0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
21.3.08 11:42

Ahoooj srpňátka :)
dočítám,ale nestíhám reagovat :oops: :oops: .

Ale teď kvůli tomu „jarnímu“ máme zasebou s prckem první úraz :cry: .
Byla jsem za manželem v práci všechno v pohodě,ale přijela jsem domů,chtěla jsem zamknou auto a jak jsem se otočila,tak jsem se smekla a spadla na záda,byla to strašná šlupka .Nekrvácím,tak doufám,že je to všechno snad v pořádku,teď se snažím prcka nějak rozpohybovat má teď svoji hodinku spánku,tak ho snad co nejdřív probudim.

Břicho mě nebolí jenom ty záda,tak snad ho to nějak neovlivnilo :cry: :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.3.08 12:10

Markysku , urcite to bude dobry, neboj. Kvido ma kolem sebe dost „polstarku“, ktere naraz ztlumili.
Uvidis, ze za chvilku zas bude radit jako blazen. Drzim pesticky!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
21.3.08 12:14

Teda Markýsku,musíš na sebe dávat větší pozor.Jestli tě nebolí bříško a ani nekrvácíš/nešpiníš,tak by mělo být vše v pořádku,ale jestli si nejsi jistá,tak raději zajeď k doktorovi ať máš jistotu a klid.
Když jsem byla těhotná s Máťou tak jsem přepadla do vany a narazila se do břicha,ale naštěstí bylo vše v pořádku.Oni jsou tam mimísci dobře chránění.

Anduli-mě se teď taky mimísek moc nehýbe-oproti tomu jak řádila před týdnem to je úplné nic.Opravdu teď musí více spát.Mě už by zase tedy měla víc řádit,ale asi to má nějak obráceně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.08 12:51

Ahoj holky,

to je ale počasí co?No ale co by jsme chtěli je březen.

Markýsku, určitě to bude dobrý ale musíš si na sebe dávat víc pozor.
Ale to se to říká, když něco takového je hned.

Ještě jsem chtěla přivítat Princezničku, vítám tě mezi nás :lol:

A chtěla bych pogratulovat k dobrým výsledků všem holkám které byly na kontrole.

No nic, jedu do města nakoupit něco na ty velikonoce, tak zatím pa.Ála

• Citovat
  • Upravit
2696
21.3.08 14:40

Pro klid duše zajedem do nemocnice.Sice nekrvácím a ani břicho mě nebolí,ale stejně mrňous dneska není tolik aktivní jako většinou býval a po minulý zkušenosti chci mít klid.

Tak pak dám vědět :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
21.3.08 14:45

Tak držím palečky.Dej určitě brzy vědět!!!E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
21.3.08 15:06

ahoj holky,
krasne a vesele velikonoce !

markysku at navsteva v nemocnici dobre dopadne, drzim palec :wink: verim, ze to bude dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.3.08 15:11

Manžel konečně dorazil,tak já se pak ozvu.
Držte palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.08 16:17

ahoj maminky
(při poslední návštěvě mně doktor řekl: „dobrý den, posaďte se maminko“-myslela jsme že vyprsknu smíchy,ňák si nemůžu zvyknout…a kdybyste viděly jeho výraz :-D )

tak jak je? Máte namalované vajíčka ..pomlázku, apod?? Já barvila včera.
Prý je tentokrát přestupný rok a to znamená že řežeme my chlapy-já sem na to už Toma připravila hihi. On mně stejně nesmí „nandat“-jsem chráněná, zato příští rok si to vynahradí. :-(

Markýsku , dej hned vědět až přijedete…teda - ty máš holka zlatá „štěstí“ na nehody. :cry: ale to bude OK. věřím tomu-jak říkaj holky, mimís má kolem sebe dost vodičky která ho chrání. :-)

jinak u nás stále žádné pohyby…sic mám ještě čas, ale už sem jak na trní. :nevim: a hlavně jak dopadnu s velkým UZ na který chci … tak mně napadlo esli tu nehraje roli pojišťovna - jsme u Vojenské. Ale já si to klíďo zaplatím to nám za ten zážitek stojí. :srdce:
tak papapa a myslím moooc na Markýs. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.3.08 17:23

Ahojík,

tak hlásím, že prcek už se probral, po obědě začal zase divočit, tak jsem se uklidnila, že je v pohodě.. Tak se omlouvám za ty depky ráno… :oops:

Moc držím palečky Markýskovi, ale určitě bude všechno v pořádku, jak psaly holky, chrání ho plodovka a ještě je ve vaku, takže určo se mu nic nestalo!! Ale i tak budu netrpělivě nakukovat a očekávat zprávu, samozřejmě pozitivní, od Markýska…

A mám super zprávu, dneska jsme se s manželem KONEČNĚ shodli na 3 jménech, která se nám oběma líbí, teď ještě vybrat z nich jedno…Jsou to ADRIAN, NATHAN A TADEÁŠ! Pokud si nebudeme moci vybrat, tak je napíšeme na lístečky a necháme Míšu, ať si jméno pro brášku sama vytáhne! :wink:

Tak zatím pá, maminy! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.3.08 17:52

Ahooj těhulky :D

Všechno je v pořádku :D :D :D!!!A jako dárek víme co čekáme :wink: :wink: .Úplně jsem se u toho uzv rozbrečela a taťka měl taky slzy v očích :D :D :D .

Čekáme HOLČIČKU :srdce:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.3.08 18:20

Markýsku, HURÁÁÁÁ!!!!!! Moc Ti gratuluju k holčičce a jsem ráda, že jste v pořádku, je to SUPER!!! Jak jsem četla tu Tvoji zprávu, měla jsem slzy v očích, nějak mě to dojalo.....jako ostatně v poslední době všechno… :lol:

Jéé, já bych taky chtěla mít už jistotu, že čekáme opravdu chlapečka, ještě 20 dní…už stříhám metr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.3.08 18:33

Leni-zvykej si na oslovení maminko :wink: a až ti prcek sám řekne poprvé mami,tak budeš šťastná..hrdá..pyšná nevím jak ještě se to dá popsat :wink: :wink: :wink: .

Anduli-moc hezký jména líbí se mi Adrian a Nathan :wink: :wink: .Ale pokrok,že jste se shodli :D :D .
Kdyby si to viděla u toho uzv :P :P tam slzy nešly zastavit :D :D :D .
To ti uteče neboj 20 dní a bude to jasně vidět :wink: :wink: .

Tak mě napadlo sice už máme jméno vybrané(pokud to teda ještě nepřehodnotíme :oops: ),ale řikali jsme si co myslíte je lepší Elen nebo Elena????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.3.08 18:44

Markysku , :-) :dance: :-) jsem moc rada, ze jste v poradku!!! A k tomu jeste tak bajecnou zpravicku. To budete mit bezva prodlouzeny vikend :D Takze se muzete doma chystat na malou Elen :D
Stejne jako Anduli, i mne Tvoje zpravicka dojala. Jsme uzdruhy den nejak namekko :wink:

Anduli , to je fajn, ze jste nasli ta prava jmena :wink: Ja hlasuju pro Tadeaska. Ma ho jedna moje kamaradka a bylo to snad nejkrasnejsi miminko, co jsem kdy videla :D

Leni , u vas to funguje tak, ze na prestupny rok zmydli holky kluky? Ty jo, to tu zavedem taky!!! :lol: Ale nevim, jestli to projde :?
Vajicka budu delat az v nedeli. Zitra se chystam k nasim a budeme s mamcou pect mazance a beranky, tak se moc tesim!!!
Pohybu se brzy dockas, neboj. Ja je mela zacatkem 19tt.
Taky jsi mi na:,–(ila broucka do hlavy. Mam taky voj. pojistovnu a o velkem UTZ od dr. zatim ani slovo. Tak se na to taky poptam. Jsem zvedava, co mi rekne :)

My jsme dneska prvne zatopili v krbovkach. Musim rict, ze teda sileny smrad, jak se to vsechno vypejka, ale z obyvacku mame skoro saunu. Nepamatuju, kdy jsme tu meli 24 stupnu. Mam dojem, ze snad nikdy :wink:
Mam z toho takovou radost!!!!!:dance:

Preji vsem pohodovy vecer!!!!
Ja jsem ted slamenna vdova, tak premyslim, co budu delat. Mozna pustim nejake DVD nebo pujdu do perin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.3.08 18:47

Dusicko-druhý den já jsem už tak 5 měsíců nějak naměko :wink: :D :D .
Tak si užij i jako slaměná vdova večer u krbu :wink: a odpočívej a relaxuj :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí