Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irci2 @Kikuška90 Wow
No holky, obří gratulace
Tak ať je všechno v pořádku a miminka krásně prospívají ![]()
Irci já snad začnu věřit na zázraky!!! U vás byl jaký problém? Gratuluji.
Holky takže potvrzeno. Laparku si tedy ještě promyslím do září. A na případný další ket můžu jít i klifne v listopadu a nemusím platit to roční skladování 3000
@kratjana mam po cisari tak se Hromadova obávala srustu! Muz ma krasne spg muj HP taky ok takze se nevedelo kde je zakopany pes! Kazdopadne sem po opu odchazela z repromedy s tim ze za tyden se uvidime protože bude ET a ja si dojedu pro šampiona vim ze to totiz vyjde!
@Mišuta29 jestli yo nevyjde tak si fakt asi zazadam o tu laparku… Ia fakt nevím. Jen si říkám proč už nejsem twhotna. 4.transfery a nic..
@Mišuta29 spermiogram. A teď už i moje ovulacr. I když podle testu jsem ji minulý cyklus mrla
v patrk kedu na kontrolu sliznicr. Budu 12.dc tsk snad bude sliznice ok.
Holky nezminovali se někomu z vás o mrjake kapacce před ketem? Prý by yo mohlo pomoct. ale teď nevím na kolik to vyjde
@kratjana to je divny ze vam to 4 krát nevyslo
strasne by me zajimalo proc to nevychází!!! Kdyz uz se proto dela maximum! Ja jsem ve fázi čekání na embrya po kultivaci v celku mazec ze daji vedet první a posledni den
je to strasne dlouhe čekání! Ale verim te budou ok! V patek se dozvím vice
@kratjana já mám nízké ahm 0,49. A po 4 revizích jsem měla srůsty v děložním hrdle. Hrdlo dilatovali já si nakoupila hromadu přípravku, gynex, nosifol, abych měla kvalitní vajíčka, když půjdeme do ivf. Já ten gynex dávala i manželovi. Myslím si, že hodně pomohlo i to že jsem byla po ketu. Plná hormonů.
Moc Vám všem ze srdce děkuji.
Věřím, že pod stromeček si nadělíme ten nejkrásnější dáreček ![]()
Ahojky ještě jsem tu nikdy nebyla, ale jsem natom podobně jako vy. Už skoro 2roky se snažíme o mimi a stále nic. V repro přišli že mám PCO a manžel má menší pohyblivost, ale mu by měli pomoct vitamíny. takže jsme byli na genetice a ted čekáme na výsledky a vypadá to že budeme na IVF. Holky chci se zeptat jak asi dlouho to trvá? Doufám že se nám všem podaří ten vytoužený drobeček.
Ahoj holky ![]()
Já dnes byla u Dr., dostala jsem těhotenskou průkazku, vzali mi krev, ještě kapku krve z prstu kvůli cukrovce, změřili mi tlak a zvážili mě. Ještě teda chtěli moč, ale to já nejsem schopná dat na povel, takže příště ![]()
Ultrazvuk mi nedělali, že prý, když byl před týdnem v CARu, tak nebudou miminko trápit ![]()
Kontrola teď každý tři týdny..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.