0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
15.4.08 15:02

Dneska zase nikde nikdo :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.4.08 16:05

Ahojky holky

tak jsem byla dneska na kontrole a všechno je ok. Nelinka už měla dneska taky lepší náladu, dokonce se ráno vzbudila až ve třičtvrtě na devět a to normálně vstává v šest. Zato neusnula po obědě, ale až teď před chvilkou, tak doufám, že bude moct usnout večer.

Elunko, to je fakt občas děs s těma dětma, taky si říkám, že než se narodí mimi, že to s ní bude lepší, tak také doufám, že nejsem moc naivní. Máťovi přejem brzké uzdravení.

Muchacha a jak ti dopadl ten test na cukr? V pořádku? Já byla v minulým těhu až někdy kolem třicátého týdne, takže mě to tentokrát asi taky čeká. Náš dr. tam posílá všechny.

Markýsku, tak jste si s mamčou aspoň pěkně odpočinuly, když jste nemusely mýt okna. To byla určitě lepší zábavička.

Leni, tak co UTZ, ukázala se Emička?

Kostičko tady u nás je taky pěkně hnusně, když už je Nelka konečně v pohodě, a mohla by ven, tak se takhle ochladí a leje a leje.

Tak se mějte krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.4.08 18:18

Ahoj srpnatka :D
Tak mame komodku zabydlenou a celkove jsem i doma docela pouklidila. Mam ze sebe dobry pocit :wink: A rodinne kafco jsme dneska taky udelali u nas, tak to bylo fajn.
Na dvojcatka jsem se podivat nesla, kamaradka mi psala, ze jim do toho neco prislo. Tak priste :)
Jinak tu je stridave slunicko, zatazeno a sem tam spadne i par kapek. Ale kousek od nas dokonce padaly kroupy 8O

Markysku , Sikluv mlyn je fajn. Byli jsme tam v lete na jeden den a moc nas to nadchlo. Taky jsem premyslela o nejakem westernu pobliz, ale zacinaji sezonu az v pulce kvetna :(
A bunjee gumping-to je dobry, ale rozhodne ne s kuliskem v brisku :wink:
Urcite neco vymyslim, uz mam par napadu, jen popremyslim, co bude nej :D
Okna mate po desti umyta a bez prace, to je parada, ne? :lol:
Taky drzime Jirkovi palecky, at prijimacky dobre dopadnou!!!

Elunko , tak to jste si vymysleli hezky darecek :D Moc pekne vam to vyslo!!! :wink:
Prejeme, at je Matovi zas brzy dobre a Tebe at to neschvati!!! Jinak mi prijde divne, ze by to byla alergie, ale dr. tomu asi rozumi vic :)

muchachacha , teda ze bych zrovna musela pri tom GTT nekde 2 hodiny sedet, to se mi fakt nechce. Chjo, to bude parada. Mozna se domluvim s dr., jestli by me neposlal spis k nam do spitalu, ze bych se aspon stavila za holkama na pokec.
A jak jsi dopadla? Je to OK?
Na zacpu netrpim. Myslim, ze mam dostatek pohybu (ikdyz min nez v praci), slusne piju a ovoce a zeleninu mam denne, takze prevence dobra :D

Marci , parada, ze je kontrola OK a ze i Nelince je lip. Takove dobre zpravicky se moc hezky ctou :D
Co se tyka GTT, tak mne dr. rikal neco o 27tt a dela se to u nas plosne vsem nad 25let.

Leni , tak co Emicka? Jak jste dopadli? Nebo to je Emak? :lol:

Jdu lovit neco k vece. Zatim pa pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.08 18:44

ahoj kočky,
taxe hlásím z úspěšné kontroly :) miminko je v pořádku-vše v normálu. Má vše co má mít a vše funguje,,,ten Uz je supeeeer!!!!! Celkově odpovídá o týden víc. (akorát mně překvapilo, že hlava velikost je o dva týdny víc, tělíčko délka o týden víc…ale prostě shrnutí je o týden více-na 21+5 tt.)
no a ten šok: bude to chlapeček!!!! My byli s manžou v šoku, nemohli sme tomu uvěřit-ale ten pindík se šourkem byl jasnej, prostě stoprocent…já se smála a nemohla zastavit, že to nemoh Dr. nabrat. Řekl, že jak tak kouká, že je mimi divočák po mamince (správně poznal-já divočák a manžel kliďas) ale spodek je jasně po tatínkovi.
takže DUši: prosím opravu v tabulce natrvalo tam bude chlapeček Tomášek. Já ne, že sem si tu Emičku přála..spočetla sem si ji a počítala s ní.-celá rodinka. Pohlaví mi bylo jedno-ale když vidím jak je Tom šťastnej, tak sem za toho kluka samozřejmě taky šťastná!!!! je to super.

markýsku: brácha se hlásí na strojírenství.Je to strojírenská prumka, kromě toho tam je ještě obalová technika a technické lyceum.
tak ahoooj holčeny zdraví šťastná Lena s malým Tomulkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.4.08 19:11

Leni , jeeee, tak to jsem to myslela ve vtipu a ona to je nakonec realita :D Moc gratulujeme k Tomaskovi!!! :srdce: A taky k uspesne kontrole!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.4.08 20:51

Leni tak také moc gratulujeme k Tomáškovi. Je to s váma přesně jako u nás při Nelince. Taky jsme jeli do Budějc naprosto přesvědčeni, že se v břísku schovává chlapeček a tak to byl taky pěknej šok, když nám řekli, že je to holčička.

Tak se mějte krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
15.4.08 22:23

jeee.....to je překvápko - Leni gratuluju ke zjištění, trošku vám závidím, že už to víte…ale zase si říkám že to překvápko za to stojí,… ale někdy jsem trošku nahlodaná - přece jen jsem od přírody hoooodně zvědavá :)
To víš, ty srandovní výpočty jsou spolehlivý přesně na 50% :lol: Takže pokud to bude jak si myslím a budeme mít taky chlapečka, tak se naše ratolesti budou jmenovat stejně - je to rodinné jméno :wink: …

Muchachacha - fajn že ti test na těhu-cukrovku vyšel dobře…(asi se mu taky nevyhnu, tak doufám, že se z toho roztoku napozvracím), Je fajn mít mezi sebou lékaře, člověk se snadno v záplavě informací ztrácí a internet je v tomhle směru fakt smetiště - přijde mi, že bludy se díky němu šíří rychlejc a líp jak ve středověku. Snažím se moc se neřešit, nehlídat a nepozorovat, ale občas má člověk nějakou potíž-tak zapátrá a jen zírá co vše jde na netu najít… myslím že to platí pro všechny obory, ale zrovna v medicíně je to obzvlášť nebezpečný-ale o tom asi víš své :wink:

Tenhle týden mám takový hodně společenský…
Dneska večer jsem si byla sednout s kamarádkou (na mattonku :lol: )a byl to moc příjemný večer…zítra jdeme s miláčkem na jednu takovou neformální recepci (jinak bych tam nemohla, páč se vejdu jen do džínů :? ), tak se docela těším, mezi lidma jsem už dlouho nebyla - a hlavně tam bude spousta dobrot -huráááááááááá, no a v pátek jdu na oběd s kámoškou - behvalou spolužačkou, která teď byla dva roky pryč na studijním programu v Anglii…uff, doufám, že to zvládnu, v poslední době moc mezi lidi nechodím, tak snad se ze mě nestal moc velkej samorost :lol: No co musím si to ještě užít, pak už toho moc nebude :wink:
Pěkný večer všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.4.08 08:14

Dobré ráno :)

Všechno nejlepší k svátkuhttp://sirmi.ic.cz/kytka/49.gif.

Marcco gratuluju ke kontrole :wink: .Fajn,že je Nelinka už lepší,snad ji to vydrží :wink: .

Dušičko Šiklův mlýn je fajn,přemýšlíme,že se tam zase někdy podíváme a i pro děti to tam mají pěkně zařízený :) .
Jinak ty teda nezahálíš stou komodou a se vším a už tam máš i věcičky?

Leni Moc a moc gratuluju k Tomáškovihttp://sirmi.ic.cz/deti/97.gif je zdravý :D :D :D!!
Jen škoda,že nebudem slavit s Emou ten svátek+moje narozky spolu,taktřeba příště :wink: .

Kostičko ty tenhle týden teda nezahálíš :D :wink: .Ale užij si to,taky si řikám,že bych měla někam vyrazit,ale vždycky mi do toho přijde něco sakra důležitýho,třeba odpolední spáněk :oops: :lol: .

Tak pokud nezačne dneska zase pršet,tak už fakt jdu na ty okna :lol: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.4.08 08:54

Krasne ranko!!!
Tak u nas hnusne fuci a nehezky se ochladilo :( Tesila jsem se, ze vyrazim se psinou na prochajdu, ale takhle by mi ji to bud odfouklo a nebo by mi zmrzla, jak je ted ostirhana na kratoucko.
A ani mne se ven moc nechce, stacilo, ze jsem promrzla cestou do mesta a zpet :roll:
No co, tak se aspon zahreju u zehlicky :lol:

Ircino , vse nej k svatku, at se splni vechna prani a hlavne zdrave miminko!!!
 http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

Markysku , komodka je zabydlena. Dalo to chvilku premysleni a premistovani, ale nakonec se tam vse veslo :D Tak ted uz jen tu sedacku.
A ver tomu, ze zahalim, jen obcas se vybicuju k nejakym zazracnym vykonum :lol:
Jo, odpoledni spanek neni k zahozeni. Vcera jsem ho nejak nestihla a bylo to znat :D Dneska ho ale jiste neprosvihnu :lol:

kosti , teda Ty mas pekne nabity program :D Moc hezky si to uzij a at se to Tobe i miminku libi :D
Musim rict, ze mam obcas nutkani si dr. rict, aby prozradil, co cekame. Ale nakonec stejne odolam. Tak snad mi to vydrzi az do srpna :wink:

Mejte vsichni moc krasny den a pohladte pupicky!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.08 08:59

dík za gratulace, ještě se z toho krásného překvapení vzpamatováváme. :potlesk: Tom je horší než já,, sedl k PC a posílal zprávy kamarádům,,chlubil jeden :twisted: v neděli jde na šipky (hraje závodně-k mé velké nechuti, ale je to jediný způsob, kdy je ode mně pryč-do hospody vůbec nechodí. na šipkách mně to štve z toho důvodu, že jsou tam samí rozvedení a svobodní mládenci a dobíraj si ho, že je podpantofláč, když je furt doma-BLBEČKOVÉ!!!! :-( ) - tak to tam bude oslavovat,,jejda ať si mně nepřeje až přijde dom.
no jinak já dala včera „Tomulkovi“ také do trumpety-došli jsme na oběd a dala sem si malé pivko,,tak snad Tómovi chutnalo hihi :twisted:
KOSTI : nezáviď, že to víme - naopak já závidím, že jste tak silní a nenechali si to říct-že to zvládnete ..pak to bude teprv překvápko. :wink: o to hezčí…to budou na tom sále emoce!!!!! :lol:
DUŠI:
tak tys myslela vtip,,a on se vyplnil,,,to je super, žes nám to takto „přivolala“. Tom se ted bude naparovat…chichi

mno já se spíš bojím kontroly-až půjdu k mému Dr. - sice mi výsledky velkého UZ nikam nepsali-dali mi tiskopis na přání pacientky…ale já mu to radši asi řeknu: on mi hodlá dělat UZ sám, tak aby nebyl problém s s pojišťovnou, že ano??? někdo mi to tu psal (že by paní doktorka Muchacha??)-že by to bylo zdvojené vyšetření…jejda ten bude protivnej. :-)
tak se mějte…venku je fuj fuj, tak to se jdeme s Tomukou zas učit (a on bude slavně kopat,,,dnes mně od 7hod nenechal na pokoji-divočáček jeden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.08 09:03

Ahoj všechny, teda, kde berete tolika času na stalé psaní? Mate můj obdiv, já jsem ráda, že stíhám aspon dočíst.
Včera jsem byla na další lekci předporodní přípravy a vřele mohu doporučit ať už čekáte první či druhé… Stále něco nového a první doba porodní bude asi zvláštní a jiná než s Ankou. Hezkého dne všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
16.4.08 09:46

Dobré ránko, mamky! :wink:

Teda, Leni, tak to taky moc gratuluji k Tomáškovi! :potlesk: Úplně chápu manželovu radost z této zprávy, ten můj, kdyby věděl na 100%, že čekáme chlapečka, tak by byl taky štěstím bez sebe. Ale po tom nejistém utz minulý týden to vidím spíš na tu holčičku. :wink: No, budu si muset ještě další 3 týdny počkat, třeba se na příští ko ukáže…

Irči, taky všechno nejlepší k svátku!! :srdce:

Jak jste se tu bavily o tom, že si nadělíte mimi k výročí, tak se přidávám do klubu - brali jsme se 7. 9., takže pokud budu nějaký týden přenášet (jejda, snad né… :roll: ), tak by se drobek mohl narodit přesně… :wink: Míša se nám zase narodila týden před výročím seznámení (31.5.)… :wink:

Dovolená je zatím nejistá, vůbec se tam do toho penzionu nemůžeme dovolat, tak nevím, jak to dopadne… :?

U nás je dneska taky škaredě, ven nejdeme, takže mě čeká opět žehlení, těch 10 nebo 14 dní (hrůza, jak to letí.. :lol: ) žehlící absence je zase poznat na koši… :?

I přes nepřízeň počasí přeji krásný den! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
16.4.08 12:54

Zdravím těhulky,
sice po delší době, ale přece. Vůbec nestíhám. V sobotu se stěhujeme a tak balím a balím a do toho chodí lidi na kukandu na byt - na pronájem. Takže mi to už docela někdy leze na nervy. V práci zaučuju novou holčinu, tak ani nemůžu na net. prostě v 7 do práce. V 5h z práce, pak do 8h prohlídky a do toho balím a balím. Koukám, že se tu ale máte dobře ne?
Já jsem v práci do příštího pátku a pak už budu doma. Snad během května zařídím net a pak tu budu víc.
Jinak se cítím dobře, i po tom všem co bylo a jsem jen unavená a pěkně už kulaťoučká. Pořád nevím co to bude a 22.4. jdu na kontrolu a pro předávací papíry, tak třeba u posledního UTZ zjistím co to bude.
Tak se tu mějte krásně maminy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
16.4.08 13:38

Ahojky!
Irčino všechno NEJ k svátku!!!

Leni moc gratuluji k Tomáškovi-super,že je vše o.k.!!!

Kosti ty máš tedy opravdu nabitý program-trošku ti závidím-jsme doma třetí den a mě to leze na mozek-vůbec mě to tu nebaví a nemám inspiraci co dělat s Máťou.

Zuzulaj-jak jsi to myslela,že první doba porodní bude zvláštní a jiná?

Na test cukrovky jdu 5.5.,tak doufám,že to bude o.k.
Do poradny jdu příští úterý-22.4. a zítra se budu objednávat do Podolí na 3D ultrazvuk.

Holky tu dovču vám tak závidím.Taky bych hned někam jela :( Už jsme v Praze moc dlouho a začínám mít absťák.Mohla bych jet do Orlických k babičce,ale tam nikdo není s kým bych mohla někam vyrazit a s babičkou je to o nervy.Kdyby alespoň mohl jet manžel,ale bohužel.No,ale asi pojedem,protože změna vzduchu je asi na místě-Máťa je pořád nemocný a já taky.No,ale mohla bych poslední týden v dubnu nebo až někdy v květnu a to nevím kdy půjdu na ten UZ a taky má přijet švagr ze Švýcarska.Tak jsem zvědavá jestli se tam vůbec do porodu dostanu :D :roll:

Mějte se krásně!papa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
16.4.08 14:15

AHOJ :D :D :D

hlasim ze vysledky z AMC su OK! Tak to mame za sebou a mame zdraveho kluka. Velmi sa tesim, je to uzasne..tie dva tyzdne cakania boli katastrofalne, ale teraz viem ze co sa tyka chromozomov, tak sme ok.
No a mozeme vyberat meno. VOBEC NEVIEME AKE…Vyhlasujem tender na najkrasie muzske meno. Mne sa celkom paci Richard. Akurat skratky typu Risa nie su nic moc.
Tak pridajte svoje napady. Manza si uz totiz tak zvykol na Huga, ze ak to rychlo nezmenim tak mu to ostane… :o

Diky vsetkym za podporu pri nekonecnom cakani… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital