12 DPO a na těhotenském testu jen duchové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.7.20 07:57

Ahoj holky nevím jestli sem někdo chodí a nechci doma nějak plašit. Tak to zkusím. Mám 12dpo. 2 dny před MS. Mám klasické příznaky co má snad každá když se snaží o miminko. Pocit na zvracení, bolavá prsa, nechuť, bolest v podbrisku, unava, bolest svalu a pořad brecim :D mám to asi 5 dni cca. Dnes jsem si nedočkavě udělala test. Přijde mi ze tam něco vidím ale muže to být jen touha tam něco vidět. Samozřejmě zkusím ráno další ale třeba mě někdo potěší max se pripravim na MS. Jinak test je citlivost 25 doma sem jiný neměla. Pokud někdo napíše budu rada děkuji. ( omlouvám se za anonym) :kytka: jedna fotka neupravena, druhá negativ a s dvouma jsem si hrála :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.20 09:07

Nic tam nevidím..

Ahojky, spíš to moc neřeš. Já jsem zakladatelka a přesně takhle jsem plašila pomalu každý měsíc. Moje zkušenost je, že když jsem těhotná byla tak jsem ducha těsně před ms hledat nemusela. Zkus ještě počkat, ale testovat každý den vážně nemá cenu věř mi :)
@Anonymní píše:
Ahoj holky nevím jestli sem někdo chodí a nechci doma nějak plašit. Tak to zkusím. Mám 12dpo. 2 dny před MS. Mám klasické příznaky co má snad každá když se snaží o miminko. Pocit na zvracení, bolavá prsa, nechuť, bolest v podbrisku, unava, bolest svalu a pořad brecim :D mám to asi 5 dni cca. Dnes jsem si nedočkavě udělala test. Přijde mi ze tam něco vidím ale muže to být jen touha tam něco vidět. Samozřejmě zkusím ráno další ale třeba mě někdo potěší max se pripravim na MS. Jinak test je citlivost 25 doma sem jiný neměla. Pokud někdo napíše budu rada děkuji. ( omlouvám se za anonym) :kytka: jedna fotka neupravena, druhá negativ a s dvouma jsem si hrála :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.20 09:26

Děkuji za reakci. Jojo já to znám. Mě už čeká IVF takže já mám všechno možné za sebou ale jen mě to tak zarazilo ze se celkem znám a tento měsíc je jiný. Takže tak to zkouším. Jinak vše znám měla jsem IUI a měla jsem ducha z ovitrelle a byla jsem jak blázen ze už jsem v tom :D takže stojím pevně :D :D

• Citovat
  • Upravit
19.7.20 09:43

@Ivana 85 Pořad dokola :roll: Jestli jsi si za tři dny stihla udělat pět testů, prosím, přečti si alespoň u jednoho příbalový leták. Dočteš se, že test máš dělat po termínu MS. Co čekáš, že se tam ukáže? Dvě stejně tlusté čárky? A proč myslíš, že to takhle je? Jen tak? Až přijde MS, budeš zklamaná ještě víc. V Tvém případě ale spíš tipuji, že v pondělí jedeš vybírat kočár :roll: Vzpamatuj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.20 09:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky nevím jestli sem někdo chodí a nechci doma nějak plašit. Tak to zkusím. Mám 12dpo. 2 dny před MS. Mám klasické příznaky co má snad každá když se snaží o miminko. Pocit na zvracení, bolavá prsa, nechuť, bolest v podbrisku, unava, bolest svalu a pořad brecim :D mám to asi 5 dni cca. Dnes jsem si nedočkavě udělala test. Přijde mi ze tam něco vidím ale muže to být jen touha tam něco vidět. Samozřejmě zkusím ráno další ale třeba mě někdo potěší max se pripravim na MS. Jinak test je citlivost 25 doma sem jiný neměla. Pokud někdo napíše budu rada děkuji. ( omlouvám se za anonym) :kytka: jedna fotka neupravena, druhá negativ a s dvouma jsem si hrála :lol:

To si děláš legraci? :lol: :lol: Zkusila bych to ještě zesvětlit, ztmavit, vyfotit na louce a ve 12:00 na rovníku. Pak si budeme jistý na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.20 09:57

@Zamilovanakarolinka Myslím ze pokud se vám to nelíbí není potřeba se chovat takto. Děkuji a přeji krásný den :kytka: jdu si upravit další foto :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19.7.20 10:01
@Anonymní píše:
@Zamilovanakarolinka Myslím ze pokud se vám to nelíbí není potřeba se chovat takto. Děkuji a přeji krásný den :kytka: jdu si upravit další foto :mavam:

Ptala jste se na názor? Ptala. Tady je ten můj. Jste těhotenstvím posedlá a jak to tak bývá, s takovým psychickým rozpoložením stejně neotěhotníte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
19.7.20 10:20
@Anonymní píše:

Myslím, že je hlavně chyba v tom, že ten test je 25, takový test podle mě před MS nenajde nic. Možná tam něco vidím, ale kup si desítkovej test a udělej zítra ráno.

Btw. jsem teď 14dpo, testovala jsem 11 a 13, na desítkovém testu poctiví duši, potvrzené vysokou bazální teplotou… takže aktuálně opravdu jsem těhotná. A příznaky nemám žádné, jen trošku cítím prsa, ale mívala jsem horší. Podle toho, co jsem četla, mám na případnou nevolnost ještě tak 2 týdny čas. Takže si teď užívám, že jsme těhotný a je mi moc dobře :) tak tolik k těm příznakům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.20 10:30
Ano já to znám také pár IUI už za sebou mám také snažíme se 2 roky z toho jednou ZT. Ale vážně lepší počkat do termínu ms a tolik nad tím nepřemýšlet, hlavně takhle pred ms je na takové příznaky taky docela brzy může to znamenat i příchod ms, tak jen aby jsi nebyla zklamaná. Zkus test třeba za 2-3 dny zítra ráno to nemá smysl, aby jsi zase lovila duchy. :)
@Anonymní píše:
Děkuji za reakci. Jojo já to znám. Mě už čeká IVF takže já mám všechno možné za sebou ale jen mě to tak zarazilo ze se celkem znám a tento měsíc je jiný. Takže tak to zkouším. Jinak vše znám měla jsem IUI a měla jsem ducha z ovitrelle a byla jsem jak blázen ze už jsem v tom :D takže stojím pevně :D :D
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.20 10:35
Tak to nečtěte, když vám to vadí :) jednoduché. Spíš si myslím, že máte asi hodně nudný život, když tu musíte urážet lidi, které ani neznáte. :pocitac:
@Zamilovanakarolinka píše:
@Ivana 85 Pořad dokola :roll: Jestli jsi si za tři dny stihla udělat pět testů, prosím, přečti si alespoň u jednoho příbalový leták. Dočteš se, že test máš dělat po termínu MS. Co čekáš, že se tam ukáže? Dvě stejně tlusté čárky? A proč myslíš, že to takhle je? Jen tak? Až přijde MS, budeš zklamaná ještě víc. V Tvém případě ale spíš tipuji, že v pondělí jedeš vybírat kočár :roll: Vzpamatuj se!
  • Citovat
  • Upravit
4280
19.7.20 10:35
@Ivana 85 Pořad dokola :roll: Jestli jsi si za tři dny stihla udělat pět testů, prosím, přečti si alespoň u jednoho příbalový leták. Dočteš se, že test máš dělat po termínu MS. Co čekáš, že se tam ukáže? Dvě stejně tlusté čárky? A proč myslíš, že to takhle je? Jen tak? Až přijde MS, budeš zklamaná ještě víc. V Tvém případě ale spíš tipuji, že v pondělí jedeš vybírat kočár :roll: Vzpamatuj se!
Ptala jste se na názor? Ptala. Tady je ten můj. Jste těhotenstvím posedlá a jak to tak bývá, s takovým psychickým rozpoložením stejně neotěhotníte.

Ivana85 založila tuto diskuzi před 5 lety a 3 měsíci. Nyní má cca 4,5 letou holčičku Emmu. Dost pravděpodobně právě z toho měsíce, kdy se tady ptala a 12dpo už měla počůraných 5 testů.

Zkus si na to příště vzpomenout až budeš mít zase chuť tady někoho odsuzovat a tvrdit mu, že s takovým psychickým rozpoložením stejně neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.20 10:51

@Callista, anonym :kytka: děkuji za reakci :srdce: sem si vědoma toho ze testovat před Ms někdy nemá cenu Ale také se muže stát. Můj problém je to ze mám predrakovinovy stav cin 3 a i po konizaci to není lepší. Je tu možnost ze mi ho vezmou. Čekám na výsledky co bude bylo mi už skoro před 2 lety řečeno co nejdříve otěhotnět ale nejde to špatný spermogram. Máme jít na IVF. Ale kdyby se povedlo přirozené bylo by to super :srdce: být to úplně na mě neresim to. Jen nevím jak to je pak s tehotenstvim když není čípek. To je vše možná su posedlá ale ne bezdůvodně :nevim: a není jedno být nervozni s testem nebo bez testu? :think:

• Citovat
  • Upravit
4280
19.7.20 11:08
@Anonymní píše:
@Callista, anonym :kytka: děkuji za reakci :srdce: sem si vědoma toho ze testovat před Ms někdy nemá cenu Ale také se muže stát. Můj problém je to ze mám predrakovinovy stav cin 3 a i po konizaci to není lepší. Je tu možnost ze mi ho vezmou. Čekám na výsledky co bude bylo mi už skoro před 2 lety řečeno co nejdříve otěhotnět ale nejde to špatný spermogram. Máme jít na IVF. Ale kdyby se povedlo přirozené bylo by to super :srdce: být to úplně na mě neresim to. Jen nevím jak to je pak s tehotenstvim když není čípek. To je vše možná su posedlá ale ne bezdůvodně :nevim: a není jedno být nervozni s testem nebo bez testu? :think:

Myslím, že je potřeba se k tomu těhotenství hned po prvním duchovi neupínat, kdyby to odešlo… ale ono to uplně stejně může odejít pár dní po termínu MS. Ale podle mě je dobré vědět, co se v těle děje, a i kdyby to nevyšlo, dává to člověku nějaké info a i trochu naději, že vajíčko a spermie se dokázaly potkat, tak snad to vyjde příště.

Na rakovinu je super brokolice. Netvrdím, že 100 procentně a na vše, ale na tvém místě bych zkusila co se dá. Denně rozmixovat do smoothie hrstku syrové brokolice, třeba s nějkým ovocem a troškou oleje a vypít. Chutná to docela dobře a dostaneš tím do sebe antioxidan supforaphane, který má dost jedinečné účinky. Varem se zabíjí, takže vařená nefunguje.

Případně trošku pracnější varianta - klíčit brokolicová semínka.

Co děláte pro zlepšení toho spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.20 12:25

@Callista určitě když se tam něco ukáže nejsem těhotná a nekupuj kočárek ( jak psala zamilovaná ) chápu ze je to před MS a muže to odejít aji kdyby se mi to ukázalo za 14 dnů kdy jsem to nedostala stále bych byla klidná vím ze do 3 měsíců se muže toho tolik stát. Ale dobře napsané je dobře vědět co se tam zhruba deje. Děkuji za radu to hned zkusím. :palec: jinak pro spermie. Přítel nesnidal takže sem mu hned začala chystat snídaně. Především zdravá jidla dělám. Snažíme se pohybovat a plus selen a zinek mu dávám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.20 09:01
Ahojky, tak jak jsi dopadla? :)
@Anonymní píše:
@Callista určitě když se tam něco ukáže nejsem těhotná a nekupuj kočárek ( jak psala zamilovaná ) chápu ze je to před MS a muže to odejít aji kdyby se mi to ukázalo za 14 dnů kdy jsem to nedostala stále bych byla klidná vím ze do 3 měsíců se muže toho tolik stát. Ale dobře napsané je dobře vědět co se tam zhruba deje. Děkuji za radu to hned zkusím. :palec: jinak pro spermie. Přítel nesnidal takže sem mu hned začala chystat snídaně. Především zdravá jidla dělám. Snažíme se pohybovat a plus selen a zinek mu dávám
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex