Poradna duly
Jana Čurdová
No jo, zítra je Hugo, to jsem si ani nevšimla. Tak dobrouky.
Dobré raníčko srpňátka!!!
Jsem tady zase po delší době…páč jsem během velikonoc nebyla přítomna u netu…jsme s manželem jeli na Slovensko za mou babičkou a sestrou s neteřinkou…ségru s malou Jasmínkou jsme si nakonec přivezli na týden k nám…teda malé je 10 měsíců a je to takový živel, že pořád bylo co dělat, chichi… tak jsem se sem zase nedostala…
Kočárky - teda my jsme se s manželem byli podívat u nás do obchůdku - naštěstí je u nás přímo prodejna …kočárky.cz…, tam jich mají celkem dost, ale zatím jsem se na ničem neshodli
…já bych chtěla nějakou 3KB, ale to moje zlatíčko je !stará škola, tak by Piškotka nejraději viděl v původní Libertě ( což sice nebyli špatné kočárky, ale už je hold nikdo nedělá)…takže se asi budeme muset spokojit s nějakým hlubokým kočárkem, a příští rok budem kupovat pro změnu nějaký sporťák, aby Piškotek další zimu nezmrznul, že?…ale co, je to pro nás zatím otevřené, tak uvidím, času je ještě dost, ne? ![]()
Můj horký favorit je ale stejně XLander!
Oblečky na mimi - obě moje sestry mají malá robátka
…jedna chlapečka, druhá holčičku…takže miminkovské oblečení neřeším…Piškotkova prababička upletla obleček na cestu z porodky a zbytek se prozatím pokryje tím, co mi ségry schovaly…akorát to zatím nechci mít doma, tak po velkém UTZ si to domů posnáším a proberu…a podle výsledku uvidím, co je potřeba nakoupit
… co vím, že budu nakupovat, jsou spíš drogerie a plenky a povlečení atd…
Pohlaví - když se nás někdo ptá, kdy to čekáme, tak můj manžel vždycky hrdě prohlašuje :„6.9. a bude to holka!“…sama jsem zvědavá, jestli se mu to splní, chacha
…osobně je mi to v podstatě úplně jedno, a raději budu, když se to dozvím až na porodním sále ![]()
Je fajn, že srpňátka jsou v pořádku…že i některé problémky se podařilo zvládnout…no což, jsme prostě silné maminky, že???
Gratuluju k úspěšným kontrolám!!!
Tak zatím papapa a já se zase ozvu!
P.S. Marrco a Markýsku Kvídovi a Hugýskovi vše nejlepší …a to hraní si s fotečkama je paráda!!!!
ahojky holky,
tak přeji pěkné pondělní ráno (hihi „ráno“ jo?-jaxe přehodil ten čas tak bych chrněla do jedenácti, jsem nějaká ospalá)
Mám radost: právě jsem se objednala do Gennetu na velký UZ (díky Marrci ještě jednou)!!! Sestřička byla moc milá a prý nic platit nebudu. Ale chtěla vědět jméno mého Dr. - sakriš, to oni mu to daj vědět. Ale co - jen ať si zkusí bejt protivnej, opravdu se naštvu a uteču mu ![]()
Půjdu v 20+4 tt.
Jinak víkendík by fajn, strávili jsme ho u babči a procházeli se venku s pejsky. ![]()
Holky, taky vás pobolívá bříško? Mně to hrozně štve - protože nevím co je dobře a co ne - jsou to nové pocity. Tak posledních 14 dní-skoro permanentně. Jako před ms. Mám z toho strach, snad je to normální. Doktor na to neřek nic. Cítím i takový lehký tlak a často se mi chce na malou,,přitom toho moc není. Mno třeba řeknete že je to blbost, ale radši se zmiňuji. ![]()
tak zatím papapa
Ahojky bříškulky těhulinkovatý,
zdravím vás z července 2008 a chci se zeptat jestli jste se některá nerozhodla si koupit kočárek od Jané, rády bychom si ho s kamarádkou pořídily a je tady možnost mít nějakou slevu /zatím není domluvena/ v případě že by nás bylo víc… Pokud by se nějaká z vás našla, písněte do středy na SZ ať víme kolik by nás celkem bylo. Kujůůůůůůůůůůůůůůůů, papa ![]()
Ahoj holky,
taky jsem po té změně času trochu připraštěná. Nemám ráda, když nám tu hodinu berou, ale na druhou stranu je príma, že už je dlouho vidět.
Víkend byl parádní, ikdyž jsem myslela, že bude ještě o trochu tepleji, no ale co bysme chtěli na začátku dubna ![]()
Manžel se konečně dostal ke stavbě plotu, takže byl šťastný a spokojený, že se to zase někam pohne. Jen je škoda, že už jsme dneska museli do práce. Tak snad není všem hezkým dnům konec ![]()
Leni bříško mě trvale nebolí, ale občas, když prudčeji vstanu, tak mě v podbřišku píchne a chvíli pobolívá, jakoby taková křeč. Tak se taky vždycky chlácholím tím, že je to v pořádku. Myslím, že to jsou všechno prostě změny tam uvnitř, jak to roste a přizpůsobuje se to mimču. Ale stejně se už nemůžu dočkat pátku, až půjdu na ten velký ultrazvuk. V poradně jsem byla před 14 dny, ale přijde mi to jako věčnost ![]()
Tak zatím pa pa a užívejte dnešní slunečný den. L.
Ahoj holky,
doufám že jste si krásně užili víkend, počasí bylo po dlouhý době parádní.
Snažili jsme se co nejvíc vyvenčit a užít si sluníčka.
No a taky se nám podařilo konečně koupit nábytek do koupelny - ani nevíte jak jsem ráda, myslela jsem si že snad nic nepořídíme… Nakonec jsme si vybrali v KiKa - koupelna krásně prokoukla a i když tam předtím žádný nábytek nebyl, je tam i víc místa (přece jen ty neforemný krabice toho zaberou dost)
Teď už tam přijde jen do rohu přebalovák- ale zjistila jsem že to taky nebude žádná sranda ![]()
Bříško zase pěkně poporostlo a myslím, že mi co nevidět vyleze pupík-mám ho takový mělký
Už se nevejdu do kabátu a musím nosit jen lyžařskou bundu
no tak doufám že se oteplí ještě víc a nebudu muset nosit ani tu ![]()
Nechápu jak může mít Markýsek takový „minipupíček“ - oproti ní vypadám jak zaloužilej pivař
a to jsem celkem štíhlá a narostlo mi zatím fakt jen břicho ![]()
Mějte se krásně při pondělku
Ahojik vsem tehulkam a briskum ![]()
Tak tu mame konecne jaro - hura, hura
![]()
Vcera jsme byli s nasi yorksirkou na 1,5 hodiny venku. Obe jsme byly pekne utapane, ale snad se to bude jen zlepsovat. Pokud bude aspon trosku slusne, chtela bych vyrazet kazdy den ![]()
muchachacha , to jste si ten veletrh „pekne uzili“. Takovy davy, to musel byt fakt des.
Hlavne, ze jste to ve zdravi prezili ![]()
Noninko , to jste si uzili fajn Velikonoce
A s Jasminkou sis asi pekne zatranovala, vid? ![]()
Marci , hodne stesti a malo bolesti u zubare ![]()
Leni , to je fajn s tim UTZ. Jsi holka sikovna, ze sis to tak hezky zaridila ![]()
Co se tyka bolesti v brisku, tak me trapi posledni dny vetsinou navecer. Nevim, jestli to je unavou nebo me zlobi streva. Kazdopadne do rana to vzdy prejde a druhy den navecer nanovo ![]()
Na zachod beham takyu porad. Kulisek jak se mele, tak me pekne tlaci a kope do mocaku
![]()
Ted jsme tu meli truhlare, tak nam oblozi v obyvaku zidku a taky jsme se domluvili na zabradli na schodisti. Uz ted se tesim, az to bude hotovy. Ale to si jeste pockame
Zatim na to ani moc nechvatame. Chceme, aby to bylo, az bude kulisek behat ![]()
Tak ja pomalu kocim, za chvilicku vyrazime na obidek a pak hura do Jicina na plavco. Do vody se moc a moc tesim!!
Vsichni se moc opatrujte a uzivejte slunicka!!! ![]()
P.S: Marci a Markysku, vse nej k svatku Kvidovi a Hugovi
![]()
Ahoj holky, tak jak koukam, bříška cítíme všechny, ale aspoň víme, že je máme
)
KOlečka maji všechna pro a proti - z nafukovacich se vzorkem - jsou fajn na ven, na snih, do lesa, ale katastrofa projedete-li někde travník ( a co si budem povídat, nejen trávník, oni ty chodníky po pejskařích taky nejsou vždycky hezky). K dvojkolečkum co jsou pak třeba i na golfkách - do města na asfalt je to to nejhezčí, ale běda jak jsou někde nerovnosti, nedej panbuh žulově kostky nebo štěrk - pak svá miminka pěkně prodrncame, z čehož vypplývá, že do terenu nic moc. Tot z mých osobních zkušeností.
A k tomu že praskaji, ja jsem s malou jezdivala i po lese a skalkách, a nikdy jsem nemusela lepit, jen je tak po trech ctyřech měsících občas trošku dofouknout, ale nebylo to nezbytné.
A k bříškům - ja ted mam břich jako sv prvním těhu v nějakém 6 -7 měsíci, ale kamaradka, co ted má 4 tydenní holčičku říkala, že to měla stejné - ve 4 jí narostlo bříško jak v 6, pak skok v 6 a pak do porodu skoro pořád stejné…
Krásný den
Krasne odpoledne kocky ![]()
Prave jsme se vratili zprvniho tehu plavani. Malinko jsme si tam pripadala jako ufonek. Krom civictelky jsem mela nejmensi brisko
Snad je casem dorostu ![]()
Ze zacatku jsme si s kamaradkou rikaly, ze to snad cviceni pro duchodce, ale za chvilku jsme uz pekne funely ![]()
Bylo to moc a moc fajn a uz ted se tesime na pristi pondeli ![]()
kosticko , parada!!! Koupelka musi vypadat uzasne. Tak sup sup nejakou fotecku ![]()
Nam v sobotu volali z Prahy, ze dorazila komodka. Tak musim nejak ukecat muzicka, abychom pro ni dojeli ![]()
Jaro uz je tu, tak muzes zimni bundu schovat a budes moct behat jen tak ve svetriku ![]()
kocarky , my jdeme jednoznacne do nafukovacich kol.
oblecky , doma sama nic moc nemam, ale babicky se snazi o stosest
Ted se chystam pripravit jednu mimi komodu, tak tam zacnu pomalu vecicky stehovat.
A to mi pripomina, je vim, ze je jeste brzy, ale v cem budete prat?
Ted premyslim, jestli vyrazit ven, kdyz je tak krasne. Ikdyz je fakt, ze jsem z toho plavca nejaka unavena:D Nebo zalezt do pelisku a odpocivat
A nebo svolat rodinne kafco, kdyz uz jsme tu s muzickem dneska tak uzasne uklidili ![]()
No neco vymyslime ![]()
Zatim ![]()
Ahojky holky
tak jsem přežila zubaře. Jupí, jupí, jupí. Sice tam musím příští týden ve čtvrtek ještě jednou, měla jsem dva kazy a nechtěla mi je vrtat najednou, prý aby mě tolik netrápila. No já bych to radši měla z krku hned při jednom, ale co nadělám.
Kostičko, to musí být super, nová koupelna, to věřím, že prokoukla.
Leni, tak to je super, že tě objednali, a že nebudeš nic platit, to je ještě lepší zpráva, hlavně si pak nezapomeň vzít s sebou tu videokazetu. Já tam jedu příští úterý, tak pak dám vědět jak to probíhalo.
Dušičko tabulka je opět dokonalá. To je paráda, že jste si na plavču pěkně zacvičily.
Tak se mějte krásně, užijte si sluníčka, pa M.
LenazeStrakonic - je, tobe na fotkach slusi!!
Vubec nevypada, ze uz jsi pribrala 6 kg, muzu vedet, kolik jsi vazila pred tehotenstvim??
Ahooj těhulky ![]()
taky u vás bylo tak nádherně jako tady.Byla jsem dneska celý den u našich a vegetila jsem na zahradě,prostě pohoda .
Jinak moje mamka dneska už cítila Ellenku,až se z toho skoro rozbrečela
.
Marrco-tak super,že si návštěvu přežila a příště to taky určitě zvládneš a budeš mít klid
.
Dušičko-tak co si nakonec podnikla
?Kafíčko,procházku a nebo odpočinek
.
Jé těhu plavčo muselo být užasný,tak si to užívej a hodně síly do dalších pondělků
.
Tabulka skvělá a pěkně si ji seřadila
.
Kostičko-super,že už máte nábytek
.Co se týče bříška,tak nakonec třeba budu mít největší
.
Princezničko-den v práci ti vůbec nezávidim,ale hlavně,že jste přežily.
Noni-jak kontrola?
Leni-jéé super,že ten uzv absolvuješ
.Na fotkách ti to vážně moc sluší,krásná nastávající maminka
.
Bolesti-zrovna včera mě taky trápily,přesně co popisuješ
.Ale pokud nekrvácíš,tak je to snad dobrý.
Mě to nejvíc trápí po velký námaze,takže si pak musím jít chvíli lehnout a většinou to přejde,ale ne na dlouho
.
Hezký večer
a opatrujte se
!
Marci , skoda, ze Ti to neudelala najednou. Ale kdyz jsi prezila dnesek, tak priste to uz bude uplne v poho ![]()
Markysku , nakonec bylo kafco. Ale vedle u rodicu, protoze mi Martin vypil vsechno mleko. Ja snad budu muset poridit kravu - Martin ma silenou spotrebu.
Pak jsme vyrazily s Tracy ven, ale trasu jsme musely zkratit, protoze me kuliske pekne tlacil na mocak
Tak tak jsem dobehla ![]()
A ted jsem si zatopila v krbiku a rozhodla se vegetit.
Martin vyrazil za kamarady do hospudky. Je to lumpik, protoze ma na tu svoji „chromou“ pacinu neschopenku bez vychazek. Tak snad uz ted kontrola chodit nebude ![]()
Ty jsi mela hezky den, kdyz sis vegetila pekne na slunicku ![]()
Holky chci vás jen tak na okraj poprosit o radu.
Rádi bychom si s miláčkem ještě letos v květnu zajeli na týdenní dovču do Beskyd .
Nikdy jsme tam nebyli - chtěli bychom vyrazit na nějakou tu tůru, obhlídnout zdejší zajímavosti, přírodu a tak…
Poradíte mi co stojí za to vidět a v které části Beskyd se ubytovat - aby to bylo pěkné klidné místo a dobrý výchozí bod pro výlety?
předem dík za podněty ![]()