0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.3.08 09:09

dobré ránko
(ránko? mno já právě vstávala :P ) co jsme se přestěhovali, vstávala jsem s manžílkem (do práce-v 7h) ale poslední týden naspávám. Do cca devíti..Je to asi i tím, že už nejsem ve strachu o mamku.
Teda Andulí, ty se máš že už mimi cítíš…já teda ne. Včera sem se snažila vnímat ho když sme koukali na „Václava“(moc pěknej film, Trojan toho postiženého ztvárnil výborně :potlesk: -sem se cítila jak u nás v ústavu.Byl přesnej),, ale mímo nedělalo nic. Mno musím si ještě počkat.
Dnes se jdu zeptat na ty výsledky krve (jako Andulí). (bojim) :?

Jména: my se nemohli domluvit na klukovi. Mně se nejvíc líbí Adam,Ondřej,Dan. Tomovi ani náhodou. Chtěl Vaška(po jeho zemř.tatínkovi).Tak nakonec po něm Tomášek.ten se mi líbil v 13ti, když se mi narodil bráška.Chtěla sem Tomáše ale naši přehlasovali na Honzu.
Zato holek…Ema, Eliška, Magdaléna, Kateřina, Deniska… těch by bylo. Ale tutově vede Ema. Máme tím aj vyřešené svátky, narozky atd. (Ema je v dubnu, Tomík v březnu a narozky budou v srpnu, paráda).

Markýsku: s tím cvíčem to nebudu přehánět. Já doktorovi moc nevěřím - měl ted nějaké starosti v rodině…chápu o že se čovek může mejlit (ale doktor sakra ne!!!!když jde o mé mimi). na břicho nebudu cvičit vůbec, jen na nohy , spíš se tak protahovat na míči.
Anduli: ten recept (těstoviny se špenátem-dej pak vědět, zní to skvěle) :huban:
tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.3.08 10:16

Krasny patulinek, srpnatka :D

Markysku , tak to mame doam stejne, jen u nas to je Nela :? No skoda :( Takovy hezky jmeno a bez „R“ :lol:
Jinak s tim rozdelenim oslav behem roku, to mam z domu. S braskou to tak mame oba a je to fakt fajn. Docela mi je lito Martina, jeho brasky a mamky. Martin ma svatek v 11.11., narozky 12.12. a pak hned Vanoce. Tom zase Vanoce, narozky v lednu a svatek v breznu. A Martinova maminka ma svatek a narozky ve dvou dnech.
Preji uspesne zarizovani!!!! :D

Anduli , tak ja tam ty pohyby taky zavedu, jen si to ted honem vsechno nepamatuju. Ale casem to dam do kupy :wink:
Taky s pridavam s gratulaci!!!!
Testoviny se spenatem a slaninou jsou mnamka. Jen to ma takovou divnou zelenou barvu :lol: Martin se toho v prvni chvili lekl, ze ho snad chci otravit, ale pak mel i on boule za usima a sel si pridat :D Delala jsme je zapecene. A zas asi brzy udelam.
Vysledky budou v poradku, preci nam tu nebudes kazit procento uspesnosti :wink:

Leni , ranko je v jakoukolidobu, kdyse po noci probudime, ne? :lol: Tak hodiny neres :D Navic potrebujes dospat ty stresy, kdy byla maminka v nemocnici.
Tvoje vysledky budou taky v poradku!!!!!Neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.3.08 16:35

Anduli,Leni doufám,že výsledky dopadly dobře,ale dejte vědět,vždyť mi upadnout prsty,jak vám držím palce :D :D :D .

Dušičko jo Nelinka se mi taky moc líbí třeba by u nás prošla,ale u vás to vidím beznadějně že :D :D .Opravdu díky za tip,tím se okruh zmenší i když nevím jestli nám to pomůže nebo přihorší :nevim: :lol: :lol: .

Leni jen se hezky pospi,máš na to právo :wink: .
„Václava“ jsme taky viděli a jen vřele doporučuji :wink: .Trojan byl fakt skvělý :D .
S cvičením opatrně,ale pokud nebudeš namáhat břicho tak nic nehrozí.S tím tvým dr. je to teda hrozný :evil: !!Každý máme starosti,ale přeci má jako doktor zodpovědnost a nesmí nic zanedbat.A potom jak podcenil stav tvoji maminky(jestli se teda nepletu),tak se není co divit,že si vytočená a nevěříš mu!!

Právě přišel manžel z práce,takže musím jít.Jdeme dneska na hřbitov :( manželova sestra by dneska měla 35 narozeniny :cry: .
Moc se mi tam nechce vždycky jsem z toho taková rozladěná,tak snad to s Kvídem zvládneme :( .
Mějte se pa :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.3.08 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.08 20:24

Ahojky holky

tak vana včera moc, nezabrala, manža už dneska dovču neměl a můžu vám říct, že jsem počítala minuty do doby, než půjde Nelinka spát, jak mi bylo blbě. Vstávala už v šest, takže dopoledne bylo fakt dlouhý, naštěstí pak spala tři hodiny, je vidět, že taky ještě není úplně fit. A pak přišla hlídat mamka, která se pak vystřídala s manžou, takže odpoledne jsem se jenom válela a snad už tu chřipku konečně zlomila. Přes víkend bych se mohla dovykulírovat.

Anduli a Leni, držím moc palečky na výslekdy, určitě už je máte a jsou v pohodě.

Markýsku jak jste zvládli hřbitov, taky tam na mě vždycky padne taková tísnivá nálada, tak snad jste to přežili bez větších spínů.

Anduli gratuluju k pohybům.

Holky normálně já si připadám jako magor, od neděle přemlouvám Huga, aby začal kopat, a on v neděli v noci asi i začal, ale já si nejsem jistá, jestli to bylo ono. A to bych už měla poznat, jako po druhé těhotná. No fakt blázen, nad blázny. A včera jak mi bylo večer divně, tak jsem cítila taky takové ťukání a dneska zase. Takže už se asi opravdu pomaloučku začíná ozývat. Snad je to teda ono. No fakt si připadám jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.3.08 21:07

Ahooj

tak já jsem se vrátila asi do prvního trimestru :? .Už jsem dvakrát zvracela a jednou už se mi tak zamotala hlava,že jsem měla kliku,že má manžel rychlé reakce :) .Tak mě naskládal do postele a snažím se to rozdýchat achjoo..Já začínám plašit,že se něco děje,ale Kvído se vrtí,tak je to snad v pořádku.

Marrco-to věřím,že to bylo dlouhý,tak ještě,že si měla jen dopolední „službu“a přes víkend se dáš 100% do pořádku :wink: .
Hřbitov nic moc :cry: :cry: .Nějak se mi tam vyhrnuly vzpomínky na švagrovou(zemřela krátce po svých 15 narozeninách při autoněhodě :cry: :cry: ).A i když je to 20 let,tak to furt hodně bolí..
Manžel mi řiká,že nejspíš se mi udělalo zle z toho všeho,prostě toho na mě bylo moc.
Marrci nejsi blázen já nad pohybama pochybovala asi 3 dny,takže taky dobrý :lol: :lol: .
Takže,ale gratuluju k pohybům :-)!
Nechceš si udělat metřík ať víme v jakým jsi týdnu??

Přeju všem hezký večer!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.08 21:18

Markýsku, tak to hlavně dokonale vylež, určitě to je jenom od nervů, zítra bude líp, uvidíš.

Metřík bych si udělala ráda, ale nějak netuším jak. Jdu se poohlédnout po tom jak si ho udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.3.08 21:24

Marci , gratuluju k pohybum!!!! :dance:
Dnesek jsi musela mit silene narocny, kdyz jsi byla s malou sama. Ale vikend to jisti a bacily nebudou mit sanci!!!! :wink:

Markysku , tak bud to jsou nervy a nebo se o Tebe pokousi taky nejaky bacil. Preji, at jsi zas brzy OK!
Jo a hlavne bys mela chodit driv spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.08 21:33

ahojky tak výsledky ještě neví. prý si mám zavolat až příští středu, jsem pěkně naštvaná. :?
jinak mně dnes pobolívá podbřišek(trošku jako lehké menstruační bolesti) - to se mi dlouho nestalo,, naposled někdy v 8 týdnu. Mám z toho strach ale říkám si, že určo to je to napínání děložních vazů,,apod. Jak to roste.
jé já vám tak závidím ty pohyby…snažím se vnímat mimíska ale zatím nic. :cry:
sice jsem těhu podruhé ale asi se řadím jako prvorodička…tak to ucítím holt později.
tak pa já jdu zas hajat u telky se zvedlýma nohama.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.08 21:42

Tak zkouším, jestli mám metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.08 21:43

Tak mám, huráááá, hurááá, hurááá, akorát je nějaký uzounký proti těm vašim, ale hlavně, že je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.08 22:02

Super, tak už mám oba a ve standartní délce. Omlouvám se za zkušební příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
15.3.08 13:44

HOlčiny, krásnou sobotu přeji a hlásím, že výsledky dopadly dobře, všechny testy jsou NEGATIVNÍ!!! Hurááá, o další starost míň… :wink: Tak teď ještě ten velký utz ve 20.tt aby dobře dopadl…

Leni, neboj, dočkáš se pohybů, jak už jsem psala, u Míši jsem je cítila v 16+6, takže na konci 17. týdne, což i tak je prý brzo a i když jsi byla těhotná a nedopadlo to, tak to nezamená, že pohyby ucítíš dřív jako druhorodička, protože to závisí prý na tom, jestli už ta žena rodila, děložní stěna je taky tenčí po porodu, tak proto můžem ty pohyby s holkama, co už mají dítko, cítit dřív. Já bych to viděla tak, že za týden už určitě něco ucítíš a budeš nejšťastnější na světě, protože to je moc krásné… :wink:

K tomu receptu - jak už psala Dušička, tak je to fakt mňamka, dělala jsem to poprvé a je to úplně jednoduché, akorát já jsem to na rozdíl od Dušičky nezapékala, ale jen uvařila těstoviny (jakékoliv), na to na talíři nalila klasický špenát (ochucený česnekem, smetanou…prostě tak, jak jste zvyklé ho dělat), na ten špenát orestovanou anglickou slaninu na kostičky a nahoru posypat strouhaným sýrem, který se krásně rozteče… Manžel to jedl taky poprvé a moc mu to chutnalo, i Mišce.

Jo, Leni, bříško mě občas pobolívá taky, převážně, když jdu po městě, ale vždycky to po chvilce přejde, stačí si pak na chvíli jen lehnout a být v klidu. Taky to přičítám tomu, že se děloha roztahuje, jak si prcek dělá místečko, tak ty vazy se natahují. Určitě je to normální, neboj se…

Tak hezký víkend, doufám, že marodům už je lépe, my si jdeme na chvilku zdřímnout! Pápápá,A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.3.08 14:12

Ahojky holky

Anduli obr gratulace k výsledkům, těstovinky byly určitě super, já je taky dělám, akorát ten špenát naředěný se smetanou rovnou smíchám s těstovinama, pak nahoru slaninu a sýr, je to fakt mňamka.

Tak Hugo už opravdu kope, jsem moc ráda. Leni neboj, já cítila pohyby při prvním těhu až ve dvacátém týdnu, takže máš opravdu ještě čas.

Jinak mě už je líp, dopoledne jsem i vyluxovala, tak snad už budu v pohodě. Mějte se krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
15.3.08 14:51

Ahojky,
Anduli gratuluju k dobrým výsledkům i pohybům mimíska :)

Marrca pěkný metřík, jak se tak dívám tak Nelinka je skoro přesně o rok od Anduliny Michalky

Zase mi začíná týden dovolené, hurá :D Chci si brát 1tt každý měsíc, akorát to tak do prázdnin vyjde.

doufám že všichni marodi už se konečně zbavili těch hrozných bacilů a budou moct jít ven na sluníčko, dneska svítí obvzlášť vydatně.

tak trochu mimo…nevíte někdo jak se zbavit mšic? Rozmnožily se mi na durmanu :evil:, už jsem zkoušela všechno možné a pořád se tam drží. Dokonce jsem našla berušku co by je měla likvidovat, ale asi se přežrala a umřela, chudinka. Nejdrsnějších chemických postřiků se bojím- abych se toho nenadýchala a neublížilo to mimískovi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí