Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj srpnatka ![]()
Vy jste toho teda nakecaly, babky jedny
Kdo to ma docitat?
Ale je fajn, ze to tu zije ![]()
U nas bylo pres vikend docela hekticky. V sobotu jsem byla u kadernice a odpoledne jsme jeli k Martinovym prarodicum a pak jeste do Prahy pro nejaky ten nabytecek. Prijeli jmse kolem osme vecer a ja byla KO a docela me pobolivalo a popichavalo v brisku. Docela me to vydesilo, ale fakt to bylo „jen“ z unavy.
V nedeli jsme na nove konzole povesili zaclony a smontovai skrinky, takze uz to zacalo vypadat jako obyvacek.
Odpoledne jsme byli chvilku u nasich, protoze prijel braska s rodinkou. Nevim proc, ale svagrova se s nami vubec nebavila. Dost me to mrzelo a byla jsem z toho spatna cely zbytek dne. Asi si ted vsechno nejak vic beru. Asi ty blaznivy tehu hormony ![]()
A dneska nam volali z obchodu, ze uz prislo sklo pod krbovky. Martin pro nej dojel a krbovky jsme uz u:,–(ili na misto. Jen musime nejak poresit trubky - snad to pujde dobre. A taky dorazila telka, tak ma Martin novou hracku ![]()
Jo, nasla jsme fotak, tak uz mam neco nafoceno a zitra hodim do galerky.Teda pokud to stihnu
Chtela bych udelat nejakou velikonocni vyzdobu a taky jedu na nehtiky a navstivit svoji tehu kolegyni z prace. Moc se na ni a ten jeji pupik tesim. Ma termin v kvetnu, takze uz to bude poradny ranecek ![]()
Jo jeste jsem vam chtela rict, ze jsme v sobotu delali v Praze silenou ostudu ![]()
Jel s nami Martinuv braska, takze veselo.
Ve Scontu jsme vybrali sedaci pytle. Kazdy z kluku si vzal jeden na zada vypadali jako berusky
A ja si tam jeste vybrala mop. Tak jsem ho nesla malinko zdvizeny (jak mivaji pruvodci nejaky special mavatko,aby se jim ty jejich ovecky meli podle ceho orientovat) a kluci tapkali za mnou. Kdyz byli v ulickach nejaci lide, hlasila jsem „zuzeny prosotr“. Lidi na nas koukali jako na blazny a jen par holcin z personalu se smalo.
A to jeste kluci vymysleli, ze by se jako nestastne nekde otocili a nejakeho clovickatim pytlem „nahodou“ sejmuli
No fak jak maly deti
![]()
Ono to z toho psani asi zas tak vtipne nevyzni. Kdo nezazil, nepochopi.
Vsichni tam tak vazne vybirali nabytek, koberce a dalsi doplnky a my z vesela s raneckama na zadech ![]()
Tak jsem se vykecala. Sorry za ten roman ![]()
A to budu jeste reagovat na vas, ale to az v dalsim prispevku ![]()
Dušičko, teda to jste si ale užili legrace. Ono je to třeba občas se takhle odreagovat blbnutím. Také mám takového švagra, s kterým když někam vyrazíme, tak je to o ostudu, ale vždy se náramně pobavíme.
Už se těším na fotečky obýváčku, určitě budou super, za chvilku se budem taky stěhovat, tak potřebuju inspiraci.
Leni , vsak se kopanecku taky brzy dockas. Mozna ze uz nejaky ten pohyb citis, ale zatim netusis, ze to uz je ono. Jako tomu bylo u mne ![]()
Dekuju za pochvalu
pps: Vcera me popadla nejaka tvoriva, ze bych mohla dat stejne udaje pod jednu barvu ![]()
Marci , gratuluju k metrikum!!! Jsi holka sikovna. A taky super spisovatelka. Cetla jsem o tatinkovi a brecela u toho jako zelvicka. Martin na mne koukal jako na blazna ![]()
Nelinka i Hugysek maji velky stesti, ze maji mamcu, co zaznamenava jejich zivot od zacatku ![]()
Jsem taky rada, ze jsi nad bacily zvitezila!!!
Anduli , gratuluju k dobrym vysledkum!!!!
Ircino , tak si dovcu paradne uzij a hlavne preju uspesny boj se msicema!!! Ja poradit nedokazu, jeste jsem tohle resit nemusela ![]()
Markysku , opravdu do 22hodiny? A na jak dlouho Ti to vydrzi?
Jak tak ctu dal, tak to moc dlouho nevydrzelo ![]()
Ja se snazim byt v postylce brzy, ale vetsinou me neco nadchcne v TV a je vymalovano
Navic mam ted trosku problemy vecer usnout, tak jsem pres den docela utahana.
No musim rict, ze mas teda jako ooobbbrrrr bricho
To si Kvida porad nosis nekde v batuzku nebo tasticce, vid?
A nechapu, co Te to napadlo blbnout se zaclonama
Jeste ze mas kolem sebe lidicky, co Te vcas zastavili!!!
Elen je krasny jmeno!!! A co Nela? To uz je asi pase, vid? ![]()
Elunko , opozdene vse nej k svatku:srdce:
Jane je fakt lehoucky a celkove vypada moc dobre. Jen se mi zdala mala korbicka.
add neschopnost , pridavam se do klubu
Od zacatku jsem prestala byt svepravna. Nic nedelat, na nic nesahat, nejlip jen sedet a koukat do zdi. Ale koho by to bavilo? Ja proste nemuzu nic nedelat!!!
Martin to nastesti aspon trosku chape, takze me obcas neco udelat necha
Treba v nedeli jsem mohla ke skrinkam prisroubovat uchytky ![]()
kosticko , info doplnena. Ver, ze je vsechno v poradku, kdyz se mimisek vrti
Ve stredu Ti to dr. jen potvrdi. Ale vim, ze to je vzdy takova nejistota, jestli je vse OK ![]()
Noninko , ja mela krevni vysledky taky az za 3 tydny. Teda ony byly asi driv, ale ja mam vzdy po trech tydnech kontrolu. Ale dr. ma moje tel. cislo, takze vim, ze kdyby se neco delo, ze by volal.
Alo , hlavne klidecek, ju? Ver, ze vysledky z amnia budou v pohode!!! Pred nedavnem byla na amniu moje kamaradka a bylataky poradne vyplasena, protoze v rodine maji nejaky nemoci. A dopadlo to dobre.
Ja vim, ze to lehce rika, ale vsechny jsme s Tebou a drzime palecky, tak to nemuze dopadnout jinak nez dobre!!!! ![]()
Zkus byt v klidu hlavne kvuli mimiskovi, ju? A jakpise Kosticka, tak na slzicky je dost casu!!! Drz se a opatruj se!!! ![]()
Tak doufam, ze jsem na nekoho nezapomnela ![]()
Jeste prosim, kdo mate info do tabulky, co jsem nenapsala, tak dejte vedet. Dekuju!!!
A preji vsem krasny vecer!!! ![]()
Marci , jo, jo, ono se to v sobotu docela hezky seslo. Bylo nam fajn a i pocasi kupodivu pralo, takze naladicka se bezva naladila skoro sama ![]()
Dušičko s tím usínáním večer mi mluvíš zduše. Jak lehnu do postele, spánek nepřichází, i když jsem úplně hotová. Včera jsem usnula až ve dvě ráno. Naštěstí Nelinka po obědě vydržela spát tři hodiny (asi je ještě oslabená po nemoci) tak jsem to trochu dospala.
No mne je zas trosku lito spat pres den. Ale asi to budu muset zacit praktikovat, protoze jinak budu za chvili nepouzitelna.
To mi povídej, mně je to na jednu stranu taky líto spát, zrovna v době kdy bych měla chvilku klidu od Nelinky, ale poslední dobou to nějak nejde praktikovat.
Duši,
to muselo být pěkný nakupování - ale úplně to chápu.
Mě vždycky v obchoďáku začne trochu „hrabat“ , a to se pak do takových situací dostáváme každou chvilku.
Taky doufám, že kontrola bude o.k. S výsledky tripple testů jsem na tom stejně jako ty, kdyby byly špatný, tak by mi zavolali, nikdo nevolal tak snad to bude v poho. Bříško roste, občas se i ozve - výraznější známky „života“ už asi nemůžu vyžadovat viď ![]()
Marrco - deníčky jsou boží, já zatím nic takovýho nechystám, ale až se mimi narodí, ráda bych mu udělala aspoň blog s fotečkami…teda pokud toho budu schopná ![]()
Dobrouuuu!
kosticko , my jsme celkove takova vesela rodinka a v tech obchodakach nas vylozene stve, jak se tam ti lide tvari hrozne dulezite a vazne. A nektera obsluha je na zabiti ![]()
Brisko roste a ozyva se, tak ja nevim, co bys chtela vic
Ale je fakt, ze po kontrole je clovek zas na chvilku klidnejsi ![]()
Marci , ono si telo a mimisek reknou, kdy je co potreba. A ted je dulezity odpocinek, zvlast kdyz to v noci moc nejde ![]()
Holky tak jsem si s váma chtěla dneska večer pokecat,tak snad zítra
.
Zítra jdem do poradny tak držte palečky prosím..prosím
!!!
Dobrou noc všem srpňátkům ![]()
Markysku , tak zas az po 22hod? ![]()
Zitra drzime s kuliskem pesticky!!!!
Jinak ja hlasim, ze nemuzu vlastne ani chodit spat driv, protoze prave v tuhle dobu se kulisek hlasi nejvic z celeho dne. Tak si to snazim uzit, co to jde ![]()
Ale vypinam PC a jdu zalezt do perin.
Preji dobrou noc, sladke sny a vsichni se moc a moc opatrujte!!!! A mimiskove, nechte maminky pekne vychrupkat. Zadne nocni divoceni, ju? ![]()
Markýsku držím moc a moc palečky!!! Dej vědět jak jsi dopadla.Dobrou noc.E.
Dobré raníčko srpňátka!
Dušičko teda to musela být hrozná sranda
…jsem se smála jenom při čtení…Jo a s těmi výsledky tripplů…volala jsem sestře na gyne, říkala mi, že pokud tam něco nebude OK, tak mi příjde pozvánka na genetiku poštou…takže pokud mi tento týden nic nepříjde, tak je vše OK!!!!!!!
Ali prosím Tě, nestresuj se…já vím, ono se to dobře říká, ale jak už psaly holky…na slzičky je dost času…teď Tě čeká genetika a uvidíš, že to dopadne dobře!!!Všechny Ti tady držíme palečky!
Marrco Tvá dítka mají krásné deníčky…taky jsem o deníčku uvažovala, ale pořád mám strach, že si to štěstíčko zakřiknu…tak to asi vyplodím až se Piškotek vylodí ![]()
Markýsku myslíme dneska na Tebe, ať KO dopadne dobře (ona taky dopadne dobře!)
Holky, teď se u nás rozednilo a já koukám jako blázen…
VENKU SNĚŽÍ
…to je teda mazec!!!
Tak Vám přeju, aby u Vás byl hezčí den!!!!!!!
Pa pa pa a pohlaďte miminka v bříšku!!! M.
Krásné ránko! ![]()
Noni, to teda koukám jako blázen, u vás fakt sněží?? Tady na Sev. Moravě je krásně jasno, sluníčko svítí, prostě jaro! ![]()
Markýsku, držím palečky na kontrole, uvidíš, jak zase drobek povyrostl a že se mu v bříšku dobře daří!
Já mám kontrolu + velký utz 10. 4. - údaj pro Dušičku do tabulky…
To je zvláštní s těmi výsledky tripple testů, protože já jsem je věděla hned druhý den, a to mi brali krev až v 10.30 ve čtvrtek, těsně předtím, než přijel kurýr z krevního centra, aby je odvezl a v pátek ráno v 10 už je tam měli. Tak nevím, proč to jde u vás tak pomalu… ![]()
Alo, jak už psaly holky, na pláč je vždycky dost času, i když samozřejmě chápu, že na to musíš pořád myslet a říkat si, kdo ví co se neděje, ale určitě to bude jen planý poplach, opravdu to vychází spoustě maminek falešně pozitivně, takže hlavu vzhůru a snaž se myslet pozitivně!
Duši, to musela být náhodou sranda, takhle blbnout v obchodě, já osobně nejsem proti žádné recesi. Ted jsem si vzpomněla, co jsem zažila včera s Míšou, ještě teď je mi trapně…Přicházely jsme včera kolem poledne z procházky a před barákem jsme narazily na sousedku a tak začala klasicky na Míšu: No, ty jsi šikulka a nezlobíš maminku? a bla bla bla… A Míša jí odpověděla: Ne, ty babo…Myslela jsem, že se hanbou propadnu, naštěstí sousedka to vzala v pohodě a jen se smála…
Teď trošku vážně - holky, stává se vám, že když prudce vstanete z křesla, tak vás dost zabolí podbřišek? Nebo když se v noci prudčeji otočíte z jednoho boku na druhý? Mně to vždycky tak vyděsí,je to podobné jako křeč, co dostávám občas od lýtka, ale vždycky to do minutky přejde. Takže z gauče vstávám jako nějaký důchodce - pěkně pomaličku a s citem, no hrůza…
Snad je to normální…
Jinak Budulínek v bříšku začal pěkně řádit, mám pocit, že vůbec nespí, ale pořád tancuje nebo cvičí, ve dne v noci…:-)
Marrca, taky musím moc pochválit ty Tvé stránky, jsou moc krásně napsané, já jsem Mišce taky psala deníček, ale ne v PC, mám koupenou takovou knížku, kde se všechno zaznamenává, má tam od nás i pár dopisů, co jsme jí napsali, když měla narozeniny nebo když byla nemocná a moc jsme se o ni báli, takže aspoň něco. Škoda, že já nic takového od své mamky nemám, s chutí bych si přečetla, jak to mamča prožívala, když jsem byla mimčo.. ![]()
Kruciš, zase jsem se jaksi rozjela a určitě i tak na něco zapomněla, ale končím, jdeme se přeptat do školky, jaká je šance, že tam Mišku od září vezmou…
Pápá a hezký den všem!!!