Poradna duly
Jana Čurdová
Holky u nás se nejspíš povedlo nemožné
.Shodli jsme se na jménu zatím jen pro chlapečka,ale aspoň něco
.
Vybrali jsme Jakuba.
Marrco tak aspoň,že tak snad budete brzo úplně fit.Věřím,že ti dnešní odpočinek moc pomohl.A zítra manžel bude taky doma?
Monitor dechu neteřince jednou taky zachránil život,takže určitě kupujeme.
Dušičko já si to taky myslím,ale můj drahý manžel to ne a ne pochopit
.
Ale ty mimča většinou přestanou kopat,když se mužskej přiblíží
.
Jaro mě schvátilo,ale už se na něj těším,ale na léto ještě víc
.
Dobrou noc
![]()
Markysku , Martin to se mnou po chvilkach dohadovani vzdava
Ja se fakt nedokazu cely dny valet. Jako jo, nekdy to je moc fajn, ale kazdy den, to fakt ne!!!
Jakub je moc hezky jmeno!!!! U nas by asi proslo taky, ale uz jednoho v rodine mame.
Ja teda nevim, co to maji chlapi za divny vibrace, ze se mimiskove hnedle zklidni. Ale asi toho budu vyuzivat a muzicek bude kuliska uspavat
Uz jsem mu to i navrhla a netvaril se 2× nadsene ![]()
Jo, jo, leto bude super!! A nejlepsi bude, az se v tech nejvetsich vedrech budeme drit s tim nejvetsim briskem
To si to budem paradne uzivat ![]()
Marci , tak vana zabrala? Je Ti lip?
Duši tak teda nevim Jirka má šílenou trpělivost to se mu bude časem hodit
.Taky u nás bude uspávat i když bych chtěla kdyby prcek usínal sám
.
Určitě mají vibrace mám to odzkoušený od dvou případů
.No to bude právě na tom to nejlepší hihi
.Ale stejně se těším až tady budem na to vedro nadávat
.
A co ty a jména??
Jen pockej, nakonec bude uspavat cela rodina ![]()
My mame pro kluka Marek a pro holcicku Erika. K prijmeni Urban to bude super, zvlast kdyz budou rackovat
A to jsem na zacatku vybirani nechtela jmena s „R“. Taky jsme chteli neco, co v rodine jeste neni. Martin ma velke pribuzenstvo a kdyz se o nekom bavime, tak obcas nevime presne o kom to je ![]()
Jinak jsem se porad divila, ze jsi takove nocni zviratko. A dneska jsi se prozradila, Ty si naspavas behem odpoledne
No to bych pak byla po nocich taky cila ![]()
Tak snad ráčkovat nebudou
.Ale jinak pěkná jména.Co se týče jmen v rodinách tak je to složitý všude někdo je a když ne v rodině,tak lidi ze školy ne zrovna oblíbený a tak dále..Vybrat jméno je někdy nadlidský výkon
.
Ty jsi mě odhalila
.Ale pravda nedělá mi co jsem těhu problém spát přes den,takže to doháním jen v noci je to semnou pak těžší,ale manžel mi vždycky řiká,že si vychováváme z dítka sovičku
.
A Markysku, kdyz vam to tak hezky jde, kdy muzem cekat jmeno pro holcicku? ![]()
dusicka.. píše:
A Markysku, kdyz vam to tak hezky jde, kdy muzem cekat jmeno pro holcicku?
Jééé milá dušičko to kdybych věděla
.Ale u nás to vypadá na „neřešitelnou situaci“
.
Ale Jiřík vymyslel,že když se nedohodnem,tak to bude Markétka
.No nevim jak by to vypadalo když už se Jířa jmenuje po taťkovi
![]()
Tak to ja taky nemam problem spat pres den, jen mi to prijde skoda, kdyz je treba hezky
Kdyz jsem fakt utahana, tak se spanku kdykoli nebranim ![]()
S tema jmenama je to fakt slozity. Jak rikas, jmena lidicek ve tride nebo jinak neoblibena jmena. Mne se treba moc libi Dusan, ale svagr ma jendoho ne moc oblibeneho clovicka pres zeleznici, tak jsme to pak zavrhli. Nehlede na to, ze mu rikaji Dudlan
Fakt hruza des ![]()
Jsem ale rada, ze jsme se s Martinem na jmenech shodli skoro hned.
Ale stejnak se bojim, ze mimiskovi zustane rodinny pracovni nazev „Pepicek“
![]()
A proc by holcicka nemohla byt Marketka? Pak budou i vase deti pokracovat v tradici a az budete s muzickem stari a senilni, tak si snadno vzpomenete na jmena deti i vnoucatek ![]()
Jinak my jsme jeste chteli, aby kulisek nemel svatek a narozky blizko u sebe a pak zas pul roku nic. Takhle to bude mit pekne rozdeleny. V dubnu svatek, v srpnu narozky a pak Vanoce - porad nejaky darecky ![]()
Markysku, ja uz to balim a mizim do rise snu a Ty bys uz mela taky ![]()
Tak dobrou a krasne sladke sny!!!
![]()
Teda Dudlan to je fakt šílený
.Mě se například líbí Laura,ale je to manželova bývalá,takže to by nešlo ani náhodou.Dušičko neboj nejspíš taky budeme mít Kvída už napořád už se nás dokonce ptali jestli to nechceme dát jako křestní jméno
.
Nene žádá Markétaka
svoje jméno nemám ráda a jeden jmenovec po rodičích stačí už teď z toho vznikají legrační situace
.
Teď si mi na:,–(ila brouka do hlavy vůbec jsem nepřemýšlela co se týče svátků a vánoc
.To jste o hodně napřed
![]()
Krásné raníčko, maminky! ![]()
Já ho teda krásné mám, protože včera dal o sobě ten náš Budulínek poprvé vědět! Seděla jsem večer u telky na křesle, nohy položené na balónu a zdálo se mi, že cítím nějaké „vrtění“, tak jsem si položila ruku na bříško a za chvíli jsem přímo pod dlaní ucítila ťukání! Bylo to krásné a konečně jsem si uvědomila, že jsem opravdu těhotná, že tam to miminko je, když ho cítím!
Takže hlásím první pohyby přesně v 15tt+4. (Pro Dušičku, pokud bude doplňovat tabulku informacemi o prvních pohybech.)
A mám pocit, že přesně ve stejnou dobu je cítila i Markýsek, že?
Dopoledne jdu pro výsledky testů krve, tak doufám, že je všechno v pořádku, musí být!!!
Co se týče monitoru dechu, tak my ho pořizovat nebudeme, ani u malé jsme ho neměli, i když je fakt, že po návratu z porodnice jsme o něm silně uvažovali, protože v porodnici ho mají v každé postýlce a zvykla jsem si tam na to, že když jsem se šla třeba osprchovat, tak jsem byla v klidu, že kdyby se malé něco dělo, hned bych o tom věděla. Ale doma jsme to nějak přestali řešit, Miška vlastně prvních 14 dní jenom plakala, takže jsem ji vesměs měla u prsa, nebo s ní pochodovala po bytě, nebo skákala na balonu a měla ji převážně u sebe v posteli, protože jsem už potom odmítala vstávat k ní co půl hodiny.
Měli jsme v postýlce od narození asi do půl roku zvednutou matraci a pokládali malou na bok, takže ani potom, co začala spát v postýlce jsem se nebála, že se jí něco stane.
Tak jo, jdem se chystat ven, musím taky do obchodu, dneska mám v plánu vařit jídlo, o kterém básnila kamarádka, že je moc dobré a jednoduché - Těstoviny se špenátem, orestovanou anglickou slaninou a posypané sýrem - tak jsem na to zvědavá, ale snad to bude jedlé! ![]()
Pápá!
A ještě jsem zapomněla zmínit svou váhu - původní váha byla 64 kg, teď už mám 69kg, takže 5 nahoře (tak, Leni, nestresuj! Máš o kilo míň než já:lol: ) Ale zase je fakt, že já přibírám průběžně - do 12 tt 2,5 kg, teď dalších 2,5 kg,ale během jednoho měsíce!
Ve finále to vidím minimálně na 20 kg, což budu brát jako úspěch, když jsem u malé přibrala asi 28!
![]()
Dobré ráno ![]()
Anduli gratulace k pohybům
.Člověk je zase o trochu klidnější když ho cítí
.
Máš pravdu taky jsem pohyby cítila asi v 15+5 tt.
.Druhý těhu je druhý těhu
.
Tak dej hned vědět jak dopadly testy,ale určitě jsou v pořádku-držíme palce
.
Já mám dneska vyřizování po měste,tak se mějte a hezky se rozkecejte ať mám co dočítat
.
Pa ![]()