10 Kg dolů do Vánoc :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
18.9.15 13:24

Až se všechny přidáte tak jí změním na tajnou a bude to hotovo! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.9.15 13:35

@Lathi Jde ti přidat se když klikneš na ten odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 13:37

Já už sem tam :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 13:46

Holky a když je ta skupina veřejná, to uvidí i moji přátelé, co si tam píšeme? Moc bych nechtěla, aby všichni věděli, že chci hubnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.9.15 13:48

@lucccie Kdepak. Jakmile se všichni přihlásí udělám z toho hned tajnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 13:48

Zatím jsme tam jen tři :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.9.15 13:50

@lucccie Počkala bych do večera. Změnit se to dá kdykoliv tak kdyby tady někdo psal že nás nemůže najít tak na tu chvilku bychom to zveřejnili nebo pozvali přes e-mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.9.15 15:05

A na tom fb. To se pak skupinka uzavře? Nerada bych aby to viděli všichni mi pratele. Tak jako když někdo okomentuje nějakou stránku a vidí to i ja. Tady na emininu je to pod nikem tak je to pro me lepší než na fb. A vice toho o sobě napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
18.9.15 15:12

@Majklina Lynette psala, že až se všichni přihlásí, tak skupinu dá do tajné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.9.15 15:17

Dám to do tajné dnes ve 20.00. Kdo se bude chtít přidat potom, dostane pozvánku na e-mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.9.15 15:52

@lucccie ano rychleji jsem psala než četla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.9.15 20:40
@Majklina píše:
@Rolin tajy bych nekupovala ale dcera by mi bílé jogurty nejedla. Sladké mam doma akorát piskoty a takové ty coko kuličky co má rada. A občas co dostane zele bombony od babicek. Jo a nebe susenky. Pro me je to sladké a tak mi chuta. a nevis jak na ty kvasinky? Ony se tím cukrem premnozuji. To vím ale jak na ne…

Detoxikace organismu a omezení spotřeby cukru. Je to ale běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.9.15 00:15
@Twin_Star píše:
Holky, přidám se ráda. Já bych potřebovala „jen“ 7 kg. Už jsem šest zhubla. :palec: Začala jsem v dubnu, protože jsem se zamilovala (je to jednostranné, platonické, ale silné), což byl impuls a velká motivace. A jak jsem to dokázala? Přestala jsem jíst sladké, piju jen vodu nebo neslazený zelený čaj. Jím to co předtím (samozřejmě smažené a hodně tučné maso vynechávám), ale jím poloviční porce než předtím. Je to cca 1200 až 1500 kalorií denně. Do toho trochu doma cvičím (mám tři malé děti, s jednímž jsem doma, ještě není ani ve školce, takže není šance chodit třeba běhat nebo organizovaně cvičit - to mě ani nebaví), chodím do schodů, atd. Když dostanu nezřízený hlad nebo chuť na sladké, kouknu se na sebe do zrcadla a raději sáhnu po ovoci a po zelenině. Když se do toho opřu, jde váha dolů klidně i o 100g za den, to je cca půl kila za týden. Ale přes letní prázdniny jsem to dost flákala a na dovolené se přímo cpala, i sladké jsem si dopřávala. Ale kupodivu jsem nic zpátky nenabrala! Mám teď 57 kilo a ráda bych měla 50.

Moc se mi libi tvuj zpusob:-) Pri mem rezimu, rezimu, kdy sem jeden den v praci do peti, dalsi do deviti, je pravidelnost opravdu problem :? Ale zmenseni porci, vynechani sladkeho…to by slo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
19.9.15 04:04

@Mainada Zkus to určitě. Sice ze začátku asi budeš cítit hlad, ale žaludek si brzy na menší porce zvykne a pak už hlad přebije radost z ubývajících dekagramů.:) Sladké nahrazuju ovocem. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
19.9.15 10:37

@Mainada Hubnout temem půl kilo týdně - to by mě kleplo. Takže obdivuji tvou výdrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková