Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
U nás kluk čtyři a půl. Dostane Albi tužku, pak chce strašně kombajn a balíkovač od Brudru, taky jsem objevila skvělou dřevěnou stavebnici, kde je nářadí a dítě si smontuje pomocí dílků a šroubů třeba morku, letadlo apod. Pak budem rozšiřovat vláčkodráhu. A nesmí chybět spoustu knížek.
Taky se mi líbí srubová stavebnice, ale už by toho bylo moc, takže narozky to jistí. ![]()
Kluk 6 - nerf, lego ninjago, loď na dálkové ovládání, motorku (benzinovou).
Knížky a nějaký oblečení s lego motivem.
U jedny babičky auta na dálku co muže i do vody, u druhy stavebnice kapla. Doma pistole nerf-každy svoje, figurky robotu, kopačky, auta s očima z Cars3,knížky k Albi tuzce a nějaké čtení na vecer pred spaním. 3 a 6 let.
U nas jasne frci auta Bruder a duplo.
Jinak za tipy budu vdecna, kluci (2 a 5) maj „vsechno“ a nejradeji si stejne hrajou s myma vecma jako nadobi a tak ![]()
Stejný věk kluků, stejný problém.
Nemám chuť do hraček investovat víc peněz, když vím, že do příštích Vánoc to starší rozbije. Ale už pro něj mám objednané lego classic (už má nějakou sadu auto a loďky). Oba dostanou Albi tužku plus knížku, společenské hry, knihy, župan. U mladšího se nemůžu rozhodnout, jestli koupit další duplo, rozšíření vláčkodráhy, nebo kočárek (máme růžový, syn si přeje jinou barvu a otočná přední kolečka, tenhle se mu venku špatně řídí). Hraje si se vším. A dneska mě pro něj ještě napadla panenka Chou-chou, máme ještě po mně (nefunkční), kamarádky dcera má funkční a vždycky je smutný, že naše už nejde. (Jasně, říkala jsem, že nechci moc investovat.
) Ještě je možnost, že koleje bych jim dala dohromady. ![]()
Já mám mladší kluky, většímu je dva a půl a naopak mám tolik nápadů na dárky, že nevím, co oželet. Velký dřevěný jeřáb, koloodrážedlo, teepee, kuličkodráha, tabule na kreslení, knížky, ponk s nářadím, razítka, sešity se samolepkama…koukala jsem na stránky dvedeti.cz a tam bych skoupila asi všechno.
Ja doporucim stavebnici Pony, investice je vetsi, ale u nas frci uz druhou generaci a porad nas hrozne bavi, sama bych si stavela porad je vyuzitelna od cca roka do dospelosti
vyradi se s ni fakt vsichni
Jako deti jsme ji dostaly od rodicu a je nerozbitna
https://www.google.de/search?…
Ja mam teda jednoho maleho a druhy 3r, ale taky tu sbiram. inspiraci.
Starsi ted dostal stavebnici tegu-drevena magnetická, docela ho to bavi a nemusim to pred malym. schovavat
U nás teď frčí Seva a u tchyně maji to Pony, ale musí u toho sedět manzel a pomáhat. A pak postavičky robotu, želvy ninja, starwars a stickboti, s tim si teda vyhrají dlouho sami.