Poradna duly
Jana Čurdová
Krasny vecer!
Markysku , neprospala. Nejak jsem tu porad neco delala. Ruzne jeste presouvala veci, jako bych tusila, co se stane
Viz. nize.
A jak Ty? Dohnala jsi spankovy deficit z noci?
Leni , no bude po mamince hudebni talent
Kdo vi, jake souteze vymete ![]()
Tak my jsme se pred chvili vratili z Prahy a MAME SEDACKU!!!!
Bylo to teda pekne vesely, ale co, hlavne ze uz je na cem poradne sedet.
Martin mel domluvene auto se strejdou, ale poradne jsme nevedeli, jak to vsechno bude. Kluci se totiz dneska vraceli z Francie a meli mit jeste jedno „kolecko“ tam a zpet. Takze to spis vychazelo na sobotu.
Martin volal ve tri strejdovi, jak to vypada. On na to, ze nevi, ze maji kluci skladat v Pisku a tam se dozvi co a jak dal. A ze si mame zavolat pozdejc. Martin mezitim odjel ke kamaradovi, protoze jsme si mysleli, ze spis pojedem v sobotu. Ale v sest volal opet strejdovi a on zas ze nevi, ale ze klukum zavola a ozve se. Behem chvilicky volal, ze jsou kluci uz v Praze a ze na nas teda pockaji
(kdyz jsme volali ve tri, tak uz byli kluci na ceste z Pisku).
Tak Martin dojel od kamarada (asi 17km) pro mne a vyrazili jsme.
Kluci na nas opravdu cekali a ani nebyli nijak nevrli, ze uz mohli byt davno doma. V pohodicce nalozili, dovezli k nam dom a ani se nam nepodarilo jim neco vnutit za ochotu.
Tak ted uz vam pisu z nove sedacky a jsem strasne stastna!!!! A utahana, takze mizim do sprsky a do pelisku ![]()
Zitra snad neco nafotim a hodim do galerky.
Ted uz jen preji dobrou noc a sladke sny maminkam i miminkum!!! ![]()
Dobré ráno těhulky
![]()
Já jsem se dneska probudila s vlčím,ale vážně vlčím hladem
.Hned jsem si musela dát Krtkův dort,který jsem včera dělala
.To byla mňamka hned po ránu
.
Dušičko-tak konečně jste se dočkali a obýváček je kompletní
.
Tak užívejte nové pohodlí
.
Dneska jdeme ke známým na návštěvu,tak se těším mají dvě malé holčičky,tak budu trénovat
.
Pohlaďte bříška ![]()
ahojíky,
přeji pěknou sobotu.
Já se dnes rozhodla zkusit buchty-Honzovky. Trochu bojím bojím-zdá se mi to jako nejtěžší, co může být. zatím (asi) kynou, hihi. taxem zvědavá co z toho bude-každopádně mou babičku asi netrumfnu (ty její Honzovky, to je balada)
manžílek je na tři hodky v práci, k obídku budou španěl.ptáčky.mňam.
Marky:taky mám nějaký hlad-ráno mi Bobísek kopal, taxe asi pro to hlásil.Dostal koblihu a (kupovanou) Honzovku.
a ted půjdu na Gravimilk(sušené mléko pro těhule) a sušenku k tomu
. a balit ty ptáčky
Jinak mně nějak divně „dře“ v krku. Snad nebudu marodit,,,bé bé bojím!!! ![]()
tak papa a pěkný den,
Lena
Leni-přeji ať se Honzovky podaří
,ale upřímně vůbec nevím co to je
,ale u mě se není co divit na pečení jsem antitalent
.
Koukám,že srpňátka budou pěkní jedlíci,tak snad jim to vydrží
.
Ahoj vsem
Tak se hlasim do klubu hladovcu
Rano jsem vyrazila do mesta pro snidani a uz u branky mi zacalo krucet v brisku. Jinak zvladam dojit v pohode tam i zpet ![]()
A vcera jsem mela pekne zravou. Po obidku jogutik, pak Lipanek a jeste platkovy syr.
Jestli budu takhle pokracovat, tak ze mne bude za chvilku koule na nozickach
Ale kdyz ono taaaak chutna ![]()
Leni , tak drzim palecky, at jsou buchticky jedna basen. Mas teda muj velky obdiv!!! Ja si porad rikam, ze bych je mohla udelat, ale pak se srabacky vratim k nejake placce ![]()
Markysku , pohodlicko uzivame. To by clovek nerekl, jak dokaze takova sedacka, po dvou mesicich provizoria, udelat radost ![]()
Krasne si uzijte navstevu!!!!
Jo a spinkala jsi na dnesek v pohode? Vecer jsem na vas moc myslela, jak asi zvladnete noc ![]()
Noninko , jak je? A co vcerejsi UTZ? ![]()
U nas bude dneska veselo. Muj svagr je malinko blazen do vlaku a na zahrade stavi zeleznici. Asi pred mesicem zjistil, ze nekdo u Ceskeho Dubu prodava cihelnu a tak si tam domluvil masinu. A dneska si pro ni jeli. Nedokazu si presne predstavit, co to privezou, ale ma to kolem 3tun. Martin nekde sehnal jerab, protoze jinak to do zahrady nedostanem. To zas bude atrakce pro sousedy
Sama jsem na to moc zvedava ![]()
A pokud pry budu hodna, tak pripravime v loznici koutek pro kuliska. Prestehujem jednu komodku a na volne misto sestavime postylku. Jde hlavne o to, abych videla, jak to bude vypadat a pripadne vymyslela jine reseni.
Tak se vsichni moc opatrujte a uzijte nadherny den!!!
Tak jsem do sebe naházela další kus Krtkova dortu,ta snídaně asi nestačila
.
Dušičko-
mašinu na zahradě????Tak třeba přijede i televize nova
.Budete unikát
.
Noc byla dneska úplně skvělá,koukali jsme s manžou na dvd K2,ale okolo 9 jsem u toho usla,pak mě manže přenesl do ložnice(jéé ještě mě unese
) a spala jsem až do rána,takže bomba
.Jirka pak jen čekal na Jiřika až přijde domů(byl „slavit“
přijetí na sš,ale přišel ve stanovenou dobu,takže dobrý
).
No jo co Noninka snad jsou v pořádku
.
čauky, tak normálně-buchty docela v poho-pro DUŠIČKU: Honzovky jsou takové ty kynuté plněné buchty (my jim tak říkáme
jako že šel Honza do světa tak Honzovky). Mno pěkně jsem se s nima „zlobila“(chtěla sem použít sprostčí výraz) a vypadaly jak tlustý slimáci vedle sebe na plechu,,ale oni v troubě pěkně vykynuly a vypadaj jak od babičky.(ted se chladí na balkoně-taxe ještě nechválím-eště sem je nechutnala hihi)
ale jsem za to ráda…
bála sem se výsledku víc.
KOSTI: tys psala, že soutěžíš s tatíkem kdo má větší bříško??-tak sem nás měřila a mám 110 cm a taťka Tom 114cm hihi, tak mám ještě náskok ![]()
Híml, Marky,, ty máš ale dneska apepýt
ale dáváš mi inspiraci,,mňam honí mně chutě…ale chci vydržet do oběda-Tomík právě nachystal ptáčky, tak se „tlakujou“ v hrnci teda vaří.
tak papa a dobré chuti k obědu všem!!!!
Hezké ráno těhulky ![]()
jéé u nás je tak strašně krásně,že už se nemůžu dočkat až něco podnikneme
.
Leni-díky za vysvětlení „Honzovek“,zase jsem o něco chytřejší
.
Jinak včerejší návštěva se vyvedla pohrála jsem si s panenkama a pročetla dětské pohádky,no byli jsme obě s holčičkou od kámošky nadšený
.
Jen jsem měla trochu problém vstát ze země,no hold už to není co to bývalo
.
Hezkou slunečnou neděli
.
Krasnou slunickovatou nedeli ![]()
Leni , to je dobre, ze se buchty povedly. Tak ja se do nich asi taky v tydnu pustim, kdyz rikas, ze to neni tak slozity ![]()
Markysku , to je fajn, ze si navstevu uzila!!! A s tim vstavanim mi nemusis nic vysvetlovat ![]()
Ja jsem pred chvilkou skoncila s vysavanim a muzu rict, ze ohybani se pod postel uz taky neni uplne bez problemu
A bude hur
![]()
Akce masina dopadla dobre. Byla to atrakce pro celou ctvrt a to nemluvim ani o tom, ze se malem nekonal pohreb. Bydlime vedle hrbitova a zaroven smutecni obradni mistnosti. Nepamatuju, kdy naposledy byl pohreb v osobotu a zrovna ted musel byt. K tomu to byl funus s plnou slavou, tak meli objednanou nasi uzasnou dechovku. Uz to vypadalo, ze se hrat nebude, protoze chlapi z kapely stali u nas u plotu a koukali, jak se tu jerabuje masina z auta odtahovky pres plot a tuje na koleje na zahrade ![]()
Je neuveritelny, jak se z dospelaku najednou stanou „deti“ s rozzarenyma ockama ![]()
Odpoledne jsme pak byli jeste u nasich oslavit Jiriho. A domu jsem dorazila uplne hotova.
Dneska se chystam ke kadernici. V terminu, co jsme byly objednane, je ve Venezuele, tak nas preobjednala na dnesek. Uz se docela tesim, az se mi bude „hrabat“ ve vlasech. A uvidime, s cim od ni budu odchazet ![]()
Za chivlku jedeme na obidek, dneska jsem se rozhodla nevarit
Tak se jdu chystat.
Uzivejte nadherny den a pohladte briska!!! ![]()
Ahojky
Jmenuji se Katka je mi 23 a nedávno (5.4.) jsem si vzala o trochu mladšího, ale za to úžasného chlapa (Davida). Čekáme holčičku Adélku, která slaví 23 týden v bříšku. Už pořádně kope, ale začala asi ve 20 týdnu. Termín máme 23. srpna.
Jinak jsem si četla, že máte taky pořádný hlad jako já. Nejvíce nám chutná sladké. Různé dortíky to je naše. Takže obcházím cukrárny
Naopak teď vůbec nemusím maso. Největší pohroma jsou víkendy kdy musím vařit „masově“ protože David je prostě na masíčko.
Tak přeji všem krásný den
Ahojík srpňátkové maminky!!!!
Tak se mocinky omlouvám za zpoždění s hlášením po kontrolním UTZ…hlásím, že i srdíčko a žaludek teda fakt máme!!!!…dle dr. není z vývojového hlediska žádný důvod, aby se něco nedobrého mělo dít, takže jsem zase o kus víc v klidu!!!
A potěšil mne, že ta minulá dr. to neviděla proto, protože je v těch místech placenta a nee můj tukový polštářek, chichichi ![]()
Koukám, že se tady hodně děje, ale já jsem pořád ještě hodně nachlazená a tak mám v hlavě jako vymeteno…v noci taky nemůžu spát, protože v leže nemůžu dýchat…a to jsem už napevno rozhodnutá, že začnu chodit aspoň plavat, když už nebudu chodit do cvičení…tak už by se ta moje rýma mohla umoudřit, že? ![]()
Vítám Katatko …a gratuluju ke zdravé holčičce!!!
Jo, a holky přidávám se do klubu hladovců
…skoro pořád něco baštím a co je úplně divné, tak teď mám nejvíc chuť na sladké
… přemýšlím, čím mám nahradit sladkosti…normálně bych si vzala jablíčko, ale nesmím (zákaz od alergoložky)…citrusy už nechci ani vidět a banánů začínám být přejezená…tak fakticky nevím
…
Duši …jsem si živě představila, jak máte kolem baráku shromáždění k vůli stěhování mašiny
… jste měli vybírat vstupné
… a jak je tobě?…už líp?… kadeřnici si plánuju na příští měsíc, takže ti teď malinko závidím
…
Leni … teda ty mi dáváš…že bych se taky pustila do buchet???… jsi nenapsala, jestli i chutnaly tak skvěle, jak vypadaly?
… já jsem taky včera porovnávala bříško s chlapem, chachacha…a taky je zatím manžílek v předstihu
![]()
Markýsku … tak taky hlásím, že ze země se zvedám jako malé dítě…tzn. nejdříve na čtyři a posléze na nohy…nejsem snad jediná
…a jak píše Dušička - bude hůř!
… je dobře, že sis tak hezky užila návštěvu!
Jsem přišla na to, že Piškotek bude celý tatínek
… Milan miluje všechno sladké a Piškotek taky!!!!!!!!!!!!…i teď mi v bříšku trénuje…asi na spartakiádu … já totiž musela hned po obědě skočit do cukrárny a dát si něco dobrého
… takže naše překvapeníčko bude fotbalista nebo baletka!!!
Jo a holky, přidávám se k těm, co mají takový ten pocit, že teda tuší, co to bude…všichni kolem mně říkají, že je to holka…ale já teda nevím - já to cítím jinak!!!…no uvidíme, že?
![]()
Jejej to je zase nesourodý román… přeju krásný den!!!
Užívejte zbytek neděle a pohlaďte bříška!!!!!!!!!!!!!!!
ahojíky,
tak máme za sebou pěkný slunečný den-opět sem se válela na zahradě s otázkama ze sociální politiky(fuj) ![]()
NONI:
gratulace k OK-výsledkům na UZ.
Tak nejsem jediná, komu chutná sladké(jinak ho fakt nemusím! zato teď!!!)
buchty žeru jak protržená!
Jo a buchty se povedly-babička je tak zrovna včera dělala(náhoda) a měla je větší a měkčí ale já zas chutnější těsto(říkali všický)-měla sem tam totiž vanilku a citronovou kůru-na to nezapomenout
hm???? tak šup holky do pečení.
S tím pohybem u mně také nic moc…začla sem cvičit každý den na míči(jen tak 10 minut, nic nepřeháním-je to spíš kvůli zádům) - no a než změnim polohu nebo se zvednu,,funím jak čuně a jsem neforemná. A když nechám proběhnout Emu(morče) po obýváku, to je teprv pohled, cha cha. Táta se směje, že v osmém měsíci mně už bude muset nosit, když už teď sem taková „nemožná“
(mno esli mně unese…
)
mno tak mějte pěkný večer,,papapa pohladit kopající rošťáky a rošťandy ![]()
Ahojky holky
zdravím po víkendu, my jsme měli v sobotu oslovu padesátin mého taťky, a protože vyšlo suprově počasí, tak jsme si to náramě užili. Prakticky celý víkend jsme strávili u našich na zahradě.
Dušičko, to jsem se teda nasmála, chudák neboštík, kvůli vaší mašině, to měl málem bez hudby.
Leni, máš můj obdiv, do Honzovek se taky neodvažuju, radši udělám vždycky jako Dušička nějakou tu placku.
Noni gratuluju k úspěšnému UTZ a zdravému mimískovi.
Katatko vítejte i s Adélkou k nám.
Tak já pádím přetáhnout fotky do PC a pověsit prádlo, papa M.
Krasny pozdni vecer ![]()
Katatko , dik za info. Zitra uz budes v nasi tabulce taky ![]()
Jeee, Ty mas taky mladsiho chlapa? Tak to je fajn, ze nejsem sama
Aspon nam dyl vydrzi, vid?
![]()
Noninko , to jsem rada, ze mate vse, kde ma byt ![]()
Mne uz je celkem fajn. Jen si zitra po plavcu odpustim nanuka
Ale nerada ![]()
Vstupne jsem vybirat chtela, ale nez jsem skocila pro klobouk, tak mi Martin vrazil do ruky fotak, at dokumentuju. Takze jsem se nesmela hnout na vetsi vzdalenost. To by byla historicka tragedie ![]()
Koukam, ze to mas s ovocem nejaky slozity. Ja teda ujizdim na jablickach. Ale vcera jsem si vzpomnela, ze jsou ve sklepe kompoty. Tak jsem vzala rovnou jeden hruskovy a jeden svetskovy. Hrusky teda nic moc, ale toho svetskovyho jsem se mohla uzrat. Doslova jsem si tu sklenici urvala od huby
, aby mi neco zbylo na dnesek ![]()
Leni , tak to budes brzy pekne opalena, vid?
Kdyz nas teda tak hezky podporujes, tak ja buchty zkusim. Jen musim najit nejaky sikovny receptik. Nejlip z prasku od „dr. Etkra“ (si nemuzu vzpomenout, jak se pise
)
Marci , tak se taky slavilo
A jak jste na tom pristi vikend? My slavime zase ![]()
Jak chudak neboztik? Si nema vymyslet funus v sobotu. Kazdy normalni clovek ho ma v tydnu ![]()
Jo, holky, koukaly jste na X Factor? Nas uplne nadchl Ondrej Ruml. Jsem mela husi kuzi az na palcich na nohou a v ocich slzicky. Fakt skvely!!!
A ted cekame, na „Kdo z koho“. Jsem docela zvedava, kdo vypadne. My mame uz od zacatku jednoho adepta, ale on se, zmetek, porad drzi. Asi diky svymu sladkymu kukuci ![]()
Prejeme vsem dobrou noc a hodna miminka ![]()
Hezký start do nového týdne
.
Dneska mám celý den lítání po městě a dvě „schůzky“s kámoškama,tak snad nepřijdu večer jako mrtvolka
.
vstávání -holky moje zlatý,vy jste mě uklidnily,že stím máte taky problém a já si nepřipadám ještě víc nesvéprávní než dřív
.Ale souhlasím dušičko,bude hůř
.
Dušičko co vlásky??
Katatko tak ještě jednou vítejte:-)
.
Noninko moc gratulujeme ke kontrole,hlavně,že jste v pořádku
.
Leni to co popisuješ ty,tak mám pocit,že píšeš z moji hlavy
.
Cvičení na balonu je fajn,ale potřebovala bych náhradní dech a nějaký ohýbaní to už je nadlidský výkon
.
A vtípky mýho manžela,že musí v posilovně teď přidat,aby mě mohl za pár měsíců už jen nosit jsou taky běžný
.
A to jsem v prvním těhu až do 9 měsíce vesele výletovala,to teď asi nedopadne
.
Marrco to vám vyšlo vážně suprově
.
Tak se opatrujte a posíláme pohlazení všem kamarádům v pupíkách
.
Ahoj ![]()