Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
štěpi:
tak vo tom žádná jako… ![]()
My se rozhodli, že letos koupíme byt a přítel je takovej celej laxní k ničemu se moc nevyjadřuje a to je fakt na blázinec..do toho to mimi, to je vůbec pro něj katastrofa, páč ničemu nerozumí…
a tohle všechno dohromady a ještě když k tomu přidám práci…se vlastně divim, že nejsme úplně už sousedky…
![]()
lleno, vím o čem mluvíš… já jsem taky dost vytížená…hlavně doma - domácnost,2 dospělé děti, které ještě nemakají a tak pořád natahujou ruku pro peníze, manžel, 2 pejsci… no, manžel je teda zlatíčko, pomáhá mi, ale on je polda ( URNA ) a tak je vždy 4 dny v práci v kuse, jako že není vůbec doma, a 4 dny má volno, a takhle pořád dokola, takže jsem skoro na všechno sama… No ale zvládáme to…
Manžel chce mimi moc a hrozně se vyptává, co to IVF obnáší a je mi fakt oporou!
Není to prostě žádný jouda!
No my máme byt koupený a jako taky jsem to vlastně vyběhávala já a pak i rekontrukci a to byl fakt masakr… již nikdy více!!!
Tak ti přeji fakt pevné nervy! ![]()
štěpi:
vypadá to, že máme čím dál víc témat k probrání…
to abychom možná odjely někam na soustředění… ![]()
lleno,
tak že bych zamluvila nějakou hospodu na 2 dny???
Jo jo, není nad to, se pořádně někomu vypovídat, že??? ![]()
štěpi:
No nevim na 2 dny…bych už za 2 hodiny ležela pod stolem… ![]()
ahojte holčiny víte hodně mě zajíma finanční tíha tohoto zákroku myslím tím IVF, mohla bych vás poprosit o nějaké info k tomuto? díky. ps vím že je to různé ale alespn neco díky
Ahoj Ohio,
U každé to může být jinak… já bych se mrkla na nějaký ceník CARu… Já jsem si předběžně odsouhlasila s Dr. snad vše co jde, pro větší úspěšnost IVF. Kromě asist. hatchingu, ten mi připadá zbytečný, mám ICSI, prodlouženou kultivaci, zamražení, lepší léky na stimulaci a zatím mi to vychází něco kolem 15 tis., že budu doplácet. Je jasné, že ve finále to může být úplně jiná částka, ale s tímto tak nějak počítám +/-.
lleno,
no tak to jsem zvědavá na to naše ,,rande,, v kolik se dostaneme domu… když toho musíme tolik probrat!
No, tak uvidíme… ale už se těšim… ![]()
štěpi:
No já už taky začínám být hodně natěšená… radši doma řeknu, že přijdu spíš dýl, než později… ![]()
lleno,
to já kdybych řekla manžovi, že přijdu dýl, tak mě přetrhne… musím říkat později, páč je to moravák, jak poleno!!!
![]()
štěpi:
to znááám…mám kamaráda ze Zlína…a taky s tim furt otravuje a opravuje…ale já se nedáááám… ![]()
lleno,
jj,jen se nedej!!! No tak se nám pracovní doba pěkně krátí, a zvlášť když si můžeš chatovat
, a za chvilku hurá domu!
Doma nemám pc, tak se tu sejdeme zase v pondělí v plné parádě!!! ![]()
štěpi:
No já PC mám, ale jedeme na víkend „na venkov“ tzn. k přítelovým rodičům a tam sice PC je, ale furt na něm někdo „přítel“ hraje nějaký blbiny…
no a nebo nejni čas, takže já nejspíš nejdříve v neděli večer… ![]()
Já dneska končím ve tři, takže už to mám fakt za pááár… ![]()
Pěkný víkend všem ![]()
lleno,
jééé, ty se máš!
Já až do 16.30h.
Tak si pěkně užij víkend a v pondělí… ![]()
Holky, taky se mějte a opatrujte se! Krásný víkend! ![]()
Ahoj Holky, zdravím Vás
Právě jsme přijeli z CARu U Apolináře, hned jsem usedla k PC, abych V8m mohla napsat zprávičku.
Tak mám u sebe jedno embryjko.Teď už musíme doufat, aby se mu u mě líbilo.
Jeden mrazáček máme jistý a dva se ještě budou kultivovat, zda půjdou taky do mrazáčku se dozvíme v pondělí.
Teď si půjdu chvíli odpočinout, jsem z toho taková celá nějaká přešlá.
Všem krásné odpoledne ![]()