0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
6.4.08 09:10

Krasne nedelni dopoledne :D

Marci , teda to byl ale pech. Takovy brzy vstavani a na nic. To by nastvalo kazdeho. Tak hezky odpocivej, at jsi zase brzy plna sil :)

Princeznicko , a nakupy byly jen ty „povinne“ nebo jste si udelali necim radost? :wink:
Taky Te obdivuju s tim vstavanim a dojizdenim do prace. Ja jsem to zvladla jen tyden. Dyl jsem vstavani ve 4 nebo 5 rano nevydrzela :roll: :D

Jdu chvilku neco delat. Mam v oknech jeste velikonocni vyzdobu :oops: , tak ji chci uklidit.
Martin vcera uklidil na pude, tak to chci zkouknout a doladit jeste par detailu a pripravit vecicky, co se tam jeste nastehuji z pracovny. Delame tu takovy „skatulata hejbejte se“ :lol: Ale uz to brzy skonci :D
A odpoledne jdeme k nasim. Mamca byla ted na dva dny nekde pryc, tak se chce podelit o zazitky :wink:

Tak preji vsem pohodovy den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.08 10:08

dobré ránko,,,
já měla zas noční můry (koukala jsem včera na VLKA),, to jsou vždy horory. :? navíc mně několikrát za noc vzbudila zimnice. Úplně jsem se pajtlovala zimou. Měla sem fakt strach. Snad je mimi v pohodě. :oops: ted jsem nevyspalá a je mi i šoufl od žaludku. Možná jsem to včera přehnala s procházkou - nejprv u babči s psíky a pak jsme šli na procházku s Tomovo kamarádem, co měl úraz na motorce a ted je na vozíku celé 2 hodiny -takovou štreku, domu jsem už nemohla dojít. Toho kamaráda přítelkyně má 5 letou dceru a ta mně furt tahala, brala za ruku, předváděla se..ale byla úžasná. Modrooká blondýnka, mno úplně sem v ní viděla naší Emičku :wink:
ELEN:
to sis teda užila…je to strašné :evil: ale asi si říkám, že „líp“ to člověk snese, pokud už dítě má. Pokud se to tak teda takhle dá říct. :( Moje kámoška měla zamlklé těhu (jak já) v 3.měsíci a podruhé 5. měsíci-infarkt placenty-má nějakou špatnou krev. To by mně asi šlehlo…ale potřetí se jim už dětátko podařilo(Natálce je už 2.5 roku) a počtvrté neplánovaně otěhotněla znovu a Sárince je 8 měsíců…jsou to záhady co se děje.
jejda holky nezlobte se, že mám takové nějaké chmurné myšlenky…radši mluvit o něčem veselém. :wink: Joj na ten srazík také nedorazím. mám to jako Marrca z ruky a v tomto období cestování..to je děs..bez wc vydržím max. půlhodinu. 8O
tak pa, já se budu dnes šetřit,,, a vařit bude manžílek… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
6.4.08 10:40

AHoooj těhulky :D
zase jsem se tu dlouho neukázala a tady přibylo stránek 8O :D :D .Tak jdu dočíst :wink: .
U nás je všechno v pořádku a včera jsme byli s kámoškou(taky těhulka jen o měsíc napřed) nakupovat jeli jsme do Hradce a tak jsme tam tak šmejdily a já jsem Ellence koupila první malinkatý růžový šatečky :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
6.4.08 13:20

Noninko tvůj chlap teda taky perlí :roll: .Ale řeknu ti,že i když je puberta někdy fakt záhul a občas si řikám jak se z mýho voňavýho miminka mohl stát „pubertální poděs“ :D :D .Ale i puberta se dá zmáknout(i když někdy těžce :oops: :lol: ),tak se to dá a je to o přístupu a pokud přistoupíš na částečný kompromisy a nebude to jen:ne sem nepůjdeš,támhle nesmíš a tak dále,tak se k tobě dítko určitě neotočí :wink: .
Takže se tímhle určitě netrap :) .

Dušičko tak koukám,že babičky se předhánějí všude :lol: :lol: :lol: .
Nakupování s chlapem jo taky se na to musím dlouhou dobu připravovat,abych ho v tom krámě nepřizabila :lol: :lol: .Ale Jirka je teď v tom věku,kdy potřebuje mít všechno značkový a je to prostě „skejťák“ :oops: :roll: .Takže boty stály asi 2000 Kč(a to byli zlevněný :! ).Takže nádhera :roll: :roll:!!

Příbuzní -u nás se už všichni taky přou co to bude a taky diskuze na jména se snad rozběhne vždycky,když tam jsme :) .
Přemýšleli jsme jestli řekneme co to bude nebo necháme překvapení,ale nakonec jsme došli k tomu,že teda řekneme co to bude,ale jméno si necháme pro sebe :wink: .Nejsem zvědavá na ty hlášky co jste to zase vymslely :evil: .
Tak snad se znova potvrdí na uzv holčička :lol: :lol: .

hlášky těch vašich miláčků..až mi z toho ukápla slza :D :D .

Váha Mám zatím asi 5 kilo navrh,ale zatím si ještě doháním to co jsem na začátku zhubla :D :D .

Princezničko Gratulujeme k Terezce :-) .Razítko od dětskýho dr. taky mít nemusíme jak píše Dušička hold jiný kraj :D .

Kostičko tak nakupuju podobným stylem asi jako ty :lol: :lol: :lol: :lol: .Já jsem šťastná,jen manža z toho vždycky nějak omdlývá :oops: :lol: :lol: .

Alo ve druhým těhu jsem piercing dávala pryč už ve 3 měsíci,ale mě v jeho okolí dost svědila kůže,tak jsem ho radši vyndala a teď jsem ho už od začátku neměla.

Brouku vítej u nás :D :D :D .

Elunko to je krásný jak se Máťa chová k miminku a všeho kolem něj :wink: .
Stebou si ten osud taky pohrával jak chtěl že :cry: :cry: .Teď už,ale budeš mít dva zdravý kluky.. :)

Leni s tou kámoškou je to smutný,ale myslím,že by už měli vyhledat odborníka.
Nejhorší,že je to fakt tak jak píšeš,když tomu necháváš „volný průběh“ tak se to většinou podaří,ale když to někdo zkouší a zkouší,tak se nedaří achjoo :cry: .
U nás to bylo tak nějak jako u vás..Chtěli jsme se začít snažit až po novým roce,ale povedlo se taky už v prosinci a taky to musela být „náhoda“.
Doufám,že teď pořádně odpočíváš a manžílek se v kuchyni činil :wink:.Snad je na tom líp než moji chlapi :oops: :lol: :lol: .

Marrco to byl vážně „pěkný výlet“ 8O .Doufám,že už si v v klidu a odpočatá :wink: .

Tak jsem snad na nic nezapomněla :P .Teď už budu chodit,častěji 5 stránek už se mi vážně nechce dočítat :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
6.4.08 13:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
6.4.08 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.4.08 18:16

Ahojky,

dneska je nějaké spací počasí. Tady sluníčko ne a ne vykouknout. Už jsem se s ním pro dnešek rozloučila :cry:

Dušičko tentokrát to byly jenom nákupy pro radost. Byli jsme se podívat v ikee, koupili jsme tam nějaké drobnosti a pak jsme zajeli koupit světlo do koupelny. No a pak jsme si zašli do naší oblíbené číny na večeři.
Já bych vstávání ve čtyři nebo v pět taky nezvládala. Vstávám v sedm, takže to je docela dobrý. Stejně se už teď i o víkendech budím mezi šestou a sedmou a musím běžet na záchod. Škatulata hejbejte znám taky, pořád něco přesouvám podle toho, kde doděláme jaké skříně. Ale taky už budeme finišovat :)

Leni to nesmíš na takovéhle filmy vůbec koukat :D Já si je taky zakázala. A už je ti teď lip?

Markýsku díky za smajlíky, těch není nikdy dost :D

Tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
7.4.08 07:43

Krasne pondelni ranicko :D

Ircino , hodne stesticka na dnesnim UTZ!!!! :srdce:

A vsem ostatnim pohodovy den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
7.4.08 07:56

Dobré ráno

tak se hlásím po úplně šílený noci.Ve 3 ráno začal zvracet Jiřík a stou jeho rukou je to vááážně jedna „radost“ .Od 3-5 zvracel snad nepřetržitě a když se to trochu uklidnilo,tak začal manžel.Takže jsem celou noc mezi nima lítala a teď jsem jak mrtvolka z americkýho hororu .

Duši-krásná tabulka :wink: .Zase sis vyhrála že :wink: ?

Irčino-čekáme na dobré zprávičky..hodně štěstí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
7.4.08 09:00

Markysku , koukam, ze nejake zvraceci a prujmove potize trapi kde koho. Preji, at jste vsichni brzy v poradku!!!!
Ty zalez do postylky a koukej se dospat:!
No jo, mas pravdu, malinko jsem se jeden den nudila, tak jsem poctive listovala a procitala, co jsme napsaly a doplnovala. Docela me to bavilo :lol:
Jsem rada, ze se libi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.08 09:32

ahoj holky,
tak vcera jsme byli s manzilkem cely den doma…venku osklive, taxem lezeli u TV, pili cajik a papali. Dnes take neni ideal, ale musim ven. Trochu provetrat. Dnes uz je mi lip.
 DUSI>

pekna tabulka, zrovna jsem ti chtela nahlasit, ty pohyby v 19 tt a koukam, ze telepatie funguje a uz jsi to sama napsala. Vcera tam mimi tukalo pekne,,dojima mne to k slzam.
PRINCEZNI>

kdyz ja mam horory rada, manzel mi je ted take zakazuje,,ale Vlka mi nechal, ze to neni tak hrozne. Mno ale mne se zdaji i tak hrozne blbosti.}V tehu jeste vic]

MARKYS>

tak ta strevni chripka radi vsude kolem, muj bracha ji mel dva dni a k tomu i horecky 38. ale uz je OK. Jirik bude dobrej..hlavne abys to nechytla ty…
koukam, ze jde zitra MARRCI na velky UZ,, sem zvedava jak dopadnes a esli zjistite co to bude :?:
tak papa mejte pekny i kdyz destivy den. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
7.4.08 13:06

Hezké poledne, kočky! :wink:

O víkendu byl manžel celou dobu na PC, tak jsem se tu ani nedostala, ale opět jste nezahálely.. :lol:

Elu, jak píšeš, že si mají holky užívat svého prvního těhu, že druhé je úplně jiné, tak to Ti dávám stoprocentně za pravdu. Teď nějak není čas si to pořádně užívat, i když já si ty chvilky vždycky najdu, kdy odpočívám s rukou na břiše a povídám si s Natýskem. Jen mé okolí, hlavně teda manžel, na můj jiný stav nijak zvlášť nereaguje.
O víkendu jsem měla malou krizi, hormony se mnou teda pořádně mávaly, byla jsem smutná a plačtivá, aniž bych vlastně měla důvod. I když je fakt, že v sobotu mě naštval manžel, těšila jsem se, že dáme spát Míšu a sednem si s nějakou dobrůtkou k telce, ale on mi v půl 8 oznámil, že jde na pivo, že si vezme sebou noviny a sedne si do hospůdky, která je kousek od našeho domu. Normálně by mi to nevadilo, ale byl na akci už v pátek večer a já jsem najednou měla pocit, že jsem pořád sama a vlastně na všechno sama. Tak jsem nad tím začala přemýšlet a rozlítostnila se ještě víc, že jsem pak v noci brečela do polštáře. Ráno to nebylo o moc lepší, Honza byl protivný, pořád kvůli něčemu nadával, cokoliv jsem udělala bylo špatně, prostě mi vyloženě k té mé chmurné náladě ještě přispěl. :cry: No, dneska už je mi líp, byla jsem s malou na procházce, pročistila si hlavu, takže snad je depka za mnou… :wink:

Marrca, no mě by asi trefil šlak, jet takovou dálku zbytečně!!! :evil:

Leni, tak já mám za sebou mimoděložní těhu ještě před Miškou a patřím taky spíš mezi ty výjimky, které otěhotní okamžitě první měsíc, u všech 3 těhu to bylo hned, i když už u Mišky a u tohoto těhu jen s jedním vejcovodem.. :wink:

Co se týče srazu, tak je mi líto, ale do Prahy se opravdu nedostanu, takže si to užijte a podrbejte beze mě.. :wink:

Holky, musím vám napsat, co zase vyvedlo to naše číslo! Dneska se zavřela v pokojíčku, já jsem se v obýváku malovala, asi po 10 minutách si říkám, že je tam nějak moc potichu, což je podezřelé, tak jsem ji šla zkontrolovat a jak jsem otevřela dveře, měla jsem opět menší šok. Ta „potvůrka“ mi vzala z koupelny celou krabici slip. vložek, ze všech odlepila ty papírky a vložky si rozlepila, kam ji napadlo, takže byly nalepené po celém pokojíčku, po zemi, po skříních, v posteli a taky na záclonách! :evil: No, uklízela a slepovala zpátky jsem to asi další hodinu… :lol: A pak se mi málem stal trapas, protože jsme se nachystaly, že teda půjdeme na tu procházku, tak u výtahu jsem si všimla, že mám jednu vložku nalepenou vzadu na nohavici! :lol: Míša se mohla potrhat smíchy… :lol: Teď si vemte, že bych takhle chodila po městě!!! :oops: :oops: :oops:

Tak mizíme, jdem papat, dneska dojídáme řízky a bramborovou kaši ze včerejška, mňam.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.4.08 13:16

Dusicka…jestli chces, tak me,prosim, pridej do te tabulky.
Helena/ 1976/Nemecko/22+3/8.8.kluk/ mam dceru Laura-Jane 8.4.2002
 Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.4.08 13:21

Dusicka…jestli chces, tak me,prosim, pridej do te tabulky.
Helena/ 1976/Nemecko/22+3/8.8.kluk/ mam dceru Laura-Jane 8.4.2002
 Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
7.4.08 14:00

Ahoj holky

tak u nás je taky hnusně, sice už přestalo pršet ale jinak nic moc.

Markýsku ať jste doma brzo fit a hlavně ať se ti to vyhne.Stejně se mi zdá, že pořád něco řádí. Dřív to snad tak nebývalo.Člověk měl buď chřipku nebo angínu, ale teď furt všichni zvrací.Ale bohudík, že to trvá jen tak 2-3 dny.

Anduli tak s malu se opravdu nenudíš, pěkně jsem se nasmála při představě jak chodíš s tou vložkou po městě :lol: .No a chlapi ti jsou asi všichni stejní.Pořád jim není nic vhod a kolikrát řeknou (aniž by si to uvědomili)něco co pořádně zamrzí.No prostě chlapi. :cry: Ale i tak je máme rádi :wink:

Jinak se mě zdá, že už od minulého týdne taky cítím nějaké pohyby.Sem tam cítím nějaký ťukaneček, tak to se asi hlásí mimi. :D

Tak se zatím mějte pěkne a kdo máte kontrolu, tak ať dobře dopadne.Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital