0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
30.3.08 09:21

Ahojky holky

teda Markýsku, ty jsi ale šilkulky, mě se teď zhroutil grafický program, tak čekám až bude mít kámoš čas a přijde mi ho nainstalovat, už mám pomalu absťák, taky bych uř ráda něco tvořila.

Zuz, přeju hodně štěstí při zkoušce a při obhajování diplomky, snad už bude počítač v pohodě.

Dušičko teda nákupy v Polsku, to by se mi taky moc líbilo, no já jedu s kamarádkama příští týden na blešák do Německa, tak se taky těším jak si zanakupuju.

Leni to je super, že sis to na svatbě pěkně užila. Dej pak vědět, na kdy tě objednali do těch ČB.

My jsme nakonec do Brna na veletrh prodítě nejeli, protože mě v pátek přepadla nějaká střevní viróza. Takže hlasím svoje první těhu zvracení, i když mám pocit, že to s těhu nemělo nic společného. Do toho mě začal včera šíleně bolet zub, takže víkend opravdu jako vymalovaný. Asi budu muset v pondělí k zubařce, což bude síla, má dlouhé objednací doby a jako neobjednaná tam vysedím dolík, než mě veme na řadu, ale co se dá dělat.

Tak se mějte krásně, užívejte sluníčka, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
30.3.08 11:17

ahoj holky,
hlásím se zase ze služby, dneska se mi teda zase fakt nechce, venku je sluníčko a má být až +17C 8O
Marcci, myško my jsme včera na tom veletrhu pro dítě byli - a po pravdě jste zase o tolik nepřišli, bylo tam šíleně narváno, málem nás utlačily agresivní rodiče s kočárky a po těch 2,5 hodinách chození jsem byla fakt hotová. Je fakt, že tam bylo na malé ploše spousta kočátků, autosedaček a něco i postýlek k prohlédnutí, ale my se zatím jen rozmýšlíme a kupovat budeme z pověrčivosti až na poslední chvíli, takže jsme jen shlédli a nabrali spoustu katalogů pro strovnání. Celkem fronta byla u kočárku Xlander - kterej je tady favorizovanej, nevypadal vůbec špatně. Já mám dobrý doporučení na Bébé confort (ti, co mají nejlepší autosedačku - pro dítě nad 9 měs.) - ale řeším, jeký kolečka. Xlander má myslím vyšší kolečka a nafukovací (známá několikrát píchla a musela lepit :-) - Bébé Loola má zase malý dvojkolečka a manžel s tchánem mají strach, aby se s kočárkem v blátě nebo plískanici nezapadlo. Co myslíte? Z barev u mě vede červená, je to moje oblíbená barva a je unisex, takže kdyby se znaší holčičky náhodou zase vyvrbil kluk ( nebo pro druhé dítě), tak barva bude v pohodě. Ny výstavišti měli i pěkné exposice o bydlení (překvapilo mě, jaký krásný kuchyně dělají tady u nás v Nadopu) a studentském designu a asi 3 ukázkový pokojíčky - pro malé i větší děti - ale ty teda byli super, jo mít na to prostor a peníze, buduju hned :)
Leni ten UZ ve 20.t. je mezi 18.t. a 22.t. - což je relativně velký rozptyl. Pokud se posílá někam do centra, většinou gynekolog vystavuje žádanku. Ale Ty jsi říkala, že Ti nějaké ultrazvuky dělá sám - tak pokud to vykazuje pojišťovně, tak Ti pravděpodobně už žádnou žádanku nedá - bylo by to zdvojené vyšetření - a Ty by jsi si to musela zaplatit. Ale pokud Ti mezi 18.- 22.t. UZ neudělá, tak by Ti to možná i bez žádanky udělali zdarma, připlácí se jen za záznam. Pokud by jsi musela UZ platit, aniž by Ti ho Tvů gynekolog dělal, tak to je na pováženou, je to součást povinného screeningu, který proplácí pojišťovna, jak už jsem psala. Cena za provedení toho UZ by měla být tak asi okolo 800,– (to odhaduju podle ceny za náš kardiologický UZ, můžu se pléct). Tak hodně štěstí a nedej se.

Posílám slunečný pozdrav z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
30.3.08 18:43

Ahooj těhulky :wink:
užíváte sluníčka :wink: :D ?

Zuz-tak hodně štěstí do zdárného konce zkouškového odbdobí :wink: .
Super,že je všechno ohledně miminka v pořádku :potlesk: .

Marrco-co máš za program(já vím,že si mi to řikala,ale to víš hlava děravá :oops: ).Líbila se mi totiž co si dělala tu koláž s Nelinkou :wink: .
Doufám,že je ti už líp a jestli nakonec budeš muset k zubařce,tak ať tam ten důlek nevysedíš :? .

Muchacha-ty jsi měla teda kliku :? .Snad už si teď doma :wink: .

Hezký zbytek neděle :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
30.3.08 18:46

Jinak co se týče kočárků,tak se přiznávám,že v tom ještě dost plavu :oops: .Ale spíš bych byla pro nafukovací kolečka,někam do terénu je to mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
30.3.08 20:07

Markýsku mám Gimp, teď stáhnutou novou verzi, ale nefunguje mi tam pár důležitých funkcí, takže jsem z toho pěkně zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
30.3.08 20:28

V gimpu jsem jednou pár úprav taky zkoušela,ale dělala jsem to tak nablind :? .Vůbec jsem tomu programu neporozumněla a je to škoda,protože to co si stím vykouzlila ty je nádhera :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
30.3.08 22:00

Markýsku, je pravda, že v Gimpu dělám už skoro dva roky a stále objevuju nové a nové věci a zjišťuji, že to co jsem dělala šíleně složitě, jde prakticky udělat jedním kliknutím myši. A v čem děláš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
30.3.08 22:16

Tak nejsem v tom ještě tak zběhlá jako ty :D :D .Začala jsem od tý doby co jsem těhotná :) .Mám photofiltre studio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
30.3.08 22:22

Neboj, to přijde, já jsem s tím začala taky až když jsem měla Nelinku, a pořád je co zlepšovat, teda spíš zjišťovat nové a nové vychytávky. už teď to máš nádherný, já v Gimpu nemám žádné takovéhle šablony, škoda, moc se mi to u tebe líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
30.3.08 22:30

Nene ty fotky co jsem vám posílála nejsou přes photofiltre :wink: .To mi jen jedna holčina ukázala odkaz,dáš tam jen fotku a je hotovo :D .
 http://www.photofun.od.ua

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
30.3.08 23:09

Aha, teda to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
31.3.08 00:02

Markýsku přejeme Elence alias Kvídovi všechno nejlepší k svátku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.3.08 00:05

Marrco-děkujeme :srdce: :D :wink: .A zítra má Hugýsek :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
31.3.08 00:09

Tak dobrou noc :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
31.3.08 00:30

Tak už taky pádím zalehnout, papa zítra, jestli teda přežiju toho zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí