1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
1.6.16 09:38

@irci2 @Kikuška90 Wow :pankac: No holky, obří gratulace :hug: Tak ať je všechno v pořádku a miminka krásně prospívají :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.6.16 09:38

@Kikuška90: tak to je bomba. Držím vše co mám a gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 10:29

Irci já snad začnu věřit na zázraky!!! U vás byl jaký problém? Gratuluji.

Holky takže potvrzeno. Laparku si tedy ještě promyslím do září. A na případný další ket můžu jít i klifne v listopadu a nemusím platit to roční skladování 3000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.6.16 12:31

@irci2
Ty jo, tak to je další bomba! :dance: Gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 12:38

@kratjana mam po cisari tak se Hromadova obávala srustu! Muz ma krasne spg muj HP taky ok takze se nevedelo kde je zakopany pes! Kazdopadne sem po opu odchazela z repromedy s tim ze za tyden se uvidime protože bude ET a ja si dojedu pro šampiona vim ze to totiz vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 12:39

Vsem to tady vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 13:25

@Mišuta29 jestli yo nevyjde tak si fakt asi zazadam o tu laparku… Ia fakt nevím. Jen si říkám proč už nejsem twhotna. 4.transfery a nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 14:44

@kratjana a jaky mate problem? Proc ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 15:22

@Mišuta29 spermiogram. A teď už i moje ovulacr. I když podle testu jsem ji minulý cyklus mrla :) v patrk kedu na kontrolu sliznicr. Budu 12.dc tsk snad bude sliznice ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 15:24

Holky nezminovali se někomu z vás o mrjake kapacce před ketem? Prý by yo mohlo pomoct. ale teď nevím na kolik to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.6.16 15:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.16 15:47

@kratjana to je divny ze vam to 4 krát nevyslo :nevim: strasne by me zajimalo proc to nevychází!!! Kdyz uz se proto dela maximum! Ja jsem ve fázi čekání na embrya po kultivaci v celku mazec ze daji vedet první a posledni den :( je to strasne dlouhe čekání! Ale verim te budou ok! V patek se dozvím vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.6.16 19:09

@kratjana já mám nízké ahm 0,49. A po 4 revizích jsem měla srůsty v děložním hrdle. Hrdlo dilatovali já si nakoupila hromadu přípravku, gynex, nosifol, abych měla kvalitní vajíčka, když půjdeme do ivf. Já ten gynex dávala i manželovi. Myslím si, že hodně pomohlo i to že jsem byla po ketu. Plná hormonů.

Moc Vám všem ze srdce děkuji. :srdce: Věřím, že pod stromeček si nadělíme ten nejkrásnější dáreček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.16 19:47

nováček

Ahojky ještě jsem tu nikdy nebyla, ale jsem natom podobně jako vy. Už skoro 2roky se snažíme o mimi a stále nic. V repro přišli že mám PCO a manžel má menší pohyblivost, ale mu by měli pomoct vitamíny. takže jsme byli na genetice a ted čekáme na výsledky a vypadá to že budeme na IVF. Holky chci se zeptat jak asi dlouho to trvá? Doufám že se nám všem podaří ten vytoužený drobeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.6.16 20:13

Ahoj holky :)
Já dnes byla u Dr., dostala jsem těhotenskou průkazku, vzali mi krev, ještě kapku krve z prstu kvůli cukrovce, změřili mi tlak a zvážili mě. Ještě teda chtěli moč, ale to já nejsem schopná dat na povel, takže příště :mrgreen:
Ultrazvuk mi nedělali, že prý, když byl před týdnem v CARu, tak nebudou miminko trápit ;)
Kontrola teď každý tři týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.