Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@kelynka
Tu jsem měla mít taky ale nakonec to vyšlo na pana doktora.Ale důležitý je výsledek ne kdo zavádíDnes jsem tam potkala snad všechny doktory kteří tam působí.
Testovat nebudu dřív než 10.den
Budu drzet pesti
. Tak uz i ja mam prcka u sebe
. Nakonec mi transfer delala dr Hromadova
. Ted bych chtela umet pretocit cas dopredu
. To cekani je vzdy o nervy ![]()
Já byla na KET v úterý, takže také čekám. Je to naše poslední embryjko (z druhého IVF), tak doufám o to víc, že to tentokrát konečně výjde ![]()
@kelynka @Ewangelle Holky držím vám paciny ať vám to vyjde. A posílám čtyřlístek pro štěstí.
@kelynka
Takže nakonec jsi taky neměla Matskulu jo.Aspoň je vidět, že i když se zeptáš konkrétně koho budeš mít vždy je nějaká změna.
Tak teď hezky odpočívat a trpělivě čekat
což asi bude trochu těžší ![]()
@Ewangelle
Přeji hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
@kelynka
Takže nakonec jsi taky neměla Matskulu jo.Aspoň je vidět, že i když se zeptáš konkrétně koho budeš mít vždy je nějaká změna.
Tak teď hezky odpočívat a trpělivě čekatcož asi bude trochu těžší
@Ewangelle
Přeji hodně štěstí
Ahoj, jak se citis? ![]()
@kelynka @Ewangelle Taky moc držím pěsti, ať to u obou dobře dopadne ![]()
Holky…strašně vám držím pěsti, uz dlouho tu nebyli fotky pozitivních testu… ![]()
Holky, prosím radu. Jdu v tomhle cyklu na KET. Začala jsem teď brát estrofem (náplasti mi nedělaly dobře, tak musím zobat tabletky). Příští pondělí utz, jak vypadá sliznice. Mám trochu strach, aby byla dobře narostlá. Měla jsem teď menstruaci strašně krátkou a slabou, tak se obávám, jestli těma hormonama po stimulaci nedorostla dobře. Čím podpořit růst? Já s tím nikdy problém neměla, tak teď trochu tápu. Díky.
@kelynka
Ahoj cítím se tak nějak dobře.První 3 dny mě trochu pobolíval podbřišek takže jsem odpočívala aspoň trochu co to šlo..A funguji normálně.Jen nic těžkého nezvedám.Teď občas cítím podbřišek.
a co ty??
Ahoj holky, ceka nas s partnerem navsteva kliniky. Mame si vybrat, do ktere v Brne pujdeme. A chtela bych se zeptat, jestli by mi nektera z vas mohla prosim vysvetlit, jak to chodi? Za jak dlouho se neco zacne dit od prvni navstevy..? Vim, ze je to dost individualni.. áe aspon zhruba.. nejlip nekdo, kdo ma tez endiometriozu.. moc dekuji, Dasa
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.