0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.4.08 15:56

ahojíky,
ty vaše smajlíky jsou fakt srandovní :potlesk:
já měla včera nabitý den, odpo jsme byla s kámojdama z práce v čajovně, pak k nám přišli novomanželé (svatba 28.3.), dnes dopo jsem vozila dědu po doktorech, pak babču po nákupech, a ted čekám kámošku.(moc mi pomohla-mám napsanou bakalářskou práci a neuměla jsem ji předělat do PDFka a očíslovat stránky :pocitac: -jsem PC"talent", tak mi to holka moje zlatá provedla a ještě mi to ted přiveze v deskách jako "knihu).To se mi ulevilo-jen doufám, že je tam všechno dobře - protože esli mi to škola vrátí, tak mně z toho raní. :-(
Jinak váha

• to je ted moje priorita…mám 6 kilo nahoře - mno aspoň minulý týden u sestry…možná je to ted zas víc. Taky tě asi doženu ANDULI. Nedovedu si těch 30 kilo navíc představit, už ted funím jak prase a těžko se ohybám k botám. Každý řiká že vypadam stejně jen to bříško…ono se to zdá jaxem vysoká taxe to rozloží-v hadrech to jde, ale když se svléknu…(jééé, já se na to plavání asi nedokopu :nevim:
    jinak od včera cítím takové lechtání uvnitř břicha,, je to takové divné,, nové. že by se konečně ta naše rošťanda ohlásila? To bych byla moc ráda.To ta moje kámojda-novomanželka mi včera říkala, že také nic necítí..je v 22tt.Ale ona je dost silná a vůbec nemá bříško, třeba je to tím.
    tak vás zdravím papa jdu krájet koka řezy(mňam - novinka a moc se mi povedly :-))) z hrníčkové kuchařky) :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
3.4.08 16:22

Ahoj holky,
nestíhám skoro reagovat jak stránky přibývají :) . .....já jsem dneska nehorázně utrácela :oops: . Koupila jsem si v HaM dvoje těhu capri kalhoty(bílý a černý), Na léto podle mě ideálka, ty černý budu nosit doma už teď, protože nemám jediný kalhoty, do kterých bych se vešla (krom těhu džín, který nosím ven)- maj parádní náplet na bříško :lol: Kdyžtak se tam taky mrkněte - jinak podle mě celý jejich těhotenský koutek stojí za prd…
No a tím to samozřejmě neskončilo - ještě mám dvě trička - nejsou těhu, ale maj takový ten lichotivý střih…a aby toho nebylo málo, viděla jsem i boží kabelku a neodolala…No zkrátka mám na dlouhou dobu vybráno :oops:
nakonec jsem ještě koupila dvě sladký bodíčka nejmenší velikosti v žlutý barvičce s obrázkem velbloudíčků- první mimi obleček :-)
Všechno samozřejmě za výhodný ceny, no nekupte to že :wink:
Ale co....., přece musím v něčem chodit…
Jinak fakt nevím kolik jsem přibrala - podle vážení na gyndě 1kg, ale když jsem se dneska viděla v zrcadle v obchoďáku, přišlo mi, že jsem spíš zhubla, mám menší zadek i stehna - takže tam jsem asi pohubla a přesunulo se to na pupik… 8O :D
Podle mě je to tím, že mám víc pohybu a neřeším stres sladkostma jako dřív v práci(poměrně často) - nicméně struktura mojí tělesné schránky na některých místech věrně připomíná sulc - takže musím nějak zpevňovat :)
Pěkný den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.4.08 16:23

čauec holky, zdravím všechny, nějak mi to teďka strašně rychle utíká. A bříško mi poskočilo za poslední 1-2 týdny úplně šíleně, už mě pouští i v trolejbuse sednout :wink: Přibrala jsem zatím asi 6 kg, myslím Anduli že nejsi adeptka na největší váhový přírůstek. Trošku už se hlídám, pravidelně se vážím a snažím se večer nepřejídat, ale zase nebudu řešit každé kilčo, žejo. Ale koupila jsem si nedávno časopis Maminka, kde je fotoseriál o těhotných (v dubnovém čísle jsou teď taky v 6.měsíci) a přibraly už asi 9-10kg, takže na tom ještě nejsme tak nejhůř. Ale to 1kg Ti dušičko závidím, vím, že je to trochu úchylné, no s váhou bojuju tak nějak pořád, nikdy jsem nebyla ultraštíhlá a apetýt mám pořádný, ale jsem zvyklá na hodně pohybu, spinning, squash, aerobik, lyže, v létě hodně kolo, takže to omezení pohybu v těhotenství musí být někde vidět. No občas se musím brzdit, abych nechodila do plavání každý den (chodím asi 2×/týden) - to jako abych moc nepřibrala, ale pak se zase hodím do klidu. je to taková moje neurózka :roll: Jinak jsem taky ráda, že tvůj TK je OK. markýsku to mě mrzí takové trápení v rodině, život holt má někdy takový nepředvídatelný spády no a jak se říká, vše zlé je pro něco dobré (i když někdy není vidět, na co že to vlastně je dobré). Já jsem se tak nějak v životě naučila tímto způsobem vyrovnávat s trablemi a nesnažit se změnit to, co změnit nemůžu, a netrápit se zbytečně, jen si teď říkám, že s příchodem miminka tohleto bude daleko těžší a těch obav a starostí přibyde a bojím se, že to nějak nebudu moci ovlivnit. Ale uvidíme. kosticko taky bych Te brala jako zehlicku do rodiny, pridávám se k těm, kdo mají doma obrovskou kupu prádla a tahají z ní ponožky a spodní prádlo a tak. Asi budu muset naučit manžela žehlit, ale zatím se mrška brání (zatím vysává a vynáší koše a plní myčku, ale občas potřebude pokyn a marně čekám na takovéto z reklamy: chtěl jsem si to tady přeluxnout :wink: Ale předevčírem (hromada v pracovně už přetíká) jsem poprvé žehlila vsedě na balonu a bylo o moc příjemnější než stát . začínají mě totiž bolet a nenápadně otíkat nohy uff, uff. Dello gratuluju k bezproblémové amniocentéze a chlapečkovi, věř, že vše bude dobré.
Tak se zatím mějte krásně a užívejte aprílové počasí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.4.08 20:11

Ahojííík! :D
Tedy s tím přibíráním-mám navrh zatím dvě kila,ale mám pocit,že jich je deset.Hrozně se mi změnila postava.Teda ostatní ten pocit nemají,ale já ano.

Zuz-s tím strejdou máš pravdu.Docela si z toho děláme srandu…když jsme na návštěvě,tak Máťovi říkáme:„Vem strejdu na písek…“
Taky si říkáme jak bude hezký až budou velký a Má´ta bude říkat,že jde se strejdou na pivo a strejda bude mladší než on :lol:

Duši-nám dělal přebalovák taťka-je truhlář-akorát u toho nebyli dvířka,tak jsem ho poprosila,aby je udělal,protože by jsme už na další skříňku místo neměli.A jakmile bude postýlka a přebalovák,tak se vrhnu do toho ostatního :D

Kostičko-a to jsi byla v H&M v Letňanech?O jiném nevím kde by měli těhu oblečky.
A jen si to utrácení na sebe užij.Člověk si potřebuje čas od času udělat radost,ne? :wink:

Já jsem dnes také koupila na mímo bodýčko a kalhoty s capáčkama.Prostě jsem neodolala :oops:

Tak se mějte zatím krásně.papapa Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
3.4.08 20:27

Elunko byla jsem v HaM na Chodově, tam mají tohle oblečení taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
3.4.08 21:00

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, máte některá piercing v pupku?Jestli jo tak kdy jste si ho vydělaly?Doktorka říkala, že to musí jít před porodem pryč, :cry: ale kdy přesně to neřekla. Tak kdyby jste některá věděla tak napište.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
3.4.08 21:38

Ahoj…k tem kilum navic se musim bezpodminecne pridat, u me je jich totiz uz 9 - z 62 na 71. Uklidnuji se tim, ze to u me dcery probihalo podobne, do 24. tydne jsem pribrala 11 kilo a pak do konce uz jen jedno k tomu. Tak doufam, ze to ted bude podobne…
A co tak soutez o ceny - nejvetsi koule vyhrava? Jen tak proti depresi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
3.4.08 21:39

Alo já ho tammám pořád.. a při prvním těhotenství jsem ho dala pryč až v 8měsíci:) ale asi je to u každého jinak.. podle toho jak ti vadí nebo nevadí:))mě zatím ne.. tak uvidím kdy ho tentokrát vyndám:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.4.08 10:53

Ahoj :D mám termín 5.8. … a jsem tu uplne nová, tak Vám ani nevim jak se delá ten krasny centimetr… :-) poradite mi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.4.08 11:03

Princeznicko , hodne stesti na dnesnim UTZ!!!

brouk , vitej mezi nami, gratulujeme a prejeme pohodove tehu!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.4.08 11:08

brouku , navod na metrik je tady https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.4.08 11:26

Ahoj holky,teda tady je dnes fakt ošklivě… :roll:
Vůbec se mi nechce nic dělat,ale měla bych žehlit..bléé.
Ale zase si říkám,že by chtělo využít to ošklivé počasí.Když by bylo hezky,tak se mi do toho nebude chtít už vůbec.Ale už vidím jak večer říkám,že jsem zase nic nevyžehlila :oops:

Dušičko-toho Deniska už klidně zapiš.Dík.
Docela mě překvapilo,že jsem se Máti ptala jestli to řekneme babičkám nebo jestli to bude překvapení a on že překvapení a když jsme byli u babičky,tak se ptala jestli už víme nějaká jména,tak jsem jí řekla,že máme vybráno a ona hned vyzvídala a Máťa se rozčiloval,že jí to neřekne…až se bráška narodí,že to je překvapení..tak měla babička smůlu :D

Brouk-vítej u nás.Jak ti probíhá těhu?Vše v pořádku?

Princezničko-také držím palečky ať je vše o.k. na UZ!!!

Mějte se krásně-jdu se pokusit vyžehlit,alespoň pár kousků.Lepší něco než nic,že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.4.08 11:44

Elunko , asi pred hodinou jsem u sebe v PC upravovala tabulku a Denise jsem Ti tam zapsala :wink:
Je hezky, ze se Mata zastava prekvapeni.
Preji, at Ti jde zehleni dobre do ruky a at vyhrajes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
4.4.08 11:44

Jo ještě musím Leně poslat gratulky k hotové bakuli - jsi na tom lépe než já… diplomku musím dodělat tento víkend. Příští týden nechat svázat a 14.4. odevzdat. Ufff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
4.4.08 14:07

Nazdááár, holky! :lol:

U nás je taky furt škaredě, prý se má začít oteplovat a vyjasňovat až v polovině příštího týdne, tak to bude zase príma víkend, když nebudeme moci jít ven…

Eli, tak se přidávám do klubu „žehliček“, ale já už mám splněno, ráno jsem jen odnesla přihlášku do školky a pak se na to vrhla, takže už mi zbývá jenom pár kousků, které ještě neuschly na balkoně… :dance:
Stejně největší „špindírka“ je u nás Mišulka, běžně zašpiní za den 2 trička, riflíky čisté ten den jsou po procházce venku zase připravené do pračky, malá vymete každou kaluž a schválně padá při lítání po trávě, takže má skoro všechny kalhoty na kolenou zelené a vyprat to teda moc nejde… :-(

Leni, psala jsi, že jsi dělala nějaké koka řezy, jestli jsem si to teda zapamatovala správně, tak jestli je to jednoduché, tak zas přihoď receptík, ju? :wink:
Já se dneska chystám dělat taky dobrotu - jsou to bebe sušenky (kakaové a světlé), které se na střídačku slepují k sobě krémem ze 2 zakysaných smetan, vanilkového cukru, moučk.cukru a trošky rumu. Udělá se taková dlouhá roláda, která se pak potře ze všech stran zbytkem krému a posype čokoládovými vločkami. Po vychladnutí se krájí šikmo, aby to udělalo dvoubarevné proužky. Vypadá to na pohled složitě, ale je to jednoduché jako facka a mooooc dobré! :wink:

Jó, dneska jsem se vážila a normálně jsem zhubla kilo! Nevím, jak je to možné, ale měla jsem necelých 71 kg, jupí! :lol:

Tak my jdem trošku pouklidit, ať se taťka nezhrozí, až přijde z práce… :oops: Krásný víkend všem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí