0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
26.3.08 08:44

http://www.2o2.pl/…ee4334c1.jpg

Holky, která barva kočárku se vám líbí? Já se pořád nemůžu rozhodnout… :? Už je úspěch, že jsem byla schopná z těch 25 typů vybrat aspoň těchhle 5…

Teda, Markýsku, Ty si fakt „užíváš“! 8O Když nemáš úraz Ty nebo Jirka, tak, aby toho náhodou nebylo málo, musíš ještě prozvracet celou noc! :lol:
Tak je fakt, že salátek a řízečky není zrovna lehké jídlo před spaním.. :lol:

Já teda musím dneska zaklepat, že mi je dobře, žádné bolesti bříška, tak pořád s tou návštěvou gyndy otálím, nechci vypadat jako plašák, co tam letí s každou blbinou, navíc tam teď dopoledne bude narvaná čekárna. Uvidím, jak mi bude během dopoledne, když tak tam po obědě hupsnu.

Mějte se zatím krásně! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.3.08 09:36

Marci , to mate peknyho ciperku a vtipalka :D Budes mit doma poradne veselo, kdyz je to takovy sprymar uz ted :lol:
Jsem rada, ze jste na kontrole dobre dopadli!!!! Jen tak dal:D

Markysku , je mi moc lito, ze nemate chvilku klidu. Elenka si bude zdrejme hlidat linii uz od malicka, proto se ji br. salatek a rizecek na noc moc nezdal :wink:
Hezky si odpocin, bude zase dobre!!!

Anduli , ja jsem si ted nejak zamilovala oranzovou, takze davam hlas ji :D
Jsem rada, ze Ti je dobre a brisko nezlobi!!!

Preji vam vsem krasny den!!!
Ja jsemdneska nejak bez nalady a vubec netusim, cim to muze byt. Jen doufam, ze to brzy prejde.Tohle me fakt neba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.3.08 09:40

Krásný den po velikonocích. Na nas byli všichni moc hodní, včera, místo toho abychs i tu poctivě četla jsem byla v našem mateřském centru a holky mi zaskočili jestli k nim nechci do občanského sdružení. Sice jsem hned nekývla, ale asi se k nim ráda přidám.
Od 1. dubna tam bude probíhat předporodní příprava s dulou, porod.asistentkou a maminkou 5 detí, kam jsem se přihlásila a moc se tam těším. Nebude to to co v porodnici - u nás je to tak a tak a běda jak to chcete jinak, to by tu tedda rozhodně nešlo...............
Vy už si plánujete co po porodu? To mate muj obdiv. Ja první tři měsíce Anku snad skoro ani nepoložila, a když tak většinou tatkovi do náruče. Pak už občas jo a dnes tvrdim, že to bylo to nejlepší, protože je to holka nebojácná, samý úsměv a sluníčko celé rodiny.
Jinak Zuzulaj kontrola 17,4, avelký UTZ 2,4 odpoledne.
Krásný den a vlnící se bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.3.08 09:48

tak změna - utz bude 3. dopo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.3.08 10:23

Ahoj holky,
omlouvam se,ze jsem se delsi dobu neozvala,ale meli jsme starosti a vubec toho bylo nejak moc,ze se mi nechtelo ani psat…
Ted to vemu jen v rychlosti,protoze ten muj rarasek Martasek me nenech dlouho na pc :lol: .
Cekame nejspise holcicku http://www.baby-cafe.cz/…imiholka.gif

Vysly nam spatne TT,meli jsme z toho pekne nerviky,nastesti se na genetickem UTZ nic nepotvrdilo.Menila jsem sveho Dr.protoze byl rekla bych laxni…
No je toho spousta,jen co me maly necha chvili posedet,tak vam vse napisu.A budu se snazit docist,ale to se mi zrejme nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.3.08 10:32

mysko , ani nevis, jak rada Te vidim!!! Bala jsem se, ze se stalo neco nehezkeho.
Jsem moc rada, ze jste OK.
Tak se hezky opatrujte a ukaz se casteji, kdyz Ti to doma dovoli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
26.3.08 11:58

Krasne pozdravy srpnovym tehulkam do Cech.

Mam jen poznamku k tomu tvrdnuti Andulcina briska. Tento problem mam od 15. tydne, neni to zadna katastrofa, ale zkontrolovat se to musi. U me to vyresil horcik a kratsi pracovni doba. Mel by byt zkontrolovan stav cipku, pripadna infekce a alespon 20 minutovy graf (jak caste stahy a jak silne).
Vsak uvidis, co rekne gynekolog, ale kazdopadne tam zajit…
A ten kocarek je opravdu nejhezci v te oranzove :D

Zkousela jsem si z legrace ten testik „kluk nebo holka“, vychazi holka, ale vime uz od 17. tydne, ze to bude kluk (moc se s tim netaji…), takze bych to opravdu brala jen z legrace.

Mejte se !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.3.08 12:25

Anduli , nasla jsme cesky web s tim Tvym milackem kocarkem :wink:
 http://www.bobecek.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.3.08 12:26

Helenko , zdravim. Vitej mezi nami!!! :srdce:
Doufam, ze Tvoje tehu probiha bez problemu a ze si to radne uzivas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
26.3.08 13:34

Ahoj všichni,

Anduli tak já mám taky vybraný Mikado oxford, chci trojkolku.Zkoušela jsem ji u kamarádky a fakt se sní moc dobře jezdí.Mě se strašně líbí ten červený, takže pokud budem mít holčičku, tak ho beru.Jedna holka u nás má ten zelenkavý.Na fotce vypadá tak nevýrazně ale ve skutečnosti září.Taky je moc pěkný.
Ještě se mi líbí Firkon taky trojkolka tak uvidíme až si ho někde v obchodě odzkouším.http://www.batolatko.cz/files/products/P5120135.jpg

tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
26.3.08 14:27

Ahoj holky, koukám, že píšete jak hrom. Mám pocit, že se i všem daří OK.
Jen mě zaráží, jak je možné, že víte pohlaví děťátek tak brzo. Pohlavní orgány se dotváří až k 20týdnu a vše před tím je mix všeho dohromady. No, ale pokud je to pravda, tak Vám všem gratuluju. my už teda bychom měli vědět, ale mimís Fazolkovej nám ukazuje jen kolena a prdelku, tak bude překvápko :lol:
Ve 4 měsíci jsem měla dokonce na podrobném UTZ pouze viditelnou stydkou kost bez čeho koliv. No asi máte rychlá miminka nebo a my jsme nějak pozadu…hihihihi
Jinak já mám už kočárek vybraný
 http://mimi-vyskov.com/…kombi/c-710/

Zatím papapappaap Ada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
26.3.08 16:22

Ahojky!
Markýsku ty už nevíš cobys,viď?To je mi tě líto,že ti bylo tak bídně.Snad už to je lepší?
Holčička to už asi nebude-měl opravdu pořádnou klučičí „výbavu“.To už bych asi vážně byla v šoku kdyby se narodila holka.Ale co…hlavně když je zdravíčko v pořádku :wink:

LenazeStrakonic-byla jsem na tom velkém ultrazvuku ve II.trimestru. Za 14dní jdu ještě na kontrolní ultrazvuk kvůli placentě.
Zítra držím palečky na kontrole.

Anduli-mě se taky líbí ten oranžový kočár.

Dneska jsem lítala s Máťou po doktorech-včera ho bolelo ouško a to jsme nikdy předtím neměli-nikdo-ani já ani manžel jsme na to netrpěli,takže jsme nevěděli co s tím.Naštěstí má jen zánět nosohltanu a to ouško jen malinko podrážděné,takže snad budou stačit pouze kapičky s antibiotiky.
V pátek jdeme na kontrolu,tak uvidíme.

Mě se také pořád snaží baciláci upoutat do postele,ale zatím odolávám-cpu se ovocem a medíkem a leju do sebe čajíčky,tak snad vyhraju :wink:

Mějte se krásně!E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
26.3.08 17:55

Tak teda, když mi radíte jít do oranžové barvy, tak kterou z těchto dvou oranžových…??? :lol:

Jinak, díky, Heli, za info, dneska mi je dobře celý den, ani jednou mi bříško neztvrdlo, tak nevím, jestli to není tím, že jsem si vzala 2 tabletky vitamínů Calibrum mami, tak jak to píšou v návodu, normálně beru jen jednu denně. Asi mi fakt chybí ten horčík…

Dneska jsem potkala kamarádku, co má rodit za týden a byla jsem v šoku, protože měla bříško stejně velké jako já v 5. měsíci!! :oops: Tak nevím, která z nás dvou je větší extrém, ale opravdu se nechci vidět v srpnu… :lol: Už mám 6 kg navrch… :oops:

Dneska jsem se nervla s Míšou, při obědě nechtěla jíst, protože jsme byli dopoledne u našich a ti ji tam nacpali čokoládou, takže místo aby jedla, ťápala do brambor oběma rukama, že prý dělá těsto! :evil: Když jsem jí asi po páté řekla, ať toho nechá a jí nebo jí to seberu a nebude mít nic, tak se na mě andělsky podívala, ještě jednou hrábla do těch brambor a řekla (cituji a :oops: :oops: ): Seru Tě, cooo?? No, já byla jak opařená, tak jsem jí to jídlo vzala a šla to rozdýchat vedle do pokoje, když jsem se za chvíli vrátila s tím, že to nebudu komentovat, tak mi zase nevinně řekla: Mami, už jsi v POHODĚ…?? :lol:
Tak tím mě dostala podruhé… Už se fakt „těším“ na její pubertu, to bude asi záhul… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
26.3.08 18:12

Zase jsem na něco zapomněla, hlava děravá… :lol:

Duši, díky za odkaz, tu firmu znám, plánovala jsem se do Ostravy taky zajet podívat, jen ty kočárky tam mají o 1000Kč dražší než u nás ve FM, ale zase mají jiný výběr barev. A kdybychom zajeli přímo do Polska tak tam vychází dokonce o 2000Kč levněji, ale je to kus za hranicema, takže na to kašlu a taky jak potom s případnou reklamačkou.

Elu, tak se rychle uzdravujte, jaro už se POMÁÁÁLU blíží, tak ať ho nevítáte v peřinách! :wink: Nás v červnu čeká operace nosních mandlí, mám už teď hrůzu, jak to Miška zvládne, chuděrka, budou jí to dělat pod narkozou a v nemocnici pobude asi 2 dny. Ale i tak vím, že to bude náročné. Ale co se dá dělat… :(

Ado, co se týče toho určení pohlaví, tak u nás to bylo přímo ukázkové, i když teprve v 16. tt, jenže drobek měl nožičky pěkně od sebe a vystavoval se tam, že tu bouli mezi nožkama nešlo přehlédnout. Jak už tady někdo psal, kluk se pozná líp než holčička a je to jistější, že to opravdu vyjde. No, ale i tak jsem strašně zvědavá za 14 dní na ten velký utz, jestli se to potvrdí. Miška už mu sama říká Natýsku, je to dojemné, jak mi pusinkuje bříško, dneska dokonce cítila, jak kope, dala jsem ji ručku na bříško, tak vykulila oči a řekla: Jééé, co to bylóóó?? To byl Natýsek, zeee? :lol:

Chjo, jsem se zase rozepsala, já když začnu, tak nevím, kdy skončit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
26.3.08 18:14

ahoj holky,
dneska jsem byla na návštěvě ve své rodné Plzni a pořádně mě vyfoukal vichr spolu se sněhovou vánicí -promrzlá jsem byla na kost, i když jsem byla dobře oblečená - fuj, ještě že už jsem doma :)

Anduli líbí se mi ten oranžový - ale psala jsem, ti to myslím už minule - když jsi posílala všecky odstíny, oranžová se mi zdá prďácká 8) tmavý barvy jsou smutný a přijde mi že se pro mimíky moc nehodí - prostě to chce něco veselýho - ten zelenej je taky hezkej, ale bála bych se že by byl brzo jako prase - teda v mojí péči určitě :oops: :P

Markýsku teda ty máš smůlu - to je extrém za extrémem

Leni taky se mažu spíš olejem - normálním dětským od johnsona, používala jsem bonelu a elastiq, ale přišla jsem si furt suchá - takhle jsem krásně namaštěná - jen si lehnout na pekáč 8)

Jinak holky opět gratuluju k dalším úspěšným kontrolám…a jsem ráda, že k nám zavítali i ti, které jsme dloooouho neviděli
Pěkný večer všem!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital