0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
10.3.08 08:52

Tabulka srpnatek 2008

Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 19tt+4 / 31.7.holcicka / Matyas(20.2.2004) / vdana / 25.3. / 21.1. prukajda
muchachacha / 1975 / Brno / 19tt+0 / 4. nebo 6.8. 2008 / andilek 9tt / vdana(2004) /
zuz / - / - / 18tt+4 / 7.-9.8.08 / Filip(2006) / - / ** / 1.2. prukajda
kosticka** Mili / 9.9.1980 / Praha / 18tt+2 / 6.8.08 / - / svobodna / 19.3. / 2.1. prukajda
zuzaluj Zuzka / 3.3.1985 / Praha / 18tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana / / 7.2. prukajda
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 18tt+4 / 8.8.08 / - / vdana (24.4.2004) / 27.3.
/ 31.1.prukajda
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 17tt+0 / 18.8.08 / - / svobodna / 11.3. krev na vyvojove vady
magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 16tt+6 / 19.8.08 / - / vdana / Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 16tt+4 / 20.8.08 / Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / ** / 4.2.prukajda
Della** / - / Praha 8 / 16tt+5 / 20.8.08 / - / - / 11.3. tripple testy /
ircina Irena / 17.4.1980 / Zlin / 16tt+3 / 21.8.08 / - / vdana(3/2006) / 10.3. krev na vyvojove vady
Marcca Marketa/ 14.11.1979 / Strakonice / 16tt+3 / 21.8.08 / Nelinka(19mesicu) / vdana / 25.3. jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 16tt+0 / 24.8.08 / kluk 2roky / vdana / 10.3. krev + UTZ 19.3.poradna Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 15tt+4 / 27.8.08 / andilek 11tt / vdana / 10.3. krev na vyvojove vady
Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 15tt+3 / 28.8.08 / - / vdana(7.7.2007) / 27.3. / 5.2. prukajda
Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 15tt+1 / 28.8.08 / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / 13.3. krev na vyvojove vady/ 14.2.prukajda
Zuzanah / 29 / - / 15tt+4 / 28.8.08 / - / vdana / 4.3. myska Vladka / 17.8.1974 / - / 15tt / - / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / Ala Alena / 10.5.1980 / Terezin / 15tt / 31.8.08 / - / vdana / 10.3. krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.3.08 09:22

Krasne ranko, kocky.
Prvne chci vsem, dko maji dnes kontrolu nebo odbery poprat hodne stesticka a at je vse dobre!!! Myslim ze se to tyka Irciny, Janinky, Noninky a Alenky :D TAk na vas holky moc myslim a tesim se na same dobre zpravicky!!!! :D

Elunko , tak to musel byt Mata nadseny z kamarada. Hlavne ze byli kluci hodni. Jsme zvedava, jakeho „draka“ budeme mit my a jake kamarady si bude vodit :lol: Jen aby me pak z toho necekaly Bohnice :lol:
Co se tyka briska, tak musim souhlasit. Porad nic a najednou si vykouklo do sveta :D Je to zajimavy. Myslela jsem, ze to bude rust postupne a ono ne.

Leni , to je parada, ze mate maminku doma. Ted uz se bude uzdravovat kazdou minutkou. Domaci prostredi a mit blizke u sebe, to je to nej na uzdravovani.
Jsme si rikala, z ceho se nam oklepala baracek v zakladech. A on to byl Tvuj kamen :lol:
Cabernet plavackovi urcite vadit nebude. Bude to urcite poradne vesele miminko :wink:
Co se tyka UTZ, tak ja mela ze zacatku pokazde. Minule nebyl a ted zase jo. Uz to asi bude brat podle prukajdy, pokud nebudu mit nejake problemy.

kosticko , je fajn, ze sis uzila fajn vikend „doma“ a s kamarady!!!
Gratuluju k pohybum, je to moc hezky, vid?!
Co se tyka mleziva, tak to neporadim, ale nejaka zkusena mamina urcite s radou prispecha :D

Markysku , Ty nase spisovatelko :lol: Koukam, ze je to vsude stejne. Ja jsme se dostala do role ridice uz nekolikrat ani nevim jak. Vetsinou to bylo na rodinnych oslavach a puvodni ridici se nechali premluvit na sklenicku, dve, tri…moc. A ja najednou sedela za volantem auta plneho veselych lidicek a ze se jede domu :D
Gratuluju taky k pohybum. Je hezky, jak Kvido fandi!!! Budou mit s Jirikem urcite moc krasny vztah :D
Zitra budu drzet pesticky, az mi zmodraji, slibuju!!! :wink: ALe ono to urcite nebude potreba, protoze je vse, jak ma byt!! :D

Marci , gratuluju k vysledkum a jsme rada, ze jste si vikend na cerstvem vzduchu pekne uzili!!!
No vybalovani Ti nezavidim. To jsme taky vzdycky silene nadsena. A pri predstave, ze to jeste musim vypata pak i vyzehlit. No fuj, fuj. Ale Ty jsi sikovna holka a urite to v pohode zvladnes!!! :wink:

Anduli , Ty jsi mela teda taky uzasny vikend. Zvlast kulturni zazitek stal jiste za to :lol:
Pohybu se urcite bry taky dockas a neboj, vsechno jev poradku, ikdyz se mimisek nehlasi kopanci :D
Adelka je krasny jmeno, to se vam opravdu povedlo :D Tak sup sup, jeste klucici, at mame prehled :lol:

Tak ja se jdu asi odvalit do perin. Jak jsme pres vikend kuryrovala muzicka, tak jsem to od nej opet chytla. Doufam, ze to zvladnu s pomoci cajiicku a medu a nebudu muset k dr. Boli me v krku jako blazen. A jsme prekvapena, jakou rychlosti se to rozjelo. Vcera cely den klidecek, zadny priznak. A vecer me zacalo pobolivat na jedne strane krku a behem hodky jsme mela krk v jednom ohni :roll: Tak doufam, ze jak rychel s to rozjelo, tak rychel to zmizi. Ale to jsem asi moc velky optimista, ze?! :wink:

Tak se vsichni moc a moc opatrujte, pohladte briska a uzivejte si slunickovy den!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
10.3.08 09:25

Ahojky holky!

Duši díky za tabulku…máš toho čím dál víc,že?Je nás tedy opravdu hodně.

Anduli,určitě se brzy dočkáš,neboj.Já jsem cítila pohyby v 15+5tt.A to ještě ze začátku bylo hodně slabounké…to co vyvádí teď se nedá vůbec srovnat :lol: A u každého miminka to můžeš mít jinak.

Gratuluji všem k pohybům a úspěšným kontrolám… :-)

Krásný den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.08 12:41

ahoj kočky a koťátka v bříšku 8)
dnes je krásně,, úplné jaro, dopo jsem vozila babičku s dědou po doktorech takže nic moc. Ted odešel manžílek z oběda a já půjdu do města na procházku. (trochu se rozmazlit - koupím si noční krémík od Nivey a zajdu do Quelle šopu, esli nemaj něco pěkného a „prostorného“ na mně. :wink:

Anduli: to máme stejné pocity - jak mi přestalo být špatně a nic necítím(zatím ty pohyby) tak se také obávám všeho možného…ale počkáme si dva tři týdny a budem broučky v sobě cítit., já se tak těším,, bude to úplně nový pocit. :P
zítra jede kámojda na velký UZ do Budějc - doví se co čekají, ta se má - chci takýýýý :twisted:
mno ale mně nejprv čeká telefonát (v pátek) mému MuDr, jak dopadly krve na vývojovky…uf uf už to chci mít za sebou.
jinka se mějte pěkně holčenky a nashledanou zde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
10.3.08 13:44

Ahoooj těhulky :wink:

Dneska by měla přijít návštěva s miminkem stejně starým jako by byla naše Kristýnka.Je to holčička a taky se jmenuje Kristýnka :cry: :cry: .Jsem z toho dost nervózní i když je moc ráda uvidím,tak mám strach co se bude dít :cry: :cry: .No uvidíme bude tu i moje mamka a teta tak tu nebudu sama.

Anduli tak to jste si užily výlet se vším všudy :wink: :wink: .A neboj mimísek se už ozve každým dnem :wink: .Já jsem cítila u Jirky pohyby až v 21 tt. u Kristýnky v 17 tt. a teď už v 16 tt.Ale ten vnitřní strach mám taky,hlavně teď co se prcek už hýbe tak, když se dlouho už nevrtí,tak jsem taky nervozní ono si prostě nevybereš :( .
Adélka je moc pěkný jméno a určitě se hodí k příjmení :wink: .

Dnešním kontrolám držíme palečky!!

Duši já jsem spisovatelka jo :lol: :lol:.Na tebe nemám neboj :D :wink: :lol: .
To jsem ráda,že se tohle děje i jinde :lol: :lol: .Ale řízení mi nevadí mám to ráda a nebojím,jen teď mě Jirka nechce za volant moc pouštět :? :? .
Mám z toho jejich vztahu dost strach,ale snad to dobře dopadne,hned po tom zápase se mi snažil šahat na břicho,ale to byl Kvído v klidu :D :D .
Zase nějaká choroba achjoo :? :( ..Tak ať čajíček zabere a ty jsi rychle fit :wink: .

Leni tak si pěkně nakup :wink: .V pátek držím palce mě to čeká zítra!!

Užijte sluníčka a opatrujte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
10.3.08 15:29

ahoj holky,

gratulujem k dobrym vysledkom!

Mam pred sebou celkom narocny „lekarsky“ tyzden. Dnes som bola na odbery pre II. screening, zajtra vecer mam poradnu a snad uz budu i vysledky screeningu. Vo stvrtok idem na povinnu prehliadku k zubarke :x brrr, toho sa strasne bojim..co sa tyka zubarov, som poriadny srab..Potom az 8.4 na UTZ v 20tt.

Uprimne Vam prajem vase prve pohyby… ja este stale vobec nic necitim. ANi neviem, ze som tehotna..ziadne nevolnosti, ziadne specialne chute, ziadne nalady…akurat tlsta som teda dost, i ked to zrovna zatial nevyzera ako tehotenske brusko, skor ako nalepene speky na tele :?
Snad mi uz Dr dovoli cvicit a trochu sa viac hybat, nieco s tym treba robit. No este ze mame psika, aspon s nim sa vzdy poriadne prejdem.

28-30.3 je vystava Pro Dite v Brne. Boli ste tam uz niekto po minule roky? Oplati sa tam ist? Chcela by som sa pozriet na kociariky, postielky, mozno nejake oblecky.
Minuly tyzden bola v Prahe v Letnanoch „For Kids“, ale to ma stasne sklamalo. Mali tam dokopy asi 10 stankov na temu deti, inak to bolo o nicom.

Jeej, uz to nejak prehanam, tak krasny slnecny den :D ,

Della

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
10.3.08 17:09

Ahojky,
kontrola dneska dopadla dobře - mimísek roste tak jak má - od hlavičky po zadeček má 11cm, na UZV nám mával ručičkou :)
Bříško mi teda pěkně poporostlo a myslím že včera jsem cítila první pohyby - takové ťukání v podbřišku :) . Kromě krve na vývojové vady jsem si nechala vzít i na hormony štítné žlázy - už před těhu jsem ji měla zvětšenou, a teďka mi někdy hrozně buší srdce tak jestli těch hormonů neprodukuje nějak moc :roll: Asi jsem trochu hypochondr :)
Další kontrolu mám 7.4. + „velký“ UZV.
Zjistila jsem že veškerá fyzička je pryč - dobíhala jsem bus a pak jsem 5 min fuňela jak lokomotiva a byla zralá na kolaps :roll: :) Budu muset začít řádně cvičit - od příštího týdne chodím plavat :)

Jinak všem gratuluju k úspěšným kontrolám a dobrým výsledkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
11.3.08 08:31

Krasne ranko srpnatka :D
Tak vas zdravim z pelisku od notase. Dneska jsem se ani neodvazila do mesta na nakup. Stacilo mi „vybehnout“ schody, kdyz jsem ran :D vencila Tracy. Bacil se me drzi jako kliste a muzu rict, ze cajik mi uz leze usima a med pomalu zacinam nenavidet :?
Nejvic me stve, ze je venku tak krasne. Idealni na prochajdu :cry:
Taky jsem radsi zrusila zitrejsi navstevu moji tehu kolegynky z prace. Nerada bych, aby to ode mne taky chytila.
No proste samy pozitiva :roll:

Elunko , hodne toho je, ale tabulku mam uz pripravenou v PC a jen opravuju terminy kontrol a ostatni novinky, co mi nahlasite :D Takze se to dobre zvladnout. A ted, kdyz jsem u PC zase kazdy den, tak si vsechno prubezne opravuju, takze fakt v poho :lol:

Markysku , jak jsi zvladla navstevu?
Jinak me Martin taky moc za volant poustet nechce, ale uz dostal vyhoudano od mamci, ze mi to nema delat. A ja bych moc rada ridila dokud se na to budu citit. Navic jsem si sama vsimla, jak jsem asi mesic nejela, ze jsem se za volantem necitila uplne OK. Tak se ted snazim jet aspon jednu za 14 dni.

Leni , doufam, ze jsi dobre poridila :wink:

Della , teda to mas pred sebou opravdu paradni mudrcovsky tyden. Drzim pesticky, at vsechno dobre dopadne!!!
Na prazsky i brnensky veletr jsme slysela dost chaly a naopak i dost reakci ze zklamani. Asi zalezi na tom,co vsechno clovek shani.

Ircino , gratuluju k uspesne kontrole!!!

Vsem, co majidneska kontrolu preji hodne stesticka!!!

Zacinam mit dost velky strach o Adu, dlouho se neozvala a i holky ve Snazilkach o ni zadne info nemaji. Dneska by mela mit kontrolu, tak doufam, ze se trbeba ozve.

Mejte vsichni moc a moc krasne den!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
11.3.08 10:19

Ahoooj těhulky :wink:

Okolo 11 jdu volat na výsledky a mám pocit,že do tý doby nejspíš zešílím :oops: :oops: !!

Dello teda to máš „lekařsky“ dost nabitý týden,tak ať všechno dopadne dobře :wink: .
Na výstavě jsem nebyla,ale koukám,že jsem tu pro Prahu prošvihla 8O .Do Brna se mi nechce achjoo :? .
Pohyby určitě brzo přijdou :wink: .

Irčino gratulace ke kontrole a též k pohybům :wink: :wink: .Ťukání v podbřišku to jsou určitě pohyby :wink: .

Duši teda marode :? :? .Tak ať je brzo líp a ať ten čajík konečně zabere a Martin by zasloužil když to na tebe takhle naprskal :? . Řízení-no tak vidím,že je to všude stejný.Já Jirkovi pořád řikám,že jsem těhotná né nemocná :D :D .Ale ono to nějak nezabírá :P :P .Ale taky jsem byla prvních 10 min.trochu nervozní,ale pak už jsem byla zase ve svým živlu :D .

Návštěva-nedá se popsat hrozná!!Než se vzbudila holčička tak ještě dobrý,ale pak když jsem ji viděla tak by se ve mě krve nedořezal :( :( .Tak jsem na chvilí odešla,že jdu pro zákusek a pěkně sem ho v tý kuchyni osolila.Nakonec pak přišel manžel,ale chtěl si ji pochovat a ten jeho pohled plný bolesti.V tu chvíli mi začali téct slzy proudem,takže jsem se s návštěvou ani nerozloučila a odešla do ložnice.Manžel zamnou za chvíli přišel,že už odešli a tak jsem si u něho pobrečela a pak usnula a on mezitím udělal večeři,tak to bylo milý.A Kvído se večer pěkně vrtěl,tak to byl hezký pocit.Ale ta návštěva zamrzela..

Hezký den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
11.3.08 10:41

Markysku , jedenacta je za par. To zvladnes!!! Moc na Tebe myslim!!! :D
Nedokazu si predstavit, jake jsi mela pri navsteve pocity, ale je mi jasne, ze to dobr muselo moc a moc bolet. Kazdopadne mas skveleho chlapa, ktery Ti je velkou oporou.
A Kvido taky citil, ze Ti neni dobre na dusicce, tak se vecer poradne hlasil, aby Te aspon trosicku rozveselil a potesil :wink:
Drz se, slunicko!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
11.3.08 10:56

Dušičko přesně tak jsou zlatý :wink: :wink: .Děkuju za hezký slovíčka :) .
Tak já jdu volat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
11.3.08 11:30

Miminko je v pořádku :D :D!!!

http://st.blog.cz/…/2533561.jpg

další kontrola:poradna 18.3. a velký UZV 9.4.!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
11.3.08 12:01

Ahojík sluníčka srpňátkové!!!!

Holky, chodím sem sporadicky, tak sice dočítám ale na nějaké osobnější vzkazy se asi nezmůžu, :oops: omlouvám se. Není to tím, že bych měla nosík nahoru, nebo, že by mi bylo jedno, co prožíváte, akorát některé věci moc těžko nesu a pak mi už nezbývá síla reagovat.

Lenka měla problémy s maminkou…moc jsem na Vás myslela a držela palečky..a teď jsem moc ráda, že se to konečně prolomilo! :wink:

Dušičko mrzí mne, že jsi teď nemocná…snad bude brzy lépe!!!

Markýsku gratulace k výborným výsledkům!!!!

Pohyby …holky jak já bych už chtěla aby i Piškotek vyváděl…mimochodem, napadlo mne…a je to jenom návrh…co kdybychom do tabulky doplnily, ve kterém týdnu se pohyby prvně objevily?…přiznám se, že já jsem teď tím úplně posedlá 8O

Nevolnosti holky, máte ještě některá těhukocovinku?…teda u mne to trochu odeznívá, ale třeba dneska ráno, jsem to zase neustála…ale to je pořád ještě v pohodě!!! :wink:

A samozřejmě gratuluju i všem ostatním k úspěšným kontrolám!!!

My jsme byly na KO včera…Piškotek dostal pochvalu, že roste dobře…krev na tripply odebrána…další KO je 31.3.(to už snad budou i ty výsledky)…a už jsme objednaní na velký UTZ na 17.4. 8O …

Všem, které mají dneska KO držíme s Piškotkem palečky, všechny co máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
11.3.08 12:25

Nonino mě by tedy vůbec nenapadlo,že máš nosík nahoru nebo tak něco,tak tohle vůbec neřeš :wink: .Jsem ráda,že jste v pořádku a to je hlavní :wink: .
Mrzí mě,že tě furt trápí nevolnosti :? .A dr. ti k tomu nic neřekl??
Pohyby-určitě brzo ucítíš já je v prvním těhu cítila až ve 21 tt. 8O u druhýho okolo 17 tt. a a teď už v 16 tt.
Tak neboj oni brzo přijdou :wink: .
Super,že kontrola dopadla dobře,tak jen tak dál :wink: :) :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.08 12:46

ahojky,
s tím osobnějším odepisováním jsem na tom podobně jako Nonina. Většinou nejmenuju, ale to znamená že je to sdělení Vám VŠEM :wink:
Markýskovi samozřejmě gratuluju k úspěšným testům. Ty se tak máš. Já v pátek povezu mamku k Dr. tak se ho rovnou zeptám - než k tomu dojde bude mi také všelijak. :oops:
Koukám, že snad všecky půjdete na ten „velký UZ“. To jsem zvědavá, esli mně dr. taky pošle. (Chci! Si to prostě vydupu)!!! :twisted:
Momentálně čtu časopis Maminka - ten je docela fajn,, manžel mi ho poprvé koupil v lednu a tak si ho kupuju-jsou tam cenné rady. Dnes sem ukazovala Tomovi, názorný příklad-bylo to vyfocené krok za krokem- jak se přebalujou miminka…to je něco pro něj (cha cha-zvedá se mu žaludek při pouhém pomyšlení)
Už ste přemýšleli o porodu - esli si vezmete manžela(přítele) s sebou? Já bych ho tam chtěla - ale on jak mně zná tak se tam bojí. (Nesnáším bolest jsem taková citlivka a on se bojí že tam budu ječet a nadávat) - ale já slibuju že ne…že to pro to mimi udělám :wink:

• jen at tam táhne a vidí co musí žena vytrpět…a taky se říká, že si toho víc váží a k miminku má lepší vztah. No, mám ještě 5 měsíců-to je doba na to abych ho zlomila :-D
    tak - já se jdu chystat ven - v novém kabátku a tunice-které jsem si včera koupila. :pankac:
    sice není extra hezky ale potřebuju pohyb,,a zajdu za mamínkou.tak
    papapa pohlaďte pupíčky. (PS: v práci jsem dostala pěknou přezdívku „Pupíček“ protože se jmenuju Břicháčková a navíc TED MÁM NA TO NÁROK HIHI)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí