Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 píše:
@kratjana
cyklus mám 28.dnů…
určitě folikul doroste..
Ka nějakých 31.,ale ted jsem to dostala asi po 34dnech
@kratjana
mě to taky občas kolísá..teďka mám 3.cykly po 28.dnech…
před tim občas 29.dnů a jednou i 30.dnů..
takže v klidu…ja dneska picham ovitrelle…
@oskárek59 píše:
@kratjana
mě to taky občas kolísá..teďka mám 3.cykly po 28.dnech…
před tim občas 29.dnů a jednou i 30.dnů..
takže v klidu…ja dneska picham ovitrelle…
Zavidim ti. Taky bych si chtela pichnout ![]()
Ahoj holky, ja jedu teda na kontrolu v pátek, a budu 11.den cyklu, což je u mě na 100 péro brzy, já mícám cykly delší! ale nikdy jem před ket na ko nebyla, tak raďeji pojedu! jinak v repromedě mám být v 11:45 jdu ještě k Hromadové! tak jsem zvědavá
ale se nám to vše blíží ![]()
@rossie0911 píše:
Ahoj holky, ja jedu teda na kontrolu v pátek, a budu 11.den cyklu, což je u mě na 100 péro brzy, já mícám cykly delší! ale nikdy jem před ket na ko nebyla, tak raďeji pojedu! jinak v repromedě mám být v 11:45 jdu ještě k Hromadové! tak jsem zvědaváale se nám to vše blíží
Ahojky já byla včera taky 11.den a mám přijít 15.DC znovu. Můj cyklus je 31.dni a tvůj? Ja jsem chodila vždycky později na ultr.
@rossie0911
jee tak to se nepotkame..ja jdu na 10.hodin…
a KET mi bude dělat taky Hromadová..
Holky ve čtvrtek to bylo přesně 3 tydny co jsme byly na genetice. Doktor říkal, že to do 3 týdnů přijde. A nic, jak dlouho jste čekaly na genetiku?
@adrusenkaaa píše:
Holky ve čtvrtek to bylo přesně 3 tydny co jsme byly na genetice. Doktor říkal, že to do 3 týdnů přijde. A nic, jak dlouho jste čekaly na genetiku?
Andruš jak jsem již psala. My fakticky čekali 6 týdnů Taky jsem cchtěla aby to přišlo dřív ale fakt ne
@adrusenkaaa
my taky čekaly 6.týdnů…
kdyžtak si zkus v pondělí doktorovi zavolat a poptej se…
@adrusenkaaa píše:
@kratjana tak o 6 tydnech nebylo řečeno nic! ach jo.
Takhle dlouho jsme čekali my. Ale je možný ze příští týden bude mmít vysledjy. Zavolej tam. Ja si taky volala
@oskárek59 @kratjana Máte recht, zavolám si tam zítra a je to! ![]()
@adrusenkaaa píše:
@oskárek59 @kratjana Máte recht, zavolám si tam zítra a je to!
Dej pak vědět ![]()
Ahoj holky! jaky jste měly víkend? já jsem byla v kinen na 50 odstínech a vcera a dnes jsem dočetla dvojku! tak ješte 3!je to takova pohadka, ale me se takovr pohadky libi! a k te me stači jen už mimušenko ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.