Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 jeee to je krasa. Drzim palecky at je vsechno v poradku.Ze srdce gratuluji.Za chvili tuhle skupinu muzeme prejmenovat na tehulky.
@adrusenkaaa Ach keeeez by! Holky v imuno by poznali alergii na sperma? Nebo protilátky proti embryu? Porad hledám příčinu proc to nejde! Sliznice 11mm blastocysticku v jednickovem stadiu tak co vic
@kratjana Jani drzim moc pesti a moc ti preju at za devet mesicu jste rodinkaaaaa ![]()
@Kikuška90
Jejdaaaaaa. To je červíček malej.
Moc gratuluju.
To je krása, viď? Čeká Tě krásný období, užívej si to! A co, jak Ti je? Nějaký příznaky máš?
@Kikuška90 Obrovská gratulace
Ať je všechno i dál v pořádku. Užívej krásného období.
@Kikuška90 Gratuluju a držím všechno co mám, aby se prcíček krásně vyvíjel a sílil ![]()
@Peťka26 @missy-m @nikka.zd @pajinkapajinka @Lalunta @oskárek59 @adrusenkaaa Holky moc vám děkuji
Strašně si přeji, aby jsme to tentokrát dotáhli do konce ![]()
A příznaky… zvětšili se mi prsa a bolí mě hned prvního pozitivního testu. Pak mi bylo asi dva týdny sem tam na
.. Pak to na týden přešlo a teď když mám prázdnej žaludek tak se mi začně trochu navalovat zase. Ale jinak vůůůbec nic ![]()
@Mišuta29 To fakt nevím, s těmahle vyšetřeníma nemám zatím žádné zkušenosti… na imuno se chystáme, pokud nám to ještě 2× nevyjde - naštěstí máme pár embryjek zamražených…
@Iloon na nějake specialni imuno? Se chystáte? Protože to co dělají v caru je jen nějake základní ze? Nu ze jdu do dalšího boje a uvidime
Holky jaký má vliv na test když jsem byla na wc ve 3,v 5 a testovala v 7. Já v noci prostě musím chodit na wc
Nejraději bych jela na krev
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.