0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
18.3.08 08:41

Noni, ted jsem si teprve všimla, že jsi z NJ, tak to s tím sněžením nechápu vůbec, když já bydlím je pár km od Tebe ve Frýdku a u nás fakt nic! :lol: :lol: Fakt to byl sníh, co jsi viděla padat za okny:…??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.3.08 09:02

Krasne studene a zasnezene ranko :D
Pridavam se ke snehem postizenym. Tfuj tfuj. A to ma byt az zitra nejstudenejsi den. To jsem zvedava, jake prekvapeni me bude cekat za oknem zitra rano.
No a to jsem mela na dnesek takovou jarni naladicku, ze jsem rano nakoupila ty silene kycovity Velikonocni folie na okna a ze teda budu delat vyzdobu. A nez jsem dosla z mesta skoro zmrzla, tak me to zase preslo :lol:

Noninko , ty ranni ptace, co blaznis? Kdybych mohla, tak spim jeste ted. Ale nas kocici budicek je presny. V sedm „zvoni“, ze musim vylezt z perin a dat mu nabastit, jinak by bud zboural barak a nebo umrel hlady :wink:

Anduli , s tema vysledkama asi taky zalezi na te ktere gynde a na laborce. Od nas to posilaji do nemocnice v Jicine a nez se tam tim prohrabou :lol: Ja verim, ze u nas byly vysledky taky drvi, ale tim, ze byly OK, tak jsem se je dozvedela az na dalsi kontrole.
To same je pak u nas pri amniu. Pokud neco najdou, tak volaji nejdriv tehulce primo z Hradce a pokud je vse OK, tak se dozvi vysledky az za 3-4tydny u gyndare.
Misa je pekny vykuk. Ale ono se na deti nejde zlobit. Ony si udelaji takovy souvislosti, ze clovek zasne :lol:
Co se tyka bolesti v podbrisku, tak to prave ted resim. Uz od nedele me popichava a tlaci na prave strane. Porad se uklidnuju tim, ze to mam namozeny z budovani obyvacku a taky ze si kulisek dela vic mista.
Myslim si, ze kdyz Te to boli pri prudsim pohybu, tak ze to je tim, jak se to tam napina. A pokud Budulinek radi, tak je snad vse OK.
Zas ale kdyby to bylO nejak horsi, tak pro klid v dusicce zajdi k dr.
Ja si taky rikam, ze kdyby neco, tka klidne pojedu do Jicina na pohotovost. Sama dr. z tama mi to rikala, at kdykoli doraim, kdyby se cokoli delo. Verim ale, ze to nakonec nebude potreba :D
At ve skolce uspejete!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.3.08 10:23

Ahoj holky, nam tatka minuly tyden odvezl pocitac jeste na nějaké úpravy, tak te´d už tu nad chvilku zůstane… Jesště jsem ani nestihla dočíst.
Jen jsem narazila na debaty o výbavaách - fakt doporučuji nechat to na pozdějc - oni vam časem lidi kolem řeknou tohle je zbytečny… a tak.
Ja budu mít věci po Andulce, jen šátek na nošení jsem měla pujčený a už jsem ho vracela, tak ten si chci kupovat. S kyblíkem si počkejte - kdo bude mit kachničku kybliku moc neužije a přejd brzo a rad k velké vaně. A fusaky po nás z beránka jsou stále to nejlepší co je…
K dětské kosmetice - vykašlete se na reklami a v případě dětí - všechnu chemii co do nich nacpete z nich už nedostanete jinak něž nemocí - vidim to kolem a fakt to neni nic hezkyho
Jinak vcera z vecera jsem byla na kontrole u dr. a na pristi/prespristi tyden se chystam na další UTZ.
Krasny den a pohlazeni pro bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.3.08 10:51

ahoj holky
sníh v Praze naštěstí nemáme, ale zima je pořádná…
dnes chci jít plavat a pak asi zajedu do IKEA a Sconta na Čerňák - potřebujeme konečně nějaký skříňky do koupelny - máme furt všechno v krabicích… a taky bych tam chtěla nějak umístit přebalovák. Takže to obhlídnu, změřím a o víkendu pro to s miláčkem zajedem

Jinak jsem holky moc ráda, že mezi sebou máme už zkušený mamči - rady z praxe jsou k nezaplacení - s tou kosmetikou jen souhlasím, nejhorší jsou všecky ty parfemovaný věci - třeba parfémovaný vlhčený ubrousky a tak…
Anduli - to muselo být blbý…i když já jsem se smála až jsem se za břicho popadala- ale nic si z toho nedělej, malá určitě pořádně neví co vlastně řekla - i když bez výchovný přednášky se to asi neobešlo :)
Krásný den všem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.08 10:51

ahojky,
my dnes máme také sněžný poprašek 8) ale začlo svítit sluníčko, tak to asi sleze (fuj už chci jaro a ne sníh)
já mám dnes plačtivé dopo. Dr. mi půjčil VHS o kojení (+ krmení, přebalování atd) a já u toho řvu a Tom mně ještě provokuje a směje se mi (je dnes doma). Jsem blázen, fakt. Brečím a když se na něj kouknu tak se směju a hrčí mi slzy přitom…noukoment. :-(

Anduli: mno mně také to bříško občas píchne…taky se bojím - ale určo to bude tím, jak se zas pokojíček pro mimi zvětšuje. :wink:
Jinka se přidávám k „nespavcům“ - já také ne a ne zabrat. Mno aspoň nejsem sama. Poslouchám tak hodinu manžílka jak chrápe…a to mně nakonec ukonejší. :-)

Ty výsledky genetiky jsou fakt rozdílné…já byla 5.2. na tom prvním odběru, podruhé 6.3. a stále nic nevíme. Měli to mít v pátek 14.3. a nic tak si budu volat zítra…už jsem dost nervní. A to stále nevím, esli půjdu na ten velký UZ. :-(
tak zatím, já jdu dokoukat tu VHS, , pak bude manžílek dělat gulášek :-P
tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
18.3.08 10:57

aHOJKY DĚVČÁTKA:)) TAK SEM VÁS KONEČNĚ DOČETLA:) UF ALE DALO TO ZABRAT…
U NÁS JE TO NA PRD:( MALEJ ZAS MARODÍ MÁ ANTIBIOTIKA:( TAK JE CHUDINKA ZAVŘENEJ DOMA A JÁ TADY Z NĚJ ŠÍLÍM:( MÁ BEJT V KLIDU ALE TO U NĚJ NEHROZÍ:)
JEDINÁ POZITIVA NA TENTO TEJDEN ŽE MĚ VYŠLY NEGATIVNÍ KREVNÍ TESTY TAK MÁM RADOST..
JINAK U NÁS JE TAKY SLUNÍŠKO AŽ MĚ TO ŠTVE ŽE NEMUŽEM JÍT VEN…
TAK SE MĚJTE VŠICHNI MOC A MOC KRÁSNĚ A OPATRUJTE SE..

JO A VYBÍRÁTE KRÁSNÉ JMENA PRO MIMINKA.. U NÁS SE POŘÁD DOHADUJEM:)
jÁ BYCH CHTĚLA SABINU A KLUKA ŠTĚPÁNA.. ALE MANŽELOVI SE TO NELÍBÍ TAK NEVÍM CO Z TOHO NAKONEC BUDE..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.08 11:00

Duši: pěkný účes!!!! Joj já bych tě vůbec nepoznala - na té svatbě jsi vypadala jinak mno. (což - to já taky :lol: )
a ty pytle jsou super - úplně si ty berušky v nákupním centru představuju :twisted: :twisted: :twisted:

PS: apropos: když vidím Dušičky účes - jaký máte názor na barvení??? Já se dřív barvila …ted půlrok nic. Trochu se bojím,, aby se to nepřeneslo na mimi. Ale za týden jdu na svatbu…tak sem si říkala aspoň lehký přeliv(smývací??) :roll: co myslíte?
 ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
18.3.08 11:06

Ahoj holky

všechny zdravím. U nás je slunečno ale pěkná zima, že se mě ani nikam nechce.
Děkuju za povzbuzení, ale už jsem v poho.Včera jsem si našla nějaké informace na internetu, tak už jsem klidnější. :)
Bolesti v podbřišku :Taky mě pořád pobolívá bříško, tak mi doktorka předepsala magnesium 3krát 1. Říkala že ho budu brát až do konce těhu.Ale to asi berete všechny.Tak jediné co zbývá je se nehonit, nic netahat a odpočívat. :P

Někdo tu měl potíže s mšicema, tak to já na ně používám Mospilan. Je to sice chemie, ale když to postříká někde na dvorku rozprašovačem, tak si myslím, že to nemůže nikomu uškodit.Já jsem takový zahradník :lol: , už jsem si nakoupila muškáty, protože je mám po celém dvoře.Tak se strašně těším na jaro až je tam budu moc dát, ale to si jestě počkám.Když to počasí s náma tak laškuje :P

Jména :tak to taky furt řešíme, a nemůžem se shodnout.Já bych chtěla pro kluka Adrian ale to asi neprojde. Holčička bude Kačenka, to je skoro na 100%.U nás v rodině se jmenujem všichni stejně, já po mamce, brácha po tatkovi, bratranec je Zdeněk, děda je Zdeněk,strýc je Zdeněk,další strýc je Ivo, další bratranec je Ivoš, sestřenice Ivka. No jak u bláznů. Tak už nechcem dávat jména po někom z nás. :P Je to strašně nepraktické. :P

Určitě jsem ještě chtěla na něco reagovat ale už nevím na co. Tak přeju at kontroly dopadnou dobře a miminka at pěkně rostou. tak zatím pa
 Ala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.3.08 11:07

Leni , no svatba byla pred skoro ctyram rokma a to jsem jeste nebyla po zadnem razantnim zasahu kadernice. A taky jsme byla silena konzerva, co se tyka barev. Ted zas cim divocejsi, tim lepsi :lol:
Kazdopadne kadernice mi rikala, ze ty barvy uz jsou na tolik setrny, ze to mimi nevadi a hlavne ze se podle toho, jak chytne, pozna, jestli to bude kluk nebo holka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.3.08 11:13

Jajino tak at jste brzo zdraví, bacily jsou mrchy

to píchání když rychle vstanu mnám taky - myslím že to je tím jak mám napnutý břišní svaly a pak si je skřípnu - přece jen mimík potřebuje místo a napíná celé okolí :)

Leni taky už jsem si barvila vlasy a je to naprosto v klidu, na mimi to žádný vliv mít nemůže a i byrva chytne normálně - všechny ty řeči o barvení vlasů v těhu jsou pověry
http://porodnice.cz/node/3723
 http://porodnice.cz/node/27877

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
18.3.08 11:32

Duši já bych tě taky vůbec nepoznala.Ale měníme se všichni že?
Leni barev na vlasy bych se taky nebála.Vždyť musíme vypadat co nejlíp a jestě když jdeš na svatbu :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.3.08 11:54

Alo , jsem rada, ze uz se citis lip!!! :D Jeste ze ten net mame a ze se tam da najit fakt skoro vsechno :wink:
Je fakt, ze tentokrat je to druha nejvyraznejsi zmena vlasu, co mi Petra udelala. Krom divociny v barve mi to z mikada prostrihala a sestrihala, abych s tim mela pry co nejmin prace. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.3.08 12:14

Ahoj holky,
Brno hlasi -3C, nasnezeno. Ale zacina svitit slunicko, tak to nejspis rychle roztaje. Jaka zmena po Lisabonu, kde uz vsechno kvete a voni. Ale tohle ochlazeni bude nejspis jenom takova kratka predaprilova epizodka.
Uff, pomalu uz citim, ze jsem tehotna - zatim to bylo celkem v pohode - po tom behani po Lisabonu mi ted par dni otikaji nohy - a to nosim lehke kompresivni puncosky - a jak rikaji zkusene: bude hur! Ja nechci! Celkove mam pocit, ze nejak zadrzuju vodu, nebot jsem za asi 4 dny pribrala asi 2 kg (celkove mam ted asi +6kg, chjo, nechci videt to celkove cislo), no jen doufam, ze to neni nabeh na nejakou tehotenskou gestozu ci co. Naordinovala jsem si ted vetsi klidek, tak uvidime. Taky mi rikal gynekolog, ze po 20. tydnu by si tehotne mely po obede chvili odpocinout, dat nozky nahoru, ze tak vydrzim byt dlouho v kondici, tak to praktikuju. A ze ted muze obcas tvrdnout bricho - po namaze, vetsim pohybu - doporucil sem tam uzobnout nejake to magnesium. Tak to jen tak pro sdileni informaci. Vybavicku, kocarek a jine zatim neresim, casu zatim dost. V patek mam „velky“ UZ (pro ty, ktere gyndar neposlal, je to fakt dulezite - reknete si o to, je to normalni soucast screeningu a proplaci to pojistovna), uz se tesim.
Pohyby zatim necitim - teda mozna uz asi nejakych 10 dni neco - ale fakt si nejsem jista, jestli to je kopani nebo napinani vazu - a pritom, kdyz se v praci divam na plavacka, tak je cilej az az. Takze az si budu jista, tak poslu do tabulky.
Vsechny Vas zdravim, zustavejte zdrave a v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
18.3.08 12:49

dUŠIČKO SUPER UČES:) NEMÁ CHYBU:) MOC TI TO SLUŠÍ…

JINAK JÁ SE BARVÍM NORMÁLNĚ.. ALE JE TEDA FAKT ŽE MĚ BARVA NECHYTNE TAK DOBŘE JAKO PŘED TĚHOTENSTVÍM… TAK NEVÍM.. ASI TO MÁ KAŽDEJ JINAK NO:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.3.08 14:08

muchachacha - ten teplotní přechod teda nic moc, já bych brala jaro hned všema deseti:-)
můžu se jen zeptat jaké kompresní punčošky nosíš?
Já si je jako prevenci taky koupila, ale jsou nějak moc kompresní a prostě se to nedá nosit - na nohy je mi to příjemný, ale i když jsou speciálně pro těhu(maj na břiše takovou v:,–(ku), přes břicho mi to skoro až bolelo

vůbec se neděsím nabraných kil, ty jsou mi úplně fuk, spíš mi vadí strie ¨(a už jsem vám psala, že mám kůži na prd a s jistotou je budu mít- udělaly se mi už když jsem rostla) a pak se taky děsím křečových žil (je to rodový, u nás je maj všichni- i táta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí