Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 co ty, už máš po ultrazvuku? ![]()
Jak to vypadá na novým? ![]()
@Kikuška90
Na Obilňáku. A porod byl pohodový. Rychlý a bez komplikací.
Co víc si přát… ![]()
@Macamaca
Děkuji. ![]()
@Macamaca je to tu krasne čisté nové jen jeste trochu chaoticke… Uz mam po utz jsem 6dc a 3vetsi a 5mensich folikulu
takze nic moc ![]()
@Mišuta29 nesmutni,ja měla 4folikuly, z toho dvě vajcka oplodnilo se jen jedno jediné a při včerejší kontrole je tam 1,8mm váček ( 4.tt:-) takže stačí jeden bojovník!:-) držím pěsti!!!
@Lalunta gratuluji k prdolkovi!!! ![]()
Pěkně se to tady rozjíždí ![]()
A děkuji já jsem byla včera na kontrole a je tam..
ve čtvrtek jdu na další kontrolu taák snad půjde lépe vidět… ![]()
@Kikuška90 já jsem byla už tady u svoji dr ve Znojmě co mě i stimulovala… do repromedy už nepojedu ![]()
Děkuji zatím mám radost tak snad to vydrží… ikdyz je tam, tak ten Hajzlik cervik začíná hlodat aby to bylo vporadku.
@Mišuta29 píše:
@Macamaca je to tu krasne čisté nové jen jeste trochu chaoticke… Uz mam po utz jsem 6dc a 3vetsi a 5mensich folikulutakze nic moc
Ahoj, no třeba ještě nějaký přiroste ![]()
Ale není důležitý počet, ale kvalita. Kdy jdeš na další ultrazvuk? Zvedli ti dávky gonalu?
@TerezaRyš píše:
@Lalunta gratuluji k prdolkovi!!!
Pěkně se to tady rozjíždí
A děkuji já jsem byla včera na kontrole a je tam..ve čtvrtek jdu na další kontrolu taák snad půjde lépe vidět…
Tak ty už jsi byla na ultrazvuku, gratuluji ![]()
A ve čtvrtek jdeš znovu, takto brzo?
@Macamaca gonal mi zůstal stejný 250 a jdu ve ctvrtek a bud sobota nebo pondeli punkce! Budu se přimlouvat za to pondeli
@Mišuta29 píše:
@Macamaca gonal mi zůstal stejný 250 a jdu ve ctvrtek a bud sobota nebo pondeli punkce! Budu se přimlouvat za to pondeli
Tak budu na tebe myslet a u koho jsi dnes byla?
@Macamaca jj psala jsem ji vcera ráno ze mám pozitivní test a kdy mám přijít a ona odpověděla ať Teda ještě ten den… a ve čtvrtek znovu na krev a na ultrazvuk jestli už půjde lépe vidět
výsledky z krve budu mít zítra tak jsem zvědavá…
@TerezaRyš píše:
@Macamaca jj psala jsem ji vcera ráno ze mám pozitivní test a kdy mám přijít a ona odpověděla ať Teda ještě ten den… a ve čtvrtek znovu na krev a na ultrazvuk jestli už půjde lépe vidětvýsledky z krve budu mít zítra tak jsem zvědavá…
Tak musíš dát zítra vědět, jsou to pořád nervy, že? ![]()
Já jdu zítra na ultrazvuk, tak už bych to nejradši měla za sebou, ať vím, že je vše, tak jak má být ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.