1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
28.9.18 17:15
@Anonymní píše:
@kelynka
Tu jsem měla mít taky ale nakonec to vyšlo na pana doktora.Ale důležitý je výsledek ne kdo zavádí ;) Dnes jsem tam potkala snad všechny doktory kteří tam působí.
Testovat nebudu dřív než 10.den :D

Budu drzet pesti :hug: . Tak uz i ja mam prcka u sebe :andel: . Nakonec mi transfer delala dr Hromadova :andel: . Ted bych chtela umet pretocit cas dopredu :mrgreen: . To cekani je vzdy o nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.9.18 18:58

Já byla na KET v úterý, takže také čekám. Je to naše poslední embryjko (z druhého IVF), tak doufám o to víc, že to tentokrát konečně výjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.9.18 19:27

@kelynka @Ewangelle Holky držím vám paciny ať vám to vyjde. A posílám čtyřlístek pro štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.9.18 20:03

@Potkyš moooc dekujeme :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.18 07:48

@kelynka
Takže nakonec jsi taky neměla Matskulu jo.Aspoň je vidět, že i když se zeptáš konkrétně koho budeš mít vždy je nějaká změna.
Tak teď hezky odpočívat a trpělivě čekat :D což asi bude trochu těžší :mrgreen:
@Ewangelle
Přeji hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7157
30.9.18 07:54
@Anonymní píše:
@kelynka
Takže nakonec jsi taky neměla Matskulu jo.Aspoň je vidět, že i když se zeptáš konkrétně koho budeš mít vždy je nějaká změna.
Tak teď hezky odpočívat a trpělivě čekat :D což asi bude trochu těžší :mrgreen:
@Ewangelle
Přeji hodně štěstí :kytka:

Ahoj, jak se citis? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
30.9.18 10:58

@kelynka @Ewangelle Taky moc držím pěsti, ať to u obou dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.9.18 13:05

@missy-m dekujeme :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.18 14:38

@Potkyš @missy-m Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.9.18 19:28

Tak ženy držím vám palce i na nohách ať vám to vyjde ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
1.10.18 11:28

Holky…strašně vám držím pěsti, uz dlouho tu nebyli fotky pozitivních testu… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.10.18 13:46

Holky, prosím radu. Jdu v tomhle cyklu na KET. Začala jsem teď brát estrofem (náplasti mi nedělaly dobře, tak musím zobat tabletky). Příští pondělí utz, jak vypadá sliznice. Mám trochu strach, aby byla dobře narostlá. Měla jsem teď menstruaci strašně krátkou a slabou, tak se obávám, jestli těma hormonama po stimulaci nedorostla dobře. Čím podpořit růst? Já s tím nikdy problém neměla, tak teď trochu tápu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.18 13:53

@kelynka
Ahoj cítím se tak nějak dobře.První 3 dny mě trochu pobolíval podbřišek takže jsem odpočívala aspoň trochu co to šlo..A funguji normálně.Jen nic těžkého nezvedám.Teď občas cítím podbřišek.
a co ty??

• Citovat
  • Upravit
3346
1.10.18 18:22

@missy-m Na růst sliznice je dobrá šťáva z čerstvých grepů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.10.18 19:37

Ahoj holky, ceka nas s partnerem navsteva kliniky. Mame si vybrat, do ktere v Brne pujdeme. A chtela bych se zeptat, jestli by mi nektera z vas mohla prosim vysvetlit, jak to chodi? Za jak dlouho se neco zacne dit od prvni navstevy..? Vim, ze je to dost individualni.. áe aspon zhruba.. nejlip nekdo, kdo ma tez endiometriozu.. moc dekuji, Dasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.