0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuz
2190
1.4.08 15:30

Ahoj Dello,
jsem na tom úplně stejně jako Ty… akorát jsem kvůli vyššímu HCG neměla poradu s genetikem. Byla jsem 2× na krevních testech v Gennetu i na ultrazvuku a oba doktoři tam mi nezávisle řekli, že jednak vychází určitý zlomek testu tzv. falešně pozitivních, ale hlavně že posuzovat pouze jeden výsledek nejde.

Je nutné to srovnat s ostatními výsledky a ultrazvukem. Amnio mi nedoporučili. To riziko potratu tam každopádně nějaké je, i když malé a je třeba si proti tomu postavit jak vysoké má mimimko riziko vývojové vady (a to je podle mě ve tvém případě menší než to 1%, jestli šlo jen o HCG - docela by mne zajímalo jaké vyšly tobě hodnoty) a jestli bys případně pak šla na potrat… Rozhodování je to těžké a stejně si to musíte rozhodnout ty s partnerem…

Tak ať je rozhodnutí správné a držím palce

PS: já si už ani nějak nepřipouštím, že by nemělo být vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
1.4.08 16:09

Ahojky holky

tak u náš teda sluníčko nesvítí, ale je docela teplo, tak asi ještě vyrazím s Nelinkou na písek.

Dello tak já bych na amnio také určitě šla, jak říkají holky pro klid duše, abys věděla, že je miminko v pořádku.

Dšičko, tak to je super s tím tlakem, tak aspoň můžeš být klidná, že jsi v pohodě.

Nonina gratuluju k úspěšné KO, to je super, že jste s mimčem v pořádku.

Jajino tak se taky připojuju s přáním aby to byla holčička, já v ní také tajně doufám.

Leni tak to ti taky můžu jenom závidět budíček v devět, já ho mám s tou naší lumpicí už kolem půl šesté, teď jí ještě rostou zuby, takže toho moc nenaspí ani přes noc a přes den je pěkně protivná.

Markýsku, děkujeme za přání Hugýskovi k svátku. S manžou tě naprosto chápu, že jsi šílená strachy, já bych se zase bála, jestli třeba není nemocný, nebo tak něco, a nechce to přede mnou utajit. Každopádně přeju ať je to nějaká banalita, které se společně zasmějete. Třeba tě opravdu chce něčím překvapit.

Tak se mějte krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.08 17:07

Markysku , hele a nezkousil na Tebe nahodou kolega aprilovy zertik? Preci jen je toho 1.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.08 17:13

Marksyku , doufam tedy, ze se brzy vse vysvetli. Verim, ze to nebude nic vazneho. Treba Ti opravdu muzicek chysta nejake prekvapeni. Tak drzime palecky :D

Jani , tak se pridavame s pranickem holcicky. At se hezky ukaze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
1.4.08 17:26

je holky díky moc.. já bych si jí moc přála.. teda hlavně manžel.. mě řek že at se ani nevracím když to bude kluk:))) samo že to myslí ve srandě.. ale vím že když to bude kluk tak bude holt eště jedno.. do 3tice všeho dobrého ne:)
taky všem přeji at mají co si moc přejí.. i když já říkám hlavně zdravé miminko… tak se zatím všichni moc a moc držte jo.. paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.4.08 19:13

Achjoo holky ten můj manžel ještě není doma :( .Sakryš je tohle normální,mám vážně strach jestli se mu něco nestalo :( :( .

Jajino-taky mě už napadají všemožný věci :? ,ale řikám si,že ho znám a vím čeho je schopný a čeho ne..doufám v to..
Tak taky přejem holčičku,ale co hlavně když bude zdravý že :wink: .

Marrco-tak ti taky přeju tu holčičku :wink: .

Dušičko-jéé kéž by :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.08 19:16

Markysku , a v kolik chodiva bezne domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.4.08 19:29

Okolo 5-6 chodí z práce,ale v práci nebyl vzal si den volna.Já už opravdu nevím..kdyby měl aspoň ten mobil si říkám, k čemu tak ty telefony v jeho případě jsou :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.08 19:38

Markysku ,hlavne se pokus byt v klidu, ju? Ja vim, ze se to hezky rekne a spatne dela, ale mysli na Ellenku!
Uvidis, ze se to vysvetli. A ver tomu, ze on je taky cely nervozni, ze se Ti nemuze ozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.4.08 19:47

Já se snažím :) a doufám,že to bude ok,ale jde to sakra těžko :? .
A co ty jak se ti dneska daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.08 19:52

U nas je dneska fajn. Od rana jsem dobre naladena, ikdyz ta skoro hodina cekani u obvodacky me docela rozcilila. A to byl prede mnou (uz v ordinaci) jen jeden pan.
Slunicko me vylozene dobiji, takze prochajdy s Tracy jsou paradni. Obe jsme pak uplne KO, ale spokojene :lol:
Jediny, co mi malinko kazi naladu, je kupa pradla na zehleni. A to mam jeste jednu varku pradla na susaku. Asi si budu muset brzy vykasat rukavy a vrhnout se na to :? :lol:
Jo a nikdo me zatim nevyvedl aprilem, tak taky dobry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.08 19:58

Markysku a nevis jeste o nekom, kdo by o manzilkovi mohl vedet?
A maly Jira taky nevi, kde by mohl byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.4.08 20:03

Vy jste si dnešní den užily,tak kašli na žehlení :wink: :wink: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
1.4.08 20:04

Dušiiiičko :srdce:on už je doma :D :D :D!!!Panebože mě se tak ulevilo :oops: :) aspoň vím,že neměl nějakou bouračku.
Děkuju vám všem za podporu,jste zlatý :wink: :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.08 20:09

Tak ho pekne po:,–(, namir na nej nejakou lampu a at kouka vyklopit, kde se toulal :lol:
Jsem rada i za vas, ze jste zase pohromade a v poradku!!!
A nemas za co dekovat, jsme tu preci od toho, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital