, ale on to určitě dá, Průmyslovka je pro kluka skvělá volba, protože už po střední bude mít dobrý uplatnění a kdyby chtěl ještě na vejšku, bude to mít na těch technických o dost jednodušší

Duši - Dětenice jsou podle mě dobrý nápad, nikdy jsem tam nebyla, ale slyšela jsem na ně už moc pochvalných ód
Jinak jsem trochu truhlík - 19.4 nikam nejdu, páč je víkend - jdu na tu kontrolu zítra, ale myslím že utz nebude, jen poradna

Leni držím palce na utz, ať už to bude cokoliv, tak hlavně zdravíčko!!! Snad se Ti splní přání a bude to Ema

Alo buď v klidu - jarní uklid nedělám a doma nějak extra uklizeno taky nemám

Marrco přeju ať se Nelinka brzo uklidní, každý si potřebuje někdy zazlobit ne? ale je mi jasný, že to někdy musí být na palici…Jsem moc zvědavá na sebe jak to budu zvládat😉
Tak holky přeju v rámci možností pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.4.08 11:12

Ahooj těhulky
u nás je dneska skvělý počasí :D ,sluníčko svítí tak je hned mnohem líp :wink: .
Jinak se k vám teda přidávám dneska se chystám na mytí oken :roll:,ale přijde mamka,tak mi trochu pomůže :oops: :wink: .

Kostičko tak já když jsem to viděla poprvý,tak jako první mě napadlo,že volám právnikovi :lol: :lol: :lol: .Ale nakonec se mi to nějak rozleželo v hlavě a řekla jsem si proč to nezkusit a manžel už se tomu celkem věnuje,takže jsem ani neměla tolik strach a nakonec jsme skončili hned dvakrát :wink: .

Taky si myslim,že průmka je to nejlepší řešení,jen měl hold smůlu,že se tenhle rok dělají přijimačky :? .

Na zítra držíme palce :wink: .

Jo Leni ještě jsem se tě chtěla zeptat co má tvůj brácha za obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
15.4.08 13:31

Ahoj holky,tak my stále marodíme-tedy Máťa(mě jen bolí v krku,tak doufám,že se z toho nic horšího nevyklube).V neděli měl 39.5 a včera už nic.Teď má jen zvýšenou,ale má hroznou rýmu a kašel.Doktorka říkala,že to může mít alergické,ale to se mi nějak nezdá.Ve školce jsou skoro všechny děti nemocné.

Dušičko-určitě něco vymyslíte.My máme výročí 9.8.,takže jsme si říkali,že si letos k výročí nadělíme miminko :D

Markýsku-taky držím palce Jiříkovi,aby měl ty příjmačky hlavně už za sebou.Určitě je zmákne v pohodě.. :wink:

Kostičko-výletovat budete moc i s mimčem-neboj.Při dnešních všech vymoženostech a možnostech to je úplně v pohodě.

Marrca-Nelinka určitě není jediné dítě s náladama-s Máťou to teď je poslední dobou(i když byl zdravý) dost o nervy-skoro se bojím co bude až se narodí druhé mimčo.Ale třeba ho to do té doby přejde(jsem asi naivní,že? :D )

Anduli-taky vám přeji hezkou dovolenou.Hlavně,aby splnila účel :wink:

No nic já jdu do postele s Máťou-jdem číst pohádku.
A Leni držím palečky na kontrole!!!Mějte se!!E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
15.4.08 13:59

čauec holky -
Byla jsem dneska byla na tom oGTT - no ne že by to bylo něco příjemnýho, ale žádná hrůza. Jenom mě tam přinutili sedět celé dvě hodiny na zadku, takže jsem si ke všemu ještě početla v knize… Takže která na to taky jdete, vemte si knihu a připravte se na tři píchance a tři odběry moči.
kosticko myslím, že magnesium úplné placebo není, může zmírňovat kontrakce, pokud jsou bolestivé. Stránky dr. Kouteckého jsou fajn (btw na jiné stránce právě magnesium doporučuje právě ke zmírnění frekvence a intenzity obtíží spojenách s tvrdnutím dělohy. Jinak magnesium je fakt neškodné a když je jeho příjem vyšší, tak se prostě všechen nevstřebá a způsobí průjem, což je v těho spíše žádoucí (už máte některá problomy se zácpou?) Je fakt, že určité tvrdnutí dělohy souvisí s jejím růstem a je přeceňované - spíše tím doporučovaným klidem než předepisováním magnesia…
dello držím palce, aby amnio dobře dopadlo, věřím, že ano

Jinak je fajn číst, jak si užíváte sluníčka a buchet a tak vůbec, gratuluju k úspěšným kontrolám všem.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
15.4.08 13:59

čauec holky -
Byla jsem dneska byla na tom oGTT - no ne že by to bylo něco příjemnýho, ale žádná hrůza. Jenom mě tam přinutili sedět celé dvě hodiny na zadku, takže jsem si ke všemu ještě početla v knize… Takže která na to taky jdete, vemte si knihu a připravte se na tři píchance a tři odběry moči.
kosticko myslím, že magnesium úplné placebo není, může zmírňovat kontrakce, pokud jsou bolestivé. Stránky dr. Kouteckého jsou fajn (btw na jiné stránce právě magnesium doporučuje právě ke zmírnění frekvence a intenzity obtíží spojenách s tvrdnutím dělohy. Jinak magnesium je fakt neškodné a když je jeho příjem vyšší, tak se prostě všechen nevstřebá a způsobí průjem, což je v těho spíše žádoucí (už máte některá problomy se zácpou?) Je fakt, že určité tvrdnutí dělohy souvisí s jejím růstem a je přeceňované - spíše tím doporučovaným klidem než předepisováním magnesia…
dello držím palce, aby amnio dobře dopadlo, věřím, že ano

Jinak je fajn číst, jak si užíváte sluníčka a buchet a tak vůbec, gratuluju k úspěšným kontrolám všem.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
15.4.08 14:35

Ahoooj
tak okna se nějak nekonají je tady strašlivá bouřka :? .A chudák Ellenka se asi pěkně bojí,protože mě okopává snad ze všech stran :) .

Elunko-tak snad se z toho už brzo vyhrabete,ale stou alergii se mi to teda taky nějak moc nezdá :? .Je pravda.že teď to,ale řádí všude.

Muchacha-ahooj :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital