1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
25.5.16 22:20
@Kikuška90 píše:
Já vůbec, mám bolesti tak max. jeden den a v pohodě se to dá přežít. :nevim: Myslím, že na endometriozu by ti přišli při tom hystero, ne?? :think:

No yo já vůbec nevím. Při. Em to zjisti ale vím že kámoška s tím byla na laparce. Ale co ji zjistili nevím. Já mám bolesti taky keden den ale přežít se Teda nedají ;( a mám to krátký. V pondělí začátek a to byl masakr a dnes téměř nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.5.16 22:21

@Kikuška90 já jen nechápu proč se nám pořád nedaří po tolika ketech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.16 08:47

@TerezaRyš joooo holka to mam v zive pameti a muzu te bohuzel ujistit, ze budou strachy furt. Aby byly dve carky, aby bily sdrdicka, 1 screening, utz ve 20 tt, a vubec v podstate kazda kontrola byla pro me spojena se stresem, aby vsechno klapalo tak jak ma. Ale clovek to da :). Trosku jsem se uklidnila, kdyz holky zacaly kopkat :). Jinak holky jsou opravdu sikulky. Uz nejsou na jip a dalsi meta je zacit hezky pribirat a dalsi bude aby zacaly sami papat. Zatim je krmi sondickama. Ale podle toho jak je chvali a jak sebou v inkubatoru melou jsme na nejlepsi ceste :). Tobe preji stesticko a at probiha vse tak jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.16 08:52
@kratjana píše:
@Kikuška90 já jen nechápu proč se nám pořád nedaří po tolika ketech

Já to taky nechápu :roll:.. U nás sázím(a tajně doufám) na tu Imunologii, doufám, že bude problém tam. Jsem přesvědčená, že nemůžu otěhotnět kvůli sobě. Embrya mám kvalitní a vyšetřená, takže problém je prostě u mě, ale kde že :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.16 08:53

@pajinkapajinka A ty za holkama dojíždíš?? Nebo tam jsi s nimi?? Držím vám moc palce :kytka: V jakém TT se vlastně narodili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.5.16 09:08
@Kikuška90 píše:
Já to taky nechápu :roll:.. U nás sázím(a tajně doufám) na tu Imunologii, doufám, že bude problém tam. Jsem přesvědčená, že nemůžu otěhotnět kvůli sobě. Embrya mám kvalitní a vyšetřená, takže problém je prostě u mě, ale kde že :cert:

Taky jsem.si říkala. imuno ale vidíš.ze.ne a že jdu na paty ket ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.16 09:10
@kratjana píše:
Taky jsem.si říkala. imuno ale vidíš.ze.ne a že jdu na paty ket ;(

To je prostě na palici :zed: :zed: Třeba to konečně vyjde, fakt už mě nějak nenapadá co ještě by se dalo pro to udělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.5.16 09:31

@Kikuška90 nevíš kolikátý den cyklu se chodí na laparku jestli je to nějak omezený? A kdy můžu na ket? Říkám si abych to.do.zari stihla když zdrazili to mrazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.16 09:35
@kratjana píše:
@Kikuška90 nevíš kolikátý den cyklu se chodí na laparku jestli je to nějak omezený? A kdy můžu na ket? Říkám si abych to.do.zari stihla když zdrazili to mrazeni

Já myslím, že jsem četla, že se chodí většinou po MS.. aby kdybys náhodou otěhotněla, tak se v tobě nevrtali :think: Ale třeba ti tu holky napíšou něco jiného, určitě tu někdo laparku už za sebou má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
26.5.16 12:54

Tak už jsem po kontrole :-) prcik má 3mm, za 14 dní další kontrola… srdíčko ještě nebusilo ale pořádně nevím jaký jsem týden nemůžu se k tomu dopocitat :zed: nevíte některá jak se to počítá? Dneska jsem 14 dní od et… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.5.16 13:03

@kratjana
Na lapsrku se chodí těsně po menstruaci.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.5.16 13:14
@oskárek59 píše:
@kratjana
Na lapsrku se chodí těsně po menstruaci.. ;)

A na další KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.5.16 13:24

Ja byla na laparce v půlce cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.5.16 13:41

@Mišuta29 to je asi na neschopenku co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.5.16 15:19

@kratjana kocko to jo! Je byla tyden doma :( dost me to bolelo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.