Poradna duly
Jana Čurdová
Supéééééér!!!! Obrovská gratulace!!!
Však o tom nikdo nepochyboval, né.....
![]()
Anduli píše:
Supéééééér!!!! Obrovská gratulace!!!![]()
Však o tom nikdo nepochyboval, né.....
![]()
Ale strach byl na obou stranách
.
Adélka
Natálka
Sofie
Debborka
Alexandra
Františka
Terezka
Simonka
Annabella
Anička
Lilli
Anduli , kdyby aspon to, ale oni se zajimaji jen o to, jestli je nekdo nepredbiha
![]()
Jo a spousta penez za nic, to znam taky. Asi to je naprosto normalni zenska zalezitost ![]()
Markysku , ![]()
-) Moooocccc gratulujem!!!!
My to vedeli ![]()
To jste s muzickem dobri, ze jste za takovou chvilku zvladli vymyslet uz 13 jmen
Doufam, ze se vam to podari nejak vytridit, aby se holcina, chudinka, nepredstavovala pul hodiny. No, znam takovy pripady, kdy maji deti dve nebo tri jmena ![]()
Marky, tak vidím, že jsme se shodli na 3 jménech - na Adélce, Sofii a Annabellce (my bychom ale u tohoto jména vypustili ta 2 písmena a měli bychom jen Anabelu, ale tohle stejně neprojde u manžela, to už vím… Jemu se nejvíc líbí ta Viktorie a Sofie. Jo a ta Valentýnka taky. Jen mám trošku problém, jak bychom Sofii říkali zdrobněle, Sofinka mi připomíná Fifinku ze Čtyřlístku…
![]()
Duši, hele, Ty jsi takový společenský tvor, určitě s těmi starými lidmi hezky povykládáš a budeš chytřejší, co se revma a artrozy a já nevím, čeho všeho ještě, týká…
![]()
Já mám teda s důchodci trošku nemilou zkušenost, zvlášť teda s manželovou babičkou, ta úplně odsuzuje nynější těhotné ženy, že to svoje rostoucí bříško tak ukazují na veřejnosti, prý nestydy jedny!
Za jejích mladých časů to prý ženské skrývaly a styděly se za to, že málem ani ven nevycházely!
No jo, „staré struktury“ nepředěláš, stejně si budou myslet svoje, ale tenhle jejich postoj je na zabití, fakt…
![]()
Ja hlasuju pro Natalku, Terezku a Anabel.
Lili je taky pekne, ale pripomina mi to sestrenky zakrsleho prerostleho kralika ![]()
Tak jsem na mimibazaru objevila tyhle šaty, dost se mi líbí, asi do nich půjdu
, ale budu je muset koupit nějak tajně, manžel už i tak bude mít asi řeči, že moc utrácím a mezi námi děvčaty - je to pravda, jsem se nějak rozjela v poslední době…
![]()
Dala jsem tam malý obrázek, zkusím ho zvětši, jestli se mi to teda povede…
Anduli , jo, jo, zalezu si zase nekde do koutka a pockam, az se ta nejvetsi smrst prezene
Kdyz oni jsou vazne nebezpecni. Stoji nervozne u dveri do ordinace a kdyby mohli, tak snad prolezou klicovou dirkou
A neboji se pouzit i hole ![]()
Jinak s tim nazorem starsich je to fakt mazec. Ale na jednu stranu s nima trosku souhlasim. Nektere maminky briska ukazuji hezky, ale nekdy je to fakt hnus. Zvlast jsem nechapala v zime, kdy byly fakt mrazy a holcina prisla s peknym pupkem a tricko ji to brisko ani neschovalo.
Ale to je spis o zodpovednsoti a nezodpovednosti.
Saticky vypadaji moc hezky!!!
No a manzilek nemusi vsechno vedet ![]()
Anduli-šatičky krásný jdi do nich
.
Nad přístup „staré školy“ jen zírám
,tak nevím jak bysme obstály
.Jsem ráda,že žijeme v našem století
.
Jé Anduli tak u nás je to přesně na opak já chci Sofii a manžel stím má problém,jak ji říkat zdrobněle a na jednu stranu má pravdu,kdyby ji někdy někdo řekl Sofča,tak bych asi vraždila
.
Koukám,že jste taky na ty trochu netypický jména
.
Duši-malá bude mít maximálně dvě jména,sice mě se to moc nelíbí,ale manželovi jo
.
Markysku, u nas porad. Ani zadna dalsi debata o jmenech nebyla a neni.
Ikdyz se mi docela libi Anezka, ale uz jsem to zkousela a neproslo to ![]()
Hlavne Martin pocita s tim, ze to bude kluk a s Mareckem problem neni ![]()
Duši, tak to by mě taky zarazilo,kdybych viděla maminu s obnaženým bříškem v zimě, ale jinak teda nevidím důvod proč ho schovávat…
Já schválně, když procházím kolem nějakého důchodce, tak to bříško vystrčím, ať je pořádně vidět a je mi šumafuk, co si myslí. (Ale zase, když jdu kolem nějakého fakt pěkného chlapa, tak ho zase nenápadně zatahuju, což už jaksi nejde, takže s tím bubínkem vepředu moc nenadělám a je teda fakt, že na nějakou pozornost mužského pohlaví můžu momentálně zapomenout. Taky se vám stane, že se na vás cizí a hezký muž na ulici podívá, už už vidíte náznak úsměvu, pak mu pohled sjede níž a okamžitě uhne pohledem, případně přejde na druhou stranu cesty…?
) Kdeže loňské sněhy jsou…
![]()
Marky, jojo, nezvyklá jména… Ale zase nechci nic až tak exotického vzhledem k Míši, ať chudák potom netrpí, že jí jsem vybrali takové celkem obyčejné jméno a pro ségru něco honosnějšího.
No ale Sofča zní fakt hrozně…
Prostě bych jí říkala asi jenom Sofí nebo přímo Sofie. Ale vidím to asi spíš na tu Viktorii. Míši říkáme Miky, tak Viktorka by zas byla Viky…
Ale zatím mi to ještě nějak nejde přes pusu..
Holky, já jsem se dneska teda s tím psaním rozjela, budu muset končit, budou zprávy, cítím se už taky jako nějaký ten důchodec, když je sleduju každý den, ale člověk přece musí být v obraze, no né?
![]()