Poradna duly
Jana Čurdová
Dušičko, teda to jsem se tu málem umlátila smíchy, když jsem si tě představila, jak se potichu plížíš k Zrzečkovi a pak mu mňoukáš do ucha, aby věděl jaký to je. Jsem moc zvědavá na jeho reakci. ![]()
Markýsku, tak držíme na zítra Jiříkovi palečky. I když to určitě nebude potřebovat, je šikulík.
Leni kila opravdu neřeš, když se narodila Nelinka byl to takový tanec, že jsem během šesti týdnů zhubla dvacet kilo. Takže si teď užívej dobrého papáníčka, pak to půjde dolů samo.
Marrco-tak nevím on to nějak neřeší
.Teprve pred hodinou prisel z venku
.Takže jediná kdo je z toho nervozní jsme samozřejmě já
.
Pošleš pak nějaky foto bytečku
?A kdy myslíš,že se nastěhujete,snad to stihnete než se Amálka narodí
.
Markysku , koukam, ze nemuzete byt chvilku v klidu, vid? Hlavne ze jste v poradku!!!!
Jo, jo, Cinzanko mame taky moooc radi. A taky zlatyho Puschkina. Toho jsem na mamcinych 60tinach vypila mraky. Byl toho v hospudce pekny plutecek
Domu jsem kupodivu dosla po svych, ale pak
Spis to ale zpusobila ta Matonka, kterou jsem to chtela trosku zredit ![]()
Jo, jo, s kamaradkama to fakt leti jako blazen. A Martin taky vzdycky jen
, kdyz mu reknu, ze jsme se musely utrhnout v pulce vety, abych byla doma v domluveny cas ![]()
Jirikovi palecky drzime!!!!
A co se tyka toho, ze rodice preziji sve deti, tak nam blizi taky takove smutne vyroci. Je to sileny a moc to boli. Tak se vsichni moc drzte!!! ![]()
Leni , ja jsem na Tebe nechtela byt nijak zla.
Ja s vahou taky porad bojuju. A diky lecbe a nervikum z neplodnosti jsem pribrala 15kg. Takze me pak takovy stesky velmi dobre vypadajicich holcin docela stvou.
Verim ale, ze behem kolotoce kolem mimi pujdou kilca dolu ![]()
Tak ja padim do perin, at se zitra zvladnu nejak rozumne vzbudit a neprosvihnu ten testik ![]()
Dobou a krasne sny vsem!!!!
Jeeej holky asi mi začíná těhotenská nespavost
.
Duši no jasně to víš u nás se furt něco děje
.
Jojo Puschkin taky není k zahození
,koukám,že máš taky fajn zážitky
.Ale normálně já po alkoholu nikdy snad
teda snad jen jednou a to jsme se s moji ségrou skouleli po whisky za jeden večer jsme do sebe nalili celou láhev a pěkně jsme si uní popovídali a pobrečeli.Ale druhej den mi bylo vážně ouvej
.
Je to hrozný když rodič přežije svoje dítě…já dneska na toho svýho puberťáka koukám tak nějak jinak..člověk si to ani pořádně neuvědomí dokud nemá vlastní děti
.
Jojo koukala jsem do galerky a hezky sis zanakupovala pro Tomíka
.A taky mě po uzv chytla nakupovací mánie,ale alá růžová
.
Chtěla jsem to hodit do galerky,ale nedařilo se mi to..
.
Jinak jdi do toho plavání,co se týče postavy tak nemusíš mít vůůůůbec žádný mindráky
.
KUK http://www.sirmi.ic.cz/smajl/468.gif !!!
Zdravím holčenky po víkendu… tak jsem vás poctivě dočetla, ale jsem jak po flámu, tak se omlouvám, jeslti někoho vynechám, ju?
Leni … jsem stejného názoru, že by bylo fér, aby přihodily fotečky bříšek do galerky i ostatní, že?…já se náhodou taky trošinku stydím, ale překonám to, vždyť jde o naše poklady, tak jejich bydlení tomu musí odpovídat, ne?… a co se týká tvé bulimie…bohužel vím o čem mluvíš…teda ne, že bych jí trpěla já, ale má mladší sestra se pro změnu trápila s anorexií a možná i proto při těhu přibrala nakonec 34 kg…a nutno říct, že asi rok po porodu na ní nezbylo ani deko navíc…takže myslet spíš na to, že to vyběháš, než na to, že přibýráš…i když vím, že je to těžkéhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif
Dušičko … http://www.sirmi.ic.cz/smajl/470.gif si představila reakci tvého kocourka, ajk mu jako mňoukneš do ucha … si vzpomínám na to, jak naše kočička, když se vylekala vyskočila všema čtyřma do vzduchu…to byla vždycky sranda!!!!!… jo a přeju ti, abys ten test na cukr přežila … mne to naštěstí nečeká, náš gyndr. tam posílá až v momentě, kdy je cukr v moči ![]()
Markýsku … jak jsem četla tvůj příspěvek, tak jsem se nejdříve polekala, ale nakonec jsem moc ráda, že jste v pořádku
… a o přežití dětí rodiči, vím taky své… 4.4. jsme měli taky takové smutné výročí
…no ale mi těhulky bychom snad měli myslet na hezčí věci!!!!
Muchacho … dobře že ten testík dopadl dobře…gratuluju!!! ![]()
Marrco … s úklidem opatrně, aby sis nenatáhla břišní svaly…já to měla nedávno po mytí oken a pěkně jsem si to pak vyčítala, když jsem bolestí skoro brečela…
Elunko … tak co, už jste úplně v pořádku?… mne začalo včera trošku škrábat v krku a dneska už to celkem bolí…takže pokud to do zítra nepřejd, tak mne asi čekají antibiotika, chjo…asi mne zase postihla angína ![]()
Anduli … klídeček na sluníčku ti závidím, ale úpřímně přeju!!!
Alo … hodně štěstí na KO
Ostatní zdravím a ještě nakouknu!!!!
Pampalá !!!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/477.gif
Tabulka srpnatek 2008
Elunka Elena / 8.8.1982 / Praha / 24tt+4 / 31.7. prekvapeni ? nebo Terezka / Matyas(20.2.2004) / vdana / 22.4. poradna 5.5. oGTT / 21.1. prukajda / pohyby 15tt+5 muchachacha / 1975 / Brno / 24tt+0 / 4. nebo 6.8. 2008 / andilek 9tt / vdana(2004) / pohyby 21tt zuz / - / - / 23tt+4 / 7.-9.8.08 / Filip(2006) / - / ** / 1.2. prukajda / pohyby konec 19tt
kosticka** Mili / 9.9.1980 / Praha / 23tt+2 / 6.8.08 prekvapeni/ - / svobodna / 7.5. oGTT 14.5. poradna / 2.1. prukajda / pohyby 18tt+0 zuzulaj Zuzka / 3.3.1985 / Praha / 23tt+4 / 7.8.08 / Andulka(18.11.2005)/ vdana /
dusicka.. Jana/ 5.9.1980 / Nova Paka / 23tt+4 / 8.8.08 prekvapeni Marek nebo Erika/ - / vdana (24.4.2004) / 24.4. oGTT, 13.5. / 31.1.prukajda / pohyby 18tt+0 Helenka Helena / 1976 / Nemecko / 24tt+3 / 8.8.08 chlapecek / Laura-Jane(8.4.2002) /
Ada76 / 2.8.1976 / Olomouc / 22tt+0 / 16.8.08 / - / svobodna / 22.4. princeznicka Lenka / 5.2.1978 / Praha / 22tt+2 / 18.8.08 holcickaTerezka/ - / vdana / / pohyby 20tt magdi Magda/ 28.1.1979 / Svycarsko / 21tt+6 / 19.8.08 / - / vdana / Markysek Marketa/ 8.4.1974 / - / 21tt+4 / 20.8.08 holcicka Lilli/ Jirka(19.6.1992),andilek Kristynka/ vdana / 29.4. / 4.2.prukajda / pohyby 15tt+5 Della / - / Praha 8 / 21tt+5 / 20.8.08 chlapecek / - / - / /
ircina Irena / 17.4.1980 / Zlin / 21tt+3 / 21.8.08 chlapecek Matysek / - / vdana(3/2006) / 28.4. / pohyby 16tt+2 Marcca Marketa/ 14.11.1979 / Strakonice / 21tt+3 / 21.8.08 holcicka Amalka / Nelinka(19mesicu) / vdana / poradna / pohyby 16tt+6 jajinaR Jana / 23.12.1979 / Benesov / 21tt+0 / 24.8.08 chlapecek / kluk 2roky / vdana / 7.5. poradna + oGTT
Nonina Monika / 18.5.1975 / Koprivnice / 20tt+4 / 27.8.08 prekvapeni Michal nebo Michaela / andilek 11tt / vdana / 25.4. UTZ 28.4. poradna /prukajda 18.1. / pohybyt 20tt Lenaze Strakonic Lenka / 28.3.1980 / Strakonice / 20tt+3 / 28.8.08 chlapecek Tomášek / - / vdana(7.7.2007) / 21.4. / 5.2. prukajda / pohyby 19tt Anduli Andrea / 8.3.1980 / Frydek-Mistek / 20tt+1 / 28.8.08 prekvapeni / Michalka(24.5.2005) / vdana(09/2002) / / 14.2.prukajda / pohyby 15tt+4 Zuzanah / 29 / - / 20tt+4 / 28.8.08 / - / vdana / myska Vladka / 17.8.1974 / - / 20tt / holcicka / Veronika(17.8.1995),Martin(22.3.2006) / - / 28.4. velky UTZ
Ala Alena / 10.5.1980 / Terezin / 19tt / 31.8.08 prekvapeni/ - / vdana / 21.4. velky UTZ / pohyby 18tt
holcicka 4× chlapecek 5× prekvapeni 6×
Krasne ranko vsem!!
Jsme zpet z toho cukru. Lidi dobry, to byste neverili, jaky tam byl naval vsech moznych duchodcu. A jak si porad hlidali, aby je nekdo nepredbehl. Tak ja jsem si v klidu sedla a pockala, az se to aspon trosku uvolni.
Cekarnicka mrnavoucka a dychat se tam skoro nedalo. Setra vylozene dobre naladena, koukala na mne jak na UFO. Dr. mluvi tak rychle, ze jsem postrehla kazde druhe, treti slovo. No zazitek nad zazitky. A v poledne si mam volat pro vysledky. Tak jsem zvedava. Snad to bude OK a zatezaku se vyhnu.
Jo a kocicaka se mi, bohuzel, prekvapit nepodarilo. Bud nas vcera slysel, jak jsem rikala, ze budu vstavat brzo a nebo mu to nekdo prasknul. Kazdopadne kdyz jsem otevrela dvere do obyvaku, uz mi bezel naproti. No, skoda, tesila jsem se, jak mu to buzeni pekne i s uroky vratim
![]()
Ale i tak mel docela „narocnou“ noc. Martinovi bylo nejak ouvej, tak byl porad vzhuru a behal na zachod a porad Zrzka budil ![]()
Markysku , jo, jo zazitky fajn (ale uz jsem z toho vyrostla
- snad
) Ja jsem po alkoholu blinkala celkem 2×. Poprve jsme byly s kamaradkama na Machaci a radsi nevzpominat, co vsechno jsme tam zkombinovaly. Kazdopadne Fernet na konci uz nebyl to prave
Kupodivu jsem byla druhy den docela OK.
A co Te to popada, ze tu „strastis“ takhle po nocich? To zas prospis cely den, vid? ![]()
Noninko , na fotecku se uz pomalu chystam, jen musim zas nekde najit baterky do fotaku. Muzicek mi ty puvodni nekde zasantrocil - nic neobvykleho ![]()
Jo, jo, se zviratky je porad veselo. Ten nas predvadi kousky, ze az zustava rozum stat ![]()
Mizim, muzicek tu na mne dela smutny ocka, ze bych mu mohla udelat nejakou mnam snidani. Tomu se neda odolat ![]()
Zatim ![]()
Krásné sluníčkové ráno,
tady je tak nádherně, že už se moc těším ven. Jenom škoda, že jdeme cvičit, nejraději bych si sedla někde na lavičky a „nasávala“ sluníčko.
Markýsku tak máme zatnuté palečky a držíme, tak snad to Jiříkovi aspoň trošku pomůže. Jinak je dobře, že to moc neřeší, aspoň se nebude nervovat. A ty se taky nestresuj a věř mu, že to zvládne.
Noni bříško pobolívalo jenom trošku, jinak jsem ten úklid zvládla bez nehody, za to tady doma to mám jak po výbuchu.
Dušičko, tabulka je super, doplním další kontrolu, kterou mám 6.5.08. A jak to, že nejsi na testu?
Tak já pádím na to cvíčo, papa M.
Marci , cvicit takhle po ranu? ![]()
Ja jsem z testu uz zpatky. Oni mi jen brali krev a dala jsem moc. A podle vysledku me bud nechaji byt a nebo pujdu na ten zatezak.
Holčenky, tak jsme se s manželem po tom velkém UTZ stavili v obchůdku s mimivěcma a kočárkama a tak…nakonec jsem se úplně zamilovala do kočárku Toledo - Coneco …je to prý letos novinka a stojí kolem 6000Kč, což není moc…nás ovšem limituje spíš to, že jako jeden z mála nám vejde do kufru - máme Škodu Favorit…
http://www.detskezbozi.com/…-toledo.html
Líbí se mi hlavně ta oranžovo žlutá kombinace…co říkáte?
Jo a ještě jednu radu bych přijala, jestli mi ji poskytnete…jste mne totiž inspirovaly s těmi víkendovými pobyty
…a teď s tím nápadem přišel i Milan, že bachom mohli spolu někam zajet… tak co - poradíte mi?… představuju si něco jako chatičku, nebo tak někde poblíž lesa…spíše někde, kde nebude moc lidí, ale s možností při špatném počasí dojet třeba někam k bazénu a pod…
Zatím moc díky!!!
Noninko , myslis ten oranzovy? Zadny zluto oranzovy nevidim a nebo jsem uuupppllllnnnne blba ![]()
Co se tyka vikendoveho pobytu, tak o chatickach nic moc nevim. My vzdycky vybirali spis nejaky hotylek. Jednou zas cas si uzit neceho lepsiho ![]()
Krásné ráno!
Duši to se máš,že ti dělali nejdříve testy z krve a moči-v Podolí posílají rovnou na ten zátěžák každého od 25let.Mě by asi nakonec neposlali,ale,že mimčo odpovídá o týden dřív,tak prý pro jistotu(podle mě je týden nic,ale tak snad vědí proč to dělají).
Markýsku-ty tedy pěkně ponocuješ!Máš nervy z Jiříka,že?Neboj on to zvládne!!! A hlavně,že jste po kontrole v pořádku-muselo vás to pořádně vyděsit s tím srdíčkem.
Nonino-Já už bych byla úplně o.k. kdybych včera večer nesežrala kyblík mražených jahod s cukrem
Promiňte ten výraz,ale to se jinak říct nedá.No ta chuť byla prostě neodolatelná-znáte to ne
? No,ale už to není tak hrozné.
Hlavně ať tě brzy přejde bolení v krku!!
Duši krásná tabulka-děkujeme ![]()
Mějte se děvčata-jdu si dát panáka Smecty
E.
Ahooj holky ![]()
tak nevím asi dneska hodím mašli
,co já budu dělat až on bude maturovat
.
Noni-tak koukám,že je toho všude nějak moc
..Tak rychle nadhodíme pozitivní témata,já se omlouvám,že jsem stím začala,ale muselo to ze mě ven
.
Osobně se mi moc líbí ten červený,ale ten oranžový taky není vůbec špatný
.Ale vypadá,že je pěkně stabilní a trochu podobný x-landeru
.
Dušičko-díky za tabulku,zase jsme v obraze
.
Tak držíme palečky ať cukr je v pořádku
.
S manžou jsme si meilovali asi do 3 do rána
asi měl něco upito,takže jsme řešili „život“
.
Marrco-jak jde cvičeníčko
??
Zkoušela jsem dát do galerky pár fotek,ale nějak se nedaří
.
Takže posílám takto..
první výbavička pro malou 

kdyby se vám náhodu zdálo,že jsem ujetá na růžovou,tak se vám to jen zdá
.
Dobré raníčko všem!
Duši, Ti závidím, že už máš tu cukrovku za sebou, výsledky budou určo OK! Jsi mě pobavila, prý já tam musím být už v 7! Co mám říkat já, já už v 6.30!!
A ten zátěžák mi budou rovnou dělat, říkala ta sestra, když jsem se objednávala. Nejdřív mi vezmou krev, (o moči, kterou bych měla donést, nic neříkala, tak teď nevím, jestli ji mám brát nebo né..?
), pak mi dají vypít ten blivajz, za hodinu mi vezmou další krev a pak budu čekat na výsledky přímo v čekárně, no říkala, ať počítám minimálně do půl 10, že tam ztvrdnu, to mám fakt radost, 3 hodiny bez jídla, to nepřežiju!! ![]()
Noni, ten kočárek vypadá dobře, má i dost velkou tu hlubokou korbičku, mi se taky asi nejvíc líbí ta oranžová a potom i ta červená nevypadá špatně.
Jo a kam chcete jet na ten víkend? Na Moravu nebo dál do Čech? Však mrkni na net, tam je těch penzionů, hotelů a chat spousta, já jsem tu naši taky objevila na netu, jen je škoda, že jsem nenašla nikde žádné reference, jak to tam opravdu vypadá, snad ty fotky nekecají…
Leni, tak to chápu, že po těch problémech s váhou v minulosti, máš pořád nutkání ji řešit i teď, ale jak psaly holky, po porodu to poletí dolů samo, uvidíš, ani nebudeš vědět jak! Já jsem těch svých skoro 30kg zhubla tak za 4 měsíce po porodu a půl roku po porodu jsem měla o 5 kg míň než před těhu! ![]()
Marky, to jste si teda zase s Ellenkou pěkně „užili“! Tak hlavně, že je všechno v pořádku, aspoń ses uklidnila a bude se Ti TŘEBA líp spát!
Já osobně Tvoji nespavost nechápu, mě to bere už kolem 9., takže málokdy vidím konec filmu, co začíná v 8..
A spím pak až do 8, kdy vstává Míša, takže jsem spíš přespaná. ![]()
Držím taky palce Jiříkovi, aby to zvládnul! Tak určitě je chytrý po mamince, tak to nebude problém… ![]()
Píšete, že je u vás dneska krásně, u nás teda nic moc, obloha zamračená, občas vykoukne sluníčko, během chvilky to zas vypadá, že se rozprší, no, není náhodou apríl??
Ven půjdeme až po obědě, aspoň si ted uvařím a konečně si umyju vlasy, po týdnu už by to celkem chtělo…
![]()
Tak zatím pá! ![]()
Jéé, Marky, ty věcičky jsou sladké! Jak se na to tak dívám, tak si možná trošku víc přeju, aby to byla holčička… Sakriš, já už to chcu vědět na 100%, takhle furt nevím, co mám teda kupovat, ty neutrální barvy už mě neba!
Už chci kupovat nějaké prďácké klučičí věci nebo slaďoučké holčičí a ne porád zelené nebo žluté…
Tak snad za 14 dní budem moudřejší. ![]()