Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš Držím všechno, co mám
Kolik se jich podařilo oplodnit? Kolik půjde do PGD. Moc na tebe myslím ![]()
Ahojky holky můžu se přidat? Jsme před 1. Ivf v repromede. Dojizdime už od ledna a přijde mi to nekonečné. Máme teda darovaná vajíčka ale i tak.. jezdíme celkem daleko a přijde mi trochu špatná organizace..
nemám teda zkušenosti od jinud ale trvá vám to taky tak dlouho?
@Potkyš Zítra držím, co jde a posílám velkou fůru štěští na zítřek
!!!
Zdravím ve skupině! U nás to vše trvalo taky kolem půl roku, včetně všech vstupích vyšetření apod…něco trvaly výsledky hormonálního profilu, něco genetika, stimulace..atd., atd. Ono se to nezdá, ale měla jsem pocit a mám ho pořád, že dělali a dělají maximum a nemá moc cenu spěchat. Jejich snaha a naše trpělivost se nám všem nakonec vyplatila
…důkaz máme již téměř sedm let doma
!!!
Takže i Vám přeji pevné nervy a víru v ten nejlepší konec celého snažení
!!!
Ahoj holky, všem co mě držely pěsti děkuji.
Neoznačuji Vás jednotlivě, protože je Vás hodně (to jsem nečekala
). Tak podávám info, že máme jednu hatchující blastocystu co jde na pgs.
@Potkyš super, drzim palce jeste vic
urcite je to to spravne miminko pro vas ![]()
@Potkyš to je on, tvůj vysněný bojovnicek.
Moc moc moc držím vše co mam. ![]()
My dnes do toho naskočili znovu. Dnes konzultace s Tokarevou (za přítomnosti Zobače). Co mě potěšilo, že už na chodbě nás poznala (viděli jsme se naposledy v září 2015). Konzultace proběhla fajn, domluvili jsme se na všem a vlastně tak, jak jsem si to představovala, takže super. Udělala mi UTZ, vzala krev na ještě nějaké nemoci, co se nově testují a píchli mi vyvolávačku. Nafasovala jsem utrogestan a jediné minus bylo, že chtěla naplánovat začátek stimulace na druhý týden v červenci a nakonec máme termín až 30. července, dřív neměla absolutně volno. Sama z toho byla strašně překvapená a postěžovala si, že jich je tam hrozně málo. A to jste tu psaly, že má odejít i Kafka. No kdo tam zůstane???
Ale teda musím říct, že celý zbytek dne je mi nějak ouzko z toho, co všechno mě/nás čeká. Tak jsem si přála, abychom do toho kolotoče už nemuseli vstoupit, ale bohužel. Tak snad to bude mít dobrý konec. Každopádně i kdyby ne, budu jim (a teda především Tokarevě) vděčná za toho raubíře, co máme doma.
@Potkyš Velká gratulace!!! To je ten NEJ, NEJ bojovník, který má obohatit váš život
!!! Gržím palce do dalších dnů!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.