0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
13.4.08 19:18

Bajecny podvecer srpnatka :D
Tak jsem dneska mela uklizeci den. Ale mam pocit, ze to neni nikde moc videt. Jen se zmensila hromada nevyzehleneho pradla a kuchyn zas vypada obyvatelne :lol:
Martin mi dneska postavil dasli komodu v obyvacku, tak me ceka znovu stehovani vecicek do ni. Asi zitra nebo nejak :wink: Uvidime, jak se mi bude chtit, kdyz je venku tak krasne :D

Marci , teda Ty radis-takovy obbrr uklid 8O Neprehanej to zas moc, at pak nemas hyperaktivni mimco :lol:
Koukam, ze kouzlo jara mate taky. Oslavy budou fajn, jen jsem nejak vcera zjistila, ze mi ti podnapili pribuzni zacinaji vadit. Tak uvidime, jak to budu zvladat :)
Preji, at je Nelinka bryz fit!!!

Elunko , tak koukam, ze nas jaro vyhnalo uklizet :lol:
Tak Mata zabydluje mimcu postylku, to je hezky :lol:
Doufam, ze se babovka vydarila a navsteva byla taky v poho. Nam dneska privezla teta buchty-mnam :-) Ty tvarohovy se obzvlast vydarily :lol:
Taky preji, at je Mata brzy fit!!!

Jdu ulovit neco k veceri. A pak si dam jeste nejaky jogurtik nebo smetanek. Jsem zjistila, ze jakmile aspon 1× denne neco takoveho nesnim, tak mam v noci krece v nohou.
Jinak se mi na dnesek uzasne spinkalo. Jsem nechala pootevrene okno a ten cerstvy vzdousek fakt dela divy :wink:

Mejte vsichni pohodovy vecer!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
13.4.08 21:14

Ahojky!
Tak Máťa má horečku.Po Panadolu mu to zatím nekleslo,naopak,tak jsem mu udělala zábal a doufám,že to klesne.Zítra zase popelášíme k doktorce :(
Nějak ho to pořád chytá-do ledna nebyl skoro vůbec nemocný-tak jednou,dvakrát za zimu a sem tam ta rýma,ale ne nějaká hrozná.A teď tohle…vůbec tomu nerozumim.
Doufám,že to s mimísem nechytnem.
Tak já jdu měřit.Papa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
13.4.08 21:21

Elunko , tak drzime palecky, at nad bacily brzy vyhrajete!! A at se Tobe pekne vyhnou obloukem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
13.4.08 21:33

Díky Dušičko.Zatím mu teplota pořád leze nahoru-doufám,že mu to klesne a nebudeme muset jet na pohotovost.E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.4.08 22:22

Elunko, tak taky moc držím pěstičky, ať se to co nejdřív zlepší. Nelinka už je dneska první den bez horečky, ale rýmu má pořád strašnou. Taky to nechápu, dřív vůbec nemarodila a teď pořád dokola. A blbý je, že začínám cítit škrábání v krku i já. Tak doufám, že to zvládnu aspoň bez horeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.4.08 08:25

Tabulka srpnatek 2008

Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 24tt+4 / 31.7. prekvapeni Denis nebo Terezka / Matyas(20.2.2004) / vdana / 22.4. / 21.1. prukajda / pohyby 15tt+5 muchachacha / 1975 / Brno / 24tt+0 / 4. nebo 6.8. 2008 / andilek 9tt / vdana(2004) / pohyby 21tt zuz / - / - / 23tt+4 / 7.-9.8.08 / Filip(2006) / - / ** / 1.2. prukajda / pohyby konec 19tt

kosticka** Mili / 9.9.1980 / Praha / 23tt+2 / 6.8.08 prekvapeni/ - / svobodna / 19.4. poradna / 2.1. prukajda / pohyby 18tt+0 zuzulaj Zuzka / 3.3.1985 / Praha / 23tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / 17.4. poradna / 7.2. prukajda
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 23tt+4 / 8.8.08 prekvapeni Marek nebo Erika/ - / vdana (24.4.2004) / 17.4. / 31.1.prukajda / pohyby 18tt+0 Helenka Helena / 1976 / Nemecko / 24tt+3 / 8.8.08 chlapecek / Laura-Jane(8.4.2002) /
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 22tt+0 / 16.8.08 / - / svobodna / 22.4. princeznicka Lenka / 5.2.1978 / Praha / 22tt+2 / 18.8.08 holcickaTerezka/ - / vdana / 16.4. / pohyby 20tt magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 21tt+6 / 19.8.08 / - / vdana / Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 21tt+4 / 20.8.08 holcicka Ellenka / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 29.4. / 4.2.prukajda / pohyby 15tt+5 Della / - / Praha 8 / 21tt+5 / 20.8.08 chlapecek / - / - / /
ircina Irena / 17.4.1980 / Zlin / 21tt+3 / 21.8.08 chlapecek Matysek
/ - / vdana(3/2006) / 28.4. / pohyby 16tt+2 Marcca Marketa/ 14.11.1979 / Strakonice / 21tt+3 / 21.8.08 holcicka Amalka / Nelinka(19mesicu) / vdana / 15.4. poradna / pohyby 16tt+6 jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 21tt+0 / 24.8.08 chlapecek / kluk 2roky / vdana / 16.4. Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 20tt+4 / 27.8.08 prekvapeni / andilek 11tt / vdana / 17.4. velky UTZ /prukajda 18.1.
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 20tt+3 / 28.8.08 chlapecek Tomasek / - / vdana(7.7.2007) / 21.4. / 5.2. prukajda / pohyby 19tt Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 20tt+1 / 28.8.08 prekvapeni / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / / 14.2.prukajda / pohyby 15tt+4 Zuzanah / 29 / - / 20tt+4 / 28.8.08 / - / vdana / myska Vladka / 17.8.1974 / - / 20tt / holcicka / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 28.4. velky UTZ
Ala Alena / 10.5.1980 / Terezin / 19tt / 31.8.08 prekvapeni/ - / vdana / 21.4. velky UTZ / pohyby 18tt

holcicka 4× chlapecek 5× prekvapeni 6× 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.4.08 08:38

Krasne pondelni ranicko :D

Co vy vsichni, co vas radi bacily Markysku, Elunko, Marci , jak je?

A co vy vsichni ostatni, jaky byl vikend? :D

Martin se chudak dneska probudil cely zpoceny. Ze pry jsem mu v noci „pekne dala“. Zdalo se 3× za sebou, ze jsem rodila. No to nam ty nocni mury zacinaji brzy :lol:
Ale ma to i svoje + , pry se mnou k porodu pujde :dance: Uvidime, jestli si to zase nerozmysli.

Vsichni se moc opatrujte, pohladte briska a uzijte slunickovy den!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.4.08 09:17

Dobré ráno těhulky :)
hlásím se po virozce už jsem zase v plné síle,takže vás pomalu,ale jistě dočítám :wink: .

Marco veliká gratulace k Amálce :dance: .
Ještě,že to byla jen alergie a Nelinka je v pořádku,ale ten strach chápu muselo to být šílený :( .
Co bacily je to u vás v pořádku?

Elunko tak já jsem fakt zvědavá co se vám nakonec narodí :lol: :wink: .
Jak jste dopadly u dr.?

Nálady už sice neslzím u reklam :oops: ,ale dostávám mě můj syn u kterýho si vždycky řikám,že mi nějak moc vyrostl a občas mi u toho ukápne slza :( .Takže s vámi soucítím :wink:.

Anduli doufám,že na tu dovolenou vyrazíte určitě to potřebujete jako sůl,tak snad tam přijdete na jiný myšlenky a pomůže vám to :) .
Tak ty budoucí srpňátka jsou vážně šprýmaři :lol: :lol: :lol: .Jsem teda napnutá co to u vás taky nakonec bude :wink: .

Dello moc..moc držíme palečky :wink:!!

Leni gratuluju ke zkoušce,teď už máš pohodu..klídek :wink: .
Nesmíš hned číst tyhle konce jako předčasný porod.Je to nejspíš uvolňování svalů a ne čípek,tak se snaž být v klidu jo :wink: .

Irčino moc gratuluju k Tomáškovi :wink: .

Alo moc gratulujeme ke skvělým výsledkům :-) .

Dušičko vy si z miminka vychováváte společenského tvora už od začátku :lol: :wink: ?
Jinak mám pro tebe udaj do tabulky K.O. 29.4. :wink: .

Jinak u nás byla v sobotu oslava mých narozenin a protáhla se až do ranních hodin,jen my s Ellenkou jsme to zabalili už okolo půl jedný :),ale ostatní se bavily moc dobře jen druhý den jim bylo nějak hůř :lol: :lol: :lol: .Ale dostala jsem spoustu krásných dárků nějaké stříbro,penízky,a poukaz na thajské masáže a od Jiříka vlastnoručně vyrobenou koláž :D .

Hezký den :)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
14.4.08 09:35

Ahoj holky,
doufám že jste měly krásný víkend…
Já byla v sobotu na výletě po JČ - na Landštejně pěkně fičelo, trošku jsem prochladla, protože byla větší zima než jsem čekala, ale bylo to fajn - no a včera jsme se s miláčkem trošku proběhli po Třeboni - počasí se nakonec umoudřilo, tak jsme si i užili sluníška. 8)
Brouček už mě pěkně kopká, občas mi bříško nadskakuje, že je to i vidět - i přítel už to cítí hodně silně…ale jak už jsem tu psala - začalo to být takhle silné z čista jasna-předtím skoro nic :)
Bříško zase lehce povyrostlo - úplně se mi změnilo těžiště…podle váhy jsem zatím přibrala jen 2kg

V pátek jsem byla na skok v práci a domluvila se s mým šéfem, že se budu z domova starat o jeden projekt - mám vzdálený přístup…nemělo by to být moc časově náročný, tak jsem souhlasila…samozřejmě za odměnu…sice to nebude jako když jsem pracovala, ale něco to hodí, každá korunka bude dobrá :D
Nejdřív jsem ho s tím chtěla odeslat do patřičných míst (nervů jsem si v práci užila dost), ale pak jsem zjistila, že je to vlastně velmi nenáročný - akorát on neví o co jde a tak výrazně přeceňuje pracnost… no zkrátka byla bych hloupá, kdybych do toho nešla :lol:
Duši děkuju za odkaz na Beskydy - bohužel už měli plno, ale sehnali jsme ubytko v hotelu Tanečnica na Pustevnách - je to tam takový jednoduchý, žádný luxus -ale úplně to stačí, stejně tam budeme jen přespávat a přes den budeme venku.....tak doufám že bude hezký počasí a my si to v květnu užijeme :D

Leni koukám, že nervy dokážou s člověkem pěkně zamávat…tak se snaž být v klidu a moc se nezkoumat, ono je to někdy spíš na škodu…člověk pak vidí všude katastrofu, šílí a zajímavý je, že tělo se tak začne i chovat - dobře že sis zašla k doktoru, alespoň máš na duši klid :wink:

Jinak jsem koukala, že hodně z vás bere magnezium - ale prý je to spíš placebo…ničemu nepomáhá ani neškodí…doktoři to předepisujou spíš ze zvyku - tvrdnutí dělohy je prý úplně normální součást těhu - tedy pokud není pravidelné a netrvá dlouho - jako u začínajícího porodu.
Hezky o tom píše pan doktor Koucký v jednom dotazu:
 http://porodnice.cz/poradny/22?…

přeju brzké uzdravení všem marodům…a držím palečky Delle

Mějte se krááásně srpňátka :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.4.08 09:57

Kostičko-tak si dovolenou pěkně užijte :wink: .A stou práci si to udělala chytře aspoň bude mít miminko o nějaký ten obleček navíc :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
14.4.08 10:24

Markýsku díky za pochvalu

• do Beskyd pojedeme nakonec jen na 4 dny - jak jsou začátkem května ty svátky - miláček si šetří dovču, přece jen moc jí nemá…ale už se moooc těším, bude to asi na dlouho poslední dovolená - ale uvidíme, třeba to půjde is mímem, nějaké výletíčky po Čechách :)

Markýsku doufám že bacily už jsou na ústupu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.4.08 10:31

Markysku , jsem rada, ze jsi OK.
Je parada, ze sis oslavu pekne uzila. A darecky taky pekne:D
No, nevim, nevim, jak moc spolecensky kulisek bude. V sobotu byl skoro celou dobu v klidu. Az kdyz jsem zacala uvazovat o odjezdu dom, tak se zacal pekne vrtet. Nevim, jestli se uz tesil a nebo se mu nechtelo :lol:

Kosticko , to jste o vikendu pekne vyletovali :D
S praci to je fajn, kazda kacka fajn :wink:
A kdy vyrazite do Beskyd? Ten Zlaty orel je fajn, ale je fakt, ze jsme meli taky dost problem domluvit nejaky vhodny termin. Vypada to na dost oblibene misto :D
Ale pokud budete chtit jen prespavat, tak staci neco min luxus. My jsme tam byli na vyroci svatby, tak jsem chtela neco moc prijemnyho a romantickyho :D

Jo, holky, nemate nejaky napad, jak oslavit vyroci svatby? Chtela jsem zase vyrazit nekam na vikend, ale nemelo to zadny extra priznivy ohlas u meho muzicka. Ze pry staci jen nejaka veca. Ale ja bych stejne chtela neco vic, aspon nejaky prekvapeni pro Martina. Asi mi tehu hormony tlaci na mozek, protoze mi to vubec nepali :roll: :lol:
Uvitam vsechny napady a predem dekuju!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
14.4.08 10:53

Ahojky!
Rada si vas ctu, ale casu moc neni (prace, dite, studium), takze pisu, jen kdyz me neco napadne…
K Lencinym problemum s briskem - ono se na dalku neda moc rict, ale zkusit se muze vsechno - nekterym zenam pomahaji bandaze, u nas je dostanes na predpis u lekare. Nekdy proste pomuze brisku ulehcit, vlastne mirne nadzvednout. Je to vlastne takovy elasticky pas (ne na brisku, spise tak pod). Da se to nahradit(castecne) i oblecenim- napr. elasticke jeany pod pas…
Tak se mejte
 Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
14.4.08 10:57

Duši mi tam jedeme v tom nejhorším období - jak jsou ty státní svátky a dovču má skoro každej… byla jsem ráda za cokoliv

Výročí svatby pěkně oslavte, máš pravdu, chtělo by to něco originálního - co nějaký lázeňský pobyt? - my takhle vyrazili na dva dny/1noc do Poděbrad- dali jsme si koupel, masáž, dobrou véču a bylo to moc fajn - ale stálo nás to 1000 kč za ubytování a 1500 za procedury - což je opravdu hodně

nebo co třeba golf na zkoušku - domluvit si někde v klubu úvodní hodinu - žádnej trénink- pak obídek v golfovém klubu - v těhu je to ideální sport…Třeba by vás to chytlo…My byly na něčem podobném loni od firmy, příjemně mě překvapilo, že golf není tak drahej, jak si většina lidí myslí - ale pozor mezi hřištěma je obrovskej rozdíl v cenách
Seznam hřišť v ČR:
 http://www.golfczech.cz/…e-hriste.php

jinak nevím - jeden náš známej po vzoru vratných lahví dal manželce k výročí let balonem.....a dopadlo to docela blbě, všechno bylo fajn, až do chvíle, kdy vystoupali nahoru a trochu popoletěli - viděli, jak jim na parkovišti někdo vykrádá auto - zážitek už pak nebyl takovej :) neuvěřitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.4.08 12:20

Krásné poledne! :wink:

Teď jsme přišly z procházky, byla jsem s kamarádkou a dětma sednout v parku, počasí je super, tak jsem i dobře naladěná… :wink: Jen se mi nechce vůbec vařit, tak malou dneska „odbydu“ jen bramborami ze včerejška a rybím filé, taťkovi bude muset stačit polívka ze sáčku, já jsem obědvala Marlenku … :oops:

My už máme taky vybraný penzion, kam pojedeme asi příští týden čt-pá. Na fotkách vypadá dobře jak interiér, tak i okolí a cena je taky dost slušná. Teď ještě aby vyšlo počasíčko a myslím, že to bude fajn relax… Je to tady:

http://www.na-kosteti.penzion-ubytovani.eu/Stare-Mesto.htm

Míši se budou líbit hlavně ty čarodějnice, to je mi jasné… :lol:

Tak se zatím mějte krásně sluníčkově, marodům přeji rychlé uzdravení! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest