0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
25.3.08 18:26

Krasnypodvecer vsem!!!

Markysku , Ty jsi hotovy kouzelnik :lol: Je to moc hezoucky :D Dekuju :srdce:

Alo , tak podle krve mi vychazi kluk a v cinskem holka. Kolegyni z prace vychazi podle krve kluk a klucinu i ceka.

Muchachacha , pohyby doplnim a gratuluju k nim!!!
Teda mas pekny plany, co a jak po porodu. Drzim teda pesticky, aby to vyslo :D
Tak tehu plavecky. Koukej se do nich oblect a hod fotecku :wink: Ja jsem zatim tehu plavky zatim neshanela, ale dneska jsem o par normalnich peknych obrala Martinovu maminku. Ji jsou male a ja do nich „dorostla“ :lol: Tak se tesim na pondelni plavco!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.08 18:31

ahojky,
Muchacha: ty už víš, že to bude chlapeček? (cosi jsi psala o pleti…) :P - vidělas to na tom vašom UZ kardiologickém??? nebo na velkém UZ?

Kosti: také se mi mastí vlasy, mám je hrozně lesklé a nic moc nedrží tvar. A beďáky se mi též dělaj (v pubertě jsem neměla nic) - myslím, že je to tou mou holkou (ta přece bere krásu, ne? - se říká)

Markýsku: moc pěkné fotomontáže :lol: jsem antitalent na technické věci tak nezbývá než obdivovat :) teda vy ale máte smůlu na ourazy rodinko…nejdřív ty,, pak Jiřík…já to říkám furt: sportem ku „ZDRAVÍ“

Ala: mno mně vyšla podle (mých výpočtů, podle čínského kalendáře, podle tvaru břicha-tloustnu všude a podle mé pleti) HOLKA - takže s ní počítám a podle té krve kluk :roll: tak ti nevím…budu zatím věřit té holčičce :wink:

jinak se přidávám k přecitlivělosti, stačí mi vidět dětičky od narození do cca školkového věku. (vedle v baráku je školka a když vidím, jak si děti hrajou, nebo jak jdou na procházku…to je taaak dojemné) :cry:

dnes sem byla s mamkou na výletě v Písku. maj tam nějaký proslulý baby shop - dost levné věcičky (oblečení na mimi lahvičky dudlíčky, zavinovačky,,,apod) - a asi máme vybraný kočárek. Sice se mi líbil Deltim z netu..ale tenhle sem si pěkně ozkoušela, je lehký, houpe se (plno kočárů se houpat nedá), je prostorný, má tašku a je čtyřkombinace. 4 kolka. No je super a za 7300,–Kč. Eště tam dojedem s Tomem, aby k tomu řekl své ale na 99 procent mám vybráno. Je fakt, že z netu se dá sehnat cokoli - ale když si to čovek neosahá…a kam pak poslat případnou reklamaci, že? :wink:
mno a pak mi mami koupila dvě tuniky (díky, že ted frčí móda tunik-nemusíme kupovat drahé klasické těhu oblečky), zašli sme do cukrárny a prošli město. Akorát sem byla taaak vymrzá, že byla doma vanička. 8)
tak já jdu škrábat brambory a dam je péct do trouby, aby měl manžílek čerstvé k masíčku - dnes chudák dělá v práci dlouho
tak papa pusinku na pupíčky :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
25.3.08 19:04

Ahoj holky,tak se hlásím z kontroly.
Všechno je naprosto vpořádku akorát jsem se zapoměla zeptat jak jsme veliký…byla jsem malinko v šoku,protože nám paní doktorka řekla,že čekáme chlapečka :D .Nám je to úplně jedno-akorát jsme se zrovna včera rozhodli,že se bude jmenovat Terezka…tak to bude Terezák :D
Včera jsem manželovi zrovna říkala,že mi stejně to břicho příjde takové klučičí,ale,že to samozřejmě nic neznamená… :)
Tak teď nevím jestli to můžem brát tak,že to je tedy chlapeček nebo jestli se to ještě změní.Stopro to bude až se narodí…to mi je jasné,ale jsem tak zvědavá :roll:

Každopádně máme před sebou nový úkol-vymýšlet jméno.

Markýsku ať je Jířovi brzo dobře! Jsem taky ráda,že ty jsi s Elenkou o.k.!

Muchachacha-gratuluji k pohybům!

Álo-podle čínského mi vychází kluk a podle krve holka…tak si vyberme,že? :wink:

Duši-tak tě prosím o změnu pohlaví až budeš psát další tabulku.A pohyby jsem měla 15+5.Děkuji.

Anduli-krásné fotečky-moc vám to sluší!
Mějte se krásně.E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.3.08 19:15

Elunko , gratulujeme k uspesne kontrole!!!
A necekate nahodou dvojcatka? :lol:

Leni , moje svargovka tloustla vsude u vsech trech tehu, o berarech a jinych pupencich a vyrazkach ani nemluve a maji 3 kluky. Takze ne u vsech plati, ze holka bere krasu.
Koukam, ze sis hezky zanakupovala :wink: To budes koooca :D Taky jsem rada, ze jsou ted tuniky IN a ze se nemusim trapit nejakyma tehu obleckama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
25.3.08 20:08

Duši-je tam jen jedno.Skorošvagrová čeká dvojčata…to by bylo kdyby ještě my :D
Máťa je úplně nadšený.S holčičkou se smířil a už jí i chtěl,ale bráška je horký favorit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
25.3.08 20:10

Leni, to sis teda pěkně zašopovala s mamčou, určitě jste si to užily, po tom martiriu v nemocnici… :wink: Já už mám taky vybraný kočárek, budem kupovat ten Mikado Oxford, ale trojkolku, ze čtyřkolek jsem momentálně vyléčená, asi jsem měla blbý kočár pro Míšu, byl hodně těžký, i když prostorný, špatně se s ním jezdilo, hlavně, když pršelo a musela jsem manévrovat jednou rukou, v druhé deštník, najet na patník byl horor. :? Teď v průběhu roku jsem měla možnost otestovat si jízdu s trojkolkou od kamarádky a to byla jiná jízda. :) Takže já mám v tomhle jasno. Jen ještě vybrat tu barvičku, to je jediné dilema.. :wink:

Elu, gratuluji k chlapečkovi! :wink: Teď přesně nevím, jaká je momentální statistika našich srpnových miminek, ale myslím, že momentálně kluci převažují, ne…?

Nic, jdu kukat na Ordinaci! Pápá a dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.3.08 20:11

Elunko, tak uvidime, co se z toho nakonec vyklube :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
25.3.08 20:15

Holky, jak vložíte fotku, třeba kočárku nebo něčeho z internetu, rovnou tady do diskuze? Já jsem na to nepřišla… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.3.08 20:49

Ahojky holky

tak se hlásím po Velikonocích, které jsme si užili u našich na chatě se spoustou sněhu a klasicky spoustou jídla. Dala jsem fotečky do galerky.

Dneska jsem byla na kontrole a všechno je v pořádku, teda Hugo zase zdrhal dr ze sondy, takže jsem si srdíčko zase neposlechla, dr říkal, že je to pěkné číslo. Jo a mám se objednat na ten velký UTZ do ČB, takže si tam zítra zavolám a doplním termín.

Dušičko, tabulka je opět dokonalá, ještě, že tě tu máme.

Markýsku, teda vám se ty úrazy zrovna nevyhýbají, tak ať to Jiříka brzy přebolí, hlavně opatruj Elenku.

Leni tak podle pohledu z okna, který jsem viděla v galerce, budem skoro sousedi. My budem bydlet v Poděbradce, takže z okna budem koukat na stejnou školku jako vy. Teda jestli ten byt někdy dodělám, zatím to tak nevypadá.

Anduli fotku z netu vložíš tak že si na ni klikneš pravým tlačítkem myši, vybereš si v nabídce vlastnosti a zkopíruješ celou adresu URL (pozor je na víc řádkách, tak ať ji zkopíruješ celou). Pak tady v příspěvku zmáčkneš Img, nakopíruješ adresu fotky a zase dáš Img. No snad jsem to popsala aspoň trošku srozumitelně.

Tak se mějte krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.08 21:04

ještě jednou dobrý večer…
teda Elunko- pak věř doktorům…jednou holka, podruhý kluk…hmmm. :roll: ale asi když je vidět „pindík“, je to jasné, stopro. že jo? když není vidět nic - je to buď holka, nebo si ho klučík schovává (a a na porodním sále-překvápko!) ELUN- tos byla na tom „velkém UZ“??? Tam by to měli říct na stoprocent, ne holky???? (si teda aspoň myslím)
MARRCA:
ty se máš,,, já se tam taky objednám (sama a hotovo :twisted: )
jů tak my budem sousedky! To je o ulici hned vedle, také vidím na školu.(je super, máme tu školku i školu - budou to mít bobíci blízko :P )

jo ještě jsem řešila na konci 3.měsíce celušku-teda strie. tak enja dermacol (navíc drahej) teda nic moc.Mně se to projevuje, že mám tu kůži jakoby suchou a tudíž praská a tvořej se strie. Mám to na bedrech, bokách. Třeba když se ohnu, úplně mně pálí záda(bedra) ten dermacol je „krém“. Ale koupila sem si v DM drogerii „BABYLOVE“ - je od něho krém(mažu prsa)a olej (mažu stehna, zadek, boky, bedra) a ten je super - navíc příjemně voní, tak natírám 3× denně. A můžu říct, že růžovky zmizely. tak vřele doporučuju :wink:
tak papa dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.3.08 21:09

Ahooj těhulenky :wink:
Jsem ráda,že se vám fotečky líbí až bude ještě čas tak dodělám každýmu aspoň jednu,jen teď mi ten prográmek nějak zlobí,tak snad jindy :wink: .
Jinak to není vůbec nic složitého vlastně všechno program dělá za mě :wink: já tam jen hodím fotečku :D .

Graf mi taky vyšel u všech dětí :wink: .

Anduli mě v prvním těhu taky tvrdlo břicho,ale až okolo 34 tt.takže určitě zajdi na gyndu do 20 tt. by břicho tvrdnout nemělo.

Muchacha gratulace k pohybům :potlesk: .
Teď si tu stránku nepamatuju,ale pošlu odkaz :) .

Leni taky jsem zvědavá jak to sním bude,jelikož se jednou chce hokejem živit :wink: :D :D .
Ty sis pěkně zanakupovala,to je fajn :wink: :D .

Pleť tak já na to trpěla ze začátku těhu to jsem beďáky měla všude po obličeji,ale teď ani památky a pleť vypadá jak z reklamy na Avon :lol: :lol: .

Elunko tak to je teda překvápko,ale stejně to třeba ještě Terezka bude :wink: .Ale hlavní je,že je všechno v pořádku :D!!

Marrco gratulace ke kontrole :wink: .A krásné fotečky máte Nelinka je kočka :wink: .

Tak zatím to vypadá,že Elenka je jediná holčička :wink: .Nééé vlastně ještě Emička :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.3.08 21:12

Leni, tak počkej na čtvrtek na kontrolu a když by tě odmítl poslat na ten UTZ, tak ti písnu telefon, kterej mi dala sestřička společně s doporučením, aby sis tam zavolala a objednala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.3.08 21:14

Jedna čerstvá..ale nevím bříško se vždycky k večeru nějak zvětší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
26.3.08 08:21

Dobré ráno
tak se hlásím po úplně šílený noci .Je mi hrozně zle skoro jako na začátku těhu a 3krát za noc sem zvracela,takže teď fakt vypadám jako zombie.Jen vůbec nevím počem,ale zrejmě ty velikonoční hody se mýmu tělo moc nezdály byla jsem včera večer takový prasádko a dala si ještě před spaním bramborovej salát s řízkem .A pak se divím že..

No nic všechny vás zdravím a jdu zalehnout,jinak nebudu dneska vůbec funkční.

Opatrujte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
26.3.08 08:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie