0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
16.3.08 21:31

Marrco tobě zase hodně sil na dny s Nelinkou :wink:.

Holky my máme nejspíš jméno už i pro holčičku :D .Přišel stím Jiřík dneska ráno,že našel jméno,které ho zaujalo sice se mi nejdřív moc nezdálo,ale celý den mi znělo v hlavě a teď už se mi moc líbí a manža má stejný postoj sice ze začátku taky nebyl moc nadšený jeho Anička to totiž není :D ,ale nakonec se mu to jméno taky moc zalíbilo.Takže pokud to nezměníme,tak budeme mít Elen :D :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
16.3.08 22:31

Jé Markýsku Elen je nádherný jméno a co ta vaše Leontýnka? Ta už neplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.3.08 22:35

Marrco-díky :D :D .Leontýnka je hezké jméno,ale já bych to nepřekousla kvůli Kristýnce(i když to zní možná divně).I když to vypadá,že jsou odlišný,tak mě ty jména připadají až moc podobný :( :( .
A co u vás,už se řeší jména??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
16.3.08 23:22

Tak to chápu, když ti to přijde podobné. U nás zatím ještě moc ne, pro kluka jsme měli už při Nelince Denis a pro holčičku by se mi líbila Amálka, ale ještě to není konečná verze ani u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
16.3.08 23:32

Marrco-Denis je moje favoritní jméno,ale neprošlo,tak jsme museli hledat jiný :? .
Ale moc hezká jména :wink: .

Jeeejej podívej se kolik je hodin a to jsem říkala,že půjdu brzo spát :oops: :oops: .Asi jsem chytla druhý dech :lol: :lol: .Já jsem nenapravitelná :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.3.08 07:47

Dobré ráno holky,

Markýsku to mi povídej, taky jsem si včera říkala, že půjdu brzy spát, ale nějak to nedopadlo, do postele jsem se dostala až ve třičtvrtě na jednu a do dvou jsem vůbec nemohla usnout. Za to teď ráno bych vyspávala, jenomže to mě zase Nelinka nenechá. No snad se dneska vyhrabu do té postele večer dřív. Spát se mi chce celý den, ale jak padne večer je najednou po spánku, nechápu.

Mějte sekrásně, tady prší, tak vám přeji ať u vás je líp, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
17.3.08 08:43

Tabulka srpnatek 2008

Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 20tt+4 / 31.7.holcicka / Matyas(20.2.2004) / vdana / 25.3. / 21.1. prukajda / [clor=orange]pohyby 15tt+5
muchachacha / 1975 / Brno / 20tt+0 / 4. nebo 6.8. 2008 / andilek 9tt / vdana(2004) /
zuz / - / - / 19tt+4 / 7.-9.8.08 / Filip(2006) / - / ** / 1.2. prukajda
kosticka** Mili / 9.9.1980 / Praha / 19tt+2 / 6.8.08 / - / svobodna / 19.3. / 2.1. prukajda / pohyby 18tt+0 zuzulaj Zuzka / 3.3.1985 / Praha / 19tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / / 7.2. prukajda
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 19tt+4 / 8.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 27.3.
/ 31.1.prukajda / pohyby 18tt+0 princeznicka Lenka / 5.2.1978 / Praha / 18tt+2 / 18.8.08 / - / vdana / 4.4. velky UTZ 16.4. poradna /
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 18tt+0 / 18.8.08 / - / svobodna / 11.3. krev na vyvojove vady
magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 17tt+6 / 19.8.08 / - / vdana / Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 17tt+4 / 20.8.08 / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 18.3. poradna 9.4. velky UTZ / 4.2.prukajda / pohyby 15tt+5 Della / - / Praha 8 / 17tt+5 / 20.8.08 / - / - / 8.4. velky UTZ /
ircina Irena / 17.4.1980 / Zlin / 17tt+3 / 21.8.08 / - / vdana(3/2006) / 7.4. velky UTZ / pohyby 16tt+2 Marcca Marketa/ 14.11.1979 / Strakonice / 17tt+3 / 21.8.08 / Nelinka(19mesicu) / vdana / 25.3. / pohyby 16tt+6 jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 17tt+0 / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 19.3.poradna Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 16tt+4 / 27.8.08 / andilek 11tt / vdana / 31.3 a 17.4. velky UTZ
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 16tt+3 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 27.3. / 5.2. prukajda
Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 16tt+1 / 28.8.08 75% chlapecek / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 10.4. velky UTZ / 14.2.prukajda / pohyby 15tt+4 Zuzanah / 29 / - / 16tt+4 / 28.8.08 / - / vdana / myska Vladka / 17.8.1974 / - / 16tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / Ala Alena / 10.5.1980 / Terezin / 16tt / 31.8.08 / - / vdana / 21.4. velky UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
17.3.08 08:54

Ahoj holky,
tak jsem zas doma, víkend byl fajn, moc jsem si užila nádherné sobotní počasí. Pěkně jsem se provětrala venku…zato teď bych nejradši zůstala celej den zalezlá :wink: kdo tohle ppočasí vymyslel?

Duši pro tabulku - pohyby jsem taky cítila od 18+0, možná i dřív, ale to jsem si tím nebyla jistá.
Už se těším na středeční vyšetření, potřebuju ujištění, že je vše o.k.

Jména, co vybíráte jsou moc hezká, u nás to asi vyhraje Tomáš nebo Adéla…ale ještě to není napevno, líbila by se mi i Maruška nebo Terezka…uvidíme

Přeju všem krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
17.3.08 10:02

Ahojíček holky!

Tak jsem Vás poctivě dočetla :oops: , koukám, že se tady rozmohly první pohyby miminek :lol: …super, super, super!!!!
Dušičko moc děkuju, za doplnění prvních pohybů do tabulky…jsem to poctivě prostudovala a uklidnila se tím, že máme s Piškotkem ještě moře času!!! :wink:
Holky, všem gratuluju k pohybům i k dobrým výsledkům…akorát jste mne překvapily s tím, že si pro výsledky voláte a tak je znáte docela brzo…mne zarazilo, že bych to měla vědět až po 3 týdnech, tak si dneska asi zavolám na gyne, jeslti to náhodou nepůjde taky, aby mi to řekli dříve :wink: , tak snad pořídím dobře.
Jsem se dívala, že už poctivě řešíte jména …a zatím se mi vaše výběry líbí…já mám sama v sobě rozhodnuto, jenom to prostě ještě neříkám nahlas, dokonce ani manžel ještě nic neví, ale samozřejmě bude mít k tomu taky co říct…i když jak ho znám, tak to nechá na mně :wink:
Pocity neschopnosti mne přepadají taky, a asi si musím na ně zvyknout :cry: , ve čtvrtek jsem vyměnila záclony a umyla okna…a ještě včera mne docela hodně pobolívalo bříško…Milan se na mne hodně zlobil, že by to udělal sám 8O …akorát ten můj pocit všechno zvládat sama, byl tentokrát silnější…ale přiznávám, že to po dobu těhu bylo naposled…za ten strach a bolení to fakt nestojí!…
Takže holky, odpočívat a nepřemáhat se!!! :wink:

Pohlaďte bříška, polechtejte mimísky a mějte krásný den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
17.3.08 10:11

Ahojky!
Markýsku-taky jsem se měla jmenovat Elen,ale mamce to nedovolili,tak jsem Elena,ale každý mi stejně říká Elen.

Kostičko-Adélka a Tomášek se mi také moc líbí,ale u nás by ta jména neprošla… :(

Holky nemáte některá zkušenost,co už máte dítka,nebo nějaké kamarádky co by měli kočár Jané Nomad a k tomu autosedačku s hlubokou korbou v jednom-jmenuje se Metrix Pro-dá se dát úplně do vodorovna a zároveň z toho udělat autosedačku.Koukala jsem,že se to prodává,ale nevím jestli to je tak dobré jako normální hluboká korba.

Hezký den!E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.08 10:37

ahoj kočky,
DUŠIČKO: nádherná tabulka. Pěkně přehledná a ten nápad s vyznačením pohybů (ted přesně nevím, která z Vás to byla :) ) je super.
MARKÝSKU:
Elen je krásné jméno, moje kamarádka má roční Elenku (Elena) a řikaj jí Eli, Elinko - je to takové něžné. Původně to měla být Eliška ale těch je teď plno,, takže Elenka je super nápad. Mně se právě nelíbí, jak se rozmohne nějaké jméno a všichni ho dávaj. Např. kolem mně je to samej Jakoubek. Mno a moje vymodlená Emička se také docela ujala…ale té se nevzdám!!! :P
Jinak DENIS je supr jméno ale nemám šanci - taťka to nedovolí a ono k příjmení Břicháček…bych raději moc neprovokovala…a se jmény neexperimentovala :roll:
MARRCI:
koukala jsem na tvé stránky o Nelince, je to krásné. Ty jsi le spisovatelka…a Nelka to určo ocení, až si bude o sobě číst-super nápad :potlesk:
Jo a můj manžel zná toho tvého …nojo svět je malej a o Strakonicích…o těch ani nemluvím. :srdce: prý se znaj ze školy…když viděl vaše fotky - prej: jé to je „Čára“!!! a s jeho bráchou hraje šipky. Určo bude znát mýho manžela jako „Břichy“ :-)
Mno já mám ted nějaké spací období…před devátou nevstanu…a to mně dnes vzbudil manžílek, když se v devět vrátil od zubaře…ale dobře tak - zrovna mně ve snu honil ohromnej žralok..(ach ty noční můry)
tak
papa jdu na řízky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
17.3.08 13:39

Ahoj holky

všechny vás zdravím, a doufám že se máte dobře.
Dnes jsem si volala na výsledky v krve, a testy na VV mám pozitivní.Tak jsem z toho dost špatná.Jsem objednaná do Brna na odběr plodové vody ale až 31.3., tak nevím jak do do té doby vydržím.Myslela jsem si že to bude všechno v pořádku a dost mě to zaskočilo.
Tak od rána chodím a brečím ale to mimčovi moc nepomáhá.
Tak doufám že se máte dobře a vy které jdete na kontrolu tak ať dopadne dobře.
Tak zatím pa a brzy se ozvu.Ahoj Alča

Příspěvek upraven 17.02.10 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
17.3.08 13:55

Ahoj Álo,
hlavně si to tak neber, pozitivní test ještě vůbec nic neznamená.
Testy na vývojovky jsou dost nepřesný- přesnost je prý 60%. Hlavně u žen do 30 let, vyjdou pozitivně asi u 1/3 těhulí.
Kamarádce se dokonce stalo, že v jedný laboratoři jí vyšlo vyšší riziko DS, tak využila ověření výsledků ještě u jiný genetický laboratoře u nás v Plzni a tam jí vyšly negativní - prý používají na vyhodnocení jiný počítačový program. :( Vyšel jí dobře i genetický utz, a ve 12tt měření šíjovýho projasnění.....ale chtěla mít v duší klid tak se nakonec nechala poslat i na amniocentézu - no a samozřejmě to byl planej poplach…

Hlavně se zbytečně netrap, zatím o nic nejde - jen máš u některých ukazatelů vyšší hladiny - stačí třeba, aby mimi bylo o pár dnůl starší nebo mladší, než máš uvedeno v papírech a už to výsledky hodně zkreslí
Ber to jako další vyšetření v řadě - nic jinýho to zatím není.
Na slzičky je vždycky dost času.
Budeme všechny držet palce u dalších vyšetření - uvidíš že to nic nebude!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
17.3.08 14:55

Ahojky Álo,držím moc pěstičky,aby dopadla amniocentéza dobře.U Máti jsem měla pozitivní výsledky a amnio byla naprosto v pořádku. Hodně zkresluje i tvůj zdravotní stav-můžeš být třeba jen trošku nastydlá(i bez příznaku) a zkreslí to výsledek.Tak hlavně neplakej ať si mimísek nemyslí nic špatného.Držím palce.Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.3.08 17:03

Ahojky Álo,

opravdu se netrap, mně u Nelinky taky vyšly výšledky špatně, vyšlo mi zvýšené riziko rozštěpových vad. Dr už když mi výsledky sděloval mne uklidňoval, že to opravdu ještě nic neznamená, že to takhle vychází hodně často i když je vše v naprostém pořádku. Nicméně do podrobného UTZ jsem také nebyla úplně v klidu. Tam se potvrdilo, že je vše naprosto v pořádku, a ani amnio nebylo třeba. Určitě i u tebe amnio potvrdí, že je vše tak, jak má.

Jé Leni tak Pavel taky tvého manžu zná, jj prý ze školy, stačilo když jsem řekla jméno a hned věděl. Díky za pochvalu stránek. Nelince jsem začala psát deníček hned jak jsem zjistila, že jsem těhu, pak jsem ho vytiskla, doplnila fotkama z novin, různýma štítkama s porodnice a jinéma upomínkama, okopírovala ho a dala ho babičkám k vánocům. Tento dárek měl opravdu obrovský úspěch, hlavně proto, že to nikdo netušil, že Nelince píšu deníček. Pak si ho chtěla půjčovat i širší rodina, tak jsem se rozhodla, že ho překopíruju na estránky a od té doby mám klid a každý si podle nálady přečte, jak se Nelinka zrovna má. No a Hugovi jsem je musla udělat taky, aby mu to nebylo líto.

Tak se mějte krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital