0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
8.4.08 20:05

Ahojky holky

teda Elunko, to vaše miminečko je pěknej šprýmař, asi si s ním užijete spoustu legrace.

Leni a Myska, tak s tím tlačením mám taky stejný problém. Hlavně, když jdu na záchod a úplně nejvíc, když jdu na velkou, to mám ten samý pocit jako Lenča s tím vypadávajícím tampónem. Tak snad je to v pořádku, dneska na UTZ mi nic neřekl, tak snad je to v pohodě, i když je pravda, že s Nelinkou jsem tohle nazažila.

Tak se mějte krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.4.08 23:13

Ahojky holky

tak vám sem ještě hodím fotečku našeho pokládku.

není to nic moc kvalita, protože jsme si blbci zapomněli říct o fotečku, takže jsem to musela fotit z televize. Zítra to zkusím nafotit ještě za denního světla a předělat. A třeba chytím i lepší záběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
9.4.08 08:04

Dobré ráno těhulky

jsem tu jen na skok .Na devátou jdeme na ten UZV a už mě teď se mi nějak stahuje žaludek ,ale jde i manžel,tak mám radost.
Jinak u nás bacil už definitivne presel .Tak jsme si včera udělali menší oslavu udělala jsem dobrou večeři a dostala pár dárečků.

Tak se opatrujte a já se pak (snad :oops: ) ozvu :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.4.08 08:14

Markýsku to bude ok a přijdeš veselá…uvidíš!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.4.08 08:21

Ahoj vsechny, ani vas skoro nestiham docitat, jak jste čilé pisatelky.
Ja měla minulý týden takový rušnější - v našem mateřském cešntru jsme chystali Jarní burzu nejen oblečení (takže jsem samozřejmě pořídila nejen na Andulku ale neodolala jsem a i něco toho miminkovského. Na utz ve čtvrtek vcelku dobré - asi čtvrt hodiny prosvětlovala doktorka překřížení velkých cév, jenže miminku se zv¨rovna nechtělo se otáčet, takže přístí týden, až půjdu na „poradnu“ si tam mam skočit, že to ¨prohlídne ještě jednou… Takže hrůza děs. Taky přemýšláím, že odmítnu glukotoleranční test, protože mi to přijde jako zbytečné vyšetření ve chvíli, kdy nemám problém a cukr v moči se opakovaně (a vlastně vůbec ) nevyskytuje.
Byla jsem na prvním setkání s dulou a porod. asistentkou, v příjemném počtu 5 dam. Povídalo se o těhotenství a už jsem zvědavá na příští týden, kde budem mluvit o první době porodní.
Na sraz ráda dorazím, jen asi i se svým sluníčkem - hlídání není… ale ne stredu a uterek… a myslím, že začátek května konec dubna je velmi příznivé období
Mějte se hezky a pohlazení vzdouvajícím se bříškům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.4.08 08:28

Ahoj :) dekuju za pozdravy… těhu probíhá krásně… pohodově.. až na lítostivost, přecitlivělost a takové mnou ještě nepoznané stavy… :o ale jsem moc šťastná..
Nakupuju výbavičku.. jsem obdarovaná od příbuzných.. tak místo oblečení pro jednu holčičku - už bych mohla oblékat děti tři:-))

děkuju moc za návod na metr :D
snad to vyjde…
zdravim a hezký den… těhulky.. :D

""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev217prs__.png:http://tickers.baby-gaga.com/…217prs__.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.4.08 09:02

Ahoj srpnatka :D

Nejprve chci poprat Markyskovi a Ircine hodne stesticka na UTZ.
Tak a ted jdu docitat a postupne reagovat. Uff, ufff, to zas bude :lol:

Anduli , vase vlozkova prihoda me silene pobavila. No aspon se doma nenudite :lol:

Alo , gratuluju k pohybum!!!

Markysku , jsem rada, ze je u vas uz dobre a ze jste vcera mohli slavit :wink:

Marci , ooobbrrr gratulace k dobremu UTZ a k holcicce!! :srdce:

Elunko , to je dobre, ze jste na kontrole dopadli dobre. ?Ten vas mimisek je pekny sprymar. Tak premyslim, jestli nemam do tabulky napsat „chlapecek Denis nebo holcicka Terezka“ :lol:

Brouku , to je fajn, ze si tehu uzivas!! A cekate holcicku? A uz mate jmeno?
Metrik se povedl, jsi sikulka!!! :D

Nalady , jo, jo, hormony nam davaji zabrat. Takze plactive obdobi mam posledni dobou docela casto. A Martin mi moc nepomaha. Verim, ze zas bude lip :lol:

Bolesti a tlaky , uplne chapu vase pocity a obavy. Mne uz asi tyden poboliva prava kycel. Mozna to je tim, ze mame to sezeni v obyvaku porad takovy provizorni.
A dneska me od rana poboliva brisko v pravo. Je to takovy, jako bych se nekde uhnala. Je to „nova“ bolest, bojim se a doufam, ze to brzy prejde :?

Ale dost chmur. Padim neco delat :D
Mejte se vsichni moc a moc krasne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
9.4.08 09:58

Krásné ránko všem!

Předem chci dodatečně popřát Markýskovi k narozkám a Lenčině Emičce k svátku! :wink: Tak všechno nej, holky! :lol:

A ti, co mají dneska kontrolu, přeji, ať je všechno tak, jak má! Já jdu KONEČNĚ na ten velký utz a do poradny zítra, tak jsem se dočkala, do zítřka to už nějak vydržím! :lol:

Dneska mám za sebou šílenou noc, vůbec jsem se nevyspala, a to kvůli mému miláčkovi manžílkovi. Včera v 8 večer mi oznámil, že jde na pivo (opět), že přijde brzo. Tak jsem šla v pohodě spát, ale po hodině a půl jsem se klasicky vzbudila na wc a vidím, že v 1 hodinu v noci je postel vedle mě prázdná, takže jsem už pak nemohla usnout a čekala na něj. Ve 3 jsem to už nevydržela a napsala mu smsku, jestli hodlá přijít ještě domů nebo půjde z hospody, nebo kde že to vlastně je!! rovnou do práce. No, dorazil ve 4 v mírně přiopilém stavu. Nejprve jsem pocítila úlevu, že mu nic není, ale pak jsem dostala šílený vztek, jak se takhle může ke mně chovat, nakonec to vystřídal pocit lítosti. Vyčetla jsem mu, že jsem pořád sama, že si mě nevšímá, raději tráví čas s kamarády, jak je mně ho vůbec nezajímá, že je nezodpovědný a sobec, došlo to tak daleko, že jsem mu řekla, kdo ví kde a s kým byl, jestli někoho má atd. Hrůza děs, fakt. :evil:
Tak mě ujistil, že nikoho nemá, že mě miluje a že se moc těší na miminko, ale že má náročné období v práci, kdy řeší samé problémy, takže potřebuje vypnout. Ale kdy, SAKRA, vypnu já?!? Vy jste tu psaly, že vás partneři nenechají nic dělat a skáčou kolem vás, já to mám naopak, musím dělat všechno, myslím, co se domácnosti týče a starostí o Míšu konče, někdy už jsem z toho fakt šíleně unavená, vůbec nevím, jak to půjde se dvěma dětma.. :( To zas bude poporodní deprese jako prase… :cry: Chjo, to je zase román, se moc omlouvám, ale potřebovala jsem se vypsat… :oops: Nakonec jsme si to ale celkem vyříkali a dohodli se, že si manžel vezme asi v příštím týdnu dovolenou a odjedeme někam do Beskyd aspoň na prodloužený víkend, buď na nějakou chatu nebo do penzionu. Bylo by to super, určitě by to našemu vztahu jen pomohlo…

Tak se zatím mějte krásně, ten náš brouček v bříšku řádí jako splašený, chudáček, určitě vnímal ty moje nervy v noci, taky nemohl spinkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.4.08 11:05

Anduli ,
opravdu byste potřebovali někam vypadnout - ta dovča je dobrý nápad…
Musíš mi dát na ty Beskydy nějaký tip - rádi bychom tam na týden v květnu - nikdy jsme tam nebyli, tak by se mi hodilo nějaké info kam zajet, co je nejhezčí…
A na manžela se nezlob, má Tě určitě moc rád a taky si myslím, že pro chlapa je to hodně zodpovědnosti najednou…přeci jen musí živit rodinu, má o Tebe strach, k tomu problémy v práci…prostě občas musí zajít s chlapama trošku „vypustit“ do hospody.

Domluv se s nějakou kamarádkou a u manži si domluv hlídání a vypadni někam na kafe…pokecat…uvidíš jak se ti pročistí hlava… Přeci jen musíš si i od Myšky občas odpočinout, už je veliká, tak to s taťkou taky někdy zvládnou, aby měla mamka čas na sebe ne?

Brouku to je dobře, že si těhu hezky užíváš, já mám zatím jen pár hadříků, co jsem dostala, jinak nic, velké nákupy začnou až budu tak v 7. měsíci…přeci jen, do té doby je to furt takový všelijaký :wink:

Duši s tou nohou se radši šetři

Leni ještě jednou dík za recept na koka řezy, měly úspěch

Krásný den srpňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
9.4.08 12:40

Víš, Kosti, já bych se na něho nezlobila, kdyby to nebylo 5 večerů (a nocí) týdně, to už mi připadá fakt moc… :? Nikdy jsem ho v ničem neomezovala, jsem hodně tolerantní, a tak si za to můžu asi i sama, jsem měla být tvrdší hned ze startu! :) No jo, ale jak chceš chlapa změnit po 10ti společných letech…? To už je asi trošku pozdě… :roll: :lol:

No, nic, jdu brouzdat po netu a hledat nějaké to ubytování, kdybych narazila na něco dobrého, dám Ti, Kosti, vědět! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.4.08 13:21

Anduli

• tak v tomk případě odvolávám co jsem řekla - váleček do ruky a miř přímo na hlavu :wink:
    Opravdu si udělej čas jen pro sebe a trochu si vyhoď z kopýtka :D

Budu moc ráda, když mi něco doporučíš - našla jsem asi 300 turistických tras, tak vůbec nevím, kterou část Beskyd mám vybrat - která je nejhezčí, nejzajímavější - prostě co je takový top 10??? Ubytování už si pak snadno najdu…
mám už nějaký tip od Dušičky - ale to bylo jen na víkend, my tam chcem být o něco dýl…
Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.4.08 15:32

ahoj holky povídálky,
v rychlosti Vás zdravím, mířím na fráninu a do divadla :wink: Gratuluju k pohybům a k narozkám a úspěšným kontrolám.
bolesti v třísle já už asi týden mám - ale spíš si myslím, že se mi rozvolňuje spona stydká a možná i SI skloubení, tak myslím, že to bude z toho. kdyby čípek - tak by to měl zjistit zítra můj gynekolog, tak uvidím.
zuzulaj ten glukozotoleranční test doporučuju absolvovat - i když nemáš cukr v moči (do moče se dostane, až když je hladina v krve dlouhodobě nad 10mmol/l) a žádné potíže, te´d jsou kriteria ne těho cukrovku přísný a i kdybys měla jen náběh, je lepší to podchytit. Vono to není nic strašnýho, jen vypiješ hnusně sladkej roztok. mě to čeká příští týden.
Jinak mimi kopčí ostošest - ale jelikož je obrácený zádama dopředu, tak to cítím spíše dovnitř do střev a přes břicho je cítit jen trošičku - k nespokojenosti manžela - i když klopance jsou silnější a silnější
sraz v Praze taky nestíhám, tož to tam roztočte :wink:
zatím se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.08 15:46

ahoj holčeny,
taxem dorazila z Budějc, zkoušku sem udělala za jedna :lol: nechal zapsat ještě jednu, odevzdala bakalářku a přihlášku ke státnicím a mám hotovo, hurááá. Ted až v červnu na ty státnice…mám radost.
le den to byl šílenej…to břicho mně tlačí furt. když stojím, chodím…nejradši bych polo-ležela s nohama nahoře, to se uleví. Achjoúterka se nedočkám. (na uz by poznali-kdyby nebyl čípek v pořádku že jo? :oops: )
V C+A sem si koupila těhu letní plátěné kalhoty za 899,–Kč(což jde, na internetu jsou kalhoty přes 1500) tak mám dvojitou radost, z dnešního dne. jen ta Emička,, ať tam netlačí,,,nebo co to s ní je.
MARRCI:
tak to bude Amálka ju? Jako Amélie? nebo jak to je v kalendáři. Je to pěkné jméno(vzpomenu si na film Jaxe krotí krokodýli) :) Ty říkáš-že tě to také tlačí-a na Uz nic neviděli?(Mnojo ale tebe třeba na wc-ale mně furt bojim bojim)
ELUNKO:
no to si ty doktoři dělaj srandu ne? tak snad když vidí pinďourka tak je to jasný…a ne že to furt budou měnit…teda já ti přeju TO, co si přeješ..(asi holčičku?),,samozřejmě…ale štvou mně Mudři, že se nedokážou shodnout.

Já včera také neodolala a ve značkovém sekáči jsme koupila úplně nové bodýčka-tílkové, s krátkým a pak s dlouhým rukávkem.(bílé)A jedny dupačky s pejskem od Disney.(zelené) Měli takový výběr …bombácký klučicí nebo sla´dounký holčičí…ale copa můžem kupovat, dyž sakriš nevíme??? :nevim:
KoSTI:
jsem ráda, že jsi s koka řezy uspěla… :wink: hurá.
mno já si jdu dojíst zmrzku(přímo ji žeru z litrového kelímku) :-( a pak pojedu(tentokrát autem-pěšky už nejdu) do čajovny…papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
9.4.08 16:08

ahoj holky,

moc sa neozyvam v poslednej dobe, ale je to dane tym, ze sa snazim mysliet na vsetko ine len nie na tehu. Stale cakam na vysledky z amniocentezy.. :oops: to cakanie je fakt hrozne a navyse v tak pokrocilom tehu.. mali by to robit skor. Takze vysledky az o tyzden, prosim, prosim, drzte palecky. K tomu este jedna zla sprava…necitim ziadne pohyby a vy vsetky uz ano..no nic. musim pockat a uvidime co dalej. stale si hovorim ze vsetko bude ok, ale nie je to jednoduche samu seba presvedcit, ked veci nie su tak ako by mali byt… :cry:

gratulujem vsetkym ku dobrym UTZ, sviatkom i skuskam! tak zatial :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
9.4.08 16:16

Dello držíme palečkyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snaž se být optimista, testy ti dopadnou dobře, uvidíš.....já jsem cítila pohyby od 18 tt a pak se to v 20tt nějak zvrtlo a cítila jsem je málokdy - někdy vůbec - i třeba pár dní v kuse, a když tak pořád slabučký - jen šimrání, žádný kopance…no a jak jsem tu už psala, tenhle víkend se to ze dne na den změnilo, jsou to pořádný kopance, úplně cítím jak se mimi převaluje…
Takže se zbytečně nestresuj, mimíkovi to škodí.

Až budeš mít po výsledcích nechtěla bys se mnou začít chodit plavat?
Jak už jsme tu psala, někdy se nemůžu dokopat a parťák by byla dobrá motivace :wink:

Leni tak to máme asi stejný kaťata:-) mám černý i bílý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí