0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
21.4.08 18:24

Supéééééér!!!! Obrovská gratulace!!! :potlesk: :-) Však o tom nikdo nepochyboval, né..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 18:26
Anduli píše:
Supéééééér!!!! Obrovská gratulace!!! :potlesk: :-) Však o tom nikdo nepochyboval, né..... :lol: :lol:

Ale strach byl na obou stranách :wink: :lol: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 18:31

Adélka
Natálka
Sofie
Debborka
Alexandra
Františka
Terezka
Simonka
Annabella
Anička
 Lilli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.4.08 18:37

Anduli , kdyby aspon to, ale oni se zajimaji jen o to, jestli je nekdo nepredbiha :roll: :lol:
Jo a spousta penez za nic, to znam taky. Asi to je naprosto normalni zenska zalezitost :wink:

Markysku , :-):dance::-) Moooocccc gratulujem!!!!
My to vedeli :wink:
To jste s muzickem dobri, ze jste za takovou chvilku zvladli vymyslet uz 13 jmen :lol: Doufam, ze se vam to podari nejak vytridit, aby se holcina, chudinka, nepredstavovala pul hodiny. No, znam takovy pripady, kdy maji deti dve nebo tri jmena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 18:44

Marky, tak vidím, že jsme se shodli na 3 jménech - na Adélce, Sofii a Annabellce (my bychom ale u tohoto jména vypustili ta 2 písmena a měli bychom jen Anabelu, ale tohle stejně neprojde u manžela, to už vím… Jemu se nejvíc líbí ta Viktorie a Sofie. Jo a ta Valentýnka taky. Jen mám trošku problém, jak bychom Sofii říkali zdrobněle, Sofinka mi připomíná Fifinku ze Čtyřlístku… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 18:50

Duši, hele, Ty jsi takový společenský tvor, určitě s těmi starými lidmi hezky povykládáš a budeš chytřejší, co se revma a artrozy a já nevím, čeho všeho ještě, týká… :lol: :lol: :lol:
Já mám teda s důchodci trošku nemilou zkušenost, zvlášť teda s manželovou babičkou, ta úplně odsuzuje nynější těhotné ženy, že to svoje rostoucí bříško tak ukazují na veřejnosti, prý nestydy jedny! :roll: :evil: Za jejích mladých časů to prý ženské skrývaly a styděly se za to, že málem ani ven nevycházely! :roll: No jo, „staré struktury“ nepředěláš, stejně si budou myslet svoje, ale tenhle jejich postoj je na zabití, fakt… :x :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.4.08 18:51

Ja hlasuju pro Natalku, Terezku a Anabel.
Lili je taky pekne, ale pripomina mi to sestrenky zakrsleho prerostleho kralika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 18:54

Tak jsem na mimibazaru objevila tyhle šaty, dost se mi líbí, asi do nich půjdu :lol: , ale budu je muset koupit nějak tajně, manžel už i tak bude mít asi řeči, že moc utrácím a mezi námi děvčaty - je to pravda, jsem se nějak rozjela v poslední době… :oops: :oops:

http://www.mimishop.cz/…cb430037.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 18:56

Dala jsem tam malý obrázek, zkusím ho zvětši, jestli se mi to teda povede…

http://www.mimishop.cz/…11671-tb.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.4.08 18:58

Anduli , jo, jo, zalezu si zase nekde do koutka a pockam, az se ta nejvetsi smrst prezene :lol: Kdyz oni jsou vazne nebezpecni. Stoji nervozne u dveri do ordinace a kdyby mohli, tak snad prolezou klicovou dirkou :roll: A neboji se pouzit i hole :lol:
Jinak s tim nazorem starsich je to fakt mazec. Ale na jednu stranu s nima trosku souhlasim. Nektere maminky briska ukazuji hezky, ale nekdy je to fakt hnus. Zvlast jsem nechapala v zime, kdy byly fakt mrazy a holcina prisla s peknym pupkem a tricko ji to brisko ani neschovalo.
Ale to je spis o zodpovednsoti a nezodpovednosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.4.08 19:01

Saticky vypadaji moc hezky!!!
No a manzilek nemusi vsechno vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 19:09

Anduli-šatičky krásný jdi do nich :wink: .
Nad přístup „staré školy“ jen zírám 8O ,tak nevím jak bysme obstály :lol: :lol:.Jsem ráda,že žijeme v našem století :wink: .
Jé Anduli tak u nás je to přesně na opak já chci Sofii a manžel stím má problém,jak ji říkat zdrobněle a na jednu stranu má pravdu,kdyby ji někdy někdo řekl Sofča,tak bych asi vraždila :? :lol: .
Koukám,že jste taky na ty trochu netypický jména :wink: .

Duši-malá bude mít maximálně dvě jména,sice mě se to moc nelíbí,ale manželovi jo :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
21.4.08 19:10

Duši a u vás pořád Marek nebo Erika :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.4.08 19:13

Markysku, u nas porad. Ani zadna dalsi debata o jmenech nebyla a neni.
Ikdyz se mi docela libi Anezka, ale uz jsem to zkousela a neproslo to :wink:
Hlavne Martin pocita s tim, ze to bude kluk a s Mareckem problem neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
21.4.08 19:24

Duši, tak to by mě taky zarazilo,kdybych viděla maminu s obnaženým bříškem v zimě, ale jinak teda nevidím důvod proč ho schovávat… :wink: Já schválně, když procházím kolem nějakého důchodce, tak to bříško vystrčím, ať je pořádně vidět a je mi šumafuk, co si myslí. (Ale zase, když jdu kolem nějakého fakt pěkného chlapa, tak ho zase nenápadně zatahuju, což už jaksi nejde, takže s tím bubínkem vepředu moc nenadělám a je teda fakt, že na nějakou pozornost mužského pohlaví můžu momentálně zapomenout. Taky se vám stane, že se na vás cizí a hezký muž na ulici podívá, už už vidíte náznak úsměvu, pak mu pohled sjede níž a okamžitě uhne pohledem, případně přejde na druhou stranu cesty…? :lol: :lol: ) Kdeže loňské sněhy jsou… :lol: :lol:

Marky, jojo, nezvyklá jména… Ale zase nechci nic až tak exotického vzhledem k Míši, ať chudák potom netrpí, že jí jsem vybrali takové celkem obyčejné jméno a pro ségru něco honosnějšího. :lol: No ale Sofča zní fakt hrozně… :roll: Prostě bych jí říkala asi jenom Sofí nebo přímo Sofie. Ale vidím to asi spíš na tu Viktorii. Míši říkáme Miky, tak Viktorka by zas byla Viky… :wink: Ale zatím mi to ještě nějak nejde přes pusu..

Holky, já jsem se dneska teda s tím psaním rozjela, budu muset končit, budou zprávy, cítím se už taky jako nějaký ten důchodec, když je sleduju každý den, ale člověk přece musí být v obraze, no né? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí