Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Racochejlek87 ahoj,jj dobry, dnes mam extra zravou, vyuzivam toho ze mne neboli zaludek
to zas bude zitra. Ja jdu na krev 2.12 ohledne screeningu. Na ten ale nepujdu hned ne?
@Beeruskka81 ahoj jo ja jdu 21.11.na krev a pak za 10dni na screning ja jdu do heliosu…na veveri to asi delaj jinak to nevim…ale nejdriv by mela byt odebrana krev…a pak podle vysledku za par dni screening
pak pisni jak jsi dopadla😉 😊
budu drzet pesticky a dik ze si napsala ![]()
@Racochejlek87 já jsem byla na veveří a berou krev a hned jdeš na utz a navečer volali výsledky…
@Racochejlek87 no tak kdybych sla na to hned se nebudu zlobit, ptz to akorat bude chlap doma a chci at je u toho. Ale pochybuju. Do kolikateho tt se dela?
@Beeruskka81
Zdravím maminku Viktorky😆! 1.screening je do 12.tydne,2.screening 18.-20.tyden…tak hodně zdaru a obě se krásně usmívejte, at ty fotky stojí za to
…
@Beeruskka81 ano do 12 -13 tydne no to se mas mladej semnou jit nechce…takze to budu muset zvladnout sama jit na ten screening..
Me kdyz nevyslo 1vlozeni embria u kteryho semnou byl kszdou nsvstevu v repromede tak to nevyslo u 2vlozeni jsem sla sama pul hodky si vyzadala lezeni a jela dom busem 1h a pul dom jelikoz nejsu z brna tak se to ujalo…a jsem v10 tydnu…zavidim zenskym se kteryma chlap jde na screening ale nutit ho nebudu…zvladnu to sama…a zase busem…drzim pesticky:-)
@Racochejlek87 no vzhledem k tomu ze pracuje v Nemecku, tak spolu nejsme denne, cili na toto chci at jde se mnou, at vidi i na zivo, ne jen obrazky.
@Beeruskka81 tak to je pekny ze dojede aspon na to:-) no jde videt ze kazda z nas to s chlapama na obcas tezky…hlavne se drz a zase nekdy pisni😊 ![]()
@Racochejlek87 no kdyby sme nesli na svatbu jeho sestry, tak prijede asi az na vanoce🤣 🤣
@Beeruskka81 drž se. Budu držet palce a odpočívej a nic nedělej vůbec
@Nikki1992 no prave ze nedelam absolutne nic. Hned rano naklusu k dr
@Beeruskka81
Hlavně klid psychický… Fyzický tak těžký není 😊… Bude to v poradku, uvidiš… Klidnou noc😇!!!
@aidule no ted je cisto. I tak tam rano nabehnu, pro svuj klid.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.