Poradna duly
Jana Čurdová
Irči a zkoušela si mýdlovou vodu, nebo vodu s jarem, mě to vždycky pomohlo. Přeji krásný týden dovolené. To máš super naplánovaný, že ti to vyjde každý měsíc týden dovči až do mateřské, to je paráda. Teda to jsem si ani nevšimla, že je Nelinka skoro přesně o rok mladší než Michalka od Anduli, to je náhodička.
Irči, tak jak se zbavit mšic Ti opravdu neporadím, jsem zahradnice na h…
, doma mi chcípne málem i kaktus…
Ale jak už jsi psala, nějaké zuřivě agresivní postřiky bych určitě zvážila.
Marrca, vidíš, ani jsem si nevšimla, že holky jsou přesně rok od sebe. Kdy se Nelinka narodila? (Nechce se mi hledat poslední tabulku od Dušičky, kde to je asi uvedeno..
) Míša je 24.5.05. (Škoda, že ne 25.5.05, to by se líp pamatovalo, ale zase má narozky na Janu, takže to se pamatuje dobře, těch máme v rodině dost. A svátek Michaelky slavíme na tchánovy narozky, taky náhodička…
)
Jo a vlastně, jestli se miminku povede narodit se 28.8.08, tak to taky nebude špatné, cooo? ![]()
Jak jste na tom s bříškama? (Už jsme je dlouho neprobíraly…
) To moje vypadá tak na 6. měsíc minimálně, zimní bundu už zapnu jen tak tak, raději chodím ve svetru a prošívané vestě. No, pro sousedy to asi bude šok, až na jaře vylezu ven v tričku… ![]()
Tak pa,nepřihlášená Andula
Anduli Nelinka se narodila 8.6.2006, taky jsem si říkala, že je škoda, že nevykoukla o dva dny dřív, to by se pamatovala úplně nádherně 6.6.06. No nic s tím nenaděláme. Asi i ti naši druzí kulíšci si vyberou datum podle sebe.
Jo a přibrala jsem už tři kila, ale bříško mi moc nenarostlo, teda měla jsem ho už před těhu, a stále mám jenom ten špek, vůbec ne těhu bříško.
Ahojky holky,
kdepak se všechny touláte? Asi si užíváte rodinné pohodičky a to je dobře. Já už jsem konečně fit, tak jsem ráda, snad Hugovi ta moje chřipka moc neublížila. Tak papa M.
Ahooj
tady prší a je hrozná zima a já se těšila,že půjdem na procházku
.
Dusičko-já už chodím spát na 22 hod. jak si na tom ty
???
Leni-jako prvorodička máš na pohyby ještě chviličku čas
.Já jsem v prvním těhu je cítila až v 21 tt.A to pobolívání mám občas taky např.po větší námaze,ale i z ničeho nic,ale taky to přisuzuju k tomu jak si mimisek dělá místo je to v pohodě neboj se
.
S těma výsledkama je to hrozný tě pěkně nervují hlavně,že má být v těhu klid
.
Marrco-super metříky
.A ty stránky jsou dokonalý moc hezky je píšeš
.
Super,že je ti už líp.
Anduli-super,že výsledky jsou negativni
!!!
Irčino-tak s mšicema ti taky neporadim jsem taková „zahradnice“ asi jako Anduli
.
Bříško-mám nahoře asi 4 kila a pomalu se vracím ke své původní váze(po tom co jsem kvůli nevolnostem dost zhubla.).
A bříško si myslim,že už hodně povyrostlo
.
Hezkou neděli!!
Ahojky holky,
to je tedy počasí…včera tak krásně a dnes tohle.. ![]()
Byli jsme včera zkontrolovat chaloupku jak po zimě vypadá a bylo tam moc krásně.Manžel ostříhal stromek a stavili jsme se všichni na obídku,tak jsme slavili můj svátek spíše včera.Dostala jsem od kluků krásnou kytičku,tak mi udělali velkou radost ![]()
Jinak tedy Markýsku…jsi pěkná tlusťoška! V porovnání s tebou vypadám,že asi už budu rodit ![]()
Ještě jsme se včera stavili juknout na kočárek co bych chtěla-X-lander XA a dost nás zklamalo polohování zádové opěrky ve sportovní verzi.Nakonec jsme našli jiný kočárek-sportovní verze je úžasně prostorná a je to snad nejlehčí kočárek(budu ho nosit do schodů,tak je každé kilo dobré).Tak asi půjdeme do něj…Jané Nomad…je sice dražší,ale opravdu moc se nám líbil.
Anduli gratuluji k dobrým vysledkům!!! E.
Mě už je mnohem,nejspíš to byli jen nervy.Dneska jsem už jsem chtěla sundávat záclony na praní,ale moje maminka mě razantně zarazila
.Co ty,malá se furt tak šije
???
Co se týče bříška,tak si o 3 týdny napřed,takže máš právo mít větší
.
Holky dneska mě něco napadlo na a nevím možná vám to bude znít směšně,ale já nejspíš poslední dobou trpím „syndromem totální neschopnosti“
.Je sice moc milý jak se mi každý snaží pomáhat,ale někdy mě už to otravuje a chtěla bych fungovat jako dřív.Vím,že to myslí dobře,ale někdy si připadám opravdu už totálně neschopná
.
Jééé,Markýsku…to jsem ráda,že nejsem sama
!!!
Připadám si poslední dobou jako totální neschopa-občas se nad tím i rozbrečím,že to se mnou snad ani není možné.To přejde,neboj.
Jsem ráda,že už ti je dobře.Hlavně na sebe dávej pořád pozor a žádný záclonz!!!!!!Ještě,že máš tu maminku ![]()
Elunko-teda to se mi ulevilo,že nejsem jediná co nějak panikařím
,ale už mi to leze celkem na mozek i když je to myšlený jen pro naše dobro,tak už mi taky ukáplo pár slziček.
Jo ještě,že ji mám i když asi litovala když tam byla,protože ji to moc nešlo odepnout
.
Máš úplnou pravdu.Taky mi to leze na mozek…už se vyloženě těším na to až si budu „stěžovat“,že jsem unavená a chci si odpočinout.A unavená z toho,že budu celý den něco dělat a nezastavím se a ne unavená z toho,že skoro nic nedělám.
Markýsku, teda pustit se do záclon, ty jsi blázínek. S tím pocitem neschopnosti vás plně chápu, u mně se zatím nedostavil, nějak mě všichni považují za normálně všeho schopnou, no však já taky jsem, žádné komplikace, nic. Ale vás chápu, je to určitě taky hroznej pocit, když vás nenechají udělat vůbec nic. To si pak člověk připadá úplně zbytečnej, ale nebojte oni to myslí dobře a bude líp. Ještě na to budete rádi vzpomínat, jak jste nic nemusely. Tak si to holky užívejte.
Jo a Elunko všechno nejlepší k svátku.
Elunko-přesně tak
.Vzala si mi to z přímo z pusy
.
Marrco-tak pár dní to může být trochu k závidění,ale když je to pořád,tak už si opravdu připadám skoro jak nesvéprávná
.Ale jediný co si řikám je,že to dělají pro naše dobro i když mě to občas štve
.
Markýsku, no to máš pravdu, ten pocit nesvéprávnosti je asi hodně zničující, tak hodně sil na přežití.