2 kluci - co k Vánocům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
5.11.17 18:20

U nás kluk čtyři a půl. Dostane Albi tužku, pak chce strašně kombajn a balíkovač od Brudru, taky jsem objevila skvělou dřevěnou stavebnici, kde je nářadí a dítě si smontuje pomocí dílků a šroubů třeba morku, letadlo apod. Pak budem rozšiřovat vláčkodráhu. A nesmí chybět spoustu knížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
5.11.17 18:22

Taky se mi líbí srubová stavebnice, ale už by toho bylo moc, takže narozky to jistí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.11.17 18:31

Kluk 6 - nerf, lego ninjago, loď na dálkové ovládání, motorku (benzinovou).
Knížky a nějaký oblečení s lego motivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
5.11.17 19:30

U jedny babičky auta na dálku co muže i do vody, u druhy stavebnice kapla. Doma pistole nerf-každy svoje, figurky robotu, kopačky, auta s očima z Cars3,knížky k Albi tuzce a nějaké čtení na vecer pred spaním. 3 a 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8596
5.11.17 19:34

U nas jasne frci auta Bruder a duplo.

Jinak za tipy budu vdecna, kluci (2 a 5) maj „vsechno“ a nejradeji si stejne hrajou s myma vecma jako nadobi a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
5.11.17 23:16

Stejný věk kluků, stejný problém. :zed: Nemám chuť do hraček investovat víc peněz, když vím, že do příštích Vánoc to starší rozbije. Ale už pro něj mám objednané lego classic (už má nějakou sadu auto a loďky). Oba dostanou Albi tužku plus knížku, společenské hry, knihy, župan. U mladšího se nemůžu rozhodnout, jestli koupit další duplo, rozšíření vláčkodráhy, nebo kočárek (máme růžový, syn si přeje jinou barvu a otočná přední kolečka, tenhle se mu venku špatně řídí). Hraje si se vším. A dneska mě pro něj ještě napadla panenka Chou-chou, máme ještě po mně (nefunkční), kamarádky dcera má funkční a vždycky je smutný, že naše už nejde. (Jasně, říkala jsem, že nechci moc investovat. :roll: :mrgreen: ) Ještě je možnost, že koleje bych jim dala dohromady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.11.17 23:18

Já mám mladší kluky, většímu je dva a půl a naopak mám tolik nápadů na dárky, že nevím, co oželet. Velký dřevěný jeřáb, koloodrážedlo, teepee, kuličkodráha, tabule na kreslení, knížky, ponk s nářadím, razítka, sešity se samolepkama…koukala jsem na stránky dvedeti.cz a tam bych skoupila asi všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.11.17 12:01

Ja doporucim stavebnici Pony, investice je vetsi, ale u nas frci uz druhou generaci a porad nas hrozne bavi, sama bych si stavela porad je vyuzitelna od cca roka do dospelosti :mrgreen: vyradi se s ni fakt vsichni
Jako deti jsme ji dostaly od rodicu a je nerozbitna
 https://www.google.de/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
6.11.17 17:52

Ja mam teda jednoho maleho a druhy 3r, ale taky tu sbiram. inspiraci.
Starsi ted dostal stavebnici tegu-drevena magnetická, docela ho to bavi a nemusim to pred malym. schovavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
6.11.17 19:55

U nás teď frčí Seva a u tchyně maji to Pony, ale musí u toho sedět manzel a pomáhat. A pak postavičky robotu, želvy ninja, starwars a stickboti, s tim si teda vyhrají dlouho sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák