Poradna duly
Jana Čurdová
markysku tak dej prosím tě určitě vědet.. sem z toho celá vyděšená víc než ty:( snad bude vše v pořádku a niv se neděje..... kdyby se tohle stalo mě tak nevím:( už bych tady asi šílela..... držím palečky at je vše ok..
Holky ty pejsánky vám hrozně závidím
.Já mám alergii.takže je to škoda
.
Tak dobrou noc vám přeju
.
Markysku a nebyl to od manželovýho kolegy nějaký blbý aprílovský žertík, s tím že si vzal volno. oni chlapi někdy mají divný smysl pro humor…
Ahojky holky,koukám,že jste se pěkně rozepsaly… ![]()
My už jsme zdravý,tak jsme si celkem užívali krásného počasí.
Manžel dnes nastoupil do staronové práce(min.léto odešel,protože jsme otvírali náš obchod a teď už jsou v obchodě prodavačky,tak šel manžel zase pracovat do svého oboru).
Álo-moje mamka má pražského krysaříka
.Už je to starší pán a je to neuvěřitelně inteligentní pejsek.Má prostě vychování
Pak si pořídila ještě jednoho,ale ten je křížený s čivavou a je to takový blbounek.
Duši-náš kocourek nás budí každý den v půl osmé pokud už nejsme vzhůru.Každý den přesně…
Až je to neuvěřitelné.A pokaždé jde na záchod až když jsme vzhůru-skoro mám pocit,že by si snad ani nedošel kdyby jsme nebyli doma.
Kostičko-chtěla jsem se zeptat-říkala jsi,že bys chtěla rodit v Plzni.Prý už tam také mají registraci,nevíš od kterého týdne?
Jinak s těma pohybyma-já mám někdy takové kopance a někdy to jsou takové jemné kopanečky a to mám pocit jakoby byli na druhou stranu-jako dovnitř.
Markýsku-s těma mužskýma je to hrozné,že?Musela si mít hrozný strach.Oni nic neřeknou a člověk stejně pozná,že se něco děje a nakonec to třeba ani není tak hrozné a nevyřešitelné,že?Tak ať je to o.k.
Jinak mimísek se asi bude jmenovat Denis.Jsem zvědavá jestli to ještě nezměníme,ale odsouhlasil nám to i Máťa a to už je co říct.
Alo držím palečky ať máš výsledky z amnia o.k.!
A všem gratuluji k úspěšným kontrolám!Elen
Dobréééééééééééééééééé rááááánko !!!!! ![]()
Tak jsem přišla na to, že tady se povídá nejvíc odpoledne
, no tak já jsem pořád pozadu
…ale co , neva…mně se hold líp sedí u počítače ráno, tak reaguju se zpožděním
…
Markýsku … teda doufám, že manžel měl nějaké vysvětlení k tomu včerejšku, a taky věřím, že to nebude žádná katastrofa, ale něco hezkého…hlavně nám dej vědět, ju?…myslím na Tebe!!!
Álo … to je dobře, že máš už amnio za sebou…neboj, určitě bude všechno v pořádku!!!
Kostičko … sleduju, že nejsem sama, kdo tráví u žehlení půldne
…teda, ale seš lepší, tys u něj strávila pracovní směnu ![]()
Elunko … tak u Vás už je taky rozhodnuto o jméně?…Denis - to byl vždycky můj sen
…moc hezké jméno ![]()
Holky, ani nevíte, jak Vám závidím ty Vaše zvířátka … já mám ošklivé astma a alergie na pyly od února do září
… takže prý pokud bych chtěla zvířátko, tak rybičky, nebo si můžu ochočit mazlivého roztoče
, protože na ně nejsem alergická
… měla jsem dva roky kočičku a u ní se mi rozjelo to astma, takže musela pryč, ale od té doby je mi líp, tak to bylo potřeba…
Holky, já jdu dneska dodělávat nějaké ty restíky z prvního trimestru, tak už dneska asi nebudu - tak zase ráno… pampalá a pohlaďte miminka!!!!!!
Dobré ráno holky… tak za chvíli du na velkej ultrazvuk.. na jednu stranu se těším na druhou trochu bojím aby bylo vše v pořádku:)
Až přídu dám vám vědět jak sem dopadla:)) zatím papa
Markysku tak jak to dopadlo????
Dobré ráno
holky moje jste fakt zlatý,že mi takhle pomáháte..Díky..Díkyhttp://www.beruska8.cz/…male/124.gif
Noni taky patřím k těm „závislíčkům“
.Zatracené alergie
.
Elunko super,že už jste zdravý
.Gratuluju k výběrů jména
a Denis je úúžasnýýý viď Marrco
.
Ostatní moc a moc zdravímhttp://www.beruska8.cz/…/male/88.gif.
Jo-o vlastně jestli nakonec čekáš holčičku,tak ji přejeme všechno nejlepší k svátku http://www.beruska8.cz/…/male/70.gif
Jinak vám teda objasním tu naši „záhadu“.Jsem na sebe naštvaná,že mi to nedošlo,ale opravdu mě to vůbec nenapadlo
.
Manžel odjel včera do práce a ve spěchu si zapomněl soukromý telefon doma.Do práce mu pak volal jeden kamarád z dětství,že je dneska v ČR(bydlí v Americe),tak jestli by neměl čas se sejít,tak si čas udělal a sešli se v Praze
.Svůj pracovní telefon nechal v práci s pocitem,že druhý telefon má u sebe,ale neměl
.A tak byli stím kamarádem vzpomínali na svoje dětství a celkově na všechno.Martin chodil s Jirkovou ségrou(ta jak zemřela při autonehodě…
).A on mu potom představil svoji snoubenku,se kterou čekají miminko(taky na srpen
).A to se v Jirkovi nějak hnulo,samozřejmě jim to přeje,ale vehnalo mu to vzpomínky na Máju
.Tak pak prý chodil hrozně dlouho jen tak Prahou a vzpomínal,nakonec ještě když jel domů,tak se stavil na hřbitově a tam taky strávil skoro 2 hodiny
.Pak se hlavně přiznal,že se mu to všechno teď vrací ve snech,co se stalo a prostě ho to trápí.Odstartovalo to výročí jejích narozenin pak bylo zle mně a teď v dubnu to bude 20 let co se ta bouračka stala
.
Takže prostě toho na něj bylo moc a potřeboval vypnout.Nedokázala jsem se na něj ani zlobit,protože bylo vidět,že se fakt trápí,ale vysvětlila jsem mu,že se mi mohl aspoň ozvat a tak se mi pak omluvil,že už to takhle nikdy neuděla.
Takže to je asi všechno,omlouvám se za román,ale doufám,že pochopíte
.
Jediný co z toho plyne je to,že ty chlapi si ty svoje problémy řeší zá:,–(ně po svým
.
Všem přeju hezký den
!!
Krasne ranko vsem maminkam a miminkum ![]()
Elunko , toje fajn, ze jste nad bacily zviterzili. Doufam, ze se odstehovali nekam daleko a dloooouuuuuhose neukazou ![]()
Koukam, ze mame stejny budicek
Ja jen nechapu, jak se dokazal tak hezky preridit na letni cas ![]()
Zrzecek s nami nespi, protoze bychom se do postylky uzvsichni nevesli. Navic se mu moc libi u moji hlavy a jeho vrneni primo do ucha ve dve rano neni uplne nej
Obcas se mi nastehoval i na oblicej a to se mi taky nelibilo ![]()
Tak ma k dispozici halu, obyvak a kuchyn, kde ma i kockolit. Ale stejnak do nej chodi minimalne.
Rano nas (spis mne) mnoukanim vzbudi, dostane bastu do misticky a hura ven. A vecer je nekdy pekne narocne ho dostat dom. Zvlast ted, kdyz se hezky oteplilo.
Denis je moc hezke jmeno, tak ho muzu doplnit do tabulky? Nebo bude jeste zmena? ![]()
Noninko , to vis, my jsme spis ty nocni tvorove
Ale Ty, ranni ptace, nas zase hezky dozenes ![]()
Co mas za restiky, co budes dodelavat?
Noninko, oni Ti vadi i tzv. antialergenni psici? Treba pudl, nahac nebo York? Oni nemaji tu pod:,–(itou srts, takze jou alergiky velmi dobre snaseni.
Markysku , doufam, ze je u vas vse v poradku. Tak se brzy ukaz se zpravickama!!! ![]()
Tak holky, ja se jdu dneska konecne vrhnout na uklid loznice a pripravu komody pro mimiska. Drzte palce, at me to moc nezmuze ![]()
Mejte vsichni moc krasny den ![]()
Ahoj holky,
včera jsem měla kontrolu a vše je OK. Mimi sice vyrostlo méně než mělo, ale to neva. Je to i pěknej lenoch a hlavně nám zase nic neukázalo, takže nevím …prostě dále je to Fazolka a nebo Hrášek . Pěknej stydlín, ale celou dobu se drželo za hlavu…hihihihi Čeká mě test na cukrovku, tak nevíte jak moc hrozný to je? Prej docela nepříjemný.
další kontrolu mám 22.4. a pak se 27.4. stěhuju, tak se ozvu až v květnu, jak budu mít doma net. 25.4. končím v práci a už budu jen doma odpočívat.
Termín mám teď na 16.8.2008. Už se 3 X změnil, ale Dr. říkal, že kdykoliv od konce července. Tak už aby to bylo ![]()
Zatím pěkný den
Markysku ,hura, hura!!! Spadl mi velky sutrak ze srdicka. Je to sice smutne, ale diky Bohu, ze nic tak strasnyho.
No jo, chlapi, ti maji vzdycky svoje reseni pro nas nepochopitelny.
Janinko , drzime palecky na UTZ a at se mimisek ukaze v cele sve krase ![]()
Ado , gratulujem k uspesne kontrole. Ze jste mensi, nevadi. Hlavne ze je vse OK!!! Tak se dal hezky opatrujte ![]()
Markysku , dekujeme za prani k moznemu svatku ![]()
dobré ranko!
Markýsku to je dobře, že to nebylo nic hroznýho…i když je to smutný příběh, je děs, kolik lidí v dnešní dobře umře na silnici
Elunko v Plzni se registrovat nemusí- přeci jen v Plzni ostatní porodnice zrušili, tak si to nemůžou dovolit. Kdyby měli nával, pošlou Tě do Rokycan (ty jsou skvělý - vyhlášený hodně vlídným přístupem)nebo Stoda (nic moc). Tenhle měsíc na Lochotíně rodí moje nevl.sestra, tak jsem zvědavá, jak bude spokojená. Já na Plzeň slyšela hodně pozitivních i negativních zkušeností - tak uvidíme ![]()
Duši - když už pejska, chtěla bych alespoň středního… ti maličcí mi připadají takový chatrní. Dobrý by bylo pořídit prckovi štěně, až bude trochu větší, aby si to taky užil
Jajino držíme palce
Ahojky, všichni! ![]()
Vy jste se teda zase rozjely s tím psaním!
A vidím, že jste řešily celkem vážné věci…
Markýsku, jsem ráda, že se to s manželem vysvětlilo, já osobně absolutně nesnáším nejistotu, když cítím, že se něco děje, okamžitě to chci řešit a zjistit důvod. A samozřejmě si vždycky představuju to nejhorší, co jde…
My jsme měli v neděli taky menší krizovku, šli jsme procházkou na oběd k našim a Honza začal řešit finance, jak to vlastně se mnou bude po porodu, kolik budu brát atd. Jelikož jsem ještě nebyla na sociálce a nevím teda přesně, na jak velký rodičák mám nárok,takže jsme se jen dohadovali a Honzu vytočilo, že by to mohlo být hned po porodu jen těch 3800Kč, což by fakt byl děs, kdybych dostávala jen tak málo. Ale jak říkám, opravdu nevím, jak to je, každý mi říká něco jiného. No, takže z krásné procházky bylo menší drama, kdy mi vyčetl kde co, že jsem měla jít aspoň na pár měsíců do práce před druhým těhu, nebo že jsem měla dělat nějakou práci doma při mateřské s Míšou atd. On si asi fakt myslí, že se s malou doma nudím nebo co.
Přitom sám říká, když je po víkendu neděle večer, že se opravdu těší do práce, protože je z Mišky hotový.. ![]()
Pak říkal, že jsme teda měli s druhým ještě počkat, což mě vzhledem k mým rozházeným hormonům fakt „dostalo“, takže jsem utřela slzy a bylo mi to hrozně líto. Ničila jsem se destruktivními myšlenkami, že malého nemá rád, že by byl radši, kdyby nebyl, že nemá rád ani mě a Míšu, no prostě mi taky hráblo…
Pak už se trošku uklidnil a říkal, že to tak nemyslel, ale stejně jsem ta jeho slova měla pořád v hlavě a trápila mě..
Omlouvám se za ten sloh, ale taky to muselo ven… ![]()
Dello, já bych na to amnio asi taky šla, nevydržela bych právě tu nejistotu, že co kdyby… Ale zase na druhou stranu, nevím, nevím, jestli bych byla schopná dát malého pryč, kdyby zjistili, že něco není v pořádku. Zvlášť teď, když cítím, jak tam řádí a musím teda říct, že to jsou pořádné kopance, nejprve jsem je cítila jen s rukou na bříšku, když jsem ležela, teď je cítím i v sedě, třeba teď u PC. A zjistila jsem, že už mě asi slyší, protože, když jsem v klidu, mluvím s ním a oslovuju ho, tak se vždycky začne hýbat. ![]()
JInak jste se tu bavily o zvířátkách, tak my máme zlatého retrívra Maxe (Míša mu říká Mašík
), ale je už pár roků u tchýně, která je v důchodě, když jsme se přestěhovali do našeho nynějšího bytu, tak si ho k sobě dopoledne brávala, aby nebyl v novém prostředí sám, když jsme chodili do práce a tak nějak už se tam pomaličku přestěhovával. Dřív mi to hodně vadilo, ted jsem docela ráda, s malou bych na něho neměla tolik času, jaký mu věnuje tchýně a ani bych mu asi tak nevyvařovala jako ona.. ![]()
Musím končit, jdu žehlit, Dušička tuším psala, že nežehlila 3 týdny, tak to já jsem „lepší“, nežehlila jsem minimálně měsíc, protože se mi pokaždé začne motat hlava a je mi slabo, takže to řeším tak, že řeším aktuálně tu věc, kterou si chci vzít na sebe, tak ji z koše vyhrabu a je to…Jojo, jsem ostuda, já vím, proto jsem se dneska rozhodla, že se polepším a dala jsem si závazek vyžehlit aspoň půlku koše! ![]()
Tak pápá. ![]()