0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
21.3.08 18:52

Markysku , ono me to vdycky na par dni prepadne a pak zase pohoda. Ted mam to brecici obdobi. Martin je ze mne chudak nestastny a ja nevim, jak mu vysvetli, ze to jsou jen ty zatraceny hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.3.08 19:00

Duši-já normálně brečím u reklam na plínky a všeho možnýho,ale už si zvykli :lol: :lol: :lol: .
Teď jsme přemýšleli jak Jirkovi sdělit,že bude mít holčičku a napadlo nás,že bysme mu dali na postel panenku v šatečkách a čekali na jeho reakci :wink: .
Co myslíš to by šlo ne?? :D :D :D .
Teď jen někde sehnat panenku :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.3.08 19:29

Markysku , to by bylo moc hezky!!! Tak vydrzte, az budete mit panenku, at je to fakt dokonaly :D
Mas krasny metriky!!! Jen mi je divny, ze u Elencinyho je, ze ma 500g a pres 20 cm. Mne dr. rikal, kdyz jsem byla na kontrole, ze mame tak 30dkg a necelych 20cm.
Ze byste meli obrika? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.3.08 19:36

Duši-nikde jsme nesehnali,tak jel manžel jednu koupit :D :D .
Duši to jsem tam nepsala já,to je tam jen orientačně podle těch stránek se to vyplnilo samo :wink: .
To bysme měli opravdu,ale opravdu obříka :D :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.3.08 19:37

http://premamy.sk
tady jsou ty stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.3.08 19:43

Ahoj holky, omlouvám se že vám sem lezu, byla jsem se kouknout na Markýska a vida koukám, že nám tají, že to bude Elenka.

Gratulujeme k holčičce

http://www.gify.nou.cz/…ubory/32.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
21.3.08 19:53

Markýsku,tak jsem strašně moc ráda,že jste v pořádku a gratuluji k holčičce!!! :D
Já bych asi dala jméno Ellen.Jmenuju se Elena a všichni mi stejně říkají Elen-už se mě i ptali jestli se nechci nechat přejmenovat.A se dvěma L mi to přijde hezké…toť můj názor.
Hezký nápad s tou panenkou-napiš pak jaká byla reakce :wink:

Duši-musí to být moc hezké-krbovky se nám také moc líbí a věřím,že z toho máš radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.3.08 20:01

Jé markýsku, tak já než to napsala, tak ty už si ti v PROSINCI vyzradila. :oops: Tak aspoň ta gratulace platí. Eliáška bolelo bříško a tak mi dlouho trvalo, než jsem to napsala. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.3.08 20:01

Markysku , tesim se, az napises, co na to Jirik. Jsem zvedava, jestli mu to dojde :wink:

Elunko , mas pravdu, ze Ellen vypada lip nez Elen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
21.3.08 20:46

Ahojky holky

teda chvilku se tu neobjevím a tolika jste toho popsaly, to je super.

Markýsku, teda to byl šok s tou tvojí nehodou, ale hlvaně, že to dobře dopadlo a jste obě v pořádku. A moc gratuluju k holčičce. Už se moc těším na Jiříkovo reakci, musíš určitě napsat.

Dučiško to je super, že krbovky topí jak mají a neboj za chivlku bude po smrádečku.

Anduli, tak já mám také občas dny, kdy Hugo vůbec nekope, a pak se většinou ozve jenom tak lehounce, ještě jsem nezažila žádný velký řádění. A je pravda, že jsem také vždycky nervózní.

Co se týká dojetí, tak také mám dny, kdy mě dojme každá blbůstka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.08 20:52

pěkný večer - Markýsku mám z tebe veeelkou radost!!!! :potlesk: pro změnu mně zas dojala k slzičkám představa té panenky na Jiříkovo posteli - to je fakt SLADKÝ!!!! Za holčičku jste určitě moc šťastní že?
Mně se také více líbí ELEN. Ale s jedním L. My chcem tu EMU a Tomovi se líbí Emma, ale já s tím pocizováním jmen jsem trochu skeptická. :roll:

Jinak já si teď tolik pochutnala na gulášku a v polovině najednou stah žaludku a šup všechno ven, jaxem letěla taxem se ještě praštila do hlavy o dveře a „část“ ztratila před wc (promiňte takový popis :oops: ) ale překvapilo mně to…uf uf. V tomto stadiu už jsem zvracení nečekala…blé blé. :?

Duši: mno uvidíme jak je to s těma pojišťovnama ale já jsem rozhodnutá, že to budu žádat i v případě že to budu platit. (mám pocit, že již někdo psal, že platil 1.500,–Kč) - za ten zážitek to stojí pro mně i manžela.(chci to také na to video :wink: )
tak pa dobrou, já si jdu odpočinout, žaloudek mně trochu bolí
dobrou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
21.3.08 22:50

Leni, na ten utz máš právo, kdyby ti nechtěl napsat doporučení, tak fakt změň gynekologa.

Já si myslím, že i kdyby ses objednala sama, tak by se to nemělo platit, ale to určitě nevím, když jsem byla před dvěma lety s Nelinkou, tak to bylo komplet zadara i s tím natočením na videokazetu. Tu si akorát musíš přinést sama. Nevím jak je to teď, ale snad stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
22.3.08 10:04

Ahooj těhulky :)

Elunko-díky za tip s dvěma L,to mě nějak nenapadlo,ale vypadá to moc pěkně :wink: .

Leni-to víš,že jsme zkusíme si i druhou stranu výchovy :wink: :D .Manžel je hrozně rád,že bude mít tu svoji malou holčičku :wink: .
Doufám,že je ti už líp a miminku bude určitě příští gulášek chutnat :wink: .

Tak reakce byla velmi zajimavá :D :D .Přišel asi okolo 9 večer a měl strašně naspěch,protože musel ještě „akutně“ ven,tak do pokojíku jen tak vlítnul a hned zase vystřelil pak se ve dveřích otočil co to vlastně na tý posteli má :lol: :lol: .Chvíli na to koukal jako na zjevení a pak se smíchem přišel,jestli už není na panenky moc velkej :P :P .A tak mu manžel řekl,jak přišel na to,že je zrovna pro něj a tak začal větu:„A pro koho by asi byla“,ale už ji nějak nedokončil :lol: :lol: v tu chvíli mu to došlo a začal se ptát jestli to teda bude holka,tak my že jo,tak si z toho až musel sednout a chvíli se na tu panenku jen tak koukal a pak teda řekl,že super,že ségra je taky dobrá pak přišel dal mi pusu s manžou si dali svůj pozdrav rukama a zase zmizel v pokoji :D .A když pak ještě odcházel,tak se rozloučil,že mi šáhnul na břicho a řekl "čus ségra :wink: ".
Tak jsem to nějak sepsala..ale bylo to krásný vidět ten zájem :D .

Přeju vám všem hezký víkend!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
22.3.08 10:43

Ahojky holky!
Markýsku to muselo být pěkné.Když jsem já říkala Máťovi,že to vypadá,že budeme mít asi holčičku,tak řekl,že jí nechce,že chce kluka(samozřejmě,že jemu jsou 4 roky :D )Ale pak uviděl pár růžových věciček co nakoupila moje mamka a konstastoval ať je to tedy ta holka…a teď se jdeme podívat jen na kočárky a on nám vnucuje,že když to bude holčička tak musí mít růžový kočár.Chodí mi k břichu a říká-Ahoj sestřičko.Tak je to takové hezké..
Přeji všem krásné Velikonoce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
22.3.08 11:17

Markysku , tak ja zas bulim jako zelva :D
Hezky se vam to povedlo a Jirik moc hezky zareagoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek